Gemini Exchange Review: Пълно ръководство

Gemini е една от най-доверените, добре регулирани и прозрачни борси за криптовалута на пазара. Но въпреки всичките си плюсове, това е ограничена платформа и някои от главоболията може да ви накарат да се замислите два пъти. Открих много остарели или подвеждащи отзиви в мрежата. Ето защо решихме да напишем този актуализиран преглед на Близнаци.

Начална страница за обмен на Близнаци

The зодия Близнаци борсата е самопровъзгласена борса за дигитални активи от световна класа с известна подкрепа на знаменитости. Основана от Близнаци Уинкълвос (момчетата Зукърбърг откраднаха Facebook), това е Доверителна компания в Ню Йорк което възприе едно нещо, което крипто общността мрази най-много: регулирането.

Със стриктните разпоредби на щата Ню Йорк, финансовата прозрачност и FDIC застраховката, това е един от най-сигурните залози на иначе променлив пазар.

Той няма много разширени функции, но го намерих гладък, бърз и доста интуитивен. Той има една функция, която ми хареса по-специално: балансира, поръчки и цени едновременно, така че да не губите пари от бавно зареждане (повече за това по-долу).

В това ръководство ще намерите такси за обмен на Близнаци, проверка, функции, валути, обяснения и други.

Основни предимства на размяната на Близнаци

Contents

Какво представлява Gemini Bitcoin Exchange?

Борсата на Близнаци е дигитална борса за активи, която е специализирана в продажбата и търговията с Биткойн и Ethereum за щатски долари. Той е едновременно брокер и пазар. Това означава, че можете да купувате биткойн директно от тях (като обмен на валута на летище) или да го търгувате с други притежатели на криптовалута (като Нюйоркската фондова борса).

За разлика от повечето други компании, борсата на Близнаци е изключително добре регулирана. Това му дава възможност да се класира попечителски услуги както добре. Като напълно съвместима компания, тя се придържа към строг протокол за съответствие. За търговците и институциите с високи доходи това е благо. За повечето любители на крипто това е чисто зло (преувеличение).

coinmarketcap.com за БлизнациМожете да намерите действителната цена на криптовалутата Gemini на Coinmarketcap.com

 • Основан: 2015
 • ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР: Камерън и Тайлър Уинкълвос
 • Валути: BTC, ETH, USD
 • Начини на плащане: Крипто, банков превод, ACH
 • Проверка: Да
 • Приложение: Не
 • HQ: Ню Йорк
 • Такси: Такси за търговия на Maker-Taker (0% -. 25%) | Такси за депозит / теглене: БЕЗПЛАТНО!

Gemini е основана през 2015 г. от известните Winklevii, Cameron и Tyler. До 2016 г. тя се превърна в първата лицензирана борса на Ethereum на пазара. Близнаците искаха да създадат сигурен обмен, който тръгна в различна посока от конкурентите и обхвана царството на реалните финанси. В момента той се занимава само с BTC и ETH, но има силно ликвиден пазар на биткойни. Според Coinmarketcap.com, той има денонощен обем от над 88 милиона долара (февруари 2018 г.). Никога не би трябвало да е трудно да се направи сделка с BTC тук.


Характеристика

Функционалност

Интерфейсът е гладък и интуитивен и механизмът за търговия балансира моментално. Ограничен е, но прави това, което прави добре.

Сигурност

Борсата Gemini е една от най-добре регулираните и съвместими компании в бранша. Неговите застраховки, протоколи за сигурност и финансово регулиране го правят сигурен залог за вашите пари.

Валути

Можете да купувате / продавате / търгувате само с долари Bitcoin и Ethereum.

Репутация

Установихме, че репутацията на Близнаци е много добра сред общността по отношение на сигурността и функционалността. Има силна неприязън поради връзките с държавното регулиране, но това е всичко.

поддържа

Има силна секция с често задавани въпроси и поддръжката по имейл обикновено отговаря на моите изследвания. Те обаче нямат поддръжка по телефона. Това е малко досадно.

Такси

Таксите за производители / вземащи са основно отраслови, с изключение на таксите за производители, които са малко по-високи от конкурентите (.25%).

Като цяло

Каквато и да е, обменът на Близнаци е страхотен – сигурен, гладък и прозрачен. Но това е ограничено и няма анонимност.

Безопасни ли са Близнаците? | Близнаци Сигурност

Тъй като „Близнаците безопасни ли са?“ е една от най-честите теми в мрежата, мислех да започна там.

ДА, борсата е може би най-сигурният залог на пазара за закупуване на биткойн. Той има функциите, които бихте очаквали от обмен на BTC:

 • 2FA: Двуфакторното удостоверяване е допълнителна стъпка за сигурност, за да сте сигурни, че никой няма достъп до вашия акаунт. Вие го настроите чрез Google Удостоверител и това изпраща код на телефона ви всеки път, когато влезете. След това въвеждате еднократния код за достъп до вашия акаунт.
 • Amazon Web Services: Вашите биткойни са защитени от облачната сигурност на Amazon. Техният доказан опит ми даде спокойствие.
 • Студено съхранение: По-голямата част от активите се държат офлайн в „хладилен склад”, Което означава, че те не са свързани с мрежата или уязвими за хакери.

БАКШИШ

Студеното съхранение не е само за масивен обмен. Ако имате голям брой биткойни (или други монети), дръжте ги офлайн и в хладилно хранилище. Това е единственият начин да ги предпазите на 100% от хакери. Ако искате да научите как да предпазите своите биткойни от хакери, тази статия на безопасно съхраняване на биткойни е единственият, който някога ще трябва да прочетете.

Но освен сигурността на сайта си, те имат и мерки за финансова сигурност, които другите борси нямат (за добро или лошо …).

 • Сметки, застраховани от FDIC
 • Напълно лицензиран и регулиран
 • Сегрегирани фондове, юридически разграничени от бизнес фондовете

Можете да бъдете сигурни, че парите и информацията ви са на сигурно място на борсата Близнаци.

** ТРЯБВА ДА ЧЕТЕТЕ **: Вашият номер на социално осигуряване е задължителен – Като доверителна компания в щата Ню Йорк борсата е длъжна да събере вашия номер на социално осигуряване. Това е в съответствие с банковите стандарти и правилата за борба с изпирането на пари. В мрежата имаше известен скептицизъм по този въпрос.

Отзиви за БлизнациТова е напълно нормално. Не се притеснявайте за това.

Това е напълно нормално. Не се притеснявайте за това.

Кои са близнаците Уинкълвос?

Близнаците УинкълвосT Близнаците Winklevoss

Камерън и Тайлър Уинкълвос може да са първите биткойн милиардери, но те са били известни много преди криптовалутата да бъде ежедневен термин. Близнаците са замислили идеята, която в крайна сметка ще доведе до Facebook, докато са в Харвардския университет. Всъщност съдът определи, че Марк Зукърбърг (основателят на Facebook) им дължи 65 милиона долара обезщетение (те тогава инвестира 11 милиона долара в биткойн).

Техният опит в законния свят на бизнеса ги накара да създадат крипто борса, която да преодолее пропастта между „острова“ на цифровите активи и „континента“ на парите в реалния свят.

Какви са таксите на Близнаци за покупка, търговия и депозиране?

Борсата на Близнаци използва динамичен график за такси за производител / участник. По принцип сайтът изчислява таксата ви въз основа на две неща:

 • Независимо дали увеличавате ликвидността или я намалявате.
 • Колко сте търгували през последните 30 дни.

По-голямата част от търговците ще плащат 25% както за такси за производители, така и за вземащи. Таксите за такъри могат да достигнат до 10%, а таксите за производители могат да спаднат до 0% в зависимост от обема.

Имам някои добри новини за депозитите: те са БЕЗПЛАТНИ!

Такси за депозит и теглене на БлизнациТакси за депозит и теглене на Близнаци

Такси за размяна на Близнаци срещу конкуренцията

Bitstamp: .25% такса за търговия | 5% такса за кредитна карта

Bittrex: .25% такса за търговия.

Местни биткойни: Без „такси“ | 1% комисионна за продажби | По-високи цени на монети

Bitfinex: Създател: .1% / Вземач: .2%

Какви са възможностите за депозит на Близнаци за клиенти от САЩ / международни клиенти?

Понастоящем Gemini се предлага в 46 държави, Пуерто Рико, Великобритания, Сингапур, Южна Корея и Хонг Конг.

Опциите за депозит са ограничени до ACH, банков превод и Bitcoin или Ethereum. Борсата работи само в щатски долари.

Опции за депозит на Близнаци за клиенти от САЩ / международни клиенти

Какви са ограниченията на Близнаци за проверени потребители?

След като акаунтът ви бъде потвърден, ще станете обект на няколко ограничения. За разлика от конкурентите, Близнаците подлагат всички на едни и същи граници. Няма нива.

Физически лица

 • Ежедневно: 500 долара
 • Месечно: 15 000 долара
 • Теглене: 100 000 долара на ден

НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ за депозити или тегления в криптовалута.

Лимити за Близнаци за институцииАко сте институция, вашите граници са малко по-високи.

Ако сте институция, вашите граници са малко по-високи.

Как да използвам Gemini Bitcoin Exchange | Регистрация, проверка, финансиране и закупуване на BTC

Настройката в Близнаци изисква малко повече бюрокрация от другите борси. Но това е, което очаквате от силно регулирана институция с изискани лицензи. Ще разгледам накратко как да се регистрирам и да използвам борсата тук.

1) Регистрирайте се

Отидете на Gemini.com и щракнете върху Регистрация в горния десен ъгъл.

Регистрация на БлизнациКликнете върху Регистрация на началната страница.

Въведете няколко основни подробности и след това потвърдете имейл адреса си.

2) Настройте 2FA

Като допълнителна мярка за сигурност първо трябва да настроите 2FA. Това ще използва вашето мобилно устройство за потвърждаване на влизания във вашия акаунт.

2FA за сигурност2FA е важен за сигурността.

3) Въведете подробности и потвърдете своя акаунт

Оттук нататък трябва само да потвърдите банковата си сметка, самоличността и документите си. Можете да потвърдите самоличността си, като качите валидна шофьорска книжка. За кандидати извън САЩ ще бъде направено пълно сканиране на сметката за комунални услуги. Забележка: банкови извлечения НЕ се приемат.

ВЪПРОС: Колко време отнема проверката на Близнаци?

Отговорът е, че зависи. Повечето клиенти нямат проблем с проверката. Други твърдят, че отнема седмици. Уебсайтът казва само „възможно най-бързо“. Добрата новина е, че Близнаците са относително свободни от проблемите с поддръжката на други борси (повече за това по-късно).

4) Финансирайте Вашата сметка

Финансиране на вашия акаунт в БлизнациФинансирането е доста лесно и то доста по-лесно.

Финансирането е доста лесно и то доста по-лесно.

зодия Близнаци обяви незабавно финансиране на ACH на 31 януари 2018г.

5) Купете биткойн

Търговският интерфейс е относително ясен. За да купите, просто кликнете върху големия бутон долу вдясно.

Купете криптовалута на БлизнациПоследната стъпка е да закупите любимата си криптовалута.

Ако искате да търгувате с биткойн, тогава борсата на Близнаци предлага няколко вида търговия.

Непрекъсната търговия

 • Пазар
 • Ограничение
 • Незабавно или отменено ограничение
 • Лимит за създаване или отмяна

Надеждни ли са Близнаци | Близнаци ли са уважавана борса?

За разлика от повечето борси, Близнаците не са обект на постоянен порой от негативизъм. Докато много потребители в интернет твърдят, че други борси не са нищо друго освен библейска чума, има малко отрицателни отзиви за Близнаци.

Всъщност изобщо няма много отзиви. Мисля, че това е най-вече защото има изключителна клиентела, която го използва и повечето не се навеждат до нивото на необоснован негатив. Това не означава, че обменът е перфектен. Нека проверим какво открих за репутацията на Близнаци.

Положителни отзиви

Положителните отзиви за борсата Близнаци се фокусираха върху факта, че тя беше сигурна, реномирана и бърза. Търговията, потребителският интерфейс и регулирането дадоха на потребителите известно спокойствие, което другите не го правят. Освен това потребителите обичат прозрачността. В свят, в който по-голямата част от компаниите са забулени в мистерия, Близнаците гордеят своята знаменитост гордо.

Репутация на размяната на БлизнациРепутация на Близнаци

Отрицателни отзиви

Отрицателните отзиви се фокусират върху няколко неща, главно върху факта, че можете да търгувате само с BTC, ETH и USD. Други притеснения са с ограничена поддръжка и функционалност. Отивам до Близнаци Reddit е много по-различен от други борси. Повечето борси са цел на стотици теми за лошо обслужване. Първата страница на Gemini’s е доста опитомена в сравнение.

забавен преглед на Близнаци

„Жена ми не се интересува“. Може би най-доброто заглавие на нишката, което някога съм виждал на крипто подсистема.

Чрез тежко регулиране и силен обществен тласък, близнаците във Facebook са спечелили доверието на обществеността и крипто общността (въпреки че мнозина не харесват връзките им с правителството!). Единственият проблем изглежда е случайно дълго време на изчакване.

Топ 3 алтернативи на Близнаци за повече валути

Биткойн и Ethereum не го правят вместо вас? Има много конкуренти, които предлагат стотици редки алтернативни монети за спекулация. Има дори други, които ви позволяват да търгувате с фиатни валути като еврото, рублата или британската лира. Ето топ 3 алтернативи на Близнаци за повече монети и валути.

1) Binance

Лого за обмен на Binance

Binance е азиатският съперник на повечето базирани в САЩ борси. Когато се казва обмен на света, това означава. Има 370 + двойки за търговия и множество монети, за които повечето хора никога не са чували. Той е пълен с луди раздавания на Maserati, задълбочен интерфейс за търговия и достатъчно инструменти, които да помогнат на търговците да овладеят изкуството да правят пари на пазара. Това е криптовалутна борса, но е идеалното място за вас да опитате и да направите много пари, като инвестирате в нови монети! Не пропускайте да прочетете цялото преглед на обмена Binance от CryptoPositive ПРЕДИ ТЪРГОВИЯ, за да знаете как да избегнете рисковете.

2) Coinbасе

Лого за обмен на Coinbase

Coinbase е най-големият биткойн брокер в света. Без съмнение това е един от най-сигурните и удобни начини за навлизане на пазара на BTC. Всъщност оттам получава името си. На този сайт са купени и продадени над 50 милиарда долара. Той предлага на клиентите сигурен и сигурен начин за закупуване на Bitcoin, Ethereum и Litecoin. Той не предлага много повече валути от обмена на Близнаци, но е начало. Промяната на играта е, че ви свързва GDAX, което е борса с по-добра функционалност от Gemini. Таксата за покупка с карта е 3,99%. Прочетете пълен преглед на Coinbase от CryptoPositive за да разберете защо Coinbase е чудесно за закупуване на биткойн, но потребителите започват да се борят с него.

3) Poloniex

Poloniex борса лого

Най-активният обмен на цифрови активи в света, Poloniex е ликвидна, гладка и богата на монети борса. Можете да търгувате над 80 монети и 170 + двойки с невероятна ликвидност. Функционалността му не е толкова добра, колкото на Gemini, но е идеална за търговци, които искат да влязат в екшъна с други големи имена на пазара. Наскоро репутацията взе удар (февруари 2018 г.). Някои потребители се оплакват от проблеми с изтеглянето, а други относно условията за ползване. И все пак остава солидна размяна. Прочетете пълен преглед на Poloniex от CryptoPositive за да знаете всичко, преди да търгувате.

Сравнение: Близнаци срещу Bittrex | Коя е най-сигурната биткойн борса?

Сигурността е грижа номер 1 за всички, които търгуват с биткойн. Единственото нещо, което стои между вас и губите всички пари, които оставяте на борсата, е сигурността на сайта. Ето защо борсите харчат милиони, за да спечелят вашето доверие. Близнаци и Bittrex са две от най-добрите в бранша. От една страна, милиардерите на Facebook, които преодоляха разликата между цифровата валута и реалните пари. От друга страна, екип от изроди, които донесоха най-модерната сигурност на най-големите технологични компании в света в сферата на биткойните.

Нека се приготвим за тътен!

Bittrex с един поглед

Bittrex е обмен на цифрова валута от следващо поколение с голяма сигурност и функционалност. Неговият задълбочен интерфейс позволява на потребителите да извършват различни сделки с помощта на трудно произнасящи се инструменти. Има над 250 монети, които да ви накарат да се интересувате, а таксите са стандартни 25% за всички сделки. Твърдението му за слава е, че е основано от екип изпълнители на сигурността от някои от най-големите имена в онлайн света (Amazon, Microsoft и др.). Функционалността, монетите и сигурността са му помогнали да спечели голяма репутация сред общността.

Недостатъкът: Това е САМО КРИПТО. Не можете да използвате USD за финансиране на вашата сметка. На всичкото отгоре НЕ Е НАЧАЛО-ПРИЯТЕЛНО.

Глава до глава

 • Сигурност: Мия
 • Такси: зодия Близнаци
 • Монети: Битрекс
 • Търговия: Bittrex
 • Купете инж: Зодия Близнаци
 • Фиат: Зодия Близнаци
 • Функционалност: Bittrex
 • Приятелски за начинаещи: Зодия Близнаци
 • Поддържа: Bittrex

Победител: TIE

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БЛИЗНАЦИ ако сте начинаещ, който иска да купи първия си биткойн на сигурна платформа или институция, търгуваща огромни суми.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ BITTREX ако търсите да търгувате всяка монета, която можете да си представите, използвайки само криптовалута и имате опит в търговията.

КриптоПозитивни харесвания / антипатии

За това, което прави, няма какво да харесвате в Близнаци. Той няма най-голямата функционалност или сложност, но никога не твърди, че има нито едно от тях. Това е сигурна и добре регулирана борса, която се фокусира само върху покупка / продажба / търговия с биткойни и ефириум за щатски долари.

Нека проверим някои основни харесвания и нехаресвания.

Харесва

Приятелски за начинаещи

Можете да закупите първия си биткойн чрез интуитивен интерфейс. И всичко това от брокер, който заслужава доверие. Не е лошо място за начало за начинаещи.

Плавна функционалност

Всичко мина гладко при закупуването на BTC. Близнаците нямат много, поради което могат да вървят толкова бързо.

Малко въпроси

Някои са имали проблеми с проверката и депозитите, но това не е нищо близко до това, през което преминават други борси (гледайки ви, CEX.IO).

Нехаресвания

Малко валути

На борсата на Близнаци има само биткойн или етериум. И обменът работи само в щатски долари. Не е чудесно за хора, които искат да подправят нещата.

Тежка регулация

Всички лицензи и разпоредби създават обръчи, през които не е забавно да прескачате. В крайна сметка си струва за спокойствието.

начини за плащане

Никакви кредитни карти или други валутни опции не го правят труден за нерезиденти или хора без крипто.

Често задавани въпроси за Близнаци | Законно ли е, портфейл ли е, Близнаците имат ли приложение?

Поддръжката на Близнаци липсва доста и намирането на правилната информация е трудно. Поставих отговорите на най-често срещаните потребителски въпроси от мрежата точно тук, за да улесня нещата (не е нужно да ми благодарите. Би било добре обаче).

В: Дали обменът на Близнаци е безопасен и законен?

A: Да. Покрих това изчерпателно. Той е един от най-безопасните на пазара.

Въпрос: Обменът на Близнаци ли е портфейл?

A: Да, можете да съхранявате BTC в горещия му портфейл, но НЕ се препоръчва някога да съхранявате повече биткойни, отколкото са ви необходими на борсата. Никога не дръжте BTC някъде, над което нямате контрол.

В: Приемат ли Близнаци PayPal?

A: Не, можете да депозирате само чрез тел, ACH или крипто в USD.

Въпрос: Има ли Близнаци приложение?

A: Не.

В: Защо цените на биткойните се различават при Близнаците?

A: Цената на BTC се основава на пазара, а не на други борси.

Въпрос: Колко време отнема на Близнаци, за да потвърдят самоличността ми?

A: Борсата казва само „възможно най-бързо“. По-голямата част от потребителите получават своите лични документи бързо потвърдени.

Присъда за преглед на Близнаци: Добра ли е Биткойн борсата?

Въпреки че е по-млад от повечето конкуренти и предлага само Bitcoin и Ethereum, общността харесва борсата Gemini. Това казва нещо. Ниските такси, добрата функционалност, надеждната подкрепа и тежката регулация го правят чудесно място за новодошлите, които търсят сигурност. На пазар, пълен със сенчести борси, които едва връщат имейлите ви, поддръжката на Близнаци издържа добре на негативите.

Той не е много сложен и не можете да правите много други неща, освен да купувате и търгувате с BTC по основен начин (търгът е достъпен, но няма маржин търговия), но за това, което прави, е първокласен.

Присъда: Страхотно за начинаещи, изроди за сигурност и институции, които искат да търгуват с BTC на ликвиден пазар. Лошо за опитни търговци, които искат повече валутни двойки.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map