Capítol V: Com fer una comanda

Si espereu que el preu de la criptomoneda baixarà, podeu deixar curt (obrir una posició curta) sobre l’actiu per obtenir beneficis. Si espereu al revés, podeu anar molt de temps (obrir una posició llarga) per obtenir beneficis.

Per exemple (vegeu més amunt), si espereu que el preu del contracte BTCUSDT Trimestral 0327 baixi, podeu fer una comanda introduint el preu i el nombre de contractes que desitgeu. Podeu obrir una posició curta (després de fer clic a Obre curt, podeu omplir un preu inferior al preu de mercat més recent per accelerar l’execució; si trieu Obrir llarg, podeu fer-ho introduint un preu superior al preu de mercat més recent). Si el seu preu continua baixant, podeu obtenir beneficis. A continuació, introduirem un dels tipus d’ordre més comuns, l’ordre límit i el seu principi.

1. Ordre límit

La comanda límit és una comanda que limita el preu màxim de compra del comprador i el preu mínim de venda del venedor. Un cop feta la vostra comanda, el nostre sistema la publicarà al llibre i la farà coincidir amb les comandes disponibles, al preu que hàgiu especificat o millor.

Exemple: si el preu de mercat de BTC Trimestral és de USDT 10094,8 i en voleu comprar un a un preu inferior a USDT 10090, haureu de fer una comanda límit a USDT 10090. Si el seu preu de mercat és inferior o igual a USDT 10090, l’ordre s’executarà automàticament. Si un altre usuari fa una comanda límit de sol·licitud en USDT 10094,8 i feu una comanda límit d’oferta en USDT10100, la comanda s’executarà al preu de 10094,8 segons el principi de “compra baixa”, ja que és més preferible que USDT10094,8 que USDT10100 a compradors.

  • Introduïu un preu

1) Feu clic al llibre de comandes

Quan feu una comanda límit, podeu consultar el darrer preu negociat al llibre de comandes. Els preus que es mostren per sobre de l’últim preu negociat en vermell són preus demanats. Quan es desplaça cap amunt, augmenten els preus demanats. A més, els preus que es mostren a sota de l’últim preu negociat en verd són preus d’oferta. En desplaçar-vos cap avall, els preus de l’oferta disminueixen.

Exemple: si voleu obrir una posició curta, podeu triar un preu de compra preferit a la llibreta de comandes. Feu clic al preu i es mostrarà automàticament a l’entrada del preu.

Després de fer clic al preu, l’import també s’introduirà a l’entrada Quantia. L’import s’acumularà en funció del preu de mercat fins al preu establert i no superarà el nombre màxim de contractes que podeu obrir o tancar.

2) Feu clic a BBO

En lloc de triar un preu al vostre costat, també podeu seleccionar un preu de contrapart (feu clic a BBO) per establir el preu de la vostra comanda.

A l’hora d’escollir el preu de la contrapart, si obriu un termini llarg / curt, el preu de la comanda serà el millor preu de compra; si obriu curt / tancat llarg, el preu de la comanda serà el millor preu d’oferta.

La selecció de preus de contrapartida pot ajudar a accelerar l’execució de la vostra comanda.

3) Introduïu un preu manualment

En lloc de fer clic a un preu del llibre de comandes o a un preu de contrapart, també podeu introduir el vostre preu preferit a l’entrada del preu per fer una comanda límit.

3. Introduïu una quantitat

Podeu escollir introduir manualment una quantitat o seleccionar un percentatge. Si escolliu el 20%, podeu fer una comanda per obrir o restringir el 20% del nombre màxim de contractes que podeu obrir.

Després d’introduir el preu i l’import, podeu fer clic a Obre llarg o Obre curt per fer una comanda.

4 Càlcul del nombre màxim disponible de contractes

El sistema calcula el nombre màxim de contractes que podeu obrir / abastar en funció del marge disponible, RPL, mode de marge, palanquejament seleccionat i nombre de contractes celebrats.

Exemple 1:

Si trieu el mode de marge fix al comerç de futurs BTCUSD amb marge de moneda i voleu obrir contractes setmanals llargs de BTCUSD, nombre màxim de contractes llargs que podeu obrir (A) = marge disponible * palanquejament llarg * preu de mercat / valor nominal (arrodonit cap amunt al multiplicador més proper) , El multiplicador es calcula en funció de l’apalancament seleccionat a la pàgina de la interfície. El valor nominal és de 100 USD / contracte.

Tanmateix, el nombre real de contractes llargs que podeu obrir es relaciona amb el nombre total de posicions de contractes llargs i d’ordres pendents (B), també es calcula el nombre màxim de contractes que requereix el nivell màxim disponible (C) en funció del palanquejament. Nombre màxim de contractes que podeu obrir = mínim (A, C-B)

Si el marge disponible és d’1 BTC, el palanquejament llarg és de 50 vegades i el preu de mercat és de 8.000 USD / BTC, el nombre màxim de contractes que podeu obrir (A) = 1 * 50 * 8.000 / 100 = 4.000 contractes

Si el nombre màxim disponible de contractes de nivell 4 amb un apalancament de 50x (C) = 42.000 i el nombre de comandes pendents de contractes setmanals llargs de BTCUSD (B) = 40.000, el nombre màxim de contractes que podeu obrir = mínim (A, CB ) = mínim (4.000, 42.000 – 40.000) = 2.000 contractes

Exemple 2:

Si trieu el mode de marge creuat a la negociació de futurs BTCUSD amb marge de moneda i voleu obrir contractes setmanals llargs de BTCUSD, nombre màxim de contractes llargs que podeu obrir (A) = marge disponible * palanquejament llarg * preu de mercat / valor nominal (arrodonit cap amunt al multiplicador més proper) , El multiplicador es calcula en funció de l’apalancament seleccionat a la pàgina de la interfície. El valor nominal és de 100 USD / contracte.

Tanmateix, si el nombre real de contractes llargs que podeu obrir es relaciona també amb el nombre total de posicions i ordres pendents de tots els contractes (B), el nombre màxim de contractes que requereix el nivell màxim disponible (C) es calcula en funció del apalancament. Nombre màxim real de contractes que podeu obrir = mínim (A, CB)

Si el marge disponible és d’1 BTC, el palanquejament llarg és de 50 vegades i el preu de mercat és de 8.000 USD / BTC, el nombre màxim de contractes que podeu obrir (A) = 1 * 50 * 8.000 / 100 = 4.000

Si el nombre màxim disponible de contractes de nivell 4 amb un apalancament 50x (C) = 42.000, el nombre de comandes pendents de contractes setmanals llargs de BTCUSD = 2.000 i el nombre d’ordres pendents de contractes breus quinzenals de BTCUSD = 15.000, el nombre màxim de contractes que podeu obrir = mínim (A, CB) = mínim (4.000, 42.000 – 2.000 – 15.000) = 4.000

Exemple 3:

Si trieu el mode de marge fix en la negociació de futurs BTCUSDT amb marge USDT i voleu obrir contractes setmanals llargs de BTCUSDT. Nombre màxim de contractes llargs que podeu obrir (A) = marge disponible * palanquejament llarg / preu de mercat / valor nominal (arrodonit al nombre enter més proper). El multiplicador es calcula en funció del palanquejament seleccionat a la pàgina de la interfície. El valor nominal és de 0,0001 BTC / contracte.

Tanmateix, el nombre real de contractes llargs que podeu obrir es relaciona amb el nombre total de posicions de contractes llargs i de comandes pendents (B), també es calcula el nombre màxim de contractes que requereix el nivell màxim disponible (C) en funció del palanquejament.

Nombre màxim de contractes que podeu obrir = mínim (A, C-B)

Si el marge disponible és de 10.000 USD, el palanquejament llarg és 100 vegades i el preu de mercat és de 8.000 USD / BTC, el nombre màxim de contractes que podeu obrir (A) = 10000 * 100 / 8.000 / 0.0001 = 1.250.000

Si el nombre màxim disponible de contractes de nivell 1 amb un apalancament 100x (C) = 50.000 i el nombre de comandes pendents de contractes setmanals llargs de BTCUSD = 10.000, el nombre màxim de contractes que podeu obrir = mínim (A, CB) = mínim (1.250.000, 50.000 – 10.000) = 40.000

Exemple 4:

Si trieu el mode de marge creuat a la negociació de futurs BTCUSDT amb marge USDT i voleu obrir contractes setmanals llargs de BTCUSDT. Nombre màxim de contractes llargs que podeu obrir (A) = marge disponible * palanquejament llarg / preu de mercat / valor nominal (arrodonit fins al nombre enter més proper). El multiplicador es calcula en funció del palanquejament seleccionat a la pàgina de la interfície. El valor nominal és de 0,0001 BTC / contracte.

Tanmateix, el nombre real de contractes llargs que podeu obrir es relaciona amb el nombre total de posicions i les comandes pendents de tots els contractes (B), el nombre màxim de contractes que requereix el nivell màxim disponible (C) es calcula en funció del palanquejament . Nombre màxim de contractes que podeu obrir = mínim (A, C-B)

Si el marge disponible és de 1.000 USD, el palanquejament llarg és de 10 vegades i el preu de mercat és de 8.000 USDT / BTC, el nombre màxim de contractes que podeu obrir (A) = 1.000 * 10 / 8.000 / 0.0001 = 12.500 contractes.

Si el nombre màxim disponible de contractes de nivell 19 amb un apalancament 10x (C) = 4.550.000, el nombre de comandes pendents de contractes setmanals llargs de BTCUSDT = 20.000 i el nombre de comandes pendents de contractes breus quinzenals de BTCUSDT = 150.000, el nombre màxim de contractes que podeu obrir = mínim (A, CB) = mínim (12500, 4.550.000 – 20.000 – 150.000) = 12.500

5 Normes límit de preus

Si el preu obert introduït supera el valor límit exigit pel sistema, no podeu fer la comanda.

El propòsit de limitar els preus és evitar que els grans comerciants facin comandes massives per manipular el mercat. És una mesura crucial de control de riscos per salvaguardar els interessos de tots els inversors.

El preu de l’índex spot i la prima es tenen en compte a l’hora de calcular el preu límit (prima = preu del contracte – preu spot).

Les regles s’apliquen tant a les comandes obertes com a les tancades. Si obriu molt o tanquen curt, quan el preu de la comanda és superior al preu màxim, no es podrà fer l’ordre límit; si obriu a curt o a llarg, quan el preu de la comanda és inferior al preu mínim, no es podrà fer l’ordre límit.

Podeu visitar la pàgina de negociació per comprovar els preus màxims i els preus mínims i fer comandes entre els intervals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner