Barbell Strategy for Crypto

Visió general

Els mercats mundials es van mantenir inestables, tot i que els mercats d’actius han mostrat un signe inicial de recuperació de la liquidació del març. En el moment en què les pèrdues o guanys de dos dígits semblen ser una nova normalitat, l’equilibri entre risc i recompensa en la inversió sembla ser més crític que mai. Els inversors en renda fixa i renda variable han adoptat durant molt de temps l’estratègia de la barra per diversificar els seus riscos i potencialment capaços d’obtenir rendiments més elevats en una cartera d’inversions. L’estratègia de barra podria funcionar amb actius criptogràfics? Com estructurar una barra criptogràfica?

Quina és l’estratègia de la barra?

L’estratègia de la barra és la barreja d’inversions extremes d’alt risc i inversions sense risc a la mateixa cartera, evitant tot el que hi ha al mig. La raó fonamental d’aquest enfocament és maximitzar els rendiments potencials i limitar els riscos negatius. Com que el flux de retorn sol tenir una correlació negativa, és a dir, un té un bon rendiment quan l’altre lluita. Els estratègics poden ajustar la ponderació de cada costat a mesura que canvien les condicions del mercat.

En una cartera de bons, l’estratègia barbell podria significar mantenir bons a curt termini, que es consideraven lliures de riscos però paguen menys, i al mateix temps, alguns bons a llarg termini, que poden proporcionar rendiments més alts però que presenten un major risc de tipus d’interès.

A l’espai de renda variable, els estrategs podrien col·locar accions defensives en un extrem de la barra i accions especulatives d’alt risc que, potencialment, ofereixen rendiments més elevats a l’altre extrem.

L’erudit i estadístic Nassim Nicholas Taleb, que va fer famosa l’estratègia de la barra, una vegada dit, "Si sabeu que sou vulnerable a errors de predicció i accepteu que la majoria de mesures de risc són defectuoses, la vostra estratègia és ser tan hiperconservador i hiperagressiu com pugueu, en lloc de ser lleugerament agressiu o conservador.."

Ampliació de l’espectre de risc a l’espai criptogràfic

Tot i que la criptomoneda s’ha considerat com un actiu més arriscat en general quan es compara amb altres classes d’actius com renda variable i bons, l’espectre de risc dins de l’espai criptogràfic, però, s’ha anat ampliant.

Els operadors i inversors de criptografia ara poden gaudir d’una major flexibilitat a l’hora d’ajustar el seu palanquejament i estratègies segons els seus nivells de tolerància al risc, gràcies al ràpid desenvolupament producte espai. D’una banda, els comerciants poden augmentar el seu palanquejament afegint derivats a la seva cartera (major risc de l’espectre). D’altra banda, amb l’addició de estacada, els inversors poden obtenir ingressos passius amb criptomonedes (menor risc de l’espectre).

Amb la introducció d’aquests productes i el seu fàcil accés intercanvis criptogràfics com OKEx, va obrir noves oportunitats per permetre als participants del mercat adoptar estratègies com l’estratègia de la barra i fer-la disponible al món criptogràfic..

Aplicacions de criptografia de Barbell

Podrien haver-hi múltiples dimensions quan parlem de l’aplicació de l’estratègia de la barra en una cartera de criptografia. Per a inversors de compra i retenció, l’estratègia de la barra podria ser una cosa així:

  • 70%: estalvi de moneda estable. és a dir., USDT estalviant OKEx té un APY del 0,6815%.
  • 30% – XTZ + ENLLAÇ

Un dels motius de la selecció XTZ i ENLLAÇ és que han estat proporcionant uns rendiments decents ajustats al risc. Dades compilat per Messari ho demostra XTZ té una relació Sharpe de 90 dies d’1,80, mentre que ENLLAÇÉs a la 1.33. Aquestes són algunes de les lectures més altes entre els altcoins principals.

Per descomptat, hi havia altres fitxes i monedes que tenien una proporció Sharpe encara més elevada (és a dir, un risc més alt i potencialment més alt). No obstant això, altres factors com la liquiditat, la mida del mercat i la disponibilitat probablement limitaran l’elecció. Llegiu més. OKEx va explicar què és la ràtio Sharpe i com podria afectar la vostra cartera de criptografia aquí.

A l’altre costat de la barra, donat el fet que les stablecoins no són perilloses, com ara DAIEls preus podrien fluctuar intensament a causa de les mudances ETH. USDT i USDC també podria exposar-se a altres riscos sistèmics. Tanmateix, comparar-los amb els principals altcoins, fins i tot els bitcoins, posar una moneda estable a l’extrem de la barra sembla ser una opció més adequada.

Els inversors de compra i retenció que puguin gestionar actius més arriscats, una volatilitat més gran i que vulguin tenir un període de temps d’inversió més curt, la seva barra podria ser així:

  • 70% – MKR
  • 15% – MCO
  • 15% – BSV

Agafeu aquesta combinació com a exemple, en el període comprès entre el 13 de març i el 13 d’abril just després de la venda de març, una cartera com aquesta generada un retorn d’aproximadament un 38%, va superar el 29% de BTC en el mateix període. De nou, els inversors poden ajustar les seves assignacions a cada costat de la barra amb un actiu que s’adapti als seus objectius d’inversió.

Estratègia de pes en estalvi de criptografia

Guanyar ingressos passius amb criptografia ha guanyat més popularentre inversors. Al mateix temps, els productes de participació, estalvi i dipòsit a termini han estat més versàtils que mai, amb un nombre creixent de fitxes i monedes compatibles.

Tot i que els estalviadors poden triar més productes d’estalvi / participació, els rendiments d’aquests productes podrien oscil·lar entre el 0,04% i l’11%, cosa que fa que la construcció d’una estratègia adequada per a la cartera EARN sembli més important. L’estratègia de la barra també podria ser útil en aquest espai.

A l’espai de renda fixa, els bons de major rendiment solen presentar un major risc de crèdit. Al món de les divises, un canvi de rendiments més alt farà que els inversors es vegin exposats a una major volatilitat. A la criptomoneda, el concepte és similar. Els criptos que ofereixen taxes d’estalvi més altes solen ser altcoins de capital mitjà / petit, que solen tenir una volatilitat més alta.

Per exemple, VOSTÈ Cadena (VOSTÈ) La participació taxa es va situar en el 4,58% a OKEx, mentre que DAILa taxa d’aposta va ser només de l’1%. L’estratègia de barra per a un estalvi de dipòsits a 30 dies podria ser així:

  • 20% – MCO (7,68% APY)
  • 80% – EOS (3,13% APY)

Els inversors també poden explorar la combinació de diferents productes de participació / estalvi / dipòsit a termini per maximitzar els rendiments alhora que equilibren els riscos de les fluctuacions de preus.

Conclusió

És possible que l’estratègia Barbell no sigui una estratègia convencional. Tanmateix, els mercats post-COVID tampoc no són convencionals. El dany econòmic provocat per una pandèmia és potencialment massiu, però encara no s’ha materialitzat del tot. Al mateix temps, els responsables polítics mundials han estat implementant amplis paquets d’estímuls que intenten amortir els mercats. Les expectatives dels inversors han estat greus entre caure en una depressió i la recuperació econòmica en forma de V, van crear onades que afecten totes les classes d’actius de tots els mercats i la criptomoneda no és una excepció. Una estratègia no convencional com l’estratègia de la barra podria ser una de les respostes a aquestes condicions del mercat. Es recomana als inversors modificar la versió tradicional de la barra i fer-la adequada per a les seves aplicacions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner