5 Биткойн милионери и техните истории

Биткойн наскоро достигна цена от 7 хил. Долара, продължавайки възходяща възвръщаемост след постоянното покачване на цените, което откроява това, което се нарича „Лятото на биткойните“. Има много истории за биткойн милионери, богатства, спечелени, загубени и пропуснати, например човекът, който е взел огромен заем, за да инвестира и утрои инвестициите си бързо, човекът, който е загубил твърд диск на стойност много пари в купчина боклук или късоглед певица, която потенциално е пропуснала да бъде милиардер.

Известни биткойн милионери

Тези истории Биткойн фактите са много в крипто света, но все още има още интересни истории за крипто съдбата. Ето 5 от най-добрите истории за хората, които го удрят много от своите инвестиции.

1. Студентски биткойн милионер: Виталик Бутерин

биткойн милионер

Виталик Бутерин е известен талант и мислител.

Това не е обикновената история за парцали до богатство по ред причини. Първо, Buterin не е вашият среден инвеститор с дълъг изстрел. Главно защото той всъщност е проектирал платформата, с която е спечелил най-много парите си (Ethereum). Той е известен талант и мислител и е допринесъл за други големи проекти, включително биткойн.

От ранна възраст той беше много способен и обещаващ, след като отпадна от университета, за да вземе стипендиалния фонд на Thiel Fellowship от 100 000 долара за по-нататъшни изследвания. Преди това той беше писал подробно за Биткойн, допринасящ силно за списание Bitcoin. Той също има научен семеен опит, баща му е компютърен учен.

Той коментира подробно проблеми в криптосферата и неговите възгледи и принос са толкова обещаващи, че по-рано тази година слух за измама, предполагащ, че е починал, е довел до срив на цената на Ethereum.

2. Биткойн милионер Ерик Финман

Като Бутерин, Ерик Финман има интересна история което показва, че състоянието му не е плод само на късмет. Той се заинтересува рано от технологията само на 12 години, когато баба му му подари 1000 долара, които той инвестира в биткойн. След голямо увеличение на цената той умножи стойността за 2 години до 100 000. Успоредно с това Финман беше създал услуга за обучение на партньори, наречена Botangle, която продаде на инвеститор.

Като заплащане му беше дадено изборът между 100 000 или 300 биткойни. Той чувстваше, че биткойн със сигурност ще се увеличи, затова той избра биткойн и тези инвестиции означаваха, че той имаше толкова високи спестявания, че родителите му позволиха да напусне гимназията.

Родителите му също сключиха сделка с него, че ако той увеличи стойността си до 1 000 000 долара до 18-годишна възраст, няма да му се налага да учи в колеж. Ерик беше продължил да търгува с биткойн и беше спечелил парите.

Сега той все още инвестира и има редица други крипто проекти под колана си. Неговата нетна стойност се е увеличила далеч над този милион долара!

3. Биткойн милионерът Джеръми Гарднър


Джереми Гарднър допринесе огромно за индустрията през 2013 г., създавайки Augur. * снимка от: Twitter

Гарднър (25) е по-близо до по-конвенционалната концепция за биткойн милионер, тъй като попада случайно на късмета си. В ранните години на биткойн той похарчи няколкостотин долара за биткойн, който му беше купен от приятел. Той напусна инвестицията си и скоро видя, че цената й нараства експоненциално. Той продължи да търгува и да инвестира допълнително, което му остави малко състояние.

След като отпадна от колежа, той продължи да се посвещава на биткойн и блокчейн технология на пълен работен ден. Той направи огромен принос за индустрията през 2013 г., като създаде Augur, базиран на блокчейн пазар за фючърси и прогнози. Сега той работи през повечето време с Blockchain Ventures в ролята на предприемач и консултант. Той също така каза, че работи по друг стартъп в стелт режим, а също така основава Blockchain Education Network (която е консорциум от университетски общества за увеличаване на приемането на криптовалути).

Неговият начин на живот е по-скоро в съответствие с това, което бихте очаквали от някой, който е мултимилионер на 25 години: той живее в къща в Сан Франциско, обитавана от други предприемачи в блокчейн, харчи щедро на партита за хора, които среща на конференции, и пътува почти всеки уикенд до различни части на света.

Добрата новина е, че той е много уверен, че биткойн и други криптовалути ще се увеличат драстично през следващите 10 години.

4. Биткойн милионер: г-н Смит на Forbes

биткойн милионер

Въпреки че това не е истинското име на човека (очевидно), Форбс направи интересна статия за анонимен биткойн милионер. “Г-н. Смит ”, тъй като той беше известен като спечелил над 25 милиона долара инвестиционни печалби и имаше начин на живот да съвпадне. Той прекарваше цялото си време в 5-звездни хотели и джетове по целия свят, хранейки се в ресторантите за всичките си ястия.

Той също има интересна предишна история. Преди това той е работил в технологична компания от Силициевата долина и в началото на биткойните му се струва странно, че има толкова много страх и противоречия относно валутата. Това го подтикна да купи валутата на стойност 3000 щатски долара и след няколко години това го направи много богат. Когато цената на биткойн достигна 350 долара, той продаде около 4000 биткойна и спечели 2,3 милиона долара от транзакцията.

Сега той прекарва по-голямата част от времето си в пътувания с приятелката си по всички континенти. Той е осребрил голяма част от притежанията си и сега се задоволява да прекарва времето си в пътувания и да се наслаждава.

5. Биткойн милионерът Джеред Кена

биткойн милионер

Въпреки че J. Kenna имаше своите биткойни на отделен твърд диск, те все още бяха хакнати. * снимка от: Twitter

Приказката на Кена служи като предупреждение лesson за всички, които участват в криптовалути. На първо място, Кена беше една от вълната на ранните инвеститори в биткойн, за около 2c всеки той купи много биткойни и ги задържа до те продаваха за по 258 долара. Това е астрономически възход, който му отне милиони. За съжаление неговите биткойни бяха хакнати и той загуби много от тези милиони.

Това е обучима история, тъй като подчертава както огромните печалби, които трябва да се постигнат с биткойн, така и рисковете от кражба – въпреки че Кена е имал своите биткойни на отделен твърд диск, те все още са били хакнати. Но също така показва, че в такава ситуация може да ви издържи известна устойчивост; Кена е бивш морски пехотинец и той продължи да работи в биткойни (основавайки друга борса, след като предишната му беше сгъната) и е все още се възползва от предимствата на своя опит. И не забравяйте, че той все още има милион или два, за да го утеши за загубата си!

Нова технология, създаваща ново богатство

Ясно е, че общата тенденция на възходящ растеж прави много хора богати на биткойн. Ще обсъждаме техниките и практиките за инвестиране в бъдещи статии, затова проверете отново скоро за повече съдържание.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map