L’ETH pot afrontar la volatilitat entrant, com jugar-la?

Visió general Els mercats de criptomonedes han actuat de manera indecisa poc després de la tercera reducció a la meitat de Bitcoin. Tanmateix, els primers signes mostren que es podria començar a produir un canvi important de sentiment al si ETH mercat. Podria ser un símbol que mostri aquest fet important ETH els inversors podrien haver començat a preparar-se per al següent gran moviment de la segona criptomoneda més gran. És interessant perquè els mercats han vist una conversa creixent sobre els vençuts ETH Actualització 2.0, que podria ser el proper esdeveniment important d’aquest any després de la reducció a la meitat de Bitcoin. Com podria afectar aquesta actualització a ETH els preus i el mercat en general? Quin tipus d’instrument de negociació és ideal per a una configuració inicial d’aquest esdeveniment?  Ethereum 2.0: la següent gran cosa del cripto després de reduir a la meitat el bitcoin? BTCLa tercera reducció a la meitat s’ha lliurat amb èxit aquesta setmana i, finalment, el bombo a la meitat s’ha acabat. No és difícil veure el sentiment d’esperar al mercat després de reduir-se a la meitat; BTC ha estat negociant de manera lateral i els principals monedes altcoins eren pràcticament els mateixos. Tot i que els inversors segueixen buscant el següent focus al mercat, ETH pot merèixer més atenció, ja que la segona criptomoneda més gran està prevista per a una actualització significativa malgrat haver experimentat diversos retards. Ethereum L’actualització del protocol 2.0 canviarà el mecanisme original de prova de treball per prova de joc, cosa que podria fomentar ETH titulars per acumular més ETH. Això es deu al fet que si es té més participació a la xarxa, més potència té per validar les transaccions. Tot i que el projecte d’actualització 2.0 ha experimentat múltiples retards, és possible que no estiguem lluny del llançament oficial, tot i que es desconeix el moment. Vitalik Buterin, cofundador de Ethereum, va dir a Coindesk que “el testnet per a Ethereum 2.0 ja estava en funcionament i les primeres fases d’implementació ja van començar ”. Encara que algun mercat informes dient que el llançament podria ser al juliol. No obstant això, Buterin aclarit que el llançament està programat a finals del 2020 sense proporcionar una data específica. Les condicions poden afavorir la volatilitat Les primeres indicacions de miners i balenes poden indicar aquesta volatilitat de ETH preus en el futur. La figura 1 mostra que els miners han començat a acumular-se ETH de nou recentment, que va arribar després de la venda del 10 de maig.

Figura 1: Preu ETH (verd) vs. saldo de miners (marró)

Ethereum (ETH) [13/10/07, 14 de maig de 2020] Font: Santiment Una reducció dels saldos dels miners sovint es considera una indicació primerenca del preu que es podria haver assolit al màxim a curt termini. Per contra, quan el saldo dels miners va començar a augmentar o va augmentar la tendència a l’alça, els preus podrien haver baixat a curt termini. Val a dir que aquesta tendència d’acumulació, fins i tot es confirma, podria ser una tendència a mig / llarg termini i que el moment en què aquesta acumulació es reflecteix en el preu pot ser difícil de determinar. Per això, necessitem més proves per recolzar la nostra suposició i el ETH l’import en titulars no borsaris pot proporcionar una altra pista.

Figura 2: Preu ETH (verd) vs. import en els principals titulars no borsaris (marró)

Ethereum (ETH) [14.14.39, 14 de maig de 2020] Font: Santiment Sembla que les balenes han estat guardant les seves ETH participacions a un nivell relativament alt des del 8 d’abril. La venda del 10 de maig no va reduir gaire la seva confiança, i això podria ser un altre signe que les balenes esperaven volatilitat de ETH els preus aviat podran augmentar, potser amb una tendència a l’alça. A més, els nivells de volum social poden donar-nos una imatge completa de la calor ETH o bé ETH 2.0 a la comunitat de criptografia. La figura 3 mostra el volum social del terme “ETH“O”ETH 2.0”A Telegram i Reddit. ETH ha estat en una tendència alcista des de principis de maig.

Figura 3: Volum social de “ETH” o “ETH2.0” a Telegram (blau) i Reddit (vermell)

eth o eth2.0 Telegram eth o eth2.0 Reddit  Font: Santiment Tot i que la implicació en el preu d’un actiu digital amb un volum social més alt va continuar sent discutible, però una cosa que podem confirmar és, ETH o bé ETH 2.0 ha generat més soroll entre les comunitats criptogràfiques, i això sovint genera volatilitat en el preu de l’actiu donat. Això podria ser una cosa que els comerciants i els inversors volen vigilar de prop.  Afavoreix els futurs ETH sobre les opcions Com els comerciants i els inversors poden captar i aprofitar els moviments potencials de ETH els preus, aquesta és la qüestió d’un milió de dòlars. Tot i això, triar l’instrument adequat per iniciar una operació podria ser més crucial del que pensen molts comerciants i inversors. Amb l’eina adequada, els participants del mercat poden maximitzar el perfil potencial alhora que minimitzen els seus riscos. En aquest ETH en aquest cas, sabem que finalment arribarà l’actualització 2.0; només és qüestió de temps, independentment de si es tracta de juliol o de final d’any. Per això, els instruments com futurs això té sense decadència temporal i cost de negociació fix podria ser una millor opció d’arma.

  • Sense decadència temporal – Un dels elements essencials pel que fa a les opcions de fixació de preus és el valor temporal i el valor del contracte d’opcions disminueix amb el pas del temps. Si un inversor volia captar un imminent augment de la volatilitat del preu del subjacent, sense saber el moment en què succeeix aquest esdeveniment concret, com aquest cas d’actualització ETH 2.0, els futurs tenen avantatges sobre les opcions, perquè els futurs no tenen temps de decadència.
  • Cost de negociació fix – El cost de marge dels contractes de futurs amb criptografia principal com a subjacent solen ser fixos, cosa que significa que els comerciants sabran quant de marge inicial necessiten quan estableixen una operació per primera vegada. Per exemple, el marge inicial de ETHUSD Els contractes de futurs a OKEx podrien arribar a ser del 2% amb una ràtio de marge de manteniment de l’1%. En canvi, la prima d’opció podria fluctuar, en alguns casos, si l’actiu subjacent es torna més volàtil, és possible que els compradors d’opcions tinguin una prima d’opció superior..
  • Preus més senzills – De vegades, el preu d’un contracte d’opcions pot ser complicat i hi ha més variables que els comerciants i els inversors poden no ser fàcils de controlar i comprendre. A més del factor de desintegració del temps que hem esmentat anteriorment, la volatilitat implícita podria ser un altre tema que les opcions dels comerciants no poden ignorar, tot i que és difícil de controlar alhora. IV es considera un indicador de la previsió del mercat sobre el probable moviment del preu subjacent. Ha estat un element clau pel que fa al preu de les opcions. Tanmateix, l’IV és també la part més difícil d’entendre i preveure. En el comerç de futurs, no hi ha aquest factor.

Tenor llarg o perpetu? Per què no tots dos? Hem identificat els futurs com un instrument ideal per especular el potencial ETH augment de la volatilitat dels preus. Tot i això, triar el tenor adequat podria ser un altre problema. Actualment, els mercats ofereixen una àmplia varietat de productes ETH contractes de futurs amb diferents tenors que els inversors poden escollir, que van des de setmanals, bimensuals, trimestrals, bimensuals fins a perpetus. Llavors, quina triar? Si els inversors creuen que la volatilitat dels preus de l’ETH pot augmentar en el futur i volien fer moviments anticipats per a accions de preus potencials basades en esdeveniments, contractes de futurs amb tenors més llargs, com el de OKEx ETHUSD els futurs bimensuals podrien ser una de les opcions. A més, és possible que vulguin considerar un difondre l’estratègia comercial. L’estratègia comercial negativa consisteix en la compra d’un contracte de futurs i la venda d’un altre contracte de futurs. Aquesta estratègia pot ajudar els inversors a beneficiar-se d’un canvi imprevist i també pot ser menys arriscat que els futurs directes. En aquest cas, comprar un fitxer ETHUSD permutació i venda perpètues bimensuals ETHUSD els futurs podrien ser una altra solució.

Figura 4: Futurs ETH & Intercanvis de volums diaris agregats i interès obert

skew_okex_eth_futures__swaps__aggregated_daily_volumes_and_open_interest  Font: Skew Conclusió Els participants del mercat semblen seguir buscant el següent focus després de la reducció a la meitat de Bitcoin, i l’actualització ETH 2.0 podria convertir-se fàcilment en el següent punt focal de l’espai criptogràfic. Tanmateix, amb un calendari desconegut i un historial de retards múltiples, podria ser un repte per als inversors i els operadors capitalitzar aquest esdeveniment. És per això que derivats com futurs i swaps poden ajudar els inversors a captar aquestes oportunitats i reduir els seus riscos emprant l’estratègia adequada. Els inversors haurien de construir les seves estratègies segons el seu perfil de risc. Autor: Cyrus Ip Research Analyst, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map