Com s’utilitza l’ordre Trigger

1. Què és un ordre d’activació?

L’ordre de desencadenament és una mena d’estratègia de negociació d’algoritmes mitjançant la qual els usuaris poden predefinir el preu d’activació i el preu de mercat, i la comanda es realitzarà automàticament amb el preu de l’ordre predeterminat un cop el preu de mercat assoleixi el preu d’activació predefinit. Mitjançant aquesta estratègia, els usuaris poden dur a terme operacions de negociació o sortir del comerç aturant pèrdues o obtenint beneficis. Un ordre d’activació no congelarà els marges ni les posicions, que és l’única diferència d’un ordre d’aturada.

La interfície de negociació de l’ordre d’activació és la següent:

2. Explicació del termini

1. Preu d’inici: condició predefinida que activarà la comanda. Una ordre d’aturada s’activarà quan el preu de mercat assoleixi el preu d’activació.

2. Preu de la comanda: el preu al qual es realitzarà la comanda si s’activa la comanda. Els usuaris també poden optar per fer el preu al mercat, de manera que la comanda es pot fer al millor preu actual i es pot omplir immediatament (és possible que no es completi immediatament en mercats extrems) després de ser activada.

3. Com s’utilitza un ordre d’activació?

Estudi de casos

Cas 1 (Tancar una posició llarga per aturar la pèrdua) :

L’usuari A té un contracte llarg de BTC amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars i espera tancar una posició llarga per aturar la pèrdua quan el preu de mercat baixi a 8.000 dòlars. A continuació, l’usuari A pot fer un ordre d’activació segons els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 8.000 $

【Preu de la comanda】 7.950 $ (En acabar la venda, es recomana un preu inferior al preu d’activació perquè la comanda s’ompli immediatament; El preu de mercat també és una bona opció).

Si el preu cau a 8.000 dòlars, es produirà un stop-loss i es tancarà una posició llarga a 7.950 dòlars..

Si l’usuari A vol tancar una posició llarga per bloquejar els seus guanys, s’hauria de tancar la posició a un preu predefinit superior a 9.000 dòlars.

Cas 2 (Tancar una posició curta per aturar la pèrdua)

L’usuari B té un contracte BTC curt amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars i espera tancar una posició curta per aturar la pèrdua quan el preu de mercat pugi a 10.000 dòlars. A continuació, l’usuari B pot fer un ordre d’activació segons els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 10.000 $

【Preu de la comanda】 10.050 $ (Quan es compra, es recomana un preu superior al preu d’activació perquè la comanda s’ompli immediatament; El preu de mercat també és una bona opció.)

Si el preu creix fins als 10.000 dòlars, es produirà un stop-loss i es tancarà una posició curta a 10.050 dòlars (si el preu de la comanda s’estableix amb el preu de mercat, la posició es tancarà al preu de mercat immediatament).

Si l’usuari B vol tancar una posició curta per bloquejar els seus guanys, s’hauria de tancar la posició a un preu predefinit inferior a 9.000 dòlars.

Cas 3 (Obriu una posició llarga amb l’ordre del disparador) :

El preu de mercat actual del contracte BTC és de 11.500 dòlars i l’usuari C creu que el mercat es tornarà alcista si el preu del contracte BTC augmenta el nivell de 12.000 dòlars. A continuació, l’usuari C pot fer un ordre d’activació segons els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 12.000 $

【Preu de la comanda】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com 12.050 $)

Si el preu augmenta fins als 12.000 dòlars, s’iniciarà una comanda llarga i es farà al preu de mercat (o 12.050 dòlars).

Cas 4 (Obriu una posició curta amb un ordre de disparador) :

El preu de mercat actual del contracte BTC és de 6.500 dòlars i l’usuari D creu que el mercat es tornarà baixista si el preu del contracte BTC passa del nivell de 6.000 dòlars. A continuació, l’usuari D pot fer un ordre d’activació segons els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 6.000 dòlars

【Preu de la comanda】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com 5.950 $)

Si el preu baixa a 6.000 dòlars, s’activarà una comanda curta i es farà al preu de mercat (o 5.950 dòlars).

Configuració de l’ordre d’activació i regles d’activació

Nota:

1. Les posicions i el marge no es congelaran fins que no s’activi l’ordre d’aturada.

2. És possible que l’ordre de desencadenament no s’activi correctament i que no es pugui fer la comanda a causa de factors com ara restriccions de preus, restriccions de posició, marge insuficient, que no es troben en negociació i errors del sistema. Igual que les ordres límit normals, és possible que les ordres límit activades amb èxit no es compleixin. Les comandes de límit no emplenades es mostraran a la secció [Obre comanda].

3. Si s’omple la comanda, es tancarà la seva posició existent o s’obrirà una nova posició. Si la comanda no s’omple, la vostra posició i marge seguiran existint.

4. Quan s’activa la comanda quan es compleix la condició d’activació, si el preu de la comanda predefinit supera el límit de preu, el sistema farà la comanda amb el preu de mercat més alt o més baix en el moment de l’activació..

5. Hi haurà diferents restriccions sobre l’import de la comanda d’una parada única: comanda de mercat per a diferents contractes (les restriccions s’ajustaran segons els canvis del mercat)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner