Títols i designacions entre els participants de la indústria

Els que segueixen l’evolució del sector de valors digitals poden haver trobat diversos títols / designacions atorgats als participants del sector. Tot i que algunes empreses seleccionades han volgut aconseguir un abast complet de designacions, la majoria s’especialitzen en una àrea o una altra. Això requereix un alt nivell de cooperació entre empreses, ja que l’emissió de valors digitals requereix la utilització de diversos serveis.

Amb Securitize que ha aconseguit recentment el títol d’agent de transferències, és ara un moment tan bo com qualsevol altre per fer una breu ullada a quines posicions, com aquesta, comporten. A continuació, es detallen algunes designacions associades normalment als valors digitals i una mirada superficial sobre els rols que exerceixen.

Agent de col·locació

Les empreses encarregades d’acomplir els rols d’un agent de col·locació solen funcionar com a conducte per augmentar el capital. Un agent de col·locació sol ser contractat per una empresa que busca recaptar capital mitjançant una STO / DSO o algun altre mitjà de captació de fons. Durant tot aquest procés, l’agent de col·locació intentarà connectar les parts adequades i interessades (emissors & inversors). En fer-ho, els inversors tenen accés a oportunitats prèviament verificades a la seva “timoneria”, mentre que els emissors es beneficien de l’accés a un conjunt més gran d’inversors.

Més enllà de facilitar l’accés als emissors de tokens al seu llibre de contactes, els agents de col·locació poden proporcionar certs nivells de pes a empreses relativament desconegudes mitjançant la simple afiliació. A més, sovint tenen la tasca d’ajudar a desenvolupar estratègies de màrqueting per a emissors de tokens, per connectar de manera més eficient les parts adequades.

Les empreses següents són exemples de participants del sector de valors digitals que tenen el títol d’agent de col·locació.

US Capital Global

Entoro

BlockPass

Plataforma d’emissió

Tot el procés de venda i distribució de valors digitals depèn de trobar una plataforma d’emissió competent. Els valors digitals requereixen d’incorporar trets específics a la seva codificació, ja que han de complir les lleis sobre valors imposades pels organismes reguladors, com ara el SEC. Això es fa quan es creen, mitjançant protocols d’emissió basats en tecnologies blockchain, com ara el conegut ST-20 de Polymath..

Les següents empreses són exemples de participants del sector de valors digitals que actuen com a plataformes d’emissió.

Port

Fintelum


Eixam

Corredor-distribuïdor

Un broker-dealer fa referència a una empresa amb llicència que compra i ven valors. Un broker-dealer té la capacitat d’actuar en nom d’ells mateixos o d’un client. Es tracta d’una designació fluctuant que es desglossa de la següent manera:

  • Quan els valors es negocien en nom d’un client, l’empresa assumeix el paper d’intermediari.
  • Quan els valors es negocien en nom de l’empresa, la companyia assumeix el paper d’un distribuïdor.

Les següents empreses són exemples de participants del sector de valors digitals que tenen el títol de broker-dealer.

StartEngine

Bessons

Dinosaur Financial Group

Custodi

En un món cada vegada més connectat, cada dia apareixen nous reptes en matèria de mesures de seguretat. Això dóna una importància creixent a les empreses que assumeixen el paper de custòdia.

Els guardians del sector de valors digitals tenen la tasca d’emmagatzemar actius digitals de manera segura. Tot i que els seus mitjans per aconseguir-ho poden variar, la seva presència al sector és extremadament important.

Garantits o no, els actius basats en cadenes de blocs es visualitzen sovint junts. Això vol dir que quan s’interromp un intercanvi no regulat amb males mesures de seguretat, es fa un panorama desolador d’actius similars. Per continuar la trajectòria ascendent dels actius basats en la cadena de blocs (valors digitals), els custodis regulats són d’importància clau. Mitjançant mesures de seguretat estrictes, són capaços de proporcionar una llar segura per a béns valuosos, així com una ment per als seus titulars.

Les següents empreses són exemples de participants del sector de valors digitals que presten serveis de custòdia.

PrimeTrust

Coure

TokenSoft

Proveïdor del mercat

Perquè les parts participants puguin beneficiar-se de la freqüentada liquiditat associada als valors digitals, aquests actius necessiten un lloc on trucar-hi. Els proveïdors del mercat ho ofereixen, ja que faciliten el comerç secundari de valors digitals. En facilitar la compra / venda de valors digitals, els inversors ara poden entrar i sortir fàcilment de les seves posicions.

Les següents empreses són exemples de participants del sector de valors digitals que actuen com a proveïdors de mercats.

Arcax

OpenFinance

Agent de transferència

Per a les empreses que pateixen tokens i distribueixen tokens, és imprescindible un agent de transferència. Les empreses que assumeixen aquest paper solen tenir la tasca de fer un seguiment precís de l’activitat i la propietat dels actius distribuïts. Això significa proporcionar als emissors de tokens una imatge precisa de qui té els seus actius digitals i, en alguns casos, repartir dividends als titulars.

La SEC divideix els rols d’un agent de transferència en les tres categories principals següents.

  • Emetre i cancel·lar certificats per reflectir els canvis de propietat.
  • Actuar com a intermediari de l’empresa.
  • Manejar els certificats perduts, destruïts o robats

Les següents empreses són exemples de participants, dins del sector de valors digitals, que tenen el títol d’agent de transferències.

Titulitzar

VStock Transfer

Horizon Globex

Jockeying per a la posició

Tot i que hi ha moltes funcions i designacions dins del sector, aquestes són algunes de les més importants i importants que es troben en els valors digitals. Amb el sector de valors digitals encara en una fase de creixement incipient, hi ha diverses empreses que es posicionen com l’entitat ‘go-to’ per a les seves especialitats.

Amb el temps, finalment veurem que la crema puja al cim, ja que les empreses selectes destaquen del paquet amb els serveis que ofereixen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map