Gemini Exchange Review: una guia completa

Gemini és un dels intercanvis de criptomonedes més fiables, ben regulats i transparents del mercat. Però, per a tots els seus avantatges, és una plataforma limitada i alguns dels maldecaps us poden fer pensar dues vegades. He trobat moltes ressenyes obsoletes o enganyoses al web. Per això, vam decidir escriure aquesta revisió actualitzada de Bessons.

Pàgina d'inici de l'intercanvi de bessons

El Bessons exchange és un intercanvi d’actius digitals de classe mundial que s’autoproclama amb un gran suport per a famosos. Fundada pel Bessons Winklevoss (els nois de Zuckerberg van robar Facebook), és un Companyia de confiança de Nova York això ha abraçat el que més odia la comunitat criptogràfica: la regulació.

Amb una estricta regulació de l’Estat de Nova York, transparència financera i assegurances FDIC, és una de les apostes més segures en un mercat d’altra banda volàtil..

No té moltes funcions avançades, però el vaig trobar suau, ràpid i bastant intuïtiu. Té una de les funcions que més m’ha agradat: saldar, fer comandes i preus simultàniament, de manera que no perdeu diners pels temps de càrrega lents (més informació a continuació).

En aquesta guia hi trobareu tarifes de canvi de Gemini, verificació, funcions, monedes, explicacions i molt més.

Principals avantatges de l’intercanvi de Bessons

Contents

Què és Gemini Bitcoin Exchange?

L’intercanvi Gemini és un intercanvi d’actius digitals especialitzat en la venda i el comerç de Bitcoin i Ethereum per a dòlars nord-americans. És alhora un corredor i un mercat. Això vol dir que podeu comprar Bitcoin directament a ells (com el canvi de divisa d’un aeroport) o canviar-lo amb altres titulars de criptoconvistes (com la Borsa de Nova York).

A diferència de la majoria d’altres empreses, l’intercanvi Bessons està extremadament ben regulat. Això li dóna la possibilitat de classificar-se serveis de custòdia també. Com a empresa totalment compatible, s’adhereix al protocol de compliment estricte. Per als comerciants i les institucions amb ingressos alts, això és un avantatge. Per a la majoria dels amants de la criptografia, és pur mal (exageració).

coinmarketcap.com sobre BessonsPodeu trobar el preu real de la criptomoneda Gemini a Coinmarketcap.com

 • Fundat: 2015
 • CEO: Cameron i Tyler Winklevoss
 • Monedes: BTC, ETH, USD
 • Opcions de pagament: Criptografia, transferència bancària, ACH
 • Verificació: Sí
 • Aplicació: No
 • HQ: Nova York
 • Tarifes: Comissions de negociació Maker-Taker (0% -. 25%) | Comissions de dipòsit / retirada: GRATU .T!

Gemini va ser fundada el 2015 pels famosos Winklevii, Cameron i Tyler. El 2016 s’havia convertit en el primer intercanvi d’Ethereum amb llicència al mercat. Els bessons volien crear un intercanvi segur que anés en una direcció diferent a la dels competidors i que abraçés l’àmbit de les finances del món real. Actualment només opera a BTC i ETH, però té un mercat Bitcoin molt líquid. D’acord amb Coinmarketcap.com, té un volum de 24 hores de més de 88 milions de dòlars (febrer de 2018). Mai hauria de ser difícil fer un comerç BTC aquí.


Característiques

Funcionalitat

La interfície és suau i intuïtiva i el mecanisme de negociació s’equilibra instantàniament. És limitat, però fa el que fa bé.

Seguretat

L’intercanvi Gemini és una de les empreses més regulades i complertes de la indústria. La seva assegurança, protocols de seguretat i regulació financera el converteixen en una aposta segura pels vostres diners.

Monedes

Només podeu comprar / vendre / comerciar Bitcoin i Ethereum amb USD.

Reputació

Hem trobat que la reputació de Gemini era molt bona entre la comunitat en termes de seguretat i funcionalitat. Hi ha un fort disgust pels vincles amb la regulació estatal, però això és tot.

Suport

Hi ha una secció de preguntes freqüents molt sòlida i, en general, la meva investigació respon al suport per correu electrònic. Tanmateix, no tenen assistència telefònica. Això és una mica molest.

Tarifes

Els honoraris del fabricant / recaptador són bàsicament estàndards de la indústria, excepte els del fabricant, que són una mica més alts que els competidors (, 25%).

En general

Pel que és, l’intercanvi de Bessons és fantàstic: segur, suau i transparent. Però és limitat i no hi ha anonimat.

Els Bessons són segurs? | Gemini Security

Com que “els Bessons són segurs?” és un dels temes més freqüents a la xarxa, pensava començar per aquí.

SÍ, l’intercanvi és potser l’aposta més segura del mercat per comprar Bitcoin. Té les funcions que podríeu esperar d’un intercanvi BTC:

 • 2FA: L’autenticació de dos factors és un pas addicional de seguretat per assegurar-vos que ningú no accedeixi al vostre compte. Ho heu configurat mitjançant Google Authenticator i això envia un codi al telèfon cada vegada que inicieu la sessió. A continuació, introduïu el codi únic per accedir al vostre compte.
 • Serveis web d’Amazon: Els vostres bitcoins estan protegits per la seguretat al núvol d’Amazon. El seu historial contrastat em va donar tranquil·litat.
 • Magatzem refrigerat: La gran majoria d’actius es mantenen fora de línia a “magatzem refrigerat”, És a dir, que no estan connectats a la web ni són vulnerables als pirates informàtics.

CONSELL

L’emmagatzematge en fred no és només per a intercanvis massius. Si teniu un bon nombre de bitcoins (o altres monedes), manteniu-los fora de línia també a l’emmagatzematge frigorífic. És l’única manera de protegir-los al 100% dels pirates informàtics. Si voleu aprendre a protegir els vostres bitcoins dels pirates informàtics, consulteu aquest article emmagatzemant Bitcoins de forma segura és l’únic que hauràs de llegir mai.

Però, a part de la seguretat del seu lloc, també tenen mesures de seguretat financera que altres intercanvis no tenen (per bé o per mal …).

 • Comptes assegurats per FDIC
 • Totalment llicenciat i regulat
 • Fons segregats que es distingeixen legalment dels fons empresarials

Podeu estar segurs que els vostres diners i informació estan segurs a l’intercanvi Gemini.

** HE DE LLEGIR **: el vostre número de seguretat social és obligatori – Com a empresa fiduciaria de l’Estat de Nova York, l’intercanvi és necessari per recollir el vostre número de seguretat social. Això és complir amb les normes bancàries i les normes contra el blanqueig de diners. Hi havia un cert escepticisme a la xarxa sobre això.

Ressenyes de BessonsAixò és totalment normal. No us preocupeu.

Això és totalment normal. No us preocupeu.

Qui són els bessons Winklevoss?

Els bessons WinklevossEls bessons Winklevoss

Cameron i Tyler Winklevoss Podrien ser els primers multimilionaris de Bitcoin, però eren famosos molt abans que la criptomoneda fos un terme quotidià. Els bessons van concebre la idea que finalment va portar a Facebook a la Universitat de Harvard. De fet, un tribunal va determinar que Mark Zuckerberg (el fundador de Facebook) els devia 65 milions de dòlars en danys ( va invertir 11 milions de dòlars en Bitcoin).

La seva experiència en el món legítim dels negocis els va impulsar a crear un intercanvi criptogràfic que va salvar la bretxa entre la “illa” dels actius digitals i els diners del món real “continental”..

Quins són els honoraris de Gemini per comprar, negociar i ingressar?

L’intercanvi Gemini utilitza un calendari dinàmic de tarifes per a fabricants / compradors. Bàsicament, el lloc calcula la vostra tarifa en funció de dues coses:

 • Ja sigui que augmenteu la liquiditat o la disminuïu.
 • Quant heu negociat durant els darrers 30 dies.

La gran majoria dels comerciants pagaran un 25% tant per a les tarifes del fabricant com de les dels compradors. Les tarifes per als fabricants poden arribar al 10% i les tarifes per als fabricants poden baixar fins al 0% segons el volum.

Tinc bones notícies sobre dipòsits: són GRATU FREETS!

Comissions de dipòsit i retirada de BessonsComissions de dipòsit i retirada de Bessons

Comissions d’intercanvi de bessons contra la competència

Segell de bits: .Comissió de negociació del 25% | Comissió de la targeta de crèdit del 5%

Bittrex: .Comissió de negociació del 25%.

LocalBitcoins: Sense “comissions” | Comissió de vendes de l’1% Preus de monedes més alts

Bitfinex: Creador: .1% / Taker: .2%

Quines són les opcions de dipòsit de Gemini per a clients nord-americans o internacionals?

Gemini està disponible actualment a 46 estats, Puerto Rico, el Regne Unit, Singapur, Corea del Sud i Hong Kong.

Les opcions de dipòsit es limiten a ACH, transferència bancària i Bitcoin o Ethereum. El canvi només funciona en dòlars dels Estats Units.

Opcions de dipòsit de Gemini per a clients nord-americans / internacionals

Quins són els límits de Gemini per a usuaris verificats?

Un cop verificat el vostre compte, quedareu subjectes a uns quants límits. A diferència dels competidors, Bessons sotmet a tothom als mateixos límits. No hi ha cap nivell.

Particulars

 • Diàriament: 500 dòlars
 • Mensual: 15.000 dòlars
 • Retirada: 100.000 dòlars diaris

No hi ha LÍMITS en dipòsits ni retirades de criptomonedes.

Límits de bessons per a les institucionsSi sou una institució, els vostres límits són una mica més alts.

Si sou una institució, els vostres límits són una mica més alts.

Com utilitzar Gemini Bitcoin Exchange | Registre, verificació, finançament i compra de BTC

La configuració a Gemini requereix una mica més de burocràcia que altres borses. Però és el que s’espera d’una institució fortament regulada amb llicències elegants. Aquí explicaré breument la forma d’inscriure’s i utilitzar l’intercanvi.

1) Registre

Anar a Gemini.com i feu clic a Registra a l’extrem superior dret.

Registre de bessonsFeu clic a Registra a la pàgina principal.

Introduïu alguns detalls bàsics i confirmeu la vostra adreça de correu electrònic.

2) Configureu 2FA

Com a mesura de seguretat addicional, primer heu de configurar 2FA. Això farà servir el vostre dispositiu mòbil per confirmar els inicis de sessió al vostre compte.

2FA per seguretat2FA és important per a la seguretat.

3) Introduïu detalls i verifiqueu el vostre compte

A partir d’aquí, només heu de verificar el vostre compte bancari, la vostra identitat i els vostres documents. Podeu verificar la vostra identitat carregant un permís de conduir vàlid. Per als sol·licitants que no siguin dels Estats Units, es realitzarà una exploració completa d’una factura de serveis públics. Nota: NO s’accepten extractes bancaris.

PREGUNTA: Quant triga la verificació de Bessons?

La resposta és que depèn. La majoria de clients no tenen cap problema amb la verificació. Altres afirmen que triga setmanes. El lloc web només diu “el més ràpid possible”. La bona notícia és que Bessons ha estat relativament lliure dels problemes d’assistència d’altres intercanvis (més sobre això més endavant).

4) Finançar el vostre compte

Finançament del vostre compte GeminiEl finançament és bastant senzill i és molt més senzill.

El finançament és bastant senzill i és molt més senzill.

Bessons va anunciar el finançament instantani ACH el 31 de gener de 2018.

5) Comprar Bitcoin

La interfície comercial és relativament senzilla. Per comprar, només cal que feu clic al botó gran de la part inferior dreta.

Comprar criptocurrency a GeminiL’últim pas és comprar la vostra criptomoneda preferida.

Si voleu canviar Bitcoin, l’intercanvi Gemini us ofereix uns quants tipus de comerç.

Negociació contínua

 • Mercat
 • Límit
 • Límit de cancel·lació o cancel·lació immediata
 • Límit de fabricant o de cancel·lació

És fiable Gemini | Gemini és un intercanvi de renom?

A diferència de la majoria d’intercanvis, Bessons no és l’objectiu d’una pluja constant de negativitat. Tot i que molts usuaris d’Internet afirmen que altres intercanvis no són res més que una plaga bíblica, hi ha poques ressenyes negatives de Bessons.

En realitat, no hi ha moltes ressenyes. Crec que és sobretot perquè hi ha una clientela exclusiva que l’utilitza i la majoria no s’inclina fins al nivell de negativitat infundada. Això no vol dir que l’intercanvi sigui perfecte. Vegem què he trobat sobre la reputació de Bessons.

Ressenyes positives

Les ressenyes positives de l’intercanvi Bessons es van centrar en el fet que era segur, fiable i ràpid. El comerç, la interfície d’usuari i la regulació van donar als usuaris una certa tranquil·litat que altres no. A més, als usuaris els encanta la transparència. En un món on la majoria de les empreses estan envoltades de misteri, Bessons fa gala de la seva celebritat amb orgull.

Reputació de l'intercanvi de BessonsReputació de Gemini Exchange

Ressenyes negatives

Les ressenyes negatives se centren en algunes coses, principalment en el fet que només es pot negociar BTC, ETH i USD. Altres dubtes són amb un suport i una funcionalitat limitats. Anar a Gemini Reddit és molt diferent d’altres intercanvis. La majoria dels intercanvis són l’objectiu de centenars de fils sobre un servei deficient. En comparació, la primera pàgina de Gemini és força mansa.

divertida ressenya de Bessons

“A la meva dona no li importa”. Potser el millor títol de fil que he vist mai en un subcriptori.

Mitjançant una forta regulació i una forta empenta pública, els bessons de Facebook han guanyat la confiança de la comunitat pública i de la criptografia (tot i que a molts els desagraden els seus vincles amb el govern!)..

3 millors alternatives de Bessons per obtenir més monedes

Bitcoin i Ethereum no ho fan per vosaltres? Hi ha molts competidors que ofereixen centenars de monedes altes rares per especular. Fins i tot n’hi ha d’altres que us permeten canviar monedes fiduciàries com l’euro, el ruble o la lliura esterlina. Aquí teniu les 3 millors alternatives de Bessons per obtenir més monedes i monedes.

1) Binance

Logotip d’intercanvi Binance

Binance és el rival asiàtic de la majoria d’intercanvis amb seu als Estats Units. Quan diu intercanviar el món, ho significa. Hi ha 370 + parells comercials i una gran quantitat de monedes que la majoria de la gent mai no ha sentit parlar. Es completa amb bojos regals Maserati, una interfície de comerç en profunditat i prou eines per ajudar els comerciants a dominar l’art de guanyar diners al mercat. És un intercanvi només criptogràfic, però és el lloc perfecte per intentar guanyar molts diners invertint en noves monedes. Assegureu-vos de llegir el text complet revisió de l’intercanvi Binance de CryptoPositive ABANS DE COMERÇAR perquè sàpiga evitar riscos.

2) Coinbase

Logotip d'intercanvi Coinbase

Coinbase és el corredor de Bitcoin més gran del món. És, sens dubte, una de les formes més segures i còmodes d’entrar al mercat de BTC. De fet, d’aquí ve el seu nom. S’han comprat i venut més de 50.000 milions de dòlars en aquest lloc. Ofereix als clients una forma segura de comprar Bitcoin, Ethereum i Litecoin. No ofereix moltes més monedes que l’intercanvi Gemini, però és un començament. El canvi de joc és el que us connecta GDAX, que és un intercanvi amb una millor funcionalitat que Bessons. La tarifa per comprar amb targeta és del 3,99%. Llegir el revisió completa de Coinbase de CryptoPositive per saber per què Coinbase és ideal per comprar Bitcoin, però els usuaris comencen a tenir problemes.

3) Poloniex

Logotip d’intercanvi de Poloniex

Poloniex, l’intercanvi d’actius digitals més actiu del món, és un intercanvi líquid, suau i ric en monedes. Podeu canviar més de 80 monedes i més de 170 parells amb una liquiditat sorprenent. La seva funcionalitat no és tan bona com la de Bessons, però és perfecta per als comerciants que vulguin participar amb altres grans noms del mercat. Recentment, la reputació ha tingut un èxit (febrer de 2018). Alguns usuaris s’han queixat de problemes de retirada i d’altres sobre les condicions d’ús. Tot i això, continua sent un intercanvi sòlid. Llegir el revisió completa de Poloniex des de CryptoPositive saber-ho tot abans de comerciar.

Comparació: Bessons contra Bittrex | Quin és l’intercanvi de Bitcoin més segur?

La seguretat és la preocupació número 1 de tothom que comercialitza Bitcoin. L’únic que hi ha entre vosaltres i perdre tots els diners que deixeu en un canvi és la seguretat del lloc. Per això, els intercanvis gasten milions en guanyar-se la confiança. Bessons i Bittrex són dos dels millors de la indústria. D’una banda, els multimilionaris de Facebook que van salvar la distància entre la moneda digital i els diners reals. De l’altra, un equip de monstres de la seguretat que va portar la seguretat d’avantguarda de les empreses tecnològiques més grans del món al regne de Bitcoin.

Estarem preparats per arrasar!

Bittrex d’un cop d’ull

Bittrex és un canvi de moneda digital d’última generació amb una gran seguretat i funcionalitat. La seva interfície en profunditat permet als usuaris fer diversos negocis mitjançant eines difícils de pronunciar. Hi ha més de 250 monedes per despertar els vostres interessos i les comissions són un 25% estàndard en tots els comerços. La seva pretensió a la fama és que va ser fundada per un equip d’executius de seguretat d’alguns dels noms més importants del món en línia (Amazon, Microsoft, etc.). La funcionalitat, les monedes i la seguretat l’han ajudat a guanyar una gran reputació entre la comunitat.

L’inconvenient: NOMÉS ÉS CRYPTO. No podeu utilitzar USD per finançar el vostre compte. A més, no és fàcil d’utilitzar per a principiants.

Cap a cap

 • Seguretat: Rentar
 • Tarifes: Bessons
 • Monedes: Bitrex
 • Negociació: Bittrex
 • Compra ing: Bessons
 • Fiat: Bessons
 • Funcionalitat: Bittrex
 • Per a principiants: Bessons
 • Suport: Bittrex

Guanyador: TIE

ÚS DE GEMINI si sou un principiant que vol comprar el vostre primer Bitcoin en una plataforma o institució segura que comercialitzi quantitats massives.

ÚS DE BITTREX si voleu canviar totes les monedes imaginables utilitzant només criptomonedes i tenir experiència en el comerç.

M’agrada / No m’agrada CryptoPositive

Pel que fa, no hi ha molt que no els agradi sobre Bessons. No té la funcionalitat ni la complexitat més grans, però mai afirma tenir-ne cap. És un intercanvi segur i ben regulat que se centra només en la compra / venda / negociació de Bitcoin i Ethereum per dòlars nord-americans.

Vegem alguns dels meus “M’agrada” i “No m’agrada”.

M’agrada

Per a principiants

Podeu comprar el vostre primer Bitcoin mitjançant una interfície intuïtiva. I tot d’un intermediari que és de confiança. No és un mal lloc per començar per a principiants.

Funcionalitat suau

Tot va anar sense problemes per comprar BTC. Bessons no tenen gaire, per això pot anar tan de pressa.

Pocs números

Alguns han experimentat problemes de verificació i dipòsit, però no s’assembla gens al que passen altres intercanvis (mirant-vos, CEX.IO).

No m’agrada

Poques monedes

Només hi ha Bitcoin o Ethereum disponibles a la borsa Gemini. I l’intercanvi només funciona en USD. No és fantàstic per a les persones que volen condimentar les coses.

Regulació pesada

Totes les llicències i normatives creen cèrcols que no són divertits de saltar. Tanmateix, val la pena per la tranquil·litat.

Mètodes de Pagament

No hi ha targetes de crèdit ni altres opcions de divises que ho facin difícil per a residents no nord-americans o persones sense criptografia.

Preguntes freqüents sobre els bessons | És legítim, és una cartera, els bessons tenen aplicació?

Falta bastant el suport de Bessons i és difícil trobar la informació adequada. He posat aquí les respostes a les preguntes més habituals dels usuaris des del web per facilitar les coses (no m’ho heu d’agrair. Estaria bé, però).

P: Gemini Exchange és segur i legítim?

A: Sí. Ho he tractat exhaustivament. És un dels més segurs del mercat.

P: Gemini Exchange és una cartera?

A: Sí, podeu emmagatzemar BTC a la seva cartera calenta, però NO es recomana emmagatzemar mai més bitcoins del que necessiteu en una bossa. No mantingueu mai el vostre BTC en un lloc on no tingueu control.

P: Accepta Bessons PayPal?

A: No, només podeu ingressar mitjançant cable, ACH o xifrat en USD.

P: Té Gemini una aplicació?

A: No.

P: Per què els preus de Bitcoin són diferents en Bessons??

A: El preu de BTC es basa en el mercat i no en altres borses.

P: Quant de temps triga els bessons a verificar la meva identitat??

A: L’intercanvi només diu “el més ràpid possible”. La majoria dels usuaris obtenen els seus identificadors ràpidament verificats.

Veredicte sobre la revisió de Bessons: els bessons són un bon intercanvi de Bitcoin?

Tot i ser més jove que la majoria dels competidors i oferir només Bitcoin i Ethereum, a la comunitat li agrada l’intercanvi Gemini. Això és dir alguna cosa. Les tarifes baixes, una bona funcionalitat, un suport fiable i una regulació intensa fan que sigui un lloc ideal per als nouvinguts que busquen seguretat. En un mercat ple d’intercanvis ombrívols que amb prou feines retornen els vostres correus electrònics, l’assistència de Bessons ha resistit bé la pluja de negativitat.

No és molt complex i no es pot fer molt més que comprar i negociar BTC d’una manera bàsica (la subhasta està disponible, però no es comercialitza amb marge), però pel que fa és de primera categoria..

Veredicte: Ideal per a principiants, freaks de seguretat i institucions que busquen negociar BTC en un mercat líquid. Mala per als comerciants experimentats que vulguin més parells de divises.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map