Anàlisi de Bitcoin | Línia 3-Bullish Candlestick

Hi ha una tendència a l’alça i a la baixa, llegint el llenguatge dels preus;

Hi ha un senyal per comprar i vendre i acomiadar-se de sentir l’acord.

En aquesta sessió, aprendrem diverses combinacions alcistes de Candlestick Line i us mostrarem les maneres més efectives d’analitzar-les.

En primer lloc, introduirem “Dawnstar”, un signe visual que indica l’inici d’una pujada ascendent a la criptomoneda.

Hem encerclat un Dawnstar en línia vermella.

Un ‘Dawnstar’ estàndard consta de 3 línies de candelers. La línia vermella de l’esquerra s’anomena cercle exterior. I el mànec central és un Doji. Sembla un signe +. situat sota el cercle exterior i la línia verda és un llarg cercle interior.

Aquí teniu la qüestió, si es tracta d’un Dawnstar o no, depèn de la longitud del tercer cercle / interior. el preu de tancament del cercle interior és l’indicador clau, ha de correspondre al 50% del cos de la primera línia.

Un cop vam confirmar que es tracta d’un Dawnstar. Podem jutjar la força alcista de la tendència dominant per un factor molt important: el preu de tancament del “cercle interior”. Tenim 3 casos aquí: en general, si el preu de tancament només superava el 50% del cercle exterior, la força alcista es considera relativament feble.

Si el preu de tancament és molt proper al preu d’obertura del cercle exterior, es considera que la força alcista és relativament forta.

I, finalment, si el preu de tancament superava amb escreix el preu d’obertura del cercle exterior, la força alcista és significativament forta.

El que hem esmentat són només els típics exemples d’un Dawnstar estàndard. Tot i això, el patró d’un Dawnstar varia al mercat i és diferent del que acabem de veure. Per tant, hem extret alguns exemples reals per a la vostra referència. Anem a revisar-los un per un!

Aquí hi ha tres tipus de “Dawnstar” amb patrons diferents. I veureu com es veuen en la tendència real. Vegem la primera. La línia central no és una línia “Doji”, sembla més aviat una línia “T” que una línia “+”.

Podem veure que el preu va baixar bruscament. I després va aparèixer “Dawnstar”. Aleshores, el preu va deixar de baixar i es va disparar

Aquí en teniu la segona. La part mitjana està formada per 2 espelmes petites.

Mentre el preu pujava, apareix un “Dawnstar”. I el preu va seguir augmentant després d’això.


Aquí arriba la combinació final. El Dawnstar està format per 3 petites espelmes o línies de doji.

Després que el preu baixés bruscament, va aparèixer un Dawnstar. I el preu va augmentar ràpidament.

A continuació, coneixerem una altra combinació alcista de Candlestick Line, anomenada “alcista a causa de l’oreneta”..

Per tant, la característica principal de Bullish a causa de l’oreneta és que el cos verd cobreix completament el cos vermell. Això significa que el cercle exterior és engolit pel cercle interior, cosa que indica que la potència alcista està fent un gran contraatac.

Com jutjar la força alcista?

Per a la figura 1, el cos verd només va empassar el cos vermell, aquesta combinació va suggerir la força alcista més feble;

Per a la figura 2, el cos verd és significativament més alt que el cos vermell. Fins i tot el doble que el vermell. La combinació representa una força alcista molt forta;

Per al cas final, el cos verd va empassar molts dels cossos vermells i aquest té la força alcista més forta.

Al mercat, hi ha molts alcistes a causa de les combinacions d’orenetes que no semblen tan perfectes com els casos anteriors. Discutirem alguns escenaris reals del mercat.

Mostrarem 3 alcistes a causa de les combinacions d’orenetes, que el cercle interior no cobria completament el cercle exterior.

Per al primer exemple, el preu va caure bruscament i es va aturar després que aparegués la combinació d’oronetes a causa de l’alça. Després va continuar augmentant.

Per al segon, el cercle interior va cobrir dos cercles exteriors, formant un alcista a causa del patró d’orenetes. I després va seguir una tendència alcista.

En el cas final, el cercle interior cobreix 3 cercles exteriors i el preu augmenta bruscament després.

Veurem l’última combinació alcista de Candlestick Line, anomenada Tower Bottom.

Per a un fons de torre estàndard, està format per un cercle exterior i segueix un grup de cinc cercles externs i cercles interiors i més petits al centre i un cercle interior llarg al costat dret.

El conjunt sembla una torre invertida, per la qual cosa rep el nom de forma inferior de la torre.

Un factor important que fa que la torre de fons sigui efectiva és que el preu de tancament de l’últim cercle interior ha de superar el 50% del cos del cercle exterior de la part frontal.

Un cop sabem que és una torre de fons, podem jutjar la força alcista del mercat pel preu de tancament de l’últim cercle interior.

Si el preu de tancament del cercle interior acaba de superar la línia del 50%, la força alcista és feble.

Si el preu de tancament del cercle interior s’acosta al preu d’obertura del cercle exterior, la força alcista és relativament forta.

I, finalment, si el preu de tancament del cercle interior és molt superior al preu d’obertura del cercle exterior. La força alcista és significativament forta.

Per descomptat, el fons de la torre no apareixerà igual que en la tendència real. Per tant, recordeu que hem de ser flexibles. Fem una ullada a quina és la realitat "base de torre" al mercat és.

Per al gràfic primer, l’aspecte real és molt proper al diagrama esquemàtic del fons de la torre.

Aquesta captura de pantalla prové del gràfic de 6 hores de l’EOS / USDT al

Àrea de comerç OKEx C2C. Podem veure el fons de la torre aparegut a la tendència ascendent, i va seguir una nova ronda de pujades.

I això és una variació de l’antera. La part central de la torre no està formada per espelmes molt petites, sinó per una combinació d’espelmes llargues i curtes.

La captura de pantalla és del gràfic de 12 hores de l’EOS / USDT a la zona de negociació OKEx C2C. Després que el preu baixés fortament, es va formar un fons de torre. Aleshores, el preu va deixar de caure i va constituir una inversió.

Finalment, per acabar amb tot el que hem introduït al vídeo:

Hi ha 3 combinacions d’espelmes alcistes clàssiques: la primera és “Dawnstar”, cosa que suggereix un pròxim repunt de preus.

El segon és “alcista a causa de l’oreneta”, que indica que el poder alcista està fent un gran contraatac.

I el tercer és “Tower Bottom”, que suggereix una inversió a l’alça.

Arribarà el final de la nostra secció, us mostrarem les maneres més negatives d’analitzar diverses combinacions de gràfics alcistes,

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map