Brian Collins, conseller delegat d’Horizon Globex – Sèrie d’entrevistes

Brian va fundar un CEO amb experiència en empreses públiques i privades Horizon Globex el 2010, que cotitzava al Nasdaq el 2012. Del 1999 al 2010, Brian va ser CEO d’Abbey Technology a Suïssa, especialitzat en el disseny de programari de negociació per a bancs suïssos. Abans d’això, Brian va treballar per al Credit Suisse a Zuric dissenyant i construint solucions comercials de renda variable. Brian es va graduar el 1990 amb un B.Sc. (Hons) en Sistemes Informàtics per la Universitat de Limerick, Irlanda.

AT: Horizon Globex inclou múltiples productes dirigits a empreses que volen llançar una oferta de valors digitals. Per començar, ens podríeu parlar de Tokenetics i descriure el procés d’emissió?

BC: Tokenetics és el nostre programari subjacent d’emissió, custòdia i desemborsament de seguretat digital perquè els emissors puguin llançar un DSO segur i conforme. Un emissor ens acudeix i col·laborem amb el seu equip (inclosos administradors, advocats de valors i banquers d’inversions) per crear un contacte intel·ligent Ethereum ERC-20 per als valors digitals que es podran emetre de conformitat amb una exempció de les disposicions de registre de les lleis federals de valors, com ara el Reglament D, el Reglament S, el Reglament A o segons una oferta registrada al formulari S-1.

Adoptem un enfocament únic que creiem més adequat per al marc normatiu que canvia actualment. En lloc d’integrar nombroses capes de funcions en un únic contracte intel·ligent de valors digitals, preferim aplicar compliments normatius addicionals mitjançant contractes intel·ligents “igualats” que es construeixen al costat del contracte intel·ligent d’emissió principal, com el nostre contracte intel·ligent Transfer-Agent- Gatekeeper ( mitjançant CustodyWare).

Per exemple, si un titular es converteix en el conseller delegat de l’emissor (per exemple, un afiliat que ara està restringit a la negociació “privilegiada” del títol), l’emissor es veuria obligat a cremar els valors digitals del titular, reprogramar-lo amb les noves restriccions i emetre un nou testimoni. Amb CustodyWare, l’emissor només pot notificar a l’agent de transferència i a l’agent de transferències una entrada de l’identificador de cartera KYC’d del CEO al portal CustodyWare i aplicar les restriccions d’estat d’afiliació pertinents als valors d’aquesta cartera. El nostre enfocament posa el control en mans d’agents de transferència regulats per la SEC en lloc de desenvolupadors o CEO.

AT: Tokenetics també ofereix oportunitats de negociació secundàries, en podríeu descriure??

BC: La resposta a aquesta pregunta rau en la possibilitat que les nostres solucions de programari s’integrin entre elles. Tokenetics s’integra amb KYCware, la nostra aplicació per a telèfons intel·ligents per a inversors de marca blanca i verificació d’identitat KYC. AMLcop, la nostra solució de control de la llista de vigilància i la solució de selecció de PEP, també s’integra i actua com a porta de control de tot el nostre ecosistema, ja que cal participar a la llista blanca per poder inversor. Després, un cop finalitzada l’oferta i el seu període de retenció potencial (per exemple, la regla SEC 506 (c)), un agent de transferències utilitza CustodyWare, el nostre portal de custòdia de l’agent de transferències, per transferir els valors digitals a un ATS regulat per a operacions secundàries que compleixin els requisits. El nostre ús d’un agent de transferències permet als emissors exercir un bon control i garantir que les identitats dels inversors es mantenen intactes durant tot el cicle de vida dels valors digitals. Assegurar-se que les identitats dels inversors es coneixen de la mateixa manera que els valors tradicionals significa que es poden enviar avisos de representació, es pot votar, es poden pagar dividends, es pot gestionar la tramitació i es compleixen les lleis estatals i federals per a la gestió patrimonial i la informació reguladora.

També hem desenvolupat una solució de negociació secundària dolaritzada per proporcionar garantia de liquiditat als inversors i oferir als nous inversors la possibilitat de participar en el mercat secundari, amb parells de negociació a preus fiduciaris. Els inversors dipositen i retiren fons en moneda fiduciària, reduint al mínim el risc de regulació de la criptomoneda i l’exposició a AML.

AT: CustodyWare és un altre dels vostres productes que es descriu a si mateix com una solució de custòdia d’agent compatible. Podríeu detallar què fa aquest producte?

BC: Creiem que CustodyWare és el primer producte que compleix la normativa per als agents de transferència dels Estats Units a custodiar i gestionar valors digitals en nom dels seus clients segons un DSO registrat o un DSO exempt de registre. El portal CustodyWare s’integra amb les emissions d’ERC-20 i admet totes les funcions principals de l’agent de transferències, incloses l’emissió, custòdia, consulta de transferència, informes, afiliats i alliberament, proporcionant als agents de transferència la capacitat de complir el mateix paper per als valors digitals que per als valors tradicionals . Totes les transaccions les signa l’agent de transferències i s’emmagatzemen de manera transparent i immutable a la cadena de blocs d’Ethereum.

AT: el gener de 2019, vau signar un acord per llicenciar CustodyWare a VStock Transfer, LLC “VStock”, un agent de registre de transferències registrat a la SEC. Podríeu explicar-nos una mica aquest acord?


BC: L’acord amb VStock és un acord de llicència que permet a VStock expandir el seu negoci tradicional com a agent líder en transferències de valors i empresa registradora i començar a custodiar els valors digitals emesos d’acord amb el Reglament D, el Reglament A, el Reglament S o les ofertes registrades. presentat al formulari S-1. Hem llicenciat VStock Transfer al nostre “portal” perquè gestioni els titulars i afiliats de valors digitals, cancel·li i reemeti fitxes si es perd / roba la clau privada d’un titular i actua com a agent de pagament per distribuir dividends, etc..

Al tercer producte que teniu per a solucions STO és KYCWare. Hi ha hagut molts productes KYC que han arribat al mercat, la qual cosa els diferencia els vostres?

BC: Crec que un dels nostres diferenciants més importants és la nostra metodologia i nivell de seguretat a l’hora de protegir la informació sensible dels usuaris. Nosaltres no realitzem nosaltres mateixos “verificacions” KYC / AML. En lloc d’això, KYCWare proporciona als clients una solució d’aplicacions mòbils de marca blanca i un portal de back-end per racionalitzar la recopilació d’informació CIP, KYC i AML sense compartir dades confidencials amb tercers..

Com funciona, els inversors o els clients s’incorporen a través d’una aplicació KYCWare de marca que incorpora tecnologia avançada de verificació d’identitat, com ara solucions d’entrevistes de vídeo contra jocs, escaneigs de passaports ‘MRZ’ llegibles per màquina, comprovacions d’identificació d’hologrames de seguretat i capes més úniques i actualitzacions de controls tradicionals d’identitat.

En els back-end, els emissors o els clients es dirigeixen a través de la nostra solució de programari AMLCop, anti blanqueig de diners. A continuació, tota aquesta informació sensible del client s’emmagatzema a la memòria fins que un representant de l’empresa (ja sigui un representant designat de KYC / AML o un distribuïdor de corredors contractat per un emissor de DSO) descarrega i revisa els enviaments en un suport compatible amb la Norma SEC SP (per a per exemple, recomanem que els clients utilitzin un disc dur extern compatible amb FIPS). Prenem aquest enfocament perquè, als ulls dels reguladors, l’emissor és el responsable final d’assegurar-se que tots els inversors siguin correctament KYC’d i AML’d, no el tercer que pugui subcontractar encara més les dades que es volen verificar..

AT: ho has fet va signar un acord de llicència de programari amb Tripoint Global Equities per proporcionar-los suport de programari a la plataforma de testimoni de seguretat de la marca BANQ. Què és la plataforma BANQ?

BC: BANQ és la divisió en línia de TriPoint que se centra en ubicacions privades, IPO de la regulació A i ofertes de seguretat digital. A més de donar suport a la plataforma BANQ, Globex va anunciar que vam signar un acord de llicència de programari amb First Growth Funds Limited (FGF) per alimentar ofertes de token de seguretat totalment regulades i conformes a Austràlia i Nova Zelanda. FGF és un fons cotitzat en borsa que cotitza a la borsa australiana i és una companyia d’inversions diversificada que se centra a augmentar el valor dels accionistes mitjançant la realització d’inversions en una àmplia gamma de classes d’actius, incloses les accions cotitzades, el capital privat i les ofertes de token.

AT: Què és el Globex API?

BC: l’API Globex és simplement una manera perquè les nostres quatre aplicacions de programari interactuïn directament amb Ethereum. Normalment, si una empresa vol integrar-se amb Ethereum, podria utilitzar una API de codi obert o un recurs de tercers, però la nostra filosofia del programari sempre ha estat crear les solucions nosaltres mateixos. En fer-ho, si hi ha un problema, tenim un control total sobre la solució del problema.

AT: Un de el ofertes més interessants al vostre lloc web és que oferiu un “Portal financer clau en mà” que es pot marcar amb la marca d’una empresa. Quines funcions oferiran aquests portals financers?

BC: Els portals de finançament de marca ofereixen molts avantatges. En el front-end, els emissors presenten als inversors o clients un procés d’inversió de marca des del principi fins al final, mantenint un sentiment de confiança i una experiència d’usuari perfecta. Al back-end, els emissors i els seus banquers experimenten un portal web allotjat on poden gestionar de manera segura i de conformitat els seus clients i els informes necessaris sense necessitat d’experiència de TI..

AT: Recentment heu tingut algunes emocionants notícies amb Timeless Luxury Group AG, que atorga una llicència al conjunt complet de solucions de programari de cadena de blocs Globex per alimentar el DSO. Hi ha alguna cosa que vulgueu compartir amb els nostres lectors sobre aquesta associació??

BC: Aquest és un anunci clau perquè mostra la capacitat de la nostra pila de programari blockchain per abordar tots els aspectes d’una oferta de valors digitals. La relació va començar amb la comprensió del desig de Timeless Luxury Groups d’accedir al capital dels Estats Units juntament amb inversors estrangers en un DSO totalment compatible i concedir als inversors el dret a un percentatge dels beneficis futurs.

Aquesta oferta és la primera oferta als Estats Units que utilitza un agent de transferències registrat a la SEC per a l’emissió i custòdia de valors digitals. CustodyWare està llicenciat per l’agent de transferències designat per Timeless Luxury Groups, VStock Transfer, que atorga a VStock la possibilitat de custodiar els valors Ethereum ERC-20 mantenint la identitat dels titulars per facilitar el pagament futur de qualsevol dividend en dòlars nord-americans i qualsevol altra transferència que l’agent de transferències és responsable d’administrar (per exemple, retencions, alliberaments, transferències, etc.).

AT: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Horizon Globex?

BC: Hi ha un munt de bombolles a la indústria amb les empreses que fan afirmacions sobre allò que “crearan”, o fins i tot més perjudicials, que fan afirmacions falses sobre les capacitats de les seves empreses existents. Ens agrada el nostre enfocament d’arribar al mercat amb programari provat i en directe. En dos anys, el nostre equip de desenvolupadors va crear un conjunt complet de solucions de programari blockchain que s’ocupen del cicle de vida complet d’una oferta de valors digitals compatible. Amb l’aportació continuada dels nostres experts en tecnologia, Wall Street i executius d’empreses públiques, pretenem continuar desenvolupant i comercialitzant productes tecnològicament avançats que alimentin la propera generació d’intercanvis i ofertes de valors als EUA i a tot el món.

Per obtenir més informació visiteu Horizon Globex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map