Negociació d’exposicions en USDT amb OKEx Linear i Inverse Futures

Thomas Tse

Cap d’estratègia quantitativa

USDT, també conegut com Tether, és un actiu molt líquid al mercat de criptografia que és àmpliament acceptat en múltiples borses i que es pot negociar 24/7. Funciona com un fons negociat a borsa (ETF), on l’actiu subjacent és el dòlar nord-americà; i adopta un mecanisme de creació i amortització que permet al comerciant operar-lo amb una prima o un descompte al mercat. Avui parlarem del descompte USDT i de les estratègies de prima i de negociació relacionades amb la base USDT. Utilitzarem els futurs inversos lineals i marginats de moneda d’USD d’OxEx per replicar la taxa USDT i arbitrar diferents bases futures en diferents tinències futures.

En els últims mesos, USDT ha cotitzat a una prima a la Xina onshore, mentre que el mercat offshore encara cotitzava de manera eficient a aproximadament 1: 1. El tipus de CNY terrestre és de ~ 0 7,08 en el moment de redactar-lo i està ofertant a ¥ 7,21 al mercat C2C USDT d’OKEx. Essencialment, el mercat és ineficient a causa de les restriccions de capital, USDT cotitza amb una prima aproximada del 2% al 3% a la Xina. Això no és molt “arb-able” tret que tingueu una configuració especial. No obstant això, hauríem de veure una demanda xinesa reprimida que condueix a ineficiències del mercat en altres parts del mercat de criptografia.

Figura 1. Bloomberg Figura 2. Al mercat USDT / USD d’OkCoin offshore, la prima USDT és molt més moderada i cotitza a una prima lleugera

La asimetria de mantenir USDT

No es pot parlar de negociació amb USDT sense conèixer prèviament els riscos de contrapart de Tether. En general, com a operadors quant, intentem minimitzar el risc de contrapart. Tot i que el risc de volar Tether és petit, no obstant això existeix i els efectes poden ser força binaris. En el passat, hem vist que el USDT es negociava fins a 0,9 USD i fins a 1,05 USD.

L’avantatge de mantenir USDT és força petit, igual que els ETF de mercat tradicionals, en general no hi ha restricció a la creació. Si USDT cotitza a una prima, els comerciants poden donar ràpidament a Tether Limited (l’administrador) Dollar i aconseguir que USDT es vengui al mercat i continuï repetint aquest comerç. Per tant, la prima es manté sempre petita i rarament per sobre del 0,5%, de manera que hauríem d’aprofitar-la quan sigui gran.

Però si Tether queda il·lícit i veu funcionar un banc, un USDT baixarà ràpidament a 0 $. El permís concedit per Tether per crear o bescanviar és asimètric. Per tant, aquesta recompensa és molt asimètrica, el vostre inconvenient en mantenir Tether és del 100%, però el vostre avantatge és molt limitat.

Com cobrir USDT a OKEx

Els comerciants quant intenten minimitzar la seva exposició a Tether mantenint el mínim possible o cobrint la seva desavantatge. La cobertura és com menjar verdures, alguns ho fem perquè sabem que ho hem de fer, però no perquè vulguem. Si teniu USDT i voleu obtenir ingressos passius, podeu comprar futurs rics amb marge de moneda invers i directe (tal com he comentat anteriorment en els meus altres articles).

Si els futurs es cotitzen barats, podeu comprar futurs lineals barats i vendre futurs inversos rics. Això us proporciona una bona aportació des de la base.

Implicació del valor en USDT dels índexs d’OKEx i inversió en USDT de compra

Al matí de la turbulència del 13 de març, hi va haver una pressa cap al refugi segur (sí, Tether és un refugi segur a la criptografia, ja que podeu retirar-lo a la vostra cartera). Mitjançant els índexs BTC-USDT (5290USDT) i BTC-USD (5590 $), podem donar a entendre que USDT cotitzava a 1,05 $. Si creiem que l’USDT tornaria a la paritat (a causa del factor asimètric com es va esmentar anteriorment), hauríem de vendre l’índex Dollar i comprar l’índex Tether a Dòlar llarg i Tether curt.

La majoria dels comerciants del mercat estan familiaritzats amb aquesta estratègia, per la qual cosa el futur invers en dòlars realment cotitzava al mateix nivell que el futur lineal en USDT. Com que l’índex del dòlar és superior en un 5%, la base va ser un 5% més barata per als futurs inversos, perquè els futurs participants esperen que la prima de l’USDT s’esborrarà amb la caducitat. Cap a les 11:25, finalment veiem una desconnexió, tant en futurs en dòlars com en swap que es negociaven a un 4% per sobre dels preus de Tether. Si entrés en aquesta posició (amb un apalancament de 2 vegades) de vendre el futur invers i comprar un futur lineal, obtindríeu un rendiment aproximat del 8% en només 15 minuts.

Per exemple:

Obriu la posició a les 11:30:57 del 13 de març (suposant que teniu prou marge)

Si es manté durant la caducitat del 27 de març i s’aconsegueix el preu d’entrega de BTC-USD-200327, que era de 6725,42 $, per a BTC-USDT-200327, que era de 6703,4 $ T, la devolució seria d’uns 0,032 BTC (~ 214,76 USDT).

La vostra següent pregunta podria ser, atès que he de marcar futurs inversos amb BTC, potser només hauria de capturar la base negativa del -10% del futur invers. Com es discuteix en els matisos de l’article índex arb, marcar un futur invers durant un comerç d’arbitratge invers és molt intensiu en capital i, a causa de la seva naturalesa inversa, és difícil gestionar el marge.

Quins són els riscos??

Cap article sobre l’arbitratge no està complet sense discutir els riscos implicats. Viouslybviament, hi ha riscos com el manteniment del marge, la recuperació i els riscos de contrapartida, però també hauríeu de tenir en compte el risc de Tether. Quan comercialitzem futurs amb diferents divises de cotització, ens obrim a exposicions en la moneda de cotització fins i tot després de cobrir la moneda comercial. En aquest cas, el comerç de qualsevol diferencial entre futurs inversos i lineals haurà creat una posició artificial de Tether o USDT.

En general, hauríem de desviar-nos cap a Tether (com ara la compra de futurs lineals). Comptar amb USDT significa que comprar futurs lineals o swaps de USDT o comprar BTC amb USDT. Amb la possibilitat que l’USDT es quedi al 50%, l’índex BTC-USDT serà el doble que l’índex BTC-USD i, de fet, podeu obtenir el doble d’USDT i, en termes de dòlar, la vostra P&Encara seria pla.

Conclusió

OKEx ofereix una àmplia gamma de derivats de criptografia per satisfer les necessitats de diferents operadors. Donada la volatilitat del mercat, és molt fàcil desconnectar aquests futurs i sovint hi ha oportunitats d’arbitratge per a aquells que sempre estan preparats. En cap cas aquestes estratègies comercials són fàcils o succeeixen sovint, si és altament rendible, només durarien poc temps i sovint estan protegides pels robots, només els comerciants poden gaudir-ne. En aquest article, hem explorat un exemple evident, però hi ha moltes possibilitats, com ara aquest exemple que mostra TRX 0925 (un futur menys vigilat).

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner