OKEx Technical Weekly: 24 de març de 2020

Punts clau

 • L’anunci de la Fed “QE Infinity” ha continuat alimentant els criptopèdis dimarts a Àsia, ja que els mercats creuen que les mesures de moderació mundial podrien devaluar encara més les monedes fiduciàries.
 • Les dades mostren que el sentiment BTC a llarg termini sembla més positiu, mentre que els operadors a curt termini semblen menys esperançats.
 • Les tècniques suggereixen que la volatilitat a l’espai altcoin augmentarà en la perspectiva a mitjà termini.

Visió general del mercat

El sentiment alcista al mercat de criptomonedes ha continuat, com sorprèn la Reserva Federal dels Estats Units anunci de comprar quantitats il·limitades de bons del Tresor, de valors hipotecaris per mantenir els costos del deute en nivells extremadament baixos. Els mercats semblen creure que les accions coordinades dels bancs centrals mundials podrien accelerar encara més la devaluació de les monedes fiduciàries en general. Aquest entorn podria afavorir el bitcoin i altres criptomonedes a mitjà / llarg termini. Especialment en el moment en què Bitcoin sembla baixar a la zona de 4400 a 4800 USD a mitjans de març. La tendència alcista a llarg termini de BTC ha estat reflexionant sobre els preus dels futurs tenors més llargs. La base dels futurs trimestrals d’OKEx s’ha mantingut per sobre del preu en efectiu, mentre que els futurs tenors més curts es mantenien sota. Això podria indicar la divergència del sentiment entre els operadors a curt termini (menys alcista) i els inversors a llarg termini (més alcista).

Figura 1: Futurs bi-setmanals de la base OKTC BTC (font: OKEx) Figura 2: Futurs bi-trimestrals de la base OKTC BTC (Font: OKEx)

Mentrestant, sembla que es produeix un gir a l’espai altcoin. El límit de mercat Total Ex-BTC ha format un patró triangular, cosa que suggereix que aviat es podria produir un trencament. Si el sentiment positiu del mercat global de criptografia estigués intacte, això podria augmentar el cas de tenir una ruptura positiva i els principals monedes altes es podrien beneficiar d’això..

Figura 3: Capitalització total del mercat de criptografia Ex-BTC (Font: Tradingview)

Anàlisi de preus

BTCSDT: torneu a provar els nivells inferiors de 6000 abans de pujar?

 • BTCUSDT ha estat reduint unes baixades de 6 hores més altes després de la venda a mitjan mes i ara sembla que ha format un patró triangular, el que suggereix que es podria produir un trencament.
 • L’impuls ha semblat una mica desaccelerat en les darreres 18 hores, ja que l’RSI s’ha anat desaccelerant, la línia ràpida i la línia lenta del MACD s’han anat apropant l’una amb l’altra, cosa que indica que l’impuls del ral·li s’ha reduït. Aquesta situació va enfortir el cas de la revisió del preu de la zona de 6100 a 6200.
 • Si el suport al triangle inferior continua sent vàlid, això podria augmentar la probabilitat de continuar la concentració actual a la zona 7500.
 • No obstant això, els nivells actuals de 6400 a 6500 van ser alguns dels suports més forts al novembre i al desembre de 2019, i ara sembla que és una resistència. Serà interessant veure si es pot convertir al següent nivell d’assistència.

Figura 4: gràfic de 6 hores BTCUSDT (font: OKEx)

ETHUSDT: encara falta darrere?

 • Hem vist oportunitats a curt termini a ETHUSDT ja que la parella també formava un patró triangular; no obstant això, el MACD diari inicialment produïa un encreuament alcista, que pot suggerir que s’ha anat augmentant l’impuls alcista.
 • Tot i que el RSI i la UO poden no proporcionar molta informació en aquest moment, però, si el RSI és capaç de produir un màxim en els propers dies, això podria enfortir un cas alcista a curt termini per a ETH.
 • Si es veu una nova concentració, la màxima del 20 de març prop del 152 podria ser la primera resistència; aquí també es troba el 20-MA.

Figura 5: gràfic diari ETHUSDT (font: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT – Ral·li que es queda sense vapor?

 • BSVUSDT ha superat el BTC i altres monedes principals, ja que el parell ja ha cotitzat per sobre del 20-MA en un gràfic diari (no es mostra aquí) i el gràfic de 6 hores (a continuació).
 • Tot i això, sembla que la concentració s’ha esgotat. El RSI ha produït una divergència de triple impuls; això s’ha considerat un fort senyal que una tendència s’està esgotant mentre que la UO sembla produir un senyal similar.
 • A més, sembla que s’està preparant un crossover baixista del MACD.
 • El primer nivell a veure podria ser l’àrea entre 150 i 153, que és el nivell de suport a principis d’aquesta setmana. Si s’inclou, el preu podria tornar a provar el suport a 130.

Figura 6: gràfic BSVUSDT de 6 hores (font: OKEx; Tradingview)

HBARUSDT: negociació secundària abans de tenir una ruptura?

 • HBARUSDT ha cotitzat majoritàriament cap als costats després de la venda més àmplia del mercat de criptografia al març, i la volatilitat dels preus augmentarà a mesura que el parell hagi format un patró de triangle descendent de 6 hores.
 • Tot i que el moment del brot podria ser difícil de determinar, tanmateix, 0,029 sembla un suport decent per al parell i l’àrea 100-MA de 6 hores continua sent una resistència significativa.
 • Els comerciants podrien aprofitar aquests nivells a curt termini sempre que es mantinguin vàlids.

Figura 7: Gràfic de 6 hores HBARUSDT (font: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map