Capítol III: Com triar un nivell de palanquejament i diferenciar entre el mode de marge fix i el mode de marge creuat

⦁ Què són el marge i l’apalancament?

A la dreta del nom del contracte, podem fer clic per seleccionar un mode de marge i triar un nivell de palanquejament. En utilitzar el fitxer "apalancament", podeu utilitzar el capital per negociar i generar més rendiments, però també multiplica el risc al mateix temps.

Quan s’utilitza el palanquejament per al comerç de futurs, els usuaris haurien de col·locar una certa quantitat de fons com a garantia. Es diu a "marge".

Els marges es denominen en criptomonedes subjacents en el comerç amb marge de moneda. Per a les operacions amb marge en USDT, els marges es denominen en USDT (vegeu el contracte trimestral BTCUSDT a continuació).

A la interfície de negociació, podem establir el nivell de palanquejament introduint un multiplicador o desplaçant la barra horitzontalment per seleccionar-ne un. El sistema calcularà el valor màxim de la vostra posició (unitat = BTC o nombre de contractes) en funció del palanquejament i de la quantitat de marge necessària per mantenir la vostra posició.

* Tingueu en compte que es pot produir el següent escenari: si augmenteu el palanquejament, el nombre màxim disponible de contractes (BTC) < nombre màxim de contractes (BTC) requerits pel nivell de posició, el primer augmentarà. No obstant això, quan augmenteu el palanquejament, us acostareu al límit de nivells. Llavors, quan el nombre màxim de contractes disponible (BTC) < nombre màxim de contractes (BTC) requerits pel nivell de posició, el primer és igual al segon. Per obtenir informació sobre els límits de posició, feu clic a la barra lateral >> Guia de nivells de posició.

Com es calculen els marges? (diferència entre el mode de marge fix / el mode de marge creuat)

OKEx ofereix dos modes de marge, és a dir, el mode de marge creuat i el de marge fix. Després de seleccionar un mode de marge, només s’aplica al tipus de contractes i criptomonedes subjacents que heu seleccionat a la pàgina, mentre que altres contractes i criptomonedes no queden afectats. (Nota: oferim quatre tipus de contractes: futurs amb marge de moneda, swap perpetu amb marge de moneda, futurs amb marge de USDT i swap perpetu amb marge de USDT).

Per exemple, si seleccioneu el mode de marge creuat a la negociació de futurs amb marge de moneda BTC, el vostre capital disponible al vostre compte de negociació es considerarà el marge. A continuació, marge de posició = valor nominal * nombre de contractes / preu de marca més recent * palanquejament. La quantitat de marge de posició varia en funció del preu de mercat.

Com a seguiment de l’anterior, si seleccioneu el mode de marge fix en el comerç de futurs amb marge de moneda BTC, els marges per als contractes llargs i curts setmanals, quinzenals, trimestrals i bimensuals i els seus marges es calcularan i liquidaran per separat. A continuació, marge de posició = valor nominal * nombre de contractes / preu de marca més recent * palanquejament. La quantitat de marge de posició es manté sense canvis.

En general, si voleu liquidar les vostres posicions per separat o començar a operar amb un elevat apalancament, tot evitant els riscos en no prendre totes les vostres posicions com a una única operació, podeu seleccionar el mode de marge fix.

Atès que el mode de marge creuat us permet utilitzar el fons disponible com a marge, es redueix el risc de liquidació forçada quan no utilitzeu tot el fons disponible per obrir contractes

Podeu seleccionar un mode de marge que s’adapti de manera flexible a les vostres necessitats.

Com diferenciar entre palanquejament nominal i palanquejament real?

L’apalancament nominal es refereix a l’apalancament que seleccioneu a la interfície de negociació. Després d’establir el palanquejament, el sistema calcula el nombre màxim de contractes disponible i la quantitat de marge necessària per obrir una posició.

L’apalancament real es refereix a l’apalancament real calculat en funció del valor de les vostres participacions i del marge requerit. En el mode de marge fix, el palanquejament real correspon al palanquejament nominal. No obstant això, en el mode de marge creuat, si s’arriba al màxim disponible no. dels contractes que podeu obrir (és a dir, utilitzeu tot el fons disponible per obrir contractes), el palanquejament real és igual al palanquejament nominal. Però si no utilitzeu tot el fons disponible per obrir contractes, el palanquejament real no és igual al palanquejament nominal i el capital de risc no coincideix amb el palanquejament nominal..

Podeu calcular el palanquejament real de la següent manera:

Negociació amb marge de moneda: nombre de contractes celebrats * valor nominal / (darrer preu negociat * Patrimoni net) , o nombre de fitxes en possessió / Patrimoni net

Negociació amb marge USDT: nombre de contractes celebrats * valor nominal * darrer preu negociat / Patrimoni net number o nombre de USDT mantingut * darrer preu negociat / Patrimoni net

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me