Capítol XII: Com utilitzar les eines de negociació (calculadora i dades de negociació)

1. Calculadora

Si encara no esteu familiaritzat amb l’ús de la calculadora i no sabeu com obtenir beneficis o aturar la pèrdua a un preu raonable, haureu d’utilitzar la calculadora per ajudar-vos en el càlcul.

Pàg&Càlcul L:

Heu de triar Tipus: llarg o curt. Introduïu el nivell de palanquejament a l’entrada de palanquejament. Introduïu el preu d’obertura, el preu de tancament i l’import a les entrades Preu obert, Preu tancat i Import. Feu clic a Calcula per iniciar el càlcul. A continuació, podeu calcular la quantitat de marge necessària, est. P&L i P&Relació L.

Exemple: esteu a punt per obrir contractes setmanals llargs de BTCUSD equivalents a 1 BTC. El palanquejament és de 4x. El preu obert és de 7.164 USD / BTC. El valor nominal de cada contracte és de 100 USD / contracte. El nombre de contractes que s’obriran és de 7164 * 1/100 = 71 contractes (arrodonit al nombre enter més proper).

Marge = valor nominal * nombre de contractes / preu obert / palanquejament = 71 * 100 / 7.164 USD / 4 = 0.2477 BTC. Quan vulgueu sortir a 8.000 USD, el vostre P&L = (valor nominal * nombre de contractes / preu obert – valor nominal * nombre de contractes / preu tancat) = (71 * 100 / 7.164 USD – 71 * 100 / 8.000 USD) = 0.1035

Pàg&Relació L = P&L / marge = 0,1035 / 0,2477 = 41,80%

Comissió de Taker = (valor nominal * nombre de contractes) / preu obert * Tarifa de Taker

Les tarifes varien en funció del vostre nivell.

Tanca el càlcul del preu:

Heu de triar Tipus: llarg o curt. Introduïu el nivell de palanquejament a l’entrada de palanquejament. Introduïu el preu obert, l’import i l’estimació P&L al preu obert, import i est. Entrades PL. Feu clic a Calcula per iniciar el càlcul. A continuació, podeu esbrinar el preu proper que voleu.

Podeu canviar a Mostra P&L Ratio i podeu establir un P&Relació L per esbrinar el preu proper que voleu.

Exemple: esteu a punt per obrir contractes setmanals llargs de BTCUSD equivalents a 1 BTC. El palanquejament és de 4x. El preu obert és de 7.164 USD / BTC. El valor nominal de cada contracte és de 100 USD / contracte. El nombre de contractes que s’obriran és de 7164 * 1/100 = 71 contractes (arrodonit al nombre enter més proper).

Si el guany previst era de 0,5 BTC, el preu de tancament es calcula de la següent manera:

Pàg&L = (valor nominal * nombre de contractes / preu obert – valor nominal * nombre de contractes / preu tancat)


0,5 = (71 * 100 / 7.164 USD – 71 * 100 / preu tancat)

Preu tancat = 14.458,33 USD

Est. càlcul del preu de liquidació:

Heu de triar el mode de marge: creuat o fix i Tipus: llarg o curt. Introduïu el nivell de palanquejament a l’entrada de palanquejament. Introduïu el preu obert, l’import i el marge afegit a les entrades de preu obert, import i marge afegit. Feu clic a Calcula per iniciar el càlcul. A continuació, podeu esbrinar el preu de liquidació estimat que vulgueu.

Exemple: esteu a punt per obrir contractes setmanals llargs de BTCUSD equivalents a 1 BTC. El palanquejament és de 4x. El preu obert és de 7.164 USD / BTC. El valor nominal de cada contracte és de 100 USD / contracte. El nombre de contractes que s’obriran és de 7164 * 1/100 = 71 contractes (arrodonit al nombre enter més proper). Afegiu 0,2 BTC al marge.

Preu de liquidació = (ràtio de marge de manteniment + 1 – taxa de comissió) / (1 / preu obert mitjà / palanquejament +1 / preu obert mitjà + marge afegit / valor nominal / nombre de contractes)

Est. preu de liquidació = (0,5% + 1) / (1 / 7.164 USD / 4 + 1 / 7.164 USD + 0.2 / 100/71) = 4.961 USD

2. Dades de negociació

Les dades comercials consisteixen en un conjunt d’indicadors de contracte. Podeu fer clic a Dades de negociació per comprovar-ne els detalls.

Podeu seleccionar la moneda digital que vulgueu comprovar.

Relació BTC llarga / curta

Aquest indicador mostra la proporció d’usuaris amb posicions netes llargues i curtes en un període de temps determinat. Les dades inclouen les dades dels futurs setmanals, quinzenals i trimestrals dels usuaris, així com l’intercanvi perpetu (Long / Short es calcula en funció de les posicions netes de BTC dels usuaris)..

Bases

Aquest indicador mostra la diferència entre el preu de futurs o swap i el preu de l’índex spot. En un moment determinat, base = preu de futurs o swap – preu de l’índex spot.

Interès obert i volum de negociació

Interès obert: la suma total de les participacions llargues i curtes de futurs i swap perpetus amb un actiu subjacent específic en un moment concret.

Volum de negociació: volum total de negociació de futurs i swap perpetus amb un actiu subjacent específic en un període de temps específic.

Compra i venda de Taker

Volum de compra actiu: el volum de negociació de les comandes de compra actives en un període específic (ordres de compra dels compradors), que és la quantitat d’entrada de capital.

Volum de venda actiu: el volum de negociació d’ordres de venda actives en un període específic (rebre ordres de venda), que és l’import de la sortida de capital.

Índex de sentiments dels comerciants

Aquest indicador reflecteix la proporció de posicions netes llargues i curtes dels 100 operadors més importants. Un compte actiu té dret a un vot, independentment de la mida de la seva posició (només es comptabilitzen com a actius els comptes que ocupen posicions).

Marge mitjà utilitzat per a operadors principals

Aquest indicador reflecteix com els 100 operadors principals utilitzen els seus fons als seus comptes de marge. A diferència del Top Trader Sentiment Index (TTSI), aquest indicador no proporciona comentaris basats en la votació. En el seu lloc, es calcula sobre la base del percentatge mitjà de marge inicial utilitzat per aquests operadors principals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map