Top 20 de les millors criptomonedes per comprar el 2020

principals inversions en criptomoneda el 2020

Revisem les millors monedes de criptomonedes per invertir l’any 2020 i comprovem per què aquests actius de criptografia principals són excel·lents per executar-se durant el proper cicle de cicles de mercat de criptografia..

Top 20 de Cryptos per comprar per al 2020: millors monedes per invertir el 2020

Durant l’últim any, hem vist que les criptomonedes s’han convertit cada vegada més en principals. Vam veure signes positius de mercat al llarg del 2019 i això podria convertir el 2020 en un any rècord de criptomonedes.

Quines són les millors criptomonedes per comprar el 2020? Quines monedes ofereixen la millor oportunitat d’inversió actual? Quines fitxes digitals tenen els dies més brillants per davant?

Seguiu llegint mentre ressaltem les 20 criptomonedes més importants per comprar per al 2020.

Bitcoin (BTC)

bitcoin el 2020

Bitcoin (BTC) és el rei del món criptogràfic. És la criptomoneda més dominant del món, que representa el 60% de la quota de mercat total de les criptomonedes. Quan el bitcoin puja o baixa, la resta del mercat tendeix a seguir. Tant si us dediqueu a la criptografia per primera vegada com a un usuari de criptografia avançat, no hi ha res dolent en invertir en bitcoin. És una criptomoneda provada, veritable i provada amb molta infraestructura per donar-hi suport. Els inversors optimistes apuntaran a prediccions de preus que demanen que BTC arribi als 100.000 dòlars a finals del 2020.

  • Preu de Bitcoin 2019: valor de tipus de canvi de 13.793 $ BTC / USD
  • Preu Bitcoin 2019 Baix: valor de tipus de canvi de 3.444 $ BTC / USD
  • Preu de Bitcoin de tots els temps: 19.892 $ BTC / USD

Ethereum (ETH)

ethereum el 2020

Ethereum (ETH) és la segona criptomoneda més gran del món per capitalització de mercat. Llançat el 2015, ETH s’ha convertit en un competidor viable de Bitcoin com a rei del món criptogràfic. Una de les raons més importants per a l’optimisme amb ETH és que funciona d’una manera molt diferent a la de bitcoin i altres criptomonedes. ETH l’utilitzen les aplicacions descentralitzades basades en la cadena de blocs d’Ethereum. Aquestes aplicacions descentralitzades fan ús de les funcions assassines d’Ethereum, com ara governança descentralitzada, contractes intel·ligents i molt més. Ethereum té una de les comunitats de desenvolupadors més actives de l’espai criptogràfic i no hi ha cap raó per creure que l’impuls d’Ethereum es ralentitzi aviat.

  • Preu Ethereum 2019 alt: 350 $ ETH / USD
  • Preu Ethereum 2019 Baix: 103,41 $ ETH / USD
  • Preu Ethereum: màxim històric: 1.396 $ ETH / USD

Ripple (XRP)

Ripple xrp el 2020

XRP és un testimoni digital que té un paper crucial en l’ecosistema de Ripple. Ripple, una empresa privada de serveis financers amb seu a Suïssa, ha intentat distanciar-se de XRP per evitar que el testimoni s’etiqueti com a seguretat. No obstant això, el valor de XRP està estretament relacionat amb els productes i serveis de Ripple fins avui. A mesura que Ripple amplia els seus serveis bancaris a institucions de tot el món, el valor de XRP ha continuat augmentant. Concretament, Ripple i XRP permeten als bancs liquidar pagaments transfronterers en temps real amb transparència d’extrem a extrem i menors costos. XRP també és únic perquè no s’ha d’extreure. Actualment, XRP està classificat com la tercera criptomoneda més gran del món per capitalització de mercat, tot i que ocasionalment ha superat els ETH fins a ocupar la segona posició darrere només de bitcoin.


  • Preu XRP 2019 alt: 0,48 $ XRP / USD
  • Preu XRP 2019 Baix: 0,25 $ XRP / USD
  • Preu XRP màxim: 3,05 $ XRP / USD

DigiByte (DGB)

DigiByte (DGB) el 2020

DigiByte (DGB) és un testimoni digital fundat el 2014 pel desenvolupador principal Jared Tate. L’objectiu de DigiByte és augmentar la velocitat i la seguretat de les transaccions mentre es treballa en un entorn descentralitzat. Fidel als seus objectius, la tecnologia de DigiByte té un rendiment millor que la majoria d’altres criptomonedes. És 40 vegades més ràpid que el bitcoin, per exemple, perquè té 15 segons de bloqueig, cosa que fa que el DGB sigui el testimoni més ràpid de la cadena de blocs UTXO. DigiByte també va arribar als titulars per convertir-se en la primera cadena de blocs del món que implementa Segregated Witness (SegWit), cosa que significa que les confirmacions de transaccions es mantenen separades de la informació emmagatzemada al bloc, cosa que ajuda DigiByte a realitzar transaccions més ràpides sense comprometre la seguretat. L’objectiu final de DigiByte és crear un sistema de pagament global accessible per a persones de tot el món.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) el 2020

Litecoin (LTC) es va llançar el 2011 com una alternativa més ràpida i lleugera al bitcoin. Litecoin va agafar el codi bàsic de Bitcoin i va canviar certes mètriques per accelerar les coses. Avui en dia, LTC continua oferint quatre vegades més temps de bloqueig que el bitcoin (2,5 minuts en lloc de 10 minuts) i 4 vegades més fitxes (84 milions d’oferta total en lloc de 21 milions). El creador de LTC, Charlie Lee, va vendre infame totes les seves participacions de LTC a l’alçada del mercat el 2018, i alguns van creure que seria la mort de LTC. No obstant això, Litecoin continua creixent i l’adopció de comerciants creix per a la popular moneda criptogràfica.

Creador (MKR)

Maker (MKR) el 2020

Maker (MKR) és el testimoni propietari de l’ecosistema digital Maker. Una de les coses més singulars de MKR és la seva baixa oferta total: només hi ha un milió de tokens MKR. Maker va assolir el seu preu més alt de la història el 20 de gener de 2018, a 1.687,86 dòlars. De cara al 2020, MKR té un preu d’uns 550 dòlars. Moltes altres fitxes han perdut el 90% o més del seu valor respecte als seus màxims històrics el 2018, cosa que fa que MKR sembli impressionant en comparació. En el futur, Maker continuarà sent una plataforma de contractes intel·ligents a la cadena de blocs d’Ethereum que avala i estabilitza el valor de la DAI stablecoin mitjançant un sistema de posicions de deute garantides (CDP), mecanismes de retroalimentació autònoms i actors externs incentivats. Els tokens MKR s’utilitzen per pagar comissions de transaccions a l’ecosistema Maker i els titulars de tokens MKR tenen drets de vot dins d’aquest ecosistema. Si creieu en l’establecoin DAI i en el seu mecanisme d’equilibri descentralitzat únic, és possible que MKR sigui l’elecció adequada per a vosaltres..

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) el 2020

Binance Coin (BNB) és possiblement la moneda d’intercanvi de criptografia amb més èxit del món actual. De cara al 2020, BNB val al voltant de 15 dòlars, per sota del màxim històric de 38,82 dòlars al juny de 2019. Mentre Binance segueixi essent un intercanvi popular i mentre els tokens BNB es puguin utilitzar per pagar comissions de transacció a Binance, BNB continuar tenint un valor considerable. Algunes persones compren BNB perquè comercialitzen regularment grans volums a Binance i volen estalviar diners. Altres compren BNB com a inversió, creient que l’intercanvi Binance continuarà sent popular per avançar.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) el 2020

Cardano (ADA) va ser creat el setembre de 2017 per Charles Hoskinson, un dels cofundadors d’Ethereum. A primera vista, ADA sembla que ofereix molts dels mateixos avantatges que Ethereum: Cardano permet als desenvolupadors construir aplicacions descentralitzades i contractes intel·ligents, per exemple. Avançant, Cardano i el testimoni ADA tenen com a objectiu resoldre alguns dels problemes més grans que s’enfronten les criptomonedes a tot el món: la interoperabilitat i l’escalabilitat. Els desenvolupadors de Cardano se centren específicament a abordar l’espai de pagaments internacionals, reduint el temps i el cost de les transferències internacionals de diners. Mitjançant ADA, els bancs poden reduir els temps de pagament internacional de diversos dies a pocs segons.

Chainlink (ENLLAÇ)

Chainlink (LINK) el 2020

Chainlink (LINK) és un testimoni Ethereum que alimenta la xarxa oracle descentralitzada de Chainlink. Aquesta xarxa permet als contractes intel·ligents d’Ethereum connectar-se de manera segura a fonts de dades externes, API i sistemes de pagament. Un contracte intel·ligent d’apostes esportives pot utilitzar Chainlink per connectar-se a resultats de futbol de tercers, per exemple, i després utilitzar-los per executar el contracte. L’única característica de venda de Chainlink és que l’equip de desenvolupament va descobrir com obtenir informació dins i fora d’una cadena de blocs de manera segura, fiable i descentralitzada. LINK també és un dels pocs tokens que han guanyat significativament en els darrers mesos: ja que BTC, ETH, XRP i LTC han caigut cap a finals de 2019, LINK s’ha més que duplicat. A partir del 2020, LINK té un preu d’uns 2 dòlars per peça, per sota del màxim històric de 3,90 dòlars assolit el juliol de 2019.

Crypterium (CRPT)

Crypterium (CRPT) el 2020

El Crypterium (CRPT) té un preu d’uns 0,40 dòlars a mesura que ens dirigim al 2020, baixant significativament del seu màxim històric de 3 dòlars. Avui en dia, CRPT té una capitalització de mercat d’uns 37 milions de dòlars. CRPT no és el nom més conegut d’aquesta llista. Llavors, per què l’hem escollit com una de les 20 criptomonedes principals per als inversors el 2020? Bé, els hodlers CRPT tenen motius d’optimisme en el futur. CRPT és un testimoni basat en Ethereum que funciona com a “combustible” per a totes les transaccions criptogràfiques disponibles al Crypterium Wallet. Al llarg del 2019, els desenvolupadors de Crypterium van afegir suport per a cobraments, recàrregues de targetes Crypterium i compres de criptomoneda. Tanmateix, una de les parts més singulars de Crypterium és que s’utilitza la taxa de transacció del 0,5% per gravar fitxes CRPT. Cada vegada que algú fa una transacció dins de Crypterium, disminueix el subministrament circulant de tokens CRPT. Això podria pagar enormes dividends per als inversors en el futur.

0x (ZRX)

0x (ZRX) el 2020

0x (ZRX) és un protocol sense permisos que proporciona la infraestructura per facilitar la creació d’intercanvis descentralitzats a la cadena de blocs d’Ethereum. 0x utilitza relés de transaccions fora de cadena i contractes intel·ligents Ethereum per proporcionar un llibre de comandes obert i un intercanvi descentralitzat. Mentrestant, el testimoni ZRX funciona com a pagament als relayers pels usuaris del protocol. També és un testimoni de governança per a actualitzacions de protocols. De cara al 2020, ZRX té un preu d’uns 0,25 dòlars, un descens significatiu respecte al màxim històric de 2,53 dòlars al gener del 2018. Els titulars de tokens ZRX poden tenir motius per a l’optimisme per avançar, tot i que els crítics apuntaran al fet que ZRX s’enfronta a una dura competència de competidors com Binance DEX i altres plataformes d’intercanvi descentralitzades.

EOS (EOS)

EOS (EOS) el 2020

EOS és una de les monedes digitals més recents de la nostra llista. Llançat el juny de 2018 pel pioner de les criptomonedes Dan Larimer, EOS va arribar als titulars per primera vegada amb el seu ICO de 4.000 milions de dòlars, que va ser un dels ICO més llargs i rendibles de la història. Les funcions de venda úniques amb EOS inclouen el mecanisme de prova delegada de participació, que aconsegueix el consens d’una manera diferent a la majoria de les criptomonedes principals. EOS tampoc té cap mecanisme de mineria; en canvi, els productors de blocs generen blocs i es premien en fitxes EOS en funció de les seves taxes de producció. El sistema de governança d’EOS es basa en un conjunt de regles complexes. Tot i que EOS va experimentar dolors creixents amb la seva estructura de governança al llançament el 2018, continua agafant impuls fins al 2020. Actualment, EOS té un preu d’uns 2,70 dòlars, un descens respecte al màxim de 23 dòlars a l’agost de 2018.

Estel·lar (XLM)

Estel·lar (XLM) el 2020

Stellar (XLM) es va llançar el 2014 per proporcionar pagaments en moneda digital ultra ràpids. També va fer que alguns dels primers inversors fossin rics: al llançament el 2014, XLM negociava les mans per menys d’un cèntim. El gener de 2018, XLM va assolir el màxim històric de 0,94 dòlars. A partir del 2020, XLM té un preu d’uns 0,06 dòlars. El sistema de pagament ràpid i l’equip de desenvolupament sòlid podrien continuar impulsant l’avanç de XLM, tot i que XLM continua enfrontant-se a la competència de qualsevol altra moneda digital que emfatitza les transaccions d’alta velocitat.

Testimoni bàsic d’atenció (BAT)

Token bàsic d’atenció (BAT) el 2020

El testimoni bàsic d’atenció (BAT) és una de les criptomonedes més úniques d’aquesta llista. És un testimoni Ethereum que potencia la plataforma de publicitat digital basada en blockchain del navegador Brave. El navegador Brave continua creixent per a usuaris de mòbils i ordinadors. És l’únic navegador del món que us paga per utilitzar Internet: Brave premia els usuaris d’Internet amb una part dels ingressos publicitaris en funció dels anuncis que han vist. Tot funciona amb tecnologia blockchain i el testimoni bàsic d’atenció. No s’enriquirà amb el navegador Brave, tot i que les BAT poden perturbar legítimament tot l’ecosistema digital tal com el coneixem. De cara al 2020, BAT té un preu d’uns 0,20 dòlars, un descens respecte al màxim històric de 0,98 dòlars assolit el gener de 2018.

Kyber Network Crystal (KNC)

Kyber Network Crystal (KNC) el 2020

El Kyber Network Crystal (KNC) és un testimoni digital que ofereix permutes de token perfectes a qualsevol lloc. Es tracta d’un intercanvi descriptoritzat d’actius cripto-peer a peer basat en Ethereum. Amb la xarxa Kyber, un grup de reserva dinàmic permet a la xarxa mantenir la seva liquiditat mantenint els intercanvis de swap el més barats i ràpids possibles. KNC va assolir el seu màxim històric de 5,32 dòlars el gener del 2018. A mesura que ens dirigim al 2020, KNC té un preu d’uns 0,18 dòlars. KNC és un testimoni deflacionista ERC20 que fan servir els gestors de reserves de la xarxa Kyber per pagar comissions de canvi dels intercanvis en cadena. La part “deflacionista” de KNC és important: una part de KNC es crema en cada transacció. El principal motiu d’optimisme amb KNC és que resol un problema crucial de liquiditat a què s’enfronten moltes borses centralitzades.

Crypto.com (MCO)

Crypto.com (MCO) el 2020

MCO és un testimoni digital que s’utilitza per accedir a una gamma de productes i serveis. Avui, la característica clau de la xarxa inclou les seves targetes MCO Visa, la cartera MCO i els serveis de creació de carteres. L’ecosistema és operat per Crypto.com, que originalment va iniciar el projecte amb la marca Monaco. Avançant, Crypto.com té previst continuar amb la seva missió d’alimentar “la transició del món a la criptomoneda”. Al nivell més bàsic, Crypto.com i el seu testimoni MCO fan que la criptografia sigui més accessible i utilitzable amb eines com targetes de visat prepagades i carteres mòbils. Les targetes Visa Crypto.com/MCO també ofereixen avantatges únics, inclosos un 10% de devolució en efectiu a Airbnb i Expedia i una bonificació de compra del 100% per als plans de subscripció estàndard de Spotify i Netflix. Actualment, la targeta prepagada admet el dòlar de Singapur (SGD), cosa que us permet gastar el vostre saldo de bitcoins en qualsevol lloc on s’accepti SGD.

Xarxa de crèdit Ripio (RCN)

Xarxa de crèdit Ripio (RCN) el 2020

Les fitxes Ripio Credit Network (RCN) són molt baixes a la llista de límit de criptografia. A mesura que avancem cap al 2020, els tokens RCN se situen fora de les 120 criptomonedes principals per capitalització de mercat. Llavors, per què alguns creuen que els tokens RCN són una de les millors inversions per al 2020? Bé, la xarxa de crèdit Ripio és una xarxa de crèdit global oberta que connecta els prestadors, els prestataris i els creadors de préstecs de la cadena de blocs per crear mercats de deute sense friccions, transparents i sense fronteres. Aquesta és una manera fantàstica de dir que Ripio Credit Network facilita que qualsevol persona i qualsevol part del món pugui obtenir un préstec o prestar diners per obtenir interessos. Si té èxit, el projecte podria canviar el sector bancari mundial, i tot funciona amb el testimoni RCN.

Tierion (TNT)

Tierion (TNT) el 2020

Tierion (TNT) és un testimoni basat en Ethereum que s’utilitza com a part de la plataforma Tierion per a la verificació de dades. Tierion converteix el blockchain en una plataforma global per verificar qualsevol dada, fitxer o negoci. TNT permet als usuaris de blockchain emmagatzemar, compartir i verificar grans quantitats de dades en una única transacció ràpida. A partir del 2020, Tierion treballa amb més de 500 aplicacions per verificar les dades de la cadena. A mesura que el nombre d’aplicacions que admeten Tierion continua creixent, podem esperar raonablement que augmenti el valor de TNT.

Decred (DCR)

Decret (DCR) el 2020

Decred (DCR) és una forquilla bitcoin de codi obert que posa èmfasi en el finançament del desenvolupament, la governança en cadena i els mecanismes de consens. Fundat el 2016, DCR vol resoldre les ineficiències de Bitcoin tot creant una moneda digital realment autònoma. Amb DCR, els grups d’interès fan les regles mitjançant un model de votació consensuat innovador. El resultat final és una moneda digital controlada per les persones que la mantenen, lliure de tercers externs i d’altres influents. A partir del 2020, l’equip de desenvolupament de Decred té com a objectiu crear un innovador sistema de vot consens per prova de treball híbrida (PoW) i prova d’estaca (PoS), una plataforma de proposta pública ancorada en blockchain resistent a la censura i contractes intel·ligents, entre altres funcions..

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) el 2020

Bitcoin Cash (BCH) es va llançar l’1 d’agost de 2017, després d’una escletxa dins de l’equip de desenvolupament de bitcoins. Els desenvolupadors de BCH volien eliminar els límits de mida de blocs per millorar l’escalabilitat en cadena de Bitcoin. Avui en dia, els desenvolupadors de BCH continuen emfatitzant el valor de Bitcoin com a mecanisme de pagaments quotidià, mentre que els desenvolupadors de BTC tendeixen a centrar-se en el valor de Bitcoin com a forma d’emmagatzematge de riquesa a llarg termini. Malgrat les controvèrsies i atacs aparentment interminables dels maximalistes de bitcoin, BCH continua sent una de les criptomonedes més importants del món per capitalització del mercat. BCH també va sobreviure a la forquilla dura de novembre de 2018 que va crear dues versions de BCH, que avui es coneixen com Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV). Si creieu en el valor del bitcoin com a opció de pagament diària, BCH podria ser una inversió intel·ligent.

Mencions honorífiques i candidats adormits

millors monedes de criptoconsells per invertir el 2020

TRON (TRX): Tronix (TRX) és la moneda digital de la cadena de blocs TRON. L’objectiu de TRON és crear una versió descentralitzada d’Internet. Avui, TRON ja és un dels sistemes operatius basats en cadenes de blocs més grans del món, que ofereix una alta escalabilitat, rendiment i disponibilitat. A mesura que l’ús de TRON continua creixent cap al 2020, es pot esperar que augmenti el valor de TRX.

Tezos (XTZ): Tezos és una plataforma de codi obert per a actius i aplicacions recolzada per una comunitat global de validadors, investigadors i constructors. La plataforma ofereix contractes intel·ligents segurs i de nivell institucional, que resolen barreres clau de la tecnologia blockchain, com ara la seguretat dels contractes intel·ligents, l’actualització a llarg termini i la participació oberta. Tots els titulars de token Tezos (XTZ) poden participar en les actualitzacions de la xarxa avaluant, proposant o aprovant esmenes. Els titulars de tokens també poden ajudar a protegir la xarxa mitjançant la cocció o la delegació de tokens.

DigixDAO (DGD): DGD és el testimoni natiu basat en Ethereum que governa la xarxa Digix. L’organització autònoma descentralitzada admet tokens lligats a actius físics. Digix Gold (DGX), per exemple, està lligat al preu de l’or. En el futur, la plataforma té previst donar suport a altres fitxes DG que representin plata, platí i altres metalls preciosos. DGD va assolir el màxim històric de 600 dòlars el febrer del 2018. A partir del 2020, DGD se situa a només 17 dòlars.

Komodo (KMD): Komodo és una plataforma de cadena intel·ligent oberta i composable. La característica única de Komodo és que admet transaccions transparents, anònimes, privades i fungibles. Komodo finalitza el 2020 classificat entre les 60 criptomonedes principals per capitalització de mercat amb un valor actual d’uns 0,65 dòlars, un descens respecte al màxim històric de 10 dòlars assolit el desembre del 2017. Avançant, Komodo planeja centrar-se en solucions de blockchain adequades per a empreses. segur, interoperable, escalable i adaptable.

Monero (XMR): La criptomoneda ultra segura, centrada en la privadesa, no es pot localitzar i la moneda que no es pot localitzar sempre tindrà valor a Internet. Tant si utilitzeu XMR per a activitats del mercat negre com si només voleu que els vostres moviments de diners es mantinguin privats, Monero és una opció excel·lent.

Zcash (ZEC): ZEC és una criptomoneda descentralitzada de codi obert llançada el 2016. Si creieu que Bitcoin és HTTP, llavors ZEC és HTTPS. És una moneda criptogràfica més segura que encara publica i registra totes les transaccions en una cadena de blocs, però amb detalls sobre l’emissor, el destinatari i l’import encara són privats. En un món on la privadesa és cada vegada més rara, les criptomonedes com XMR i ZEC continuaran tenint valor.

Siacoin (SC): Siacoin (SC) utilitza tecnologia blockchain i criptocurrency per alimentar una solució d’emmagatzematge al núvol de baix cost. Tot i que el progrés del desenvolupament ha estat lent, SC podria trencar legítimament la indústria d’emmagatzematge en núvol de mil milions de dòlars en algun moment del futur. La característica principal de SC és que us permet utilitzar el vostre espai de disc dur infrautilitzat per guanyar diners. Mentrestant, qualsevol persona que necessiti espai d’emmagatzematge pot gastar SC per accedir a aquest espai d’emmagatzematge. Els fitxers es xifren i es distribueixen a través del núvol descentralitzat de Sia.

Moneda Enjin (ENJ): Enjin es va fundar per primera vegada com a plataforma comunitària de jocs anomenada Enjin Network el 2009. El 2017, Enjin va decidir entrar a l’espai criptogràfic amb un ICO que, segons els informes, va recaptar 18,9 milions de dòlars. Avui, l’ecosistema Enjin inclou la plataforma Enjin, Explorer, Wallet i Beam, que permeten als jugadors tenir la propietat d’actius digitals alhora que permet als desenvolupadors de jocs obtenir ingressos.

Enigma (ENG): Enigma té com a objectiu assegurar la web descentralitzada mitjançant el seu protocol de codi obert descentralitzat. El protocol Enigma permet a qualsevol persona realitzar càlculs sobre dades xifrades, proporcionant privadesa als contractes intel·ligents i a les cadenes de blocs públiques.

Resol (RESOL): Solve té l’objectiu d’utilitzar blockchain per interrompre l’espai d’administració sanitària. El testimoni SOLVE basat en Ethereum és necessari per participar a la plataforma i fer transaccions. A mesura que l’ús de la plataforma Solve continua creixent entre els proveïdors de serveis sanitaris de tot el món, es pot esperar que augmenti el valor del testimoni SOLVE.

Millor llista de criptomonedes del 2020: principals inversions en criptoactius per comprar una exempció de responsabilitat per als inversors

Comerçar i invertir en criptomonedes (també conegudes com a monedes digitals o virtuals, actius criptogràfics, monedes altes, tokens, etc.) és arriscat. No som un corredor registrat, analista, assessor d’inversions ni res d’aquesta naturalesa. La informació anterior es proporciona exclusivament amb finalitats orientatives, informatives i educatives. Es recomana verificar i confirmar independentment tota la informació continguda en aquesta pàgina. No assumim cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany causat per la nostra informació. Les criptomonedes no són adequades per a tots els inversors i totes les inversions en criptomonedes es fan al vostre propi risc i discreció.

esdeveniment criptogràfic

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map