Anàlisi de Bitcoin | 2-Line Candlestick i la seva estructura

Hi ha una tendència a l’alça i a la baixa, llegint el llenguatge dels preus;

Hi ha un senyal per comprar i vendre i acomiadar-se de sentir el tracte.

En l’últim episodi, hem introduït Candlestick Line i la seva estructura. Però, per què hem d’entendre Candlestick Line??

En aquest vídeo, parlarem de la seva evolució i significat.

Vegem primer com va evolucionar la línia Candlestick en canvis successius de preus.

Aquesta línia horitzontal mostra el preu d’obertura i el preu de tancament són els mateixos. Es diu “Doji a 4 preus”. Sovint es produeix en el moment d’obertura del mercat, o durant un període amb un volum mínim de negociació, o quan el preu puja i, finalment, torna a on va començar.

El preu canvia quan el mercat s’activa i es forma una petita espelma amb una entitat curta. La part verda indica que el preu puja i s’anomena espelma ascendent; on la part vermella indica que el preu baixa, s’anomena espelma.

Quan el mercat es faci més actiu, la vela cap avall i la vela cap amunt seran més llargues.

I quan el període de transacció es faci extremadament actiu, la vela cap avall i la vela cap amunt seran encara més llargs.

Llavors, com es forma l’ombra?

Tornem a quan es va obrir el mercat.

El preu baixa gradualment.

I quan el preu cau fins a un preu determinat, un grup d’inversors que compren activament apareixen gradualment al mercat, fent pujar el preu pas a pas i formant una línia d’ombra inferior. I, tal com es mostra a la figura, l’entitat es fa més curta amb una línia d’ombra inferior, normalment s’anomena "línia de martell".

Quan l’entitat de la vela es converteix en una línia prima, l’anomenem creu.

A mesura que el poder adquisitiu es fa cada vegada més fort, el preu augmenta gradualment, formant dues espelmes alcistes.

Quan el preu puja a una certa altura, apareixen al mercat un grup d’inversors que venen activament. El preu es suprimeix lentament, formant un Hachure, tal com es mostra a la figura.

L’entitat de la vela a la dreta és petita, amb un Hachure, normalment se l’anomena “línia de martell invers”.

Quan el volum de venda augmenta gradualment, el preu continua baixant fins al punt que el preu final de tancament era el mateix que el preu d’obertura. Com es mostra a la figura, la línia K de l’esquerra que sembla una creu s’anomena “línia d’estrelles creuades” i la imatge de la dreta s’anomena “Doji de làpida” perquè s’assembla a una làpida. També es pot anomenar “línia T invertida”.

Hem après molts canelobres després de passar per les seves variacions. Quants tipus de línies K hi ha?

I com s’haurien de classificar aquests canelobres?

Com es mostra, disposem tot tipus de canelobres de manera ordenada. ️

Hi ha un total de 42 tipus multiplicant les files i les columnes. Primerament explicarem el significat de la longitud de l’entitat de la vela.

La primera fila mostra espelmes de color verd amb una entitat curta, el que implica que la força alcista és feble.

La segona fila mostra espelmes verdes Up amb una entitat més llarga, el que significa que la força alcista és forta.

La tercera fila mostra una espelma verda Up amb una entitat molt llarga, cosa que significa que la força alcista té un avantatge absolut.

A la quarta fila, els cossos tenen forma de línies primes. Es denominen col·lectivament les “línies Doji”, el que significa que el poder de compra i venda és ferotge i uniforme.

La cinquena fila mostra les espelmes vermelles de Down amb una entitat curta, la qual cosa implica que la força baixista és feble.

La sisena fila mostra les espelmes vermelles de Down amb una entitat més llarga, cosa que implica una força baixista més forta.

A la setena fila es mostra la vela vermella de Down amb una entitat molt llarga, la qual cosa implica que la força baixista té un avantatge absolut. A continuació, desvetllarem el significat de la longitud de les línies d’ombra superiors i inferiors.

A la primera columna, no hi ha cap línia d’ombra superior ni inferior a la línia K. Normalment l’anomenem “cap calb”, cosa que significa que la situació és unilateral. La línia positiva indica força alcista i la línia negativa indica forts forts.

La segona columna, només la línia d’ombra inferior, sembla que l’espelma no té els cabells llargs, de manera que sovint se l’anomena “calba”. Implica que hi ha suport per part de la compra. Com més llarga sigui la línia d’ombra inferior, més fort serà el suport.

A la tercera columna, la línia K només té el Hachure que se sol anomenar “descalç”. Implica que hi ha una resistència, com més llarga sigui la línia d’ombra superior, més forta serà la resistència.

A la quarta columna, les longituds de les línies d’ombra superiors i inferiors són gairebé iguals, el que significa que el suport i la resistència són iguals.

A la cinquena columna, la línia d’ombra inferior és més llarga que la línia d’ombra superior, és a dir, el suport inferior és superior a la resistència superior.

A la sisena columna, la línia d’ombra superior és més llarga que la línia d’ombra inferior, el que significa que la resistència superior és superior a la del suport inferior.

Disposar les línies K sense matrius constitueix el gràfic de preus que veiem sovint. La captura de pantalla és del gràfic de preus del BTC / USDT a la zona de comerç de divises OKEx.

Arribarà el final de la nostra secció; compartirem sobre l’observació de l’arranjament regular del gràfic i la predicció de la pujada i baixada de preus futures al següent vídeo..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner