Anàlisi de Bitcoin | 4 patrons de canelobars baixistes

Hi ha una tendència a l’alça i a la baixa, llegint el llenguatge dels preus;

Hi ha un senyal per comprar i vendre i acomiadar-se de sentir el tracte.

Avui coneixerem els patrons de candelers baixistes.

L’aparició de l’estrella del vespre indica que la tendència dels bous ha finalitzat i s’acosta un ajustament. Comencem amb l’estrella del vespre.

Què és una estrella del vespre? Com es mostra a la línia vermella.

L’estrella del vespre és un patró de canelobres baixistes que consisteix en tres espelmes: un gran canelobre blanc, una espelma de cos petit i una espelma vermella. Una estrella del vespre mostra una característica única: el preu de tancament de l’última espelma ha de ser inferior al de la primera espelma durant un 50% com a mínim.

Fins i tot podem determinar el nivell baixista del mercat observant el preu de tancament de l’última espelma. Com podeu veure al gràfic, el preu de tancament de l’espelma vermella acaba de superar el nivell del 50%. Això indica que la tendència baixista és relativament feble. Si el preu de tancament de l’espelma vermella és proper o igual al preu d’obertura de l’espelma blanca, significa que la tendència baixista és relativament forta; el preu de tancament de l’espelma vermella és significativament inferior al preu d’obertura de l’espelma blanca, significa que la tendència baixista és molt fort.

Als mercats comercials quotidians, una estrella del vespre pot no ser tan evident com es pot reconèixer pels llibres de text. Aquests són alguns exemples que hem trobat en el passat:

A la primera figura, es pot veure la secció central formada per dos petits canelobres. Tornem-los al gràfic comercial real. Després d’una forta pujada de preus, s’observa una estrella del vespre a un nivell alt, i de seguida veiem un patró de correcció de preus.

La segona xifra és extreta d’OKEx, un gràfic BTC / USD de 2 hores. Pot ser que no sigui un exemple perfecte, ja que l’espelma mitjana no és significativament petita. Tot i això, encara podem veure un patró d’estrelles al vespre i el preu baixa immediatament després de formar-se el patró.

A la tercera figura, dues espelmes de cos petit formaven la secció mitjana. També podem veure que el preu de tancament de l’espelma vermella és significativament inferior al preu d’obertura de l’espelma blanca. El preu cau després d’oscil·lacions contínues. De vegades, l’estrella del vespre pot aparèixer diverses vegades en poc temps. En aquesta tendència baixista de BTC / USDT, veiem dues estrelles del vespre quan el preu torna a augmentar i cau immediatament després.

El segon que coneixerem és Bearish Engulfing.

Un patró baixista d’enfonsament consisteix en un canelobre blanc seguit d’un gran canelobre vermell que “engoleix” la vela blanca més petita.

Però, com podem determinar el nivell baixista si veiem aquest patró?

A la primera figura, l’espelma vermella amb prou feines engloba l’espelma blanca, cosa que significa que la tendència baixista és feble. A la segona figura, el preu de tancament de l’espelma vermella és significativament inferior al preu d’obertura de l’espelma blanca, la longitud de l’espelma vermella és gairebé el doble de l’espelma blanca, cosa que significa que la tendència baixista és forta. A la tercera figura, l’espelma vermella envolta diverses espelmes blanques alhora, cosa que indica que la tendència baixista és extremadament forta.

Ara, vegem alguns exemples de la vida real.

Com es mostra al gràfic.

La primera xifra és un gràfic diari LTC / USDT d’OKEx. Després d’una pujada de preus, podem veure una gran espelma vermella que envolta moltes espelmes blanques i se segueix una forta tendència baixista.

La segona xifra és un gràfic de 2 hores ETH / USDT d’OKEx. Després que els preus de l’ETH tornin a augmentar, es veu un patró baixista i la tendència baixista continua.

La tercera xifra és un gràfic de 6 hores EOS / USDT d’OKEx. Després d’una contínua pujada de preus, es forma un patró baixista d’enfonsament i apareix una forta tendència baixista.

L’últim que coneixerem és el Tower Top.

Un patró superior de torre consta d’una espelma blanca normal o gran a l’esquerra, diverses espelmes petites, normalment més de 5, al mig i una espelma vermella normal o gran a la dreta. Com podeu veure, sembla exactament com una part superior de la torre al gràfic.

Sovint es forma una part superior de la torre després que el preu de tancament de l’última espelma vermella sigui inferior al 50% del cos de la primera espelma blanca. Una part superior de la torre és un patró d’inversió, que indica una inversió de la tendència baixista. Això reflecteix un esgotament gradual dels compradors abans que els venedors recuperin amb força el control.

També podem determinar el nivell baixista del mercat observant el preu de tancament de l’última espelma vermella. Com es mostra a la figura, si el preu de tancament de l’espelma vermella amb prou feines supera el nivell del 50%, la tendència baixista serà relativament feble. Però si el preu de tancament s’acosta al preu d’obertura de l’espelma blanca, la tendència baixista serà més forta. I si el preu de tancament és significativament inferior al preu d’obertura de l’espelma blanca, la tendència baixista serà molt forta.

Vegem alguns exemples de la vida real.

Aquesta xifra es basa en un gràfic BTC / USDT de 6 hores a OKEx. Podem veure llargues ombres enganxades als petits canelobres. Però aquest fenomen no afecta l’estructura superior de la torre, el mercat BTC veu un fort patró baixista després, el preu baixa a un nou mínim.

La segona figura mostra el gràfic spot de 12 hores ACC / USDT a OKEx. La secció mitjana de la part superior de la torre no està formada per espelmes inusualment petites i podem observar un nivell de fluctuació més gran. Un cop format el patró, el preu de l’ACC cau bruscament.

Revisem allò que aprenem avui:

La primera és una estrella del vespre, és a dir, que la foscor ens arriba. El segon és l’enfonsament baixista, que indica que s’aconsegueix una carrera d’óssos. L’últim és la part superior de la torre, que reflecteix l’esgotament gradual dels compradors.

Aquí arriba el final de la nostra secció, us mostrarem la importància de les diverses posicions de combinacions de línies de candelers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner