Търгувайте интелигентно и печелете рязко

OKEx е лидер на пазара в блокчейн и крипто индустрията по отношение на обема на търговията, обслужващите страни и потребителската база. С потребители от над 100 държави, OKEx предлага най-пълния продуктов пакет в бранша, вариращ от спот търговия, маржин търговия, C2C търговия, както и крипто деривати, помагащи на търговци, миньори и институционални инвеститори да оптимизират своите инвестиционни стратегии.

Тази статия ще ви преведе през широката гама продукти, представени ви от OKEx, и ще ви позволи да станете интелигентен търговец на OKEx!

Предупреждение за спойлер: превъртете надолу и допълнителни награди ще бъдат във вашия акаунт на OKEx, след като научите как да търгувате на OKEx!

Не забравяйте да се регистрирате и да завършите KYC2 проверка, преди да започнете да търгувате! Вижте тази статия, за да научите повече за това как да завършите KYC проверката.

След като се регистрирате в OKEx и завършите Проверка на самоличността ниво 2, не забравяйте да попълните своя ежедневна мисия за крипто обучение като гледате видеоклип или четете статия, публикувана от Академията OKEx, а безплатният биткойн е във вашия портфейл! Вижте статията за подробен урок за това как да печелите безплатни биткойни всеки ден!

  1. Крипто към крипто спот търговия

Тъй като блокчейн технологията продължава да се развива и се възприема, повече токени стават достъпни на пазара за търговия. В OKEx се ангажираме да предоставяме изобретателна, лесна за ползване и съвместима платформа за търговия и да помагаме на блокчейн проектите да растат.

OKEx е един от най-големите световни пазари по обем на търговия, предлагащ силна ликвидност за търговците. Ние предлагаме над 200 висококачествени активи с над 400 търговски двойки, изброени за търговия.

Щракнете тук, за да научите повече за това как да извършвате спот търговия!

  1. Маржин търговия

Маржин търговията е начин на търговия чрез заемане на активи от търговци или борси. Позволява на потребителите да използват малка сума първоначален капитал, за да увеличат позициите си за максимизиране на печалбата от спот търговията.

OKEx поддържа общо 34 актива при маржин търговия, включително BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, USDT, BSV, DASH, EOS, NEO, QTUM, TRX, XRP, ADA, ALGO, ATOM, BTM, BTT, ELF, HC, IOST, IOTA, LINK, OKB, OMG, ONT, VSYS, XLM, XMR, XTZ, ZEC, ZIL, HBAR и RVN.

Щракнете тук, за да научите повече за това как да извършвате спот търговия!

  1. Търговия с фючърси

OKEx се стреми да предостави на потребителите всяка налична опция за търговия, за да хеджира рисковете и да търси по-голям растеж на активите. Ето защо ние предлагаме първата в света търговия с фючърси на крипто активи. Откакто е пуснат, той е добре приет от нашите институционални клиенти, професионални търговци, както и от миньори.

Тук ние поддържаме основни крипто активи, а именно Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, XRP, TRX и Ethereum Classic

Щракнете тук, за да научите повече за това как да извършвате фючърсна търговия!

  1. Търговия с опции

Понастоящем OKEx предлага опционни договори с четири различни дати на падеж. Продажбата изисква кратка квалификация, която може да бъде активирана чрез преминаване на тестове. Опциите за продажба изискват наличният актив по сметката да е не по-малък от 0,2 BTC (или еквивалент на други активи), или обемът на търговия на опционната сметка през последните 30 дни да е не по-малък от 2 BTC (или еквивалент на други активи)

След като отворите опционна позиция, бъдете внимателни с контрола на риска. Когато салдото по сметката е на път да достигне маржа за поддръжка, това означава, че позицията е изправена пред по-голям риск; когато салдото по сметката е по-ниско от маржа за поддръжка, вашата позиция ще бъде ликвидирана.

Щракнете тук, за да научите повече за това как да извършвате фючърсна търговия!

OKEx има удоволствието да обяви ексклузивната оферта за нови за нас потребители! Получавайте до 11,5 USDT като допълнителни награди в акаунта, като изпълните прости задачи по-долу.

Период на наградите: (10:00 AM UTC) 1 юли 2020 г. до 11 юли, 2020 г. (12:00 ч. UTC).

– Регистрирайте се сега, ако все още не сте го направили.

– Пълна проверка на ниво 2 KYC (+ 0.5USDT)

– Попълнете всяка сума на депозит (+1 USDT)

– Купете всяка криптовалута чрез платформата OKEx „Купете крипто“ (+1 USDT)

– Изпълнете някое от следните: Крипто към крипто спот търговия / Маржин търговия / Фючърсна търговия / Опция за търговия (+ 2USDT)

– Купете и вземете OKB (+2 USDT)

– Направете три нови реферала към нас, като използвате връзката си за препоръки (+5 USDT)

Не забравяйте да ПЕЧЕЛИТЕ БЕЗПЛАТНИ БИТКОЙНИ ВСЕКИ ДЕН, като гледате видеоклип или четете статия, публикувана от Академията OKEx! Вижте статията за подробен урок за това как да печелите безплатни биткойни всеки ден!

Следвайте ни в Telegram (връзка 🙂 и Twitter (връзка :), следете за повече актуализации от нас относно предстоящи новини и събития!

Условия: Наградите ще бъдат разпределени в рамките на 15 работни дни след периода на кампанията. Всеки акаунт може да осребри наградата само веднъж, всяка изпълнена мисия ще бъде отчетена само веднъж, наградите няма да се натрупват многократно. Наградите от кампанията ще бъдат изплащани само към главния ви акаунт.

Предупреждения: Регистрирането на няколко акаунта за получаване на награда за OKEx или други нечестни поведения ще доведе до незабавно прекратяване на всички свързани акаунти. Не са разрешени фалшиви акаунти и злонамерени опити за получаване на награди и тези акаунти няма да получат награди.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner