Com participar a l’Onxe Projecte OKEx Jumpstart DEAPCOIN (DEP)

PRIMER PAS: REGISTREU-vos A OKEx I PASSEU LA VERIFICACIÓ DE NIVELL DE KYC 2

A la pàgina d’inici OKEx, feu clic a "Registra’t" a l’extrem superior dret per registrar-vos a OKEx. Podeu registrar-vos a través del correu electrònic o del telèfon, a continuació s’enviarà un codi de 6 dígits de forma sistemàtica, empleneu el número correcte i, a continuació, completareu el registre..

Per participar a OKEx Jumpstart, heu de passar prèviament la verificació del nivell KYC 2. Inicieu sessió al vostre compte i feu clic "Verificació KYC" sota la icona del vostre perfil. Hi ha tres nivells de verificació en total, cadascun conté requisits d’informació diferents i límits de retirada les 24 hores. Introduïu la vostra informació individual per passar la verificació KYC. Tingueu en compte que algunes àrees no estan habilitades per participar al Jumpstart, que es pot trobar a l’anunci.

PAS 2: COMPRAR CRYPTO I COMERÇ

Les noves regles d’OKEx Jumpstart inclouen la sessió d’assignació exclusiva d’OKBelievers i la sessió d’assignació exclusiva d’OKTraders. Els usuaris han de tenir almenys 100 criptografies de la plataforma OKEx – OKB és OKBelievers o negocia com a mínim un import equivalent a 5 BTC per ser OKTraders.

Per comprar OKB, heu de fer clic "Compra Crypto" a la barra de menú superior i, a continuació, trieu OKB, la moneda per comprar i el mètode de pagament. Empleneu l’import de la moneda al quadre i el sistema calcularà la quantitat d’OKB que obtindreu. El llindar mínim és de 100 OKB i ara el preu de l’OKB és de 4,42 $, llavors podem omplir “442” i fer clic a "Compra ara" per accedir a la pàgina de pagaments de tercers. Un cop liquidat el pagament, 100 OKB es transferiran a la vostra cartera OKEx. Podeu comprovar-ho "Actiu".

També podeu canviar altres cryptos perquè siguin OKTrader. A la barra de menú superior, feu clic a "Comerç" i després tria "Comerç per punts", Podeu triar els parells comercials a la mà esquerra per comprar la criptografia que necessiteu. Calcularem la quantitat de BTC equivalent del seu volum de negociació acumulat des de l’establiment d’OKEx, incloses les operacions aleatòries i les operacions de marge.

PAS TERCER: ACONSEGUEIX UN COEFICIENT D’ASSIGNACIÓ

Per obtenir el coeficient d’assignació més alt, heu de mantenir constantment almenys 2500 OKB 5 dies abans de la tl’últim instantani aleatori de la venda d’oken o l’import acumulat de la seva negociació al moment des que l’establiment d’OkEx és superior a 100 calculats en BTC.

En poques paraules, com més quantitat d’OKB tingueu, major coeficient d’assignació garantit. Si no manteniu OKB amb 5 dies d’antelació, podeu comprar una quantitat més gran d’OKB abans de l’últim instantani aleatori de la venda de fitxes per assolir el llindar de participació. Tingueu en compte que farem instantànies aleatòries que mantenen diàriament l’OKB dels usuaris, inclosos el compte de finançament, el compte puntual, el compte Fiat i el compte de marge..

Pel que fa a OKTraders, tingueu en compte que el volum històric acumulat de negociació al comptat inclou el volum de negociació al comptat i el volum de comerç al marge.

La fórmula d’assignació, el coeficient d’assignació individual i els registres d’instantànies d’OKB es poden veure a la pàgina principal d’OkEx Jumptusers i a l’anunci.

PAS QUART: SESSIÓ DE VENDA FITXA EL 8 D’ABRIL


La venda de fitxes OKEx Jumpstart es llançarà el 8 d’abril. La sessió d’assignació exclusiva d’OKBelievers s’obrirà a les 04:00 (UTC) i la sessió d’assignació de privilegis d’OKTraders s’obrirà a les 05:00 (UTC). Cada sessió de venda de tokens durarà 30 minuts. No hi ha límit de subscripció abans que acabi.

Prenent com a exemple la sessió d’assignació de privilegis d’OKTraders.

A la pàgina d’inici OKEx Jumpstart, feu clic a “He llegit” després de llegir l’avís.

Ara podeu consultar les regles de venda de fitxes, els detalls de l’assignació, el vostre percentatge d’assignació i el compte enrere de l’assignació.

Feu clic a “Detalls de l’assignació” i entreu a la pàgina Venda DEP.

Empleneu l’import de l’assignació DEP i el sistema calcularà quant costarà OKB. Podeu veure el vostre saldo total d’OKB aquí.

Feu clic a “Subscriu-me” i, a continuació, estareu en una cua de subscripcions i el resultat de l’assignació s’anunciarà 30 minuts després que finalitzi la sessió..

Detalls com ara els límits de subscripció individuals i el tipus de canvi de cada venda de fitxes s’anunciaran a OKEx Jumpstart x Detalls de venda del testimoni DEAPCOIN (DEP).

Un cop finalitzi el període d’assignació, les fitxes s’acreditaran al compte de finançament OKEx dels usuaris i es descomptarà l’import corresponent d’OKB. La quantitat restant d’OKB en espera per subscripció s’alliberarà. La segona sessió d’assignació començarà després d’acabar de calcular els resultats. Podeu utilitzar l’OKB publicat des de la primera sessió de la segona sessió.

Ara heu participat amb èxit a OKEx Jumpstart. A continuació, podeu esperar a la llista de criptografia per negociar més. El parell de negociació DEP / USDT estarà obert a les 7:00 (UTC) i DEP / USDK a les 9:00 (UCT), el mateix dia de la venda de token Jumpstart.

Si teniu cap pregunta sobre les regles o les transaccions, podeu contactar amb el nostre servei d’atenció al client en línia o enviar un bitllet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map