Dana Farbo, COO d’Augmate – Sèrie d’entrevistes

Dana Farbo és la directora general d’operacions i inversora a Augmate. Impulsa el creixement i construeix la plataforma definitiva per a la gestió de dispositius per a Internet de les coses (IoT). Mitjançant la tecnologia de llibres distribuïts, Augmate proporciona un millor control i seguretat per als milers de milions de dispositius que utilitzen l’empresa i els consumidors.

AT: Augmate va començar el 2014 i va ser una de les primeres empreses a oferir la gestió de dispositius IoT. Ens podríeu explicar com vau començar??

DF: Augmate va començar com a soci de Google Glass a la feina per ajudar a fer que la introducció de Google Glass a les empreses funcionés bé. Ens vam convertir en un grup selecte de deu empreses certificades per Google per proporcionar solucions a aquesta nova tecnologia. En lloc de centrar-nos en els consumidors, vam veure que l’ús en pisos de fabricació, logística i en altres empreses era el millor cas d’ús per al creixent negoci portable muntat al cap..

AT: El 2015 vau presentar Augmate Wearable Environment Manager (WEM). Què és exactament això??

DF: W.E.M. és una plataforma centralitzada per a la gestió de TI per controlar i comandar els dispositius portables muntats al cap que posaven a les seves xarxes. No hi havia res al mercat que pogués ajudar a aquestes empreses a desplegar-se i gestionar coses com ara actualitzacions en directe, permetre a l’usuari adequat en el moment adequat, seguretat per als dispositius, inclosa la possibilitat de bloquejar i gestionar contingut de manera individual més. W.E.M es pot utilitzar com a SaaS o com a solució basada en un servidor basat en premisses. TI té el control total dels dispositius a través de la plataforma, ja que treballem amb fabricants d’equips portables perquè signin el nostre codi i el codi que es col·locarà al nucli del dispositiu.

AT: Quins són alguns dels casos d’ús més populars de WEM?

DF: Veure aquest enllaç per obtenir informació general detallada. El més senzill és el suport a treballadors remots:

Les empreses de tot el món aprofiten les seves forces de treball distribuïdes donant-los tecnologia, com ara ordinadors portables muntats al cap amb funcions de vídeo i àudio. Imagineu-vos un treballador que estigui reparant un generador al camp però que necessiti ajuda d’experts que es trobi a 1000 milles de distància. En utilitzar un dispositiu portàtil amb càmera i àudio, el treballador pot mantenir les mans lliures per treballar mentre una persona de suport els guia veient-el-que-veu. Augmate és la capa de gestió i control de dispositius que permet gestionar aquests dispositius de forma remota i actualitzar-los de manera efectiva de manera que no es produeixi cap interrupció en el seu ús. Augmate proporciona funcions addicionals al personal directiu, com ara connectivitat wifi automàtica per a xarxes aprovades, control d’accés restringit perquè només els treballadors autoritzats a utilitzar-los puguin iniciar la sessió i molt més.

AT: Podríeu parlar-nos d’Augmate Connect?

DF: Augmate Connect aporta un nou paradigma a la gestió de dispositius. Es construeix mitjançant un marc d’arquitectura oberta per permetre afegir-hi tipus de dispositius il·limitats per a la seva gestió. Es pot “connectar” a altres sistemes per ampliar les seves capacitats mitjançant API o bé construir-se mitjançant un SDK de manera que es puguin afegir components addicionals d’una comunitat de desenvolupadors. Està construït amb la capacitat d’integrar la tecnologia blockchain i ledger distribuït sense bloquejar-lo en cap solució. Aquest marc flexible és la clau per a una base sòlida que es pot estendre en el temps i l’escala a un potencial il·limitat.


AT: Com manté la seguretat dels dispositius IoT Augmate Connect?

DF: La seguretat està integrada i compatible amb la tecnologia de complement. La seguretat pot anar des dels tipus de xifratge de dades durant la transmissió fins a l’ús de la cadena de blocs i la identificació de dispositius a la cadena de blocs. Com es va dir, les integracions de tercers, com ara la salut de la xarxa, es poden fer amb un control de tauler únic. Es poden escriure polítiques per donar a la direcció l’oportunitat d’escriure protocols de seguretat directament al sistema. La seguretat és el nucli bàsic de la planificació i implementació del marc Augmate Connect, tot esforç centrat en maximitzar la protecció i minimitzar les interrupcions.

AT: Atès que Augmate utilitza la cadena de blocs, què ho fa més segur que no pas fer servir una base de dades?

DF: Blockchain té la promesa d’un entorn descentralitzat a escala, on l’autenticació segura és primordial. Es poden incomplir les bases de dades centralitzades i, en molts casos, això es deu a un error humà en la gestió de contrasenyes. El pirateig també pot penetrar a través de vulnerabilitats conegudes o desconegudes. El blockchain encara pot ser propens a l’error humà, però les vulnerabilitats del pirateig directe es redueixen considerablement a causa de la forma de validar les transaccions.

AT: El 2017 heu completat amb èxit una prova de concepte amb IOTA. Serà aquesta la cadena de blocs que s’utilitza de forma continuada??

DF: Augmate és una plataforma agnòstica de SO i blockchain. Estem avaluant i utilitzant diverses tecnologies basades en la necessitat de casos d’ús. IOTA manté la promesa d’escala i de costos de transacció mínims o mínims. S’està desenvolupant una altra tecnologia DLT dissenyada específicament per a IoT.

AT: Augmate inicialment lluitava amb la idea de llançar un ICO contra un STO. El que us va influir a augmentar mitjançant una STO?

DF: Va quedar clar a principis del 2018 que les directrius de la SEC indicaven la necessitat que les empreses consideressin una pujada d’inversions mitjançant tokens per complir les lleis sobre valors. Augmate té clients, empleats i accionistes i era important que no poséssim en risc a ningú en intentar forçar una nova manera de pensar sobre els augments de la inversió basats en el desig de ser un ICO davant un STO. El nostre propi equip ho va debatre moltes vegades ja que els avantatges d’un ICO eren atractius. Tot i això, vam prendre consells d’assessorament i l’enfocament de sentit comú que ens va portar a assegurar-nos de fer tot el possible per protegir els nostres grups d’interès mentre participàvem en la nova àrea d’inversió que creiem que continuarà creixent.

AT: teniu una impressionant llista de socis que inclou Toyota i UPS. Ens podríeu explicar més sobre aquestes associacions??

DF: Les associacions són la base de les nostres estratègies de creixement. Comptem amb inversors i clients estratègics com UPS i tenim socis d’aplicacions que ens mostren als seus clients. Els socis de maquinari ens permeten aprofundir en allò que els ajuda a tenir èxit mentre preparem les solucions futures per maximitzar el seu impacte. Tots estem junts en aquest ecosistema d’IoT i creiem que, fent que els nostres socis siguin més forts, ens fem molt més forts nosaltres mateixos.

AT: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Augmate?

DF: Augmate ha creat un equip de primer nivell mundial i tenim alguns dels millors clients del món. Estem encantats de ser líders en blockchain i DLT i ens centrem en proporcionar solucions per gestionar l’oportunitat massiva que l’IdT ofereix a les empreses..

Per obtenir més informació, visiteu Augmate o la nostra pàgina de llistats de token Augmate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map