Llocs web de Crypto News: els millors llocs de Bitcoin i Blockchain

millors llocs web de notícies criptogràfiques

Master The Crypto classifica els millors llocs web de notícies sobre criptomonedes per ajudar els inversors i els comerciants a trobar els principals titulars de bitcoins i les històries més populars de blockchain de la indústria..

Contents

Llocs web de notícies sobre criptomonedes: 20 bitcoins més populars & Publicacions multimèdia Blockchain

actualitzacions de notícies sobre bitcoin i blockchain

Les notícies criptogràfiques s’han convertit en una indústria força intrigant, ja que el bitcoin continua entrant en el cicle dels mitjans convencionals i l’era descentralitzada del finançament de la cadena de blocs comença a prendre forma i arrelar les plantes a tot el món.

Tot i que esperem sincerament que el primer nom i domini que us vingui al cap quan busqueu les darreres i millors guies en l’espai de criptomonedes és Mestre The Crypto, creiem que era de vital importància revisar les millors plataformes de notícies criptocèntriques que cobreixen totes les històries de tendència més destacades i els principals titulars del món de bitcoin en potència..

A part de la nostra experiència en la recopilació de guies i tutorials, no ens agradaria res més que dedicar-nos realment al temps i donar la llum necessària a altres portals de publicació en línia premium que s’esforcen per oferir-vos les últimes i millors notícies de la cadena de blocs emergent. economia basada.

Per què importa la nostra opinió, visions generals i classificacions al respecte? Ens sentim orgullosos de ser un dels col·laboradors de guies de criptografia més actius del món i algun dia podríem cobrir cicles de notícies diàries, però per ara és important que tots els inversors, comerciants i usuaris actius de criptoactius es mantinguin al punt aconseguint la primícia. dels millors editors de notícies del planeta. Igual que el nostre equip s’esforça per proporcionar guies atemporals, autèntiques i fàcils d’utilitzar sobre tots els pilars principals i peces fonamentals de la cripta, és important difondre l’amor i compartir qui creiem que ho fa millor de dalt a baix, dia a dia. i dia fora.

Al cap i a la fi, el cicle de notícies criptogràfiques és un esforç 24/7/365 ja que no hi ha cap botó de pausa, cap tancament nocturn ni un tancament de cap de setmana.

Hi ha un gran orgull per la nostra investigació i comprensió de l’espai criptogràfic, suficient perquè pugueu estar segurs que oferim el millor tipus d’informació sobre aquests llocs de notícies de bitcoins. També us ajudem a estalviar temps separant el blat figuratiu de la palla buscant llocs de notícies de bona reputació.

Per tal de racionalitzar tot el procés de cerca dels millors i més populars, heu de llegir llocs web de criptografia i blockchain. Hem decidit que cal centrar-se més en alguns dels criteris essencials que ajuden a diferenciar aquestes empreses de criptomèdia dels altres editors de notícies que hi ha.

Hem compilat una llista de factors que fan que un lloc web de notícies sobre criptomonedes sigui el millor, sobretot tenint en compte quan es va iniciar el cicle del mercat de criptes de 2017, van aparèixer desenes de llocs web que intentaven capturar l’impuls i “aprofitar el moment” (quan va augmentar el preu de Bitcoin d’1K a 20K en un sol any), tot i que alguns d’ells eren trampes completes, que promocionaven estafes de bitcoins, fitxes ICO falses i tot un seguit de temes que no valen el vostre temps ni atenció..

Aquesta llista dels principals llocs de notícies sobre criptografia es va actualitzar per última vegada el novembre de 2019, cosa que és extremadament rellevant atès el fet que Google va fer una gran neteja de l’espai al juny de 2019, on moltes de les plataformes de mitjans de criptografia més grans van ser eliminades per les actualitzacions d’algoritmes i realment va començar a separar els punts de venda ombrívols dels llocs web de notícies provats i autèntics.

Sense més preàmbuls, a continuació, es detallen alguns dels criteris que es destaquen en els punts concrets que posen èmfasi en els criteris clau i els atributs comuns que diferencien aquests llocs web dels altres.

Criteris de classificació de la llista de llocs web principals de criptomonedes:

 • Titulars per dia (activitat)
 • Rànquing Alexa (estimació del trànsit)
 • Actualitzacions de monedes més freqüents
 • Seguidors de Twitter, Telegram, Facebook, Instagram i Youtube
 • Data d’inici i propietaris
 • Credibilitat de l’autor i transparència del perfil
 • Equip executiu
 • Polítiques editorials
 • Sensibilitat del temps
 • Massa publicitat?
 • Massa comunicats de premsa (publicacions patrocinades)?
 • Peces, guies i publicacions especials més conegudes
 • Reputació global de la indústria
 • Cobertura de conferències d’esdeveniments
 • Xarxes socials, Reddit, criptografia de Twitter
 • Eines d’usuari, atraccions i funcions del lloc principal
 • Disponibilitat d’aplicacions mòbils
 • Força més gran
 • IU / Estructura de disseny de disseny
 • Revisió de pensaments finals

Els nostres valors sempre s’han orientat a l’exploració contínua i a un enfocament inquiet per oferir-vos les millors guies per navegar pel món de les criptomonedes, i la cirera a la part superior es manté en contacte amb les notícies de tendència i els principals anuncis que es desenvolupen amb freqüència en una indústria de ràpid creixement. I la nostra llista dels principals llocs web de notícies criptogràfiques segurament no està exempta d’aquests estàndards; com a resultat, actualitzarem aquesta llista contínuament per garantir el màxim nivell de precisió. Si hi ha algun comentari o suggeriment que pugui tenir, no dubti a fer-nos-ho saber a MasterTheCrypto.com.


Coindesk

 • Rànquing Alexa: # 4.636 en interacció global a Internet
 • Data d’inici: 2013
 • Propietari: Digital Currency Group, que va adquirir Coindesk el gener del 2016

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 882.700 seguidors
 • Facebook: 81.732 seguidors
 • Instagram: 5.894 seguidors

Credibilitat i perfils de l’autor

Cada autor inclou una foto (quan estigui disponible), detalls sobre l’autor i un enllaç a una llista completa dels seus articles escrits amb CoinDesk. Cal que tots els autors revelin si tenen actius de criptomoneda i si estan relacionats amb empreses de criptomoneda.

Equip executiu

Kevin Worth (conseller delegat)

Polítiques editorials

CoinDesk ofereix una descripció clara i concisa de la seva política editorial directament al lloc web. El lloc web inclou notícies, dades i esdeveniments al seu lloc web les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, amb l’objectiu d’educar el món sobre els darrers esdeveniments del món de les criptomonedes. Tot i que CoinDesk és propietat de DCG, la companyia no té cap “supervisió ni influència” en les seves operacions típiques. A més, els membres del personal de CoinDesk no estan al corrent de cap informació no pública sobre DCG.

Sensibilitat del temps

CoinDesk publica notícies les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, normalment publica de 10 a 15 publicacions de blocs al dia, amb un màxim de 20 a 30 publicacions de blog els dies més concorreguts..

Massa publicitat? No

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

Sí, inclòs l’informe Estat de Bitcoin / Estat de Blockchain.

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

CoinDesk informa de molts dels darrers esdeveniments de la indústria de la criptografia i la cadena de blocs, mentre organitza el seu esdeveniment de consens cada any. A la conferència Consensus de 2018, l’esdeveniment es va esgotar, amb la participació de 8.800 assistents de més de 70 comtats de tot el món. També gestiona Consensus Invest, que ofereix una cobertura substancial dels seus propis esdeveniments i d’altres.

Mitjà de comunicació social

Reddit, històries de Twitter: certa presència a les xarxes socials, però és més important a Twitter amb 822.700 seguidors.

Eines d’usuari

Hi ha informes addicionals disponibles trimestralment, però no hi ha eines que ajudin a la inversió o negociació de criptomonedes.

Aplicacions per a mòbils: Sí (iOS i Android)

Força més gran

Un dels cinc llocs web principals per obtenir contingut fiable basat en criptomonedes, que ofereix contingut ben investigat amb enllaços a comunicats de premsa i llocs web oficials de l’empresa. Conegut per l’informe trimestral sobre l’estat de Blockchain i l’esdeveniment anual de consens.

Disseny i interfície d’usuari

Disseny negre i groc audaç amb una interfície de bloc fàcil d’utilitzar. Les notícies més importants del dia es poden trobar a la part superior de la pàgina, mentre que les darreres notícies es troben a continuació. Hi ha informació addicional sobre CoinDesk disponible a través d’hipervincles a la part inferior de cada pàgina, inclosa la seva política de privadesa i la seva política editorial.

Revisió

Actualment, CoinDesk és una font d’informació “preferible” per al món de les criptomonedes, ja que publica constantment articles amb notícies d’última hora i comunicats de premsa d’empreses del món de les criptomonedes. Fundat per l’empresari Shakil Khan el 2013, el lloc web de mitjans de comunicació va augmentar en popularitat entre el 2013 i el 2014, ja que el valor de Bitcoin va començar a augmentar, donant validesa a la indústria i a la reputació de CoinDesk. El 2014, CoinDesk va establir un informe anomenat “Estat de Bitcoin”, que encara avui és un informe actiu i en curs.

Digital Currency Group, una de les empreses de capital risc més grans de tota la indústria de les criptomonedes, va adquirir CoinDesk el 2016, després del seu llançament l’any anterior per Barry Silbert. DCG només té una altra filial ara, que és Grayscale, el gestor del Grayscale Bitcoin Investment Trust.

El 2016, CoinDesk va ser adquirida per Digital Currency Group, una de les empreses de capital risc més grans de l’espai criptogràfic. Amb seu també a Nova York, Digital Currency Group va ser llançat el 2015 per Barry Silbert. CoinDesk és una de les dues filials principals de la companyia, juntament amb Grayscale, una empresa d’inversió de divises digitals.

La connexió entre Digital Currency Group i CoinDesk ha fet que algunes persones es sentissin incòmodes a la indústria de les criptomonedes, afirmant que les històries que escollien es correlacionaven amb els tokens i els projectes de blockchain que assumeix la companyia. Tot i això, CoinDesk treballa per combatre aquestes preocupacions fent que els seus escriptors revelin les seves propietats personals i les seves connexions amb cada article.

Avui en dia, CoinDesk també és coneguda per una conferència de consens sobre la ciutat de Nova York que celebra cada any, donant la benvinguda a milers de visitants per familiaritzar-se amb les principals empreses emergents, empreses d’inversió, institucions financeres i altres grans actors de la indústria de la criptomoneda. L’esdeveniment anual més recent de consens va tenir lloc al maig de 2019.

Els usuaris que vulguin estar al corrent de les últimes novetats de CoinDesk poden descarregar la seva aplicació, disponible a iOS i Android, o consultar el lloc web. En última instància, CoinDesk ha continuat sent una de les publicacions en línia més fiables per a la comunitat de criptomonedes. Independentment de qualsevol dubte sobre el biaix de CoinDesk per als projectes de DCG, el treball d’alta qualitat realitzat pels seus periodistes i equips de criptografia fa que els consumidors tornin cada dia a més, mantenint el seu lloc com un dels cinc millors mitjans de comunicació.

TELEGRAFIA DE MONEDES

 • Titulars per dia: del 15 al 30
 • Classificació Alexa: # 3757
 • Propietaris: propietat privada
 • Data d’inici: 2013

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 460.000
 • Telegrama: 77.080
 • Facebook: 736.000
 • Instagram: 61.700
 • Youtube: 46.000

Credibilitat i perfils de l’autor

Tots els escriptors que contribueixen a l’equip de Coin Telegraph apareixen llistats pel seu nom i cognom amb els seus propis perfils laterals, així com enllaços als seus comptes de xarxes socials, divulgació completa dels seus fons de criptomoneda, avatars in situ juntament amb altres informació essencial. Aquests autors també inclouen un nombre important de coneguts i grans noms de tota la comunitat de criptomonedes.

Equip executiu

Daniel Seman (conseller delegat), Igor Belkin (redactor en cap), Catherine Ross (redactora adjunta en cap, director de marca), Stephen Chase (vicepresident d’associacions estratègiques), Lucrezia Cornèr (editora general), Olivia Capozzalo (editora general), Addy Crezee (CEO de Blockshow), Aleksander Raserei (cap d’editors i artistes), Roman Lurie (cap de desenvolupament de negoci), Antony Kabatos (responsable de desenvolupament de negoci), Ann Novello (responsable de desenvolupament de negoci), Christina Anderson (responsable de desenvolupament de negoci), Omer Dede (gerent de desenvolupament de negoci), Robert Miller (gerent de desenvolupament de negoci), Andrew Tareau (gerent de desenvolupament de negoci), Mike Vishnevsky (gerent de projectes especials) i Sarah Clarke (gerent de màrqueting).

Polítiques editorials

The Coin Telegraph, de la mateixa manera que altres mitjans de comunicació, pretén mantenir una política editorial independent i molt objectiva que intenta posar en evidència els fets principals que hi ha darrere de totes les històries que l’empresa tria cobrir. Segons la política editorial del lloc web, es basa en una “passió per lliurar notícies imparcials, anàlisis en profunditat, gràfics integrals de preus de criptomonedes, articles d’opinió perspicaces, així com informes periòdics sobre transformació social”. Juntament amb la seva cobertura substancial de blockchain i criptomoneda, els lectors podran trobar una àmplia gamma de notícies que cobreixen camps innovadors com la realitat augmentada i virtual, la nanotecnologia, la informàtica quàntica i altres camps..

Sensibilitat del temps

Com que és una empresa consolidada, Coin Telegraph està formada per un equip d’escriptors, editors i gestors que publiquen una àmplia gamma d’històries les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Quan es tracta de notícies d’última hora, aquestes històries es poden trobar al lloc web de Coin Telegraph immediatament després d’haver-se publicat, amb la qual cosa l’empresa s’ha guanyat la reputació de ser un dels grans llocs de notícies d’última hora de la indústria.

Massa publicitat? No

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

Coin Telegraph ofereix una sèrie de peces especialitzades, així com una sèrie de tutorials, com ara com utilitzar Bitcoin, Ethereum, etc., que inclou articles d’opinió sobre els moviments futurs de preus específics de criptomoneda i molt més..

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

Després d’haver establert una sòlida reputació com a mitjà de comunicació i un equip distribuït a nivell mundial d’escriptors, editors i gestors, Coin Telegraph assegura que el seu equip estigui present en un gran nombre d’esdeveniments internacionals de criptografia, cosa que els permet proporcionar una cobertura excepcional. Podeu trobar qualsevol notícia i esdeveniment important al lloc web de Coin Telegraph.

Mitjà de comunicació social

Quan es tracta d’informar i fer activitats a les xarxes socials, la majoria d’altres mitjans informatius de l’espai cripto fan un èmfasi més gran tant a Twitter com a Telegram. En canvi, Coin Telegraph és una de les poques plataformes de notícies que estan actives en un nombre més ampli de plataformes de xarxes socials com Facebook, Twitter, Youtube i fins i tot Instagram.

Aquest enfocament més ampli de les xarxes socials ha demostrat bastant èxit per a l’equip de Coin Telegraph; cultivant un seguiment de més de 770.000, que es reparteix a Twitter, amb 440.000 seguidors i 60.000 a Instagram.

Eines d’usuari

El lloc de Coin Telegraph compta amb una sèrie d’eines útils, que inclouen guies completes com ‘Bitcoin 101’ i molt més al segment dedicat ‘Cryptopedia’ del lloc web. Coin Telegraph també aconsegueix proporcionar un nombre fiable d’anàlisis de preus. En general, l’equip de Coin Telegraph ofereix un bon nombre d’eines d’usuari en comparació amb el lloc mitjà de mitjans de comunicació de criptografia.

Aplicacions mòbils: Sí (iOS i Android)

Força més gran

Un dels punts forts del costat de Coin Telegraph és el fet que té un enfocament altament independent cap a la seva cobertura de criptografia, cadena de blocs i tecnologia, alhora que li proporciona un format fàcil de llegir gràcies a l’alta qualitat del seu personal escriptors, editors i gestors situats a tot el món.

Disseny i interfície d’usuari

El lloc web té un esquema de formats i colors fàcil de reconèixer amb el seu disseny groc, blanc i negre. La seva interfície és encara més fàcil de navegar gràcies a que és un bloc fàcil d’imaginar, de categories fàcilment accessibles. Els usuaris poden navegar fàcilment pel lloc web i trobar les millors notícies del dia i de la setmana. Com a alternativa, els usuaris també poden triar categories específiques a la barra de navegació de la part superior del lloc, incloses funcions, anàlisi de preus, eines de màrqueting i notícies del sector..

Revisió

Coin Telegraph és conegut com un dels llocs web de notícies sobre criptografia i cadena de blocs més grans del món i ha guanyat un seguiment popular. Un cop establert el 2013, l’equip de Coin Telegraph té una història bastant llarga de compartir notícies dins de l’espai Crypto i blockchain les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana..

Coin Telegraph es va crear el 2013 a Nova York i des d’aleshores ha aconseguit una sòlida reputació. Tot i que el lloc web té la seva seu central a la ciutat de Nova York, té un equip de redacció situat a tot el món, inclosos San Francisco, Memphis, Canadà, Londres, París, Roma, Madrid, Ciutat del Cap, Johannesburg i Riga. El seu equip d’escriptors, editors i membres del seu equip directiu es mostren clarament al lloc web principal de Coin Telegraph, cosa que facilita molt la cerca de qui està relacionat amb l’empresa en qüestió..

Un dels atributs interessants de Coin Telegraph és el seu estil d’art, esquema de colors i disseny del lloc web molt diferents. CoinTelegraph compta amb un equip de dissenyadors gràfics bastant hàbil que publica diàriament una àmplia gamma d’obres d’art molt colorides i úniques per a cadascuna de les seves notícies. Normalment, cadascuna de les imatges destacades del lloc web inclou art gràfic dedicat que resumeix els atributs clau de la història en qüestió. Cada membre de l’equip de Coin Telegraph, entre escriptors, editors i membres de l’equip directiu, té el seu propi avatar únic com a foto de perfil..

Pel que fa a la seva independència, l’empresa Coin Telegraph sembla ser una empresa privada. Amb l’empresa que no sembla tenir cap connexió pública amb interessos creats com empreses de capital risc o empreses de cadenes de blocs. Pel que es pot dir de moment, Coin Telegraph és una empresa independent de mitjans de comunicació criptogràfics amb un nombre substancial de periodistes dedicats a informar sobre les últimes notícies, esdeveniments i notícies d’última hora..

Coin Telegraph també fa un gran esforç per publicar una sèrie de tutorials, blockchain i guies de criptomonedes, com ara anàlisis de preus i altres tipus d’informació sobre els darrers desenvolupaments a tot l’espai criptogràfic. Aquestes guies i recursos fan que sigui molt més fàcil aprendre el que vulgueu saber sobre Bitcoin i més enllà. Per tant, si sou un lector que busqueu submergir-vos en el món de la criptografia per primera vegada i no esteu segur d’on haureu de començar, les guies Coin Telegraph són sens dubte un lloc ideal per començar.

Coin Telegraph també ha aconseguit publicar contingut de vídeo habitual, com ara documentals, al seu canal dedicat de YouTube. Coin Telegraph és un dels pocs mitjans de comunicació criptogràfics que utilitza YouTube com a via de contingut. Aquests inclouen una sèrie de documentals com “Blockchain Island”, que tracta sobre la implementació de Malta de la tecnologia blockchain, així com les regulacions sobre blockchain i criptomonedes que efectivament li han permès convertir-se en un actor clau en l’espai. Aquests vídeos han convertit Coin Telegraph en un dels actors clau.

A través del seu gran nombre de canals multimèdia, Coin Telegraph posa un focus especial en el seu públic destinatari. El seu propi canal d’Instagram posa un èmfasi especial en algunes de les brillants obres d’art fetes a mida per l’equip de Coin Telegraph, alhora que comparteix alguns memes. El seu canal de YouTube inclou una àmplia gamma de documentals juntament amb entrevistes que discuteixen els impactes de la tecnologia blockchain i la criptomoneda, juntament amb un bon nombre de notícies i anàlisis. La seva pàgina de Facebook dedicada també comparteix una sèrie d’articles fàcils d’imatges dissenyats per compartir-los a la vostra xarxa social. I, finalment, el seu compte de Twitter inclou diverses notícies d’última hora.

En resum, Coin Telegraph és un dels principals llocs de notícies i mitjans de comunicació criptogràfics per una raó. Des del 2013, la companyia ha aconseguit guanyar-se la reputació de publicar un gran volum de contingut d’alta qualitat al seu lloc web i a través dels seus diversos mitjans de comunicació social. L’empresa es pren el temps per publicar una sèrie d’imatges gràfiques úniques amb cadascuna de les seves històries. L’empresa també és molt activa en diversos esdeveniments i conferències de la indústria a nivell internacional. És per totes aquestes raons que Coin Telegraph continua presentant-se com un dels grans noms del món de les xarxes de criptografia i cadena de blocs en el conjunt de la indústria..

Guia d’intercanvi de Bitcoin

 • Titulars per dia: 25-40
 • Rànquing Alexa: 54.000
 • Data d’inici: juny de 2017
 • Propietari: propietat privada

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 4.100
 • Telegrama: 4.200
 • Facebook: 3.233
 • Instagram: 2.557

Credibilitat i perfils de l’autor

Sembla que tots els autors tenen experiència en la cura de contingut de notícies relacionades amb criptografia amb biografies i imatges de perfil. Els autors enllacen bé amb fonts externes i recursos de xarxes socials per complementar les darreres investigacions i notícies.

Equip executiu

Shiraz Jagati

Polítiques editorials

Les polítiques editorials de BitcoinExchangeGuide semblen seguir el mateix exemple que molts dels altres protagonistes de l’espai. Està enllaçat a la barra lateral i al propi missatge de notícies amb una comprensió senzilla i concisa de com es presenten i publiquen les seves notícies. La raó per la qual “BEG” ha funcionat bé és la coherència i la quantitat en publicar titulars amb subtítols i imatges adequades.

Sensibilitat del temps

Com es va esmentar, Bitcoin Exchange Guide s’especialitza en escriure almenys entre 25 i 45 publicacions diàries, aproximadament el doble del que produeixen diàriament la majoria d’altres llocs web.

Massa publicitat? No, sembla ser un total de tres pancartes, que són aproximadament la meitat d’alguns dels altres que s’esmenten a continuació.

Massa comunicats de premsa? No, molt baix tenint en compte què podrien publicar en comparació amb altres llocs web de categoria.

Peces especials, Op-Eds i Guies

Tot i que sembla que volen centrar-se en la cobertura d’esdeveniments, des de les seves llargues guies interconnectades, la seva especialitat real prové d’explorar cripto twitter, reddit i tot l’ecosistema per escriure-hi, com ara inclusions de vídeos a YouTube, avenços de podcasts i combinació de múltiples operacions perspectiva analista.

Reputació: 8/10

Cobertura de l’esdeveniment

La major part de la seva cobertura d’esdeveniments prové de veure i revisar el que es deia a molts dels vídeos de l’esdeveniment publicats a Internet.

Mitjà de comunicació social

Sembla que Twitter i el telegrama són els seus canals més actius per a la sindicació de continguts i les actualitzacions diàries.

Eines d’usuari

El lloc web és bastant vainilla pel que fa a la personalització de l’usuari o a les eines a utilitzar. Les millors eines d’usuari són les llargues guies detallades sobre tots els pilars principals i les peces fonamentals bàsiques de l’ecosistema criptogràfic.

Aplicacions per a mòbils: Sí (iOS i Android)

Força més gran

Llargs titulars i molts d’ells diàriament.

Disseny i interfície d’usuari

Lloc web molt senzill i senzill amb imatges, títols, subtítols i contingut per mostrar.

Revisió

Actualitzarem la nostra ressenya sobre les notícies sobre criptografia BitcoinExchangeGuide ben aviat.

Avui

 • Mitjana de titulars per dia: 10-20
 • Rànquing total de Alexa: # 36408

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 31.000
 • Telegrama: 3.000
 • Facebook: 8.250

U.Tayay es va establir oficialment el 2017 i té les seves oficines situades a Brooklyn, Nova York i és una empresa privada.

Credibilitat i perfils de l’autor

Fins ara, U.Today està format per un dels equips ocupats més grans de l’espai cripto-mediàtic; format per un nombre considerable d’escriptors i editors de tot el món. Aquest alt nivell d’empleats té molt de sentit tenint en compte el fet que l’empresa assegura una presència constant en un nombre substancial d’esdeveniments de criptomoneda i blockchain..

Segons el lloc, més concretament es tracta de la pàgina Qui som, hi ha més de 50 persones que figuren com a “Editor” o “Escriptor” fins a cert punt. Aquest mateix grup d’escriptors té una infinitat d’orígens i camps d’habilitat diferents, com ara les finances tradicionals, per als negocis. Cadascun d’aquests autors compta amb una biografia prou impressionant que entra en el seu bagatge professional i acadèmic, així com en les experiències i els vincles potencials o reals que tinguin amb criptos específics..

En realitat, és una bufada d’aire fresc molt agradable tenir aquesta transparència per part dels escriptors, de manera que això és sens dubte un positiu net per al lloc. Aquests escriptors s’afegeixen a aquesta transparència afegint els seus perfils de xarxes socials sempre que sigui aplicable.

Com s’ha esmentat anteriorment, aquest grup d’escriptors que treballen en nom d’U.Today es troba a tot el món, cosa que permet que el lloc en general tingui una cobertura impressionant a pràcticament totes les regions del món. En resum, l’equip de redacció que hi ha darrere d’U.Avui com a plataformes de notícies és una de les, si no les més extenses i diverses, actives en el camp dels mitjans de comunicació criptogràfics..

Equip executiu

Actualment, pel que sabem, l’únic membre executiu és Cyris Gilson, que ha estat fundador i editor en cap des que es va fundar la plataforma..

Polítiques editorials

L’empresa s’ha assegurat d’esbossar aquesta política editorial i fer-la disponible a la pàgina ‘Qui som’? És en aquest segment que l’empresa es descriu adequadament com una “organització de mitjans de comunicació global dedicada a ajudar-vos a comprendre la tecnologia de nova generació i el futur que aporta a la societat”.

Tot i que la companyia es dedica a informar sobre les últimes notícies, debats i anàlisis en profunditat del que està passant a l’espai criptogràfic i blockchain, U. Today també busca seguir i adherir-se als “valors periodístics bàsics del pensament clar, la precisió , i independència ”, tot i que també pretén proporcionar al seu públic, un mitjà eficaç per“ informar, educar, col·laborar i donar suport a les millors pràctiques en benefici de tothom ”.

Tot i que un gran nombre d’escriptors i editors compleix aquests valors, la pròpia plataforma de notícies accepta contingut patrocinat, així com comunicats de premsa de pagament de tercers. L’empresa ha deixat clar que permetrà que els anunciants interessats en utilitzar el lloc també puguin pagar més perquè no es marqui el seu contingut com a “patrocinat” o com a “Nota de premsa”.

Sensibilitat del temps

En comparació amb altres plataformes de notícies existents, l’equip d’U.Today s’esforça per publicar diàriament un nombre superior a la mitjana de publicacions, cosa que permet als usuaris de tot el món estar al dia sobre els últims informes de notícies i anàlisis d’experts del món. de criptomonedes i blockchain.

Segons la plataforma, publica diàriament fins a un màxim de 20 titulars, amb la pròpia empresa que té la tendència a respondre ràpidament a notícies de gran format i quan es produeixen. En establir-se i establir-se a Nova York, acostuma a haver-hi un biaix a l’hora d’informar i publicar segons l’horari comercial dels Estats Units. No obstant això, cada cop més, la companyia avança cap a un públic més global, publicant regularment tota la setmana.

Massa publicitat: No

Massa comunicats de premsa: No

Peces especials, Op-Eds i Guies

U.Today acull una àmplia gamma d’articles que van des de notícies, previsions financeres i anàlisis, així com actualitzacions periòdiques sobre històries en desenvolupament. Juntament amb aquests, el lloc també inclou una sèrie d’articles d’opinió, guies completes i ressenyes de productes. Tot i que generalment es consideren articles d’opinió, aquests mateixos articles es componen principalment de prediccions de preus, així com d’anàlisis d’ofertes inicials de monedes en curs o properes..

Juntament amb aquestes opinions i articles analítics, U.Today té una àmplia gamma de guies completes dins de la seva secció “Guies”. Aquests inclouen aquells basats en monedes específiques, WikiCoin, consells complets sobre com començar al món de les criptografies (“CryptoTips”), el comerç i les guies d’intercanvi. Aquesta secció proporciona informació sobre tots els aspectes que siguin necessaris tant per a principiants com per a comerciants veterans.

Les guies inclouen articles com “Les millors carteres de Litecoin” i els “8 millors cursos de blockchain a tot el món”..

Reputació: 9/10

Cobertura de l’esdeveniment

U.Today ha estat altament actiu en els esdeveniments de cryptos i blockchain. Després d’haver-los assistit de manera fiable tant als Estats Units com a nivell internacional. En el temps previ a l’esdeveniment i durant l’esdeveniment, l’equip de redacció del lloc web farà un esforç exprés per entrevistar executius i influents clau que participin en l’esdeveniment en qüestió. L’empresa també fa un esforç bastant ferm d’actualitzar un calendari d’esdeveniments a llarg termini per tal d’informar als seus usuaris a quins assistirà el seu equip.

Com a resultat d’això, significa que U.Today té una cobertura d’esdeveniments força forta quant a les notícies sobre criptomoneda i blockchain..

Mitjà de comunicació social

A més de tenir un paper molt actiu al món dels esdeveniments i conferències, U.Today ha demostrat ser una presència molt activa a Facebook, Twitter i Telegram, que proporciona un total de més de 65.000 seguidors addicionals. Aquestes mateixes actualitzacions a les xarxes socials inclouen enllaços a articles nous i perennes que es publiquen recentment al lloc web principal.

Eines d’usuari

U.Today té una sèrie de guies publicades en línia, incloses les guies per triar la millor cartera. Hi ha un marcador de preus a la part superior del lloc que inclou les criptomonedes principals, els seus preus actuals i els seus moviments diaris. A part d’això, però, no hi ha eines d’usuari disponibles a U.Today. El focus està en informar de les notícies.

Aplicacions per a mòbils: No

Força més gran

Notícies i anàlisis criptogràfiques actualitzades amb freqüència oportuna d’un equip d’escriptors distribuït a nivell mundial amb experiència a tot l’espai criptogràfic, incloses notícies, anàlisis, prediccions de preus i ressenyes

Disseny i interfície d’usuari

U.Today presenta un disseny d’aspecte professional en un esquema de colors blanc, gris i negre. Les darreres notícies apareixen a la part superior de la pàgina, seguides d’altres que apareixen a continuació. En general, U.Tayay sembla afavorir una interfície d’usuari minimalista que emfatitza el text per sobre de les imatges, cosa que permet als usuaris centrar-se en les notícies en lloc de ser bombardejades per les fotos..

Revisió:

Abans de dir-se U.Today, inicialment funcionava com a CryptoComes.com. i va tornar a la vida a finals de 2017. Tot i que el domini i el nom es van reprendre en aquest moment, realment no va començar a publicar articles de notícies fins al febrer de 2018. Va ser després d’aquest moment que es va canviar oficialment com a U. Avui, amb l’empresa va passant de força en força des de llavors.

La mateixa empresa, establerta a Brooklyn, Nova York, va ser fundada originalment per l’exdirector en cap de CoinTelegraph, Cyril Gilson. Fins avui, U.Today i el seu fundador continuen escrivint alguna que altra notícia per al conjunt del lloc web. Tot i que es tracta d’un fet bastant estrany, la majoria dels treballs escrits s’encarreguen del seu personal força divers.

Quan es tracta de la qüestió del personal, U.Today realment té el rècord quan es tracta de diversos membres del personal que contribueixen com a membres de l’equip editorial i de notícies. Segons la pròpia companyia, U.Today compta amb una plantilla de més de 50 escriptors i editors a la pàgina ‘About’ de la companyia. Això també inclou una sèrie de persones situades a tot el món amb una gamma més àmplia de competències, experiència, acadèmica i professional, i un grau fluctuant de compromisos laborals amb el lloc en general. Alguns d’aquests membres, per exemple, contribueixen diàriament, mentre que d’altres proporcionen un article al mes o a la setmana.

En general, l’equip d’escriptors i editors que té es coneix com el més divers i hàbil de tot el món dels mitjans de comunicació de criptografia. permet a l’empresa, en general, cobrir una àmplia gamma d’esdeveniments de tots els àmbits de la indústria i de tot el món, alhora que garanteix que hi hagi un toc expert en cada article.

U.Tayay ha estat molt bo assegurant un marc elevat d’estàndards. pel que fa a la pràctica periodística i que els seus escriptors i editors s’hi adhereixin. La companyia sempre s’assegura de citar a fons les fonts a què fa referència, per exemple, i ha estat bona dedicant temps i informant de les notícies d’una manera molt objectiva. Pel que es pot veure, U. Hoday ha mantingut fermament la seva objectivitat periodística i no ha expressat cap biaix demostrable cap empresa de blockchain específica o criptomoneda que hi hagi.

Si hi ha alguna queixa que es pugui aprofitar contra l’empresa, seria el fet que les motivacions personals o fiscals dels seus redactors mai es revelen completament al lloc web. Es refereix als perfils en miniatura que cada escriptor i editor té al lloc web, ja que mai no especifiquen cap inversió real en criptomoneda. Tanmateix, pel que es pot determinar, avui dia U. com a plataforma ha estat sòlida en el manteniment de l’objectivitat política i d’informació a l’espai criptogràfic i blockchain en general..

Una de les altres coses que tendeixen a separar U. Avui d’altres tipus de notícies que hi ha són les seves connexions amb la indústria. Però això no l’afecta de la manera que puguis pensar. Tot i que el lloc té bones connexions, només les utilitza per obtenir entrevistes exclusives. Tot i que altres mitjans de comunicació tendeixen a fixar-se en informar de les darreres notícies, U. Avui va encara més enllà cobrint les darreres notícies, proporcionant anàlisis i entrevistes informades de persones importants de l’espai..

Si hi ha una qüestió fonamental que cal plantejar-se quan es discuteix U.Today, és. el fet que té un enfocament bastant interessant cap a les notes de premsa i el contingut patrocinat. La pròpia empresa proporciona patrocinadors de mitjans de comunicació amb tres tipus diferents de contingut de pagament a través del seu lloc. La primera i la segona són solucions estàndard (200 dòlars) i premium (400 dòlars) respectivament. Però és l’opció de cobertura de notícies (250 dòlars) la que sol despertar sospites. Els anunciants que seleccionin la tercera opció podran fer que el seu contingut aparegui al lloc sense que hi hagi cap marca de “Patrocinat” o “Comunicat de premsa”, que els permeti aparèixer com a notícies habituals..

El que no s’esmenta és el fet que, en fer-ho, aquests patrocinadors. pot arribar a la part superior de la pàgina inicial, guanyant així una mica més de temps en el punt de mira pel seu contingut. Avui, en comparació amb qualsevol altre tipus de notícies que hi ha, és un dels pocs que ofereix aquest tipus de serveis, però, permetent als anunciants pagar més per assegurar-se que no es classifiquen com a patrocinats.

En resum, però, U.Today representa un dels mitjans de comunicació més autoritzats que hi ha a l’espai criptomoneda i blockchain. Aquest fet es fa encara més impressionant tenint en compte la relativa “joventut” de l’empresa en comparació amb la resta de llocs de notícies que hi ha. La joventut relativa, per tant, va deixar de banda, de moment, ja ha aconseguit establir-se com un mitjà de notícies global i de gran reputació. A més, la companyia té un rang Alexa d’aproximadament 27.000 i, en realitat, aconsegueix situar-se molt més que un bon nombre de competidors que hi ha pel que fa al trànsit de mitjans..

Amb el suport d’una àmplia varietat d’escriptors i editors situats a tot el món, U. Today sembla estar molt ben situat per continuar dominant el món de la crònica i de la cadena de blocs, malgrat alguns dels problemes menors ja comentats..

DESCRIPTAR

 • Healines per dia: 5-10
 • Rànquing Alexa: # 11655000

Credibilitat i perfils de l’autor

Els autors s’enumeren per nom i cognom a sota de cada article, juntament amb una breu biografia de dues o dues frases que resumeix les habilitats, els antecedents i l’experiència de l’escriptor. Decrypt Media també destaca els fons criptogràfics de l’autor sempre que s’escau. En general, Decrypt Media compta amb un talentós i experimentat equip de redacció que està estretament connectat amb alguns dels noms més importants de l’espai criptogràfic. Hi ha una raó per la qual els escriptors de Decrypt Media són capaços d’aconseguir entrevistes amb criptòfons A-listers com Vitalik Buterin, Roger Ver, Craig Wright i John McAfee, entre d’altres. Desxifra mitjans clarament llista tots els autors per nom i cognoms a sota de cada article, tot i que no hi ha cap pàgina específica “El nostre equip” en què pugueu obtenir més informació sobre els escriptors de la companyia en general..

Equip executiu

Josh Quittner (cofundador, director editorial), Matt Hussey (editor) i Guillermo Jiménez (editor).

Polítiques editorials

Decrypt Media està finançat per ConsenSys. És comprensible que alguns membres de la comunitat criptogràfica es posin nerviosos cada vegada que una empresa important de blockchain està directament connectada a un mitjà de comunicació. Tot i això, Decrypt Media és totalment transparent sobre la seva connexió amb ConsenSys. La pàgina “Quant a” descriu com la companyia es compromet a oferir un bon periodisme tot i estar finançada pel gegant de la tecnologia blockchain. “Tot i que estem finançats per la incubadora ConsenSys de Brooklyn, Nova York, som independents editorialment i existim únicament per fer que la tecnologia complexa sigui intel·ligible per a totes les persones”, explica el lloc web oficial. Un altre objectiu clau de la política editorial és “aportar transparència i rendició de comptes a l’espai” alhora que proporciona una plataforma per a “bons actors”, inclosos els empresaris i les empreses que construeixen productes amb “impacte social positiu”. Decrypt Media també busca cobrir un ampli espectre d’històries, incloses la política, l’art, la cultura, la tecnologia, l’educació i les notícies.

Sensibilitat del temps

L’equip de Decrypt sembla que es troba principalment a Londres i Nova York, de manera que l’empresa publica la majoria d’històries durant l’horari laboral normal del Regne Unit i els Estats Units. No obstant això, Decrypt tendeix a centrar-se més en publicar anàlisis en profunditat en lloc de les notícies d’última hora les 24 hores del dia.

Massa publicitat? No

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

Decrypt destaca una sèrie de peces especialitzades, articles d’opinió i guies en línia, tant a través del lloc web principal de Decrypt com a través de la seva plataforma d’aprenentatge LitePaper. LitePaper es dedica a ensenyar als usuaris sobre les principals característiques que hi ha darrere de la cadena de blocs, la criptomoneda i la tecnologia descentralitzada.

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

Desxifra els mitjans de comunicació tendeix a tenir una cobertura d’esdeveniments molt bona. El fet d’estar directament connectat a ConsenSys i ubicar-se a Brooklyn facilita que Decrypt Media proporcioni anàlisis de primera mà dels esdeveniments principals que tenen lloc a l’espai criptogràfic, inclosos els esdeveniments criptogràfics més importants de la ciutat de Nova York. Tot i això, Decrypt no compta amb un gran equip d’escriptors amb base internacional, de manera que confien en informes de tercers per a alguns esdeveniments criptogràfics importants a tot el món..

Mitjà de comunicació social

Decrypt Media és actiu a les principals plataformes de xarxes socials, inclosos Facebook i Twitter. Desxifra les actualitzacions de tots dos canals socials diverses vegades al dia, enllaçant principalment a històries del seu lloc web oficial. Tot i que Decrypt només té uns 1.000 seguidors entre les seves pàgines de Facebook i Twitter, l’empresa encara és relativament nova.

Eines d’usuari

Decrypt Media se centra principalment a informar de les notícies. La principal eina d’usuari disponible a través de Decrypt és la plataforma d’aprenentatge LitePaper.

Aplicacions per a mòbils: No

Força més gran

Bloc de notícies criptogràfiques independentment actualitzat periòdicament i sense vincles aparents amb els principals inversors en criptografia, empreses de criptomonedes o altres conflictes d’interessos.

Disseny i interfície d’usuari

Decrypt Media té un disseny de bloc estàndard i molt pesat amb històries destacades a la part superior de la pàgina. Els noms dels escriptors s’enumeren clarament a les línies complementàries. El logotip Decrypt és negre, blanc i minimalista. Més avall del lloc, també hi ha enllaços a guies sobre projectes criptogràfics importants. En lloc de cobrir només les últimes notícies, Decrypt Media posa les seves guies en profunditat al davant i al centre. En general, el lloc web oficial de Decrypt Media té un aspecte net i ordenat alhora que ressalta les darreres notícies.

Revisió

Decrypt Media és una empresa de mitjans amb seu a Brooklyn, Nova York, creada amb l’objectiu d’oferir periodisme i anàlisi essencials d’una manera fàcil d’entendre per a tothom. L’empresa de mitjans està finançada per ConsenSys, el gegant de la tecnologia blockchain i desenvolupador d’Ethereum amb seu a Brooklyn. Tot i la connexió directa amb ConsenSys, però, Decrypt Media afirma ser independentment editorialment. S’esforcen per mantenir bones pràctiques periodístiques mentre informen sobre política, arts, cultura, tecnologia, educació i les darreres notícies. Juntament amb una ubicació a Brooklyn, Decrypt també manté una oficina a Londres.

“Som una redacció de periodistes professionals, amb una perspectiva sofisticada i el desig d’aportar transparència i rendició de comptes a l’espai”, explica el lloc web oficial. “També volem proporcionar una plataforma per a” bons actors “que siguin pioners en les millors pràctiques empresarials i donar perfil a emprenedors i projectes que busquin un impacte social positiu”.

Dit d’una altra manera, en lloc de centrar-se en totes les principals notícies de blockchain, Decrypt Media també vol emfatitzar les companyies de blockchain i criptografia que intenten tenir un impacte positiu.

Decrypt Media no és el bloc de mitjans de criptografia de notícies més gran o amb més trànsit que hi ha, ja que està situat fora dels 250.000 llocs web en línia actuals segons la classificació d’Alexa. Tot i això, Decrypt Media només es va llançar el 2018, cosa que el converteix en un dels membres més nous de l’escena criptogràfica, de manera que no té gairebé el mateix historial d’alguns dels seus competidors més grans i consolidats. També és important tenir en compte que Decrypt Media se centra més a publicar un nombre reduït de publicacions de blocs d’alta qualitat al dia en lloc d’un gran nombre de publicacions de blocs d’estil de copiar / enganxar. El lloc web publica menys de 10 publicacions la majoria dels dies. Tanmateix, moltes de les publicacions són anàlisis en profunditat dels últims avenços en tecnologia blockchain o immersions profundes en els fonaments darrere d’un projecte: no analitzen els moviments de preus ni les modes..

També agraïm el popular “Daily Debrief” de Decrypt, que inclou algunes de les notícies més importants que es fan notícies avui dia de tota la indústria. El debat diari es pot enviar a la safata d’entrada del correu electrònic o llegir-lo en línia. Cada publicació inclou de 4 a 5 històries importants que fan notícies avui en dia en el món de la criptografia.

És important tenir en compte que Decrypt Media consta oficialment de dues coses diferents, incloses Decrypt, el lloc web de mitjans de comunicació de criptografia que hem comentat aquí, i LitePaper, una plataforma d’aprenentatge basada en el coneixement que destaca les guies de blockchain, criptografia i tecnologia descentralitzada..

El principal avantatge de Decrypt Media, però, és el seu excel·lent equip de redacció. L’equip de Decrypt inclou periodistes guardonats com Matt Hussey, anteriorment redactor en cap de The Next Web, juntament amb l’escriptor i editor de Fortune, Time i Newsday, Josh Quittner. Mentrestant, escriptors com Tim Copeland han entrevistat Vitalik Buterin, Roger Ver, John McAfee, Craig Wright i altres famosos famosos de la criptografia. En general, l’equip de redacció té èxit i experiència tant dins com fora del món criptogràfic.

Des del seu llançament el 2018, Decrypt s’ha centrat en un objectiu senzill: ‘desxifrar’ el món de la criptografia, la descentralització i la cadena de blocs, facilitant als lectors la comprensió de l’impacte real d’aquestes tecnologies en creixement. Publicacions populars com The Daily Debrief fan un treball excel·lent resumint les històries més importants del món criptogràfic actual i l’equip de redacció de rockstar inclou alguns dels escriptors més assolits de l’espai. Decrypt només es va llançar el 2018 i no té el mateix seguiment que alguns dels seus competidors més grans, però continua creixent com un dels 10 o 15 llocs web més importants de mitjans de comunicació de criptografia actuals a Internet..

NewsBTC.com

 • Titulars per dia: de 10 a 20
 • Classificació Alexa: # 21197

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 39.000
 • Telegram – 3.601
 • Facebook: 21.978
 • YouTube: 12.200

La mateixa empresa es va fundar a l’octubre del 2013, NewsBTC.com era i encara és propietat privada.

Credibilitat i perfils de l’autor

Els escriptors, juntament amb els principals membres de l’equip executiu de la companyia, apareixen amb el nom i el cognom complet juntament amb els seus perfils a les xarxes socials. Cadascun d’aquests perfils inclou una quantitat concisa d’informació sobre aquestes persones juntament amb les seves experiències professionals i acadèmiques, juntament amb fons de criptomonedes que poden tenir.

L’equip en general no és tan important com altres empreses, però continua sent un equip força compacte i dinàmic. A dia d’avui, la pàgina de l’equip dedicat a NewsBTC està formada per més de deu membres diferents de l’equip, com ara escriptors, junt amb editors i membres executius del seu equip..

Equip executiu

Conseller delegat – Samuel Rae, editor en cap – Martin J. Young, director de desenvolupament de negocis – Jayamand Sagar, editor principal – Brian Yim, cap d’operacions de l’empresa – Yashu Gola, director de xarxes socials – Himadri Saha, cap de projecte – Anayoliy Krasovskiy, i, finalment, l’analista sènior del mercat – Aayush Jindal.

Polítiques editorials

A la pàgina Qui som de NewsBTC.com, els usuaris poden accedir a informació fonamental sobre l’empresa en qüestió quant al seu establiment, així com a la política editorial a la qual s’adhereix el seu equip d’escriptors i editors. En resum, NewsBTC vol ser un mitjà independent per a la notificació de notícies, fent-ho sense cap mena de biaix.

“Fem tot el possible per ser un dels noms més fiables de les notícies sobre bitcoin”, que apareix al lloc web oficial quant a la seva missió per garantir l’objectivitat. La mateixa empresa afirma que no compra cap tipus de seguidors de xarxes socials. Parlant editorialment, l’empresa també intenta evitar l’ús d’articles de click-bait per intentar obtenir pàgines vistes. “Escrivim sobre notícies sobre bitcoin perquè ens encanta el bitcoin. Simple com això.”

Sensibilitat del temps

El propi lloc web de NewsBTC s’actualitza regularment des de les 10 fins a les. 20 vegades diàriament amb una barreja de notícies d’última hora, incloses ressenyes, anàlisis d’experts, tutorials i guies per a aquells que són nous a l’espai blockchain i criptomoneda. Sembla que el propi lloc web s’actualitza 24/7, cosa impressionant. NewsBTC és un dels mitjans de comunicació més puntuals a l’hora de respondre a notícies d’última hora.

Massa publicitat? No

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

NewsBTC inclou una gamma creixent de materials educatius dins del seu segment dedicat a “Educació”. És aquí on els nouvinguts poden aprendre qualsevol cosa i tot el que hauran de saber per accedir a l’espai criptogràfic. Aquests inclouen guies sobre Bitcoin, com la mineria, el comerç i l’emmagatzematge, Crypto, blockchain, mining, entre una àmplia varietat de temes..

El lloc web també té una pàgina que analitza la legalitat i les perspectives de Bitcoin en general, juntament amb una llista completa de llibres que els usuaris poden obtenir per obtenir més informació. També hi ha una àmplia gamma de ressenyes per a diverses empreses relacionades amb criptomonedes, intercanvis de monedes, casinos alimentats per blockchain, corredors, llibres esportius, ofertes inicials de monedes i una àmplia gamma d’altres..

En resum, NewsBTC és molt més que una simple plataforma de notícies i està format per un equip d’escriptors i editors altament dedicats que busquen escriure i revisar tots els aspectes del món de la criptografia..

Reputació: 8/10

Cobertura de l’esdeveniment

L’equip darrere de NewsBTC fa un gran esforç per assistir i / o debatre els esdeveniments, conferències i fòrums més importants que tenen lloc dins de la criptomoneda i l’espai blockchain fins als nostres dies. L’empresa manté actualitzada la seva llista d’assistència a través de la pàgina ‘Esdeveniments’, que s’actualitza amb la mateixa puntualitat que reserva per a la seva secció de notícies..

Mitjà de comunicació social

L’equip de NewsBTC és molt actiu a les xarxes socials i compta amb un seguiment força impressionant en cadascuna d’aquestes plataformes, sobretot si es compara amb altres tipus de punts de venda. En el moment de l’escriptura, compta amb desenes de milers de seguidors i fans a Youtube, Twitter i Facebook, a més d’una comunitat regular i fidel a la plataforma de missatgeria instantània – Telegram.

L’empresa publica articles i actualitzacions periòdiques de manera fiable tant al lloc web com a les seves xarxes socials per mantenir informats els seus seguidors. Als seus canals de YouTube, NewsBTC ha estat fent un esforç per publicar més contingut de vídeo.

Eines d’usuari

Hi ha un bon nombre d’eines que NewsBTC té disponibles per als seus usuaris, que inclouen una sèrie de tutorials, ressenyes de plataformes, juntament amb guies completes i altres eines. La plataforma té alguns actius útils per a inversors incipients. també; incloent eines d’anàlisi de preus, recursos d’informació del mercat, així com gràfics financers que us permeten estar al dia amb un rendiment continu de criptos específics dins de l’espai.

Aplicacions per a mòbils: No

Força més gran

La companyia ha guanyat popularitat gràcies a la seva posició com a entitat independent però privada que publica regularment notícies amb un punt de vista objectiu durant més de 6 anys.

Disseny i interfície d’usuari

El disseny del bloc en qüestió consisteix en una paleta de colors bastant professionalitzada, com ara el blau fosc per a la seva capçalera, i un fresc contrast de blanc. Les notícies que apareixen a la pàgina principal es mostren fàcilment amb cadascuna amb una imatge de capçalera diferent. Cadascuna de les ressenyes que fa la companyia, com ara per als intercanvis de criptografia, apareixen al costat de la mateixa pàgina.

Dins de la mateixa capçalera hi ha una pestanya que us permet seleccionar fàcilment altres categories del mateix lloc per a una navegació ràpida i senzilla.

Revisió

NewsBTC es va fundar originalment a Londres el 2013 i, en realitat, compta amb una història bastant sòlida de proporcionar una sortida fiable i objectiva per a la notificació de notícies per a la comunitat de criptografia i blockchain. La pròpia empresa cobreix una àmplia gamma de notícies, incloses les últimes notícies, criptoanàlisi, entrevistes, informes de conferències, així com ressenyes de productes com intercanvis, jocs, casinos i molt més. Des que es va establir per primera vegada, només ha vist créixer la seva influència.

Tot i que va guanyar la seva reputació com un mitjà de comunicació objectiu i equilibrat, ha demostrat un augment en el nombre de publicacions patrocinades, revisions de jocs d’atzar i jocs en línia i revisions d’intercanvi patrocinat, cosa que afecta una mica la seva credibilitat. Un dels consols és que cadascuna d’aquestes peces patrocinades està clarament marcada com a tal, cosa que permet a l’usuari mitjà notar clarament les distincions.

Pel que fa al seu equip executiu més proper i al personal d’escriptors, NewsBTC ha mantingut una postura força objectiva i transparent. El conseller delegat de la companyia continua sent Samuel Rae, que va començar la seva carrera al món de les divises com a operador, analista econòmic i autor abans d’implicar-se i establir NewsBTC Media Group com a vicepresident de desenvolupament de negocis el 2013. Al llarg del curs en aquest moment, Rae exerceix de conseller delegat de la companyia des de principis del 2018.

Durant aquest temps, es van contractar deu membres més i es van afegir a la pàgina oficial de l’equip. Tot i que aquest és efectivament el nombre d’efectius fins ara, la companyia també accepta publicacions i contribucions d’altres escriptors i membres del personal. Cada membre de l’equip de NewsBTC té una biografia única que inclou informació bàsica sobre ells mateixos, la seva trajectòria professional i acadèmica, així com les seves participacions en criptografia..

Pel que es pot dir, NewsBTC és una entitat privada. Tot i que aquest és el cas, sembla que l’empresa accepta ingressos d’afiliació d’altres empreses que realitzen revisions al lloc web. Algunes d’aquestes empreses de criptomonedes que figuren al lloc es coneixen com a “socis premium”, com a exemple, amb NewsBTC que inclou enllaços d’inscripció de funcions dedicades a empreses com WCX i SimpleFX.

Durant aquest any, la companyia s’ha esforçat per proporcionar i fer circular més contingut de vídeo sobre el tema de les criptomonedes i la tecnologia blockchain, que en realitat està patrocinada per una plataforma comercial. En comparació amb altres plataformes de notícies criptogràfiques, sembla que NewsBTC hagi abandonat la seva posició anteriorment “independent” i s’hagi “venut” a una capacitat que no es veu habitualment en altres mitjans de comunicació gràcies a la seva abundància d’informes patrocinats, productes i ressenyes de plataformes, així com mitjançant anàlisis.

Independentment d’això, la principal tensió de les notícies sembla ser majoritàriament notícies objectives, anàlisis i discussions sobre les últimes notícies i esdeveniments criptogràfics..

NewsBTC tendeix a cobrir una àmplia gamma d’històries i volums d’informació de tota la indústria. Com a resultat, podreu. per obtenir les darreres notícies i informació de forma més específica de tota la indústria. Un exemple d’això és que un usuari podria obtenir fàcilment les darreres actualitzacions sobre l’estat financer de l’espai criptogràfic, alhora que aniria a les anàlisis detallades dels darrers esdeveniments..

Els usuaris poden confiar bàsicament en que el seu equip actualitzi el lloc web de 10 a 20 vegades al dia amb la informació, les guies, les notícies i molt més recents de tot l’espai criptogràfic..

En resum, NewsBTC i el seu equip han demostrat ser un dels mitjans de comunicació de criptografia més populars del món. Un dels grans problemes que apareixen és el problema que apareix amb l’omnipresent nombre de peces patrocinades que hi ha al lloc web que, tot i que s’etiqueten com a “patrocinades”, semblen articles de notícies habituals.

NewsBTC tendeix a obtenir ingressos d’afiliació de cadascun dels intercanvis destacats, plataformes, llibres de comandes i molt més que patrocinen ressenyes a través de la companyia. Tot i que no es tracta essencialment d’un trencador, sí que obliga els usuaris a ser més escèptics respecte a la informació que vegeu publicada al lloc web.

CryptoSlate

 • Titulars per dia: 10-20
 • Classificació Alexa: # 57930

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 7.210
 • Telegrama: 4.754
 • Facebook: 3.787
 • Instagram: 3.172
 • Youtube: 97

Credibilitat i perfils de l’autor

CryptoSlate té perfils d’autor i executius disponibles al seu lloc web, cosa que els fa més transparents. Tot i que els seus escriptors tenen menys experiència, les seves peces semblen estar ben escrites i la companyia es considera generalment com una de les més creïbles de la indústria.

Equip executiu

CryptoSlate va ser fundada per Nate Whitehill (cofundador i CEO) i Matthew Blancarte (cofundador i CTO) a Seattle, 2017. Altres membres clau són Mitchell Moos (gerent editorial) i la resta del seu equip apareix com a escriptors o projecte investigadors.

Polítiques editorials

CryptoSlate ha publicat una política editorial completa en línia, que descriu objectius legals, inclosos “confiança, transparència, objectivitat i subministrament d’alta qualitat”. Reclamen una comprovació rigorosa dels fets, que compleixin les regles d’autorització i atribució i que utilitzen pautes publicitàries estrictes. CryptoSlate es considera generalment com un dels membres de més qualitat de l’espai de mitjans de criptografia, fins i tot els seus anuncis tenen un estoc més alt.

Sensibilitat del temps

CryptoSlate té la seva seu a Seattle, però segueix sent un mitjà de comunicació criptogràfic 24/7 perquè té oficines i membres de l’equip a tot el món. Publica entre 10 i 20 articles al dia.

Massa publicitat? No

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

CryptoSlate se centra en articles d’opinió ben investigats. Aquest no és el lloc si només busqueu guies explicatives i notícies freqüents.

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

CryptoSlate presenta els propers esdeveniments al seu lloc web i, en general, sembla que informa de les històries més importants que en surten. Tot i això, com que l’equip és relativament nou, no sembla que tinguin presència habitual en aquests esdeveniments.

Mitjà de comunicació social

CryptoSlate no té el mateix seguiment que les marques més consolidades, però tenen una presència completa a les xarxes socials amb comptes actius a Instagram, Twitter i Facebook. També hi ha una pàgina de YouTube que ha començat a publicar vídeos regularment a partir de febrer de 2019.

Eines d’usuari

CryptoSlate té una eina principal d’usuari que permet a l’usuari navegar fàcilment per les publicacions.

Aplicacions per a mòbils: No

Força més gran

Iniciativa desitjosa fundada el 2017 amb un bonic disseny de llocs, polítiques editorials estrictes i un fort equip d’escriptors.

Disseny i interfície d’usuari

CryptoSlate té un estil minimalista i elegant amb històries destacades que apareixen a la part superior de la pàgina amb les seves imatges de capçalera que les acompanyen. Esdeveniments, productes blockchain i ressenyes d’empreses blockchain es troben a la part inferior de la pàgina, cosa que la fa perfectament organitzada i intuïtiva..

Revisió

CryptoSlate és una cadena de blocs i una plataforma de mitjans de comunicació criptogràfica que desitgen lliurar anàlisis objectius i transparents als seus lectors. El seu disseny es coneix com un dels llocs web de mitjans de notícies criptogràfics amb millor aspecte disponibles avui en dia, amb vores quadrades distintives i un disseny minimalista. El lloc és desordenat i fàcil d’utilitzar.

És possible que els escriptors no tinguin tota l’experiència d’altres grans llocs, però són coneguts per la seva integritat en la investigació de les seves peces. També presenten un gran mode de classificació, que permet a l’usuari buscar articles nous segons el tema o la regió.

El millor atribut de CryptoSlate és la informació transparent de l’equip, que inclou informació completa sobre cada escriptor, els executius i una mirada a les pròpies operacions i estàndards de la companyia. L’escriptor només compta amb 2-3 frases sobre ells a cada article que escriu o un perfil complet sobre ells si feu clic al seu nom.

Tot i no tenir la llarga història d’altres llocs web de mitjans de comunicació criptogràfics (relativament, ja que les criptomonedes només tenen una dècada d’antiguitat), ho compensen amb fiabilitat, publicacions regulars i segments d’alta qualitat que van des d’opinions sobre notícies bàsiques fins a anàlisi de profunditat.

EL BLOC CRYPTO

 • Titulars per dia: 8-15
 • Rànquing Alexa: # 51561
 • Data d’inici: juliol de 2018
 • Propietari: The Block Crypto, Inc..

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 28.900

Credibilitat i perfils de l’autor

Tot i que cada autor s’enumera per nom i cognom a cada article que enllaça amb la seva pàgina detallada de la biografia, no sembla que The Block tingui una sola pàgina “El nostre equip” on es destaquin escriptors, editors i executius de l’empresa. Això es fa encara més estrany per la seva reputació de tenir alguns dels escriptors més creïbles i més coneguts de l’espai criptogràfic i Blockchain, inclòs Frank Chaparro, que solia escriure a Business Insider.

Equip executiu

Mike Dudas (fundador i conseller delegat), Jake McGraw (cofundador i CTO) i Mark Rogowsky (editor en cap).

Polítiques editorials

The Block té una pàgina “Quant a” que resumeix la seva missió: crear una comunitat global d’entusiastes de la criptografia i de la cadena de blocs alhora que estableix The Block com a “la primera i última” paraula de la criptografia. Tampoc no hi ha polítiques editorials específiques en una pàgina pensades només per a això.

Sensibilitat del temps

The Block és una font de notícies 24/7 que publica articles tot el dia i tots els dies. No acaba de bombar el mateix volum d’articles que altres llocs web de notícies. No obstant això, The Block generalment publica anàlisis ben pensades dels principals esdeveniments criptogràfics a mesura que es produeixen. També són un dels millors llocs web de notícies per desglossar les novetats de l’espai blockchain i DLT.

Massa publicitat? No

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

Sí, incloses les guies sobre el funcionament de les tecnologies blockchain i ledger distribuïdes, ressenyes de les principals empreses de criptografia i blockchain i treballs de recerca exhaustius disponibles per als membres de The Block Genesis.

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

The Block té una bona cobertura dels principals esdeveniments criptogràfics que tenen lloc a tota la cadena de blocs i l’espai criptogràfic. En general, The Block és capaç d’oferir informes de primera mà sobre esdeveniments criptogràfics importants que tenen lloc a tota la indústria.

Mitjà de comunicació social

El bloc no és tan actiu a les xarxes socials com altres llocs web de criptografia. El Twitter de Block té al voltant de 20.000 seguidors i s’actualitza diàriament amb contingut nou. Tot i això, The Block no té canals Telegram, YouTube, Instagram ni Facebook. The Block tendeix a centrar-se en el seu butlletí informatiu (The Block Genesis) en lloc de les principals plataformes de xarxes socials.

Eines d’usuari

El bloc publica articles de recerca, tutorials i guies completes en línia. Tanmateix, la majoria només estan disponibles per als subscriptors de The Block Genesis.

Aplicacions per a mòbils: No

Força més gran

Publicacions informatives d’alta qualitat i autoritàries per al conjunt de l’espai criptogràfic i blockchain.

Disseny i interfície d’usuari

Disseny minimalista, blau i gris amb un disseny simplificat, titulars clars i fàcils de llegir i manca d’anuncis intrusius.

Revisió

Llançat el juliol de 2018, BlockchainCrypto.com està buscant l’estat de primer nivell per a les notícies sobre criptografia i blockchain a Internet. The Block és conegut pels seus serveis de subscripció premium anomenats The Block Genesis (125 dòlars al mes), que permet als usuaris accedir a contingut de criptografia i cadena de blocs de més qualitat..

Una altra gran característica distintiva de The Block és que se centren en la tecnologia blockchain en general en lloc d’abordar només les criptomonedes. Discuteixen regularment coses com les implicacions més àmplies de la tecnologia implicada en la societat, els avenços recents i el que podrien aplicar per avançar. The Block té excel·lents tutorials, guies i ressenyes sobre empreses criptogràfiques, tecnologies de blockchain i molt més, però només si esteu disposat a pagar-ho. Tenen una bona cobertura en general, fins i tot sense la subscripció.

Amb seu a la ciutat de Nova York, va ser cofundada per Jake McGraw i Mike Dudas el 2018. El maig del 2018 es va anunciar que la companyia havia rebut inversions de la companyia blockchain cotitzada en borsa Riot Blockchain (Nasdaq: RIOT). El valor d’aquest acord mai no es va divulgar públicament.

El bloc té un deute privat i els seus altres membres clau de l’equip són Mark Rogowsky, editor fundador en cap de la plataforma, i Frank Navarro (editor). S’imaginen a si mateixos més que un lloc de criptografia més, sinó un lloc on una comunitat es pot reunir mitjançant la pròpia subscripció.

Les seves motivacions per iniciar-se es van anunciar en un comunicat al llançament el 2018 i es va llegir de la següent manera:

“Els mitjans de comunicació de criptomoneda i blockchain actuals són sensacionalistes, compromesos per conflictes d’interessos no revelats, se centren en la celebritat contra la realitat i són terriblement poc fiables. Sovint és imprecisa tècnicament i econòmicament o eficaçment reedita un projecte o la nota de premsa de l’empresa. El frau, el fracàs i les afirmacions ridícules s’emmagatzemen en un mur de complexitat destinat a amagar, distreure i confondre. Moltes afirmacions que es pronuncien i es repeteixen són grandioses d’una manera semblant a Trump, destinades a deixar una empremta a la ment, encara que siguin falses. L’equip de Block ha vist créixer aquest problema durant el darrer any fins al punt que simplement no confiem en allò que llegim o veiem en cap font de notícies comercials convencionals o de criptomoneda / blockchain “.

The Block continua el seu creixement mitjançant les seves publicacions d’alta qualitat i articles de notícies actualitzats, però en el futur tenen previst llançar ubicacions físiques d’espai de treball a ciutats clau dels Estats Units i del món perquè els membres de la comunitat puguin interactuar i val la pena mútuament començar a Nova York. La seva missió, en poques paraules, és “Crypto Simplified” amb la intenció de convertir-se en una plataforma sòlida per al futur dels diners..

BeIn Crypto

 • Titulars al dia: de 5 a 15 segons el dia
 • Classificació Alexa: # 272.091

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 3.700
 • Telegram – 20
 • Facebook: 290
 • YouTube: 120

Establert oficialment el 2018 i situat a Londres, BeInCrypto auto identifica el seu lloc web com una àmplia gamma d’escriptors, tots ells “alguns dels millors i més brillants de la indústria de la criptomoneda i la cadena de blocs”.

Propietat de la Training Academy, que és una societat mercantil limitada, la companyia té una sèrie estricta de directrius per tal d’adherir-se a una línia estricta de principis, directrius i ètica periodística, tot això per garantir una integritat continuada i rigorosa..

Tot i que la companyia té la seva seu central a Londres, està formada per un equip de redacció i desenvolupament de continguts situat a tot el món, amb molts d’aquests mateixos creadors que ofereixen experiència en anàlisi tècnica, periodisme, estratègia d’inversió, així com comptables, científics, immobiliàries. desenvolupadors i fins i tot investigadors dedicats a la cadena de blocs. A cadascun d’aquests escriptors també se’ls proporciona una llista clara per nom i cognom de cada article del lloc Be In Crypto, inclosos enllaços als diversos comptes de xarxes socials que tenen aquests escriptors..

Equip executiu

 • Editor en cap – Ady Silver
 • Cap de SEO – Daniel Polo

Polítiques editorials

El BeInCrypto llista el seu minuciós marc per a la seva política editorial en línia, amb una de les parts més importants d’aquesta política editorial que la companyia no accepta cap tipus de pagament pels articles que publica. Això és una cosa inusual quan es té en compte el fet que la majoria d’altres llocs de notícies accepten publicacions patrocinades o comunicats de premsa sempre que l’empresa pagui l’exposició a la plataforma..

Aquí és on BeInCrypto és iconoclasta en comparació, segons un comunicat del lloc web oficial: “BeInCrypto creu que els lectors mereixen transparència i informes genuïns”, explica la companyia en detall al lloc web: “Informem de les notícies i, en fer-ho, pretenem ser el lloc més fiable i fiable del planeta per rebre notícies sobre criptomoneda i blockchain “.

Sensibilitat del temps

Els creadors, escriptors i editors de contingut de l’empresa s’intercalen a tot el món, cosa que significa que el lloc pot respondre fàcilment i ràpidament a les notícies d’última hora del món de la criptomoneda i del blockchain, independentment d’on estigui basat.

Tot i que hi ha moltes notícies reportades al lloc des d’una perspectiva global, el lloc web en si no s’actualitza amb tanta freqüència com veiem d’altres competidors més grans que operen a l’espai i BeInCrypto tendeix a centrar-se més en notícies de profunditat en lloc de notícies d’última hora.

Volum d’anuncis

Afortunadament, la pròpia empresa és força escassa en el nombre d’anuncis que apareixen al lloc web. Tenint en compte el fet que no hi ha cap publicitat a través de contingut patrocinat o comunicats de premsa, això significa que no hi ha saturació greu quan es tracta d’anuncis per a l’usuari..

Volum de notes de premsa

Com es va esmentar anteriorment, es fa més èmfasi en el contingut ben investigat en lloc dels comunicats de premsa.

Peces especials, Op-Eds i Guies

Juntament amb aquestes notícies ben investigades, BeInCrypto proporciona a la seva base d’usuaris una àmplia gamma de notícies, així com una anàlisi incisiva de la longitud i amplitud de l’espai de criptomonedes. Aquests inclouen una sèrie de guies sobre les qüestions de Bitcoin i altres criptomonedes, anàlisi tècnica, així com articles més centrats en l’opinió i l’exploració del futur de la tecnologia Blockchain i les criptomonedes..

Reputació: 9/10

Cobertura de l’esdeveniment

El propi lloc de notícies ofereix una bona cobertura per a esdeveniments i històries de tot el món. Però, tot i que això significa que hi ha un bon abast d’informació que BeInCrypto pot proporcionar a la seva comunitat, sembla que l’equip no assisteix directament a esdeveniments importants del món de les criptomonedes. En conseqüència, això significa que l’equip de BeInCrypto confia més en informadors de tercers per informar els seus usuaris de l’evolució en esdeveniments específics..

Mitjà de comunicació social

BeInCrypto assegura que les seves plataformes de xarxes socials es mantenen actualitzades i que són bastant actives a totes les seves plataformes. El seu equip s’assegura que manté actualitzats diàriament Facebook, Twitter i Telegram.

Juntament amb aquestes fonts de xarxes socials, l’equip opera un petit però creixent canal de YouTube que també publica vídeos de minuts en format documental de manera regular. Aquests episodis solen aprofundir quant a les principals notícies criptogràfiques, així com a les discussions.

Igual que altres mitjans informatius sobre criptografia, BeInCrypto no compta amb un gran volum de seguidors fins als canals fins ara, però té un recompte de seguidors i una base d’usuaris sotmesa a un creixement continu i ràpid..

Eines d’usuari

En aquest moment, l’equip de BeInCrypto posa un èmfasi especial a informar de notícies d’una manera perspicaç i ben investigada en lloc de publicar eines d’usuaris per a la seva comunitat. El propi lloc web inclou algunes eines per a l’anàlisi tècnica de les principals criptomonedes, però no hi ha altres eines d’usuari en aquest moment.

Juntament amb això, no n’hi ha. aplicacions mòbils associades al propi lloc web en aquest moment.

Força més gran

Be In Crypto ofereix un tipus únic d’informes de contingut per al món de la criptomoneda i de la cadena de blocs, amb un èmfasi especial en la qualitat i la quantitat quan es tracta de notícies que informa. L’empresa garanteix un cert nivell d’objectivitat mitjançant el seu ferm enfocament a negar qualsevol tipus de pagament per contingut patrocinat o comunicats de premsa.

Això permet una modesta objectivitat a l’hora d’informar, però juntament amb els seus estrictes estàndards en termes de directrius periodístiques, Be In Crypto té un profund nivell d’objectivitat en els informes..

Disseny i interfície d’usuari

La interfície del lloc web significa que els usuaris s’enfronten a una interfície molt rica en imatges, amb moltes gràfiques i gràfics originals associats que s’utilitzen per acompanyar cada història que es publica al lloc web. Aquesta atenció al detall i la qualitat de. la interfície és la que la diferencia d’altres mitjans de comunicació de gamma mitjana que hi ha.

Revisió

El BeInCrypto funciona com un mitjà de comunicació criptogràfic i es va llançar oficialment el 2018 amb l’objectiu subjacent de proporcionar anàlisis objectives i imparcials del món de la criptomoneda. Tot i que la plataforma de notícies és més petita que algunes de les xarxes més antigues i antigues amb les que competeix, tot oferint un munt de contingut analític d’alta qualitat, d’una escriptora internacional amb una àmplia gamma de disciplines..

Un dels. els altres elements que realment hauríem d’agrair és que l’empresa rebutja qualsevol tipus de pagament per contingut patrocinat o comunicats de premsa. No hi ha contingut de pagament ni notes de premsa de pagament que s’afegeixin al lloc web, cosa que garanteix contingut d’alta qualitat. Segons l’equip de BeInCrypto, la lògica subjacent per això permet que el lloc web garanteixi el màxim nivell de transparència, així com informes legítims i eficaços. Des de la seva concepció, l’objectiu de BeInCrypto ha estat “ser el lloc més fiable i fiable del planeta per rebre notícies sobre criptomoneda i blockchain”.

Molt més que la seva política editorial, la companyia garanteix la transparència sobre una àmplia gamma de la seva empresa. Això inclou informació sobre les seves polítiques de transparència envers el seu equip de redacció, ubicació, informació de contacte, així com amb altres elements crítics de la informació. Això és una altra cosa que realment diferencia BeInCrypto dels seus rivals més grans. Les empreses internacionals més grans sovint poden ser relativament vagues en aquest tipus d’informació, sobretot a l’hora de divulgar-la a la seva comunitat. BeInCrypto adopta un enfocament diferent: es presenta com un llibre obert amb el seu enfocament, i és certament el que està guanyant la premsa positiva de la comunitat.

Formada oficialment el 2018, la marca BeInCrypto està registrada amb el nom més ampli de Training Academy Limited, que opera a Londres, Regne Unit. Tanmateix, això és una mica paradoxal: ja que el perfil de LinkedIn de BeInCrypto especifica que la seva empresa té la seva seu a Dublín, Irlanda.

A diferència del seu equip fundador sènior i de la marca de la companyia, el seu equip de redacció es reparteix a tot el món, cosa que significa que poden informar sobre qualsevol notícia a nivell internacional amb una gran eficiència i rapidesa. Com a resultat, no importa exactament on es basi específicament l’empresa.

En resum, BeInCrypto busca continuar el seu creixement, tot assegurant-se que manté la seva reputació com a punt de notícia de bona reputació, perspicàcia, ben investigat, imparcial i objectiu per al món de la cadena de blocs i la criptomoneda. Tot i que aquesta és una declaració i un conjunt de valors que gairebé tots els llocs de notícies criptogràfiques professen representar, però sembla que BeInCrypto és més que pagar un bon servei a aquests valors, i ha posat els seus diners en la seva decisió de no acceptar contingut patrocinat de qualsevol tipus.

Això, juntament amb un equip altament experimentat i qualificat d’escriptors internacionals que proporcionen la seva part justa de contingut de tota la cadena de blocs i l’espai criptogràfic. BeInCrypto és, amb tota raó, una de les 15 principals empreses de notícies en línia sobre criptomonedes i blockchain.

BLOCKONOMI

 • Titulars per dia: de 5 a 15 per dia
 • Classificació Alexa: # 57.130

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 6.900
 • Telegram – 600
 • Facebook – 900

Blockonomi s’ha esculpit la seva pròpia i interessant reputació, ja que ha estat fundada i llançada oficialment el 2017 i propietat privada de Kooc Media.

Credibilitat i perfils de l’autor

Blockonomi funciona com una organització totalment transparent, especialment pel que fa al seu equip directiu, a la seva línia d’executius i a escriptors. A totes les persones relacionades amb l’empresa se li proporciona un llistat al lloc web, específicament a través de la pàgina Qui som.

Cadascun dels autors de l’equip apareix clarament en nom i cognom, amb enllaços adjunts als seus diversos perfils de xarxes socials. Tots aquests autors, juntament amb els membres del consell executiu de la companyia, tenen un breu resum biogràfic per a cadascun.

És gràcies a aquest nivell de transparència que hi ha una profunda quantitat d’informació sobre diversos membres de l’equip, amb informació sobre la seva ubicació, el tipus d’experiència professional i acadèmica que tenen, el tipus de treball que tenen. prèviament participat en l’àmbit de la criptografia.

En resum, l’equip de redacció i gestió que treballa dins de Blockonomi està format per alguns dels equips amb més experiència, professionals i més qualificats del món dels mitjans de comunicació criptogràfics. Juntament amb que cadascun d’aquests membres de l’equip estigui ubicat a tot el món, Blockonomi també és capaç de proporcionar una àmplia cobertura per al món criptogràfic, regularment les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana..

Equip executiu

 • Fundador i editor en cap – Oliver Dale
 • Editor de notícies en cap – Robert Devoe
 • Editor de tecnologia principal – Zach Hildreth
 • Editor legal en cap – Andrew Norry

Polítiques editorials

Blockonomi dedica tota una pàgina a establir el seu editorial subjacent i les seves polítiques publicitàries. Dins d’aquestes diverses polítiques, Blockonomi es dedica (aparentment) a adherir-se a “Les polítiques periodístiques més estrictes” mitjançant la defensa i el manteniment d ‘”informes justos i desequilibrats” dels seus creadors i autors de contingut..

Juntament amb aquest alt nivell de qualitat que requereixen els seus escriptors, tots els periodistes que treballen en nom del personal de Blockonomi han de garantir la comprovació de totes les estadístiques o declaracions presents en el seu contingut, amb una font i / o bibliografia necessàries. per corroborar les diverses informacions utilitzades per l’autor.

Sensibilitat del temps

Blockonomi està format per un consell executiu, a més d’un equip d’escriptors amb seu a tot el món. Això permet a la companyia i al seu equip de redacció proporcionar una cobertura internacional de les notícies, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per als seus visitants. Tot i que aquest és el cas de les seves notícies, Blockonomi no passa per tantes actualitzacions en comparació amb els seus mitjans de comunicació més grans i consolidats que hi ha.

Tot i que aquest és el cas, Blockonomi té el costum d’actualitzar-se ràpidament sempre que hi hagi grans notícies d’última hora a l’espai blockchain i criptogràfic..

Peces especials, Op-Eds i Guies

Blockonomi fa l’hàbit d’emprar diversos experts i analistes de tota la indústria, que inclou experts en ciències de la computació, professionals del dret, i molts altres..

Aquest enfocament en escriptors especialitzats i creadors de continguts fa que l’empresa pugui publicar articles d’opinió molt especialitzats, guies completes i articles sobre temes de tota la indústria. Els nouvinguts a l’espai criptogràfic també poden trobar una àmplia gamma de guies d’inversió, així com una anàlisi de preus més detallada per a diverses criptomonedes..

Blockonomi, juntament amb el seu lloc web principal, també opera un bloc separat conegut com MoneyCheck, també podeu trobar una sèrie d’enllaços a articles d’aquesta empresa a Blockonomi. El propi Blockonomi allotja una àmplia gamma de guies, tutorials i ressenyes exhaustives que van sobre els equips de mineria per iniciar-se en la mineria, el comerç criptogràfic, diversos tipus d’intermediaris, intercanvis, carteres digitals i dures, la història de diversos tipus de criptomonedes entre molts. més.

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

Blockonomi juntament amb el seu equip d’escriptors internacionals fan un esforç per anar a un gran nombre d’esdeveniments de criptografia i blockchain a tot el món. Com a resultat d’això, l’empresa sembla tenir un bon nivell de cobertura per a un bon nombre d’esdeveniments criptogràfics importants.

Juntament amb això, Blockonomi té, i continua sent, un patrocinador altament actiu per a diversos esdeveniments criptogràfics, entre els quals destaquen la Malta Blockchain Summit, Coinfest, FutureTech Expo, juntament amb la Blockchain Visionnaire Summit.

Mitjà de comunicació social

Tot i que l’equip de Blockonomi no té una presència exacta en comparació amb altres mitjans de comunicació criptogràfics, a les xarxes socials. Tot i que és així, els perfils de Twitter i Facebook de la companyia s’actualitzen contínuament de manera molt regular. Inclou les notícies més importants, juntament amb una sèrie de funcions exclusives del lloc web principal.

Blockonomi té la tendència a informar sobre grans notícies en lloc d’informar sobre rumors extrets de corrents de xarxes socials o tipus similars d’històries. En lloc de publicar contingut basat en xafarderies i rumors impulsats per les xarxes socials, Blockonomi se centra principalment en funcions que són una anàlisi, investigació i informes més informats més profunds..

Eines d’usuari

Blockonomi té un enfocament més gran en notícies, investigacions i anàlisis. Tot i que Blockonomi té aquest tipus de característiques i enfocament analític, la companyia inclou una gamma d’eines molt útils, com ara un seguiment de preus per a les principals criptomonedes..

Aquests mateixos rastrejadors de preus entren en una gran quantitat de detalls i profunditats sobre cadascuna de les criptomonedes que cobreixen aquests rastrejadors, cosa que permet als seus usuaris veure fàcilment els últims informes de notícies en relació amb la criptografia en general, específicament del mercat..

Força més gran

Blockonomi ofereix als seus lectors un èmfasi en el periodisme professional de gran qualitat, ben investigat i de qualitat, d’un equip internacional de professionals de la cadena de blocs i de les criptografies amb molta experiència d’un mitjà de comunicació totalment independent i, com a resultat, criptoagnòstic amb seu al Regne Unit..

Disseny i interfície d’usuari

El propi lloc Blockonomi ofereix un disseny d’aspecte relativament estàndard per al seu bloc, amb una sèrie d’històries i notícies destacades situades a la part superior de la pàgina principal, així com una sèrie de notícies més recents a tota la pàgina. Juntament amb aquests informes, hi ha guies i ressenyes populars a la barra lateral.

Amb tot, és un disseny molt net, que ofereix uns colors nets i nítids com el blanc, el negre i el gris.

Revisió

Amb seu a Manchester, al Regne Unit, Blockonomi serveix als seus usuaris com a mitjà de notícies blockchain i criptomoneda, que va ser fundat oficialment per l’empresari tecnològic – Oliver Dale, el 2017. A partir d’aquest any – Blockonomi, tot i no ser el el mitjà de comunicació de criptografia més gran de l’espai, ni un dels actualitzats amb més freqüència, ha aconseguit crear el seu propi nínxol únic.

Tenir un enfocament especial a proporcionar articles abundants d’informació, investigacions, juntament amb un enfocament totalment independent al món dels informes de criptografia. En lloc de simplement reunir informació que s’ha llançat a la nota de premsa d’una empresa de criptografia específica, Blockonomi pren el temps i l’atenció per proporcionar la seva pròpia investigació, juntament amb una atenció al contingut ben investigat..

Com a resultat d’aquest enfocament, el lloc web proporciona un nivell de qualitat molt més alt pel que fa al seu periodisme. Un altre que està totalment lliure de biaixos de criptografia i la baixa qualitat dels informes que es veuen habitualment en altres llocs web.

Blockonomi, tot i que no és tan fàcil d’actuar en l’àmbit de les xarxes socials, especialment si es compara amb altres llocs de criptografia, sí que proporciona un bon grau d’activitat en alguns canals. Concretament, Blockonomi demostra ser el més actiu al seu canal de Twitter, on la companyia compta amb més de 7.000 seguidors.

Juntament amb aquest ampli i en continu creixement feed de xarxes socials, Blockonomy també actualitza regularment la seva pàgina de Facebook. Tot i que aquests dos feeds veuen el millor ritme d’activitat, Blockonomi no té exactament el mateix tipus de presència a YouTube juntament amb Instagram (cosa que està bé, ja que molts dels competidors de Blockonomi se centren sobretot a Twitter i Facebook). No obstant això, Blockonomi allotja el seu propi canal de Telegram actualitzat regularment, que és una raresa dins de l’espai de criptografia..

Quan es tracta del tipus d’eines que el lloc Blockonomi té per als seus usuaris, mentre que el lloc es centra més en informar de les notícies; una de les eines disponibles per als usuaris inclou un cercador de preus dedicat a la criptografia, que permet als usuaris veure el preu més actualitzat per a criptomonedes com Ethereum i Bitcoin.

Cadascuna d’aquestes pàgines de preus crypo s’acompanya de diversos recursos, com ara un gràfic de canelobres, un gràfic de preus, un convertidor de preus per a altres monedes, juntament amb una breu descripció de la criptomoneda i el seu funcionament. A la part inferior de la pàgina de preus també hi ha les últimes notícies sobre aquesta criptomoneda en particular. Podeu trobar informació de preus a molts llocs web de criptografia diferents, tot i que m’agrada especialment la manera com es presenta a Blockonomi.

Tot i que el fundador de Blockonomi, amb seu a Manchester (Oliver Dale), continua proporcionant cert nivell de contingut al lloc web, també compta amb el suport d’un petit equip professional i internacional d’escriptors altament qualificats i experimentats, així com editors, inclosos els com Jimmy Aki i Zach Hildreth.

Amb membres de l’equip com aquests, l’equip editorial aconsegueix produir i publicar un gran nombre d’articles de criptografia d’alta qualitat de tota la indústria. En resum, Blockonomi tendeix a centrar-se més en els principals informes de notícies que influeixen en el mercat més ampli i internacional en lloc de notícies més petites. Aquests inclouen notícies importants sobre com les institucions financeres convencionals es preparen per involucrar-se més en la tecnologia de criptografia o blockchain. Els visitants de Blockonomi poden esperar el tipus d’històries que sovint trobareu de les empreses de Wall Street, les regulacions nacionals i molt més.

Tot i que la pròpia companyia té seu a Manchester, Regne Unit, Blockonomi forma part de la companyia matriu coneguda com Kooc Media Limited. La primera gran plataforma de notícies de Kooc Media va ser Blockonomi. Tanmateix, des que es va llançar el Blockonomi que coneixem el 2017, Kooc Media també ha llançat amb èxit un altre lloc web independent conegut com MoneyCheck.

En comparació amb Blockonomi, l’objectiu subjacent de MoneyCheck és “simplificar el món de les finances per a tothom”. Amb diversos articles de MoneyCheck que apareixen al lloc web Blockonomi, així com viceversa. En general, aquests dos llocs ofereixen un bon nivell de cobertura combinada per al món de les finances internacionals i les criptomonedes, mentre que representen notícies que estan totalment centrades en diferents aspectes..

Així, mentre que Blockonomi, com s’ha esmentat anteriorment, té la seva seu a Manchester, Regne Unit, l’editor en cap de la companyia es troba a Xangai. Juntament amb això, Blockonomi està format per un equip d’escriptors de tot el món que contribueixen al lloc de manera molt regular. Tots aquests escriptors s’enumeren al lloc per nom i cognom, juntament amb alguns detalls biogràfics bàsics, així com enllaços als seus diversos perfils de xarxes socials..

El fundador de Blockonomi, Oliver Dale, continua sent el redactor en cap de Blockonomi.

Tot i que Blockonomi no es coneix exactament com una de les empreses de mitjans de comunicació de criptografia més grans o amb més trànsit actualment operativa al món. Blockonomi ha aconseguit, de totes maneres, créixer constantment en popularitat i reputació des que es va llançar el 2017, cosa que el converteix en un dels noms amb més autoritat i evolució més ràpids de l’espai criptogràfic i blockchain.

En lloc de proporcionar una cobertura completa de tots els esdeveniments de la criptografia, Blockonomi se centra a proporcionar anàlisis experimentats i en profunditat de les principals notícies. Els articles sobre Blockonomi sovint s’escriuen de manera molt més detallada, més llarga i amb més investigacions sobre les actualitzacions de notícies del que normalment obtindríeu dels mitjans de comunicació convencionals del món de la criptografia i la cadena de blocs..

Lluny de simplement regurgitar la informació d’un comunicat de premsa d’una altra empresa, Blockonomi dedica molt més temps i atenció a investigar i corroborar la informació proporcionada en comunicats de premsa específics o informes de premsa. És per aquestes raons, juntament amb una sèrie d’altres, que Blockonomi continua presentant-se com un líder de gran reputació dins del món de les notícies sobre criptografia i blockchain..

BREU CRYPTO

 • Titulars per dia: 8-15
 • Rànquing Alexa: # 84066
 • Propietaris: Decentral Media LLC
 • Data d’inici: Nova York, EUA, 2017

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 8.060
 • Telegrama: 1.838
 • Instagram: 723
 • Youtube: 1.300

Credibilitat i perfils de l’autor

Crypto Briefing es considera tant creïble com independent perquè no tenen publicitat i, en conseqüència, sembla que no manté cap lleialtat a ningú. També hi ha una pàgina completa sobre la pàgina, que inclou tots els noms complets, biografies i perfils de xarxes socials de l’escriptor, que demostren la seva experiència i s’enllacen a les seves publicacions anteriors..

Equip executiu

Han Kao (fundador i CEO), Jon Rice (cofundador i editor), Ilya Abugov (cap de producte & Research) i Jay Putera (director de desenvolupament de negocis).

Polítiques editorials

Tot i que molts llocs web de criptografia són administrats de manera independent i de propietat privada, Crypto Briefing és únic perquè també no té publicitat i no té articles patrocinats. El seu lloc web oficial indica que “Crypto Briefing existeix per defensar la integració segura i responsable de Blockchain i criptomoneda a la vida habitual”, i la política editorial oficial reafirma el seu compromís amb un periodisme no remunerat, no patrocinat i independent.

Sensibilitat del temps

Crypto Briefing és capaç de publicar notícies 24/7 a causa de la seva dotzena d’escriptors de tot el món. Sempre publiquen notícies d’última hora importants, però no tenen tants articles de notícies com alguns dels seus competidors més grans.

Massa publicitat? No

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

Crypto Briefing no només inclou els tres, sinó que també publica notícies i anàlisis detallades. Hi ha treballs d’investigació, un centre educatiu complet i una elevada prima en educar els lectors. El que els diferencia és la seva extensa guia de monedes. Enumera dotzenes d’alt monedes i monedes principals, cosa que permet al lector aprendre àmpliament sobre tota la indústria en lloc de les monedes més famoses..

Reputació: 9/10

Cobertura de l’esdeveniment

El lloc web inclou un calendari d’esdeveniments i un desglossament per regió. Tot i que no està clar si Crypto Briefing realment envia escriptors o equips a esdeveniments específics, continuen tenint cobertura de notícies sobre esdeveniments importants de tot el món.

Mitjà de comunicació social

Crypto Briefing té presència a totes les principals plataformes de xarxes socials i publica actualitzacions regularment, cosa que permet als seguidors estar al dia de les últimes notícies d’última hora..

Eines d’usuari

Crypto Briefing té articles de recerca, una guia de monedes i un centre educatiu. També tenen una pàgina de dades en directe on es mostren les monedes, els seus límits de mercat i els moviments de preus actuals i tota l’activitat d’intercanvi.

Aplicacions per a mòbils: No

Força més gran

Aquest equip d’escriptors professionals, lliure de biaixos i amb un alt nivell, ofereix molts articles, guies, treballs de recerca, ressenyes i altres anàlisis.

Disseny i interfície d’usuari

Disseny professional i minimalista. La manca de publicitat s’afegeix al seu aspecte net.

Revisió

CryptoBriefing.com és un lloc de notícies criptogràfiques líder que es distingeix per oferir una cobertura independent i sense publicitat sense publicacions patrocinades de cap tipus, que els permet ser més autogovernats i imparcials. No obstant això, estan recolzats per importants empreses de capital risc com Youbi Capital, Fenbushi Capital, DHVC, Neo Global Capital, PreAngel, Goopal Digital Capital, Block 72, Lucen Accelerator, WanFund i Game Theory Group. No hi ha proves que demostrin que afecti el seu treball fins ara (altres llocs han mostrat favor a les empreses que els patrocinen en el passat).

Crypto Briefing cobreix notícies importants de manera regular, però les guies són el seu principal punt fort, que inclou des de revisions de codis i monedes fins a tecnologia i articles d’opinió sobre allò que fa que una criptografia particular sigui única. També publiquen regularment articles de recerca i informes DARE (Digital Asset Report and Evaluation). Tot això es pot trobar al seu centre educatiu

Agraïm molt les ressenyes de codi a Crypto Briefing, així com les ressenyes de monedes. Això no és una cosa que ofereixen molts altres llocs de criptografia. Les revisions de les monedes són conduïdes per Andre Cronje i el seu equip, on analitzen els ICO basats en el llibre blanc de la companyia. L’equip entra en el codi de la moneda per separar els fets de la ficció, revelant les veritables capacitats tecnològiques del bombo que el porta al següent nivell de revisió..

Una altra característica única de Crypto Briefing és que hi ha versions en anglès i coreà del lloc web. Els articles en coreà no es publiquen al lloc web amb la mateixa freqüència que els articles en anglès, però estan disponibles al lloc perquè els usuaris de criptografia coreana els puguin llegir..

Crypto Briefing té la seva seu al centre de la ciutat de Nova York i va ser cofundat per Han Kao i Jon Rice el 2017. Kao va créixer a Nova York i va obtenir un títol de B.A. de la Universitat de Columbia en economia. Ha fundat i sortit de diverses empreses de tecnologia i mitjans de comunicació i ha passat 15 anys com a empresari. Avui, Han passa el seu equip consultant i invertint activament en ICOs i entitats blockchain. Rice, en canvi, és actualment l’editor gerent i ha treballat més de 25 anys en màrqueting i publicació.

Altres membres de l’equip també inverteixen en ICOs i projectes relacionats amb blockchain, però sembla que sempre es divulga perquè els lectors ho vegin. La pàgina “Equip” inclou perfils detallats de l’equip executiu i una llista de periodistes actuals, col·laboradors, editors convidats i col·laboradors anteriors. Això inclou enllaços de xarxes socials.

Crypto Briefing està recolzat per veterans de la indústria i empresaris tecnològics amb un entorn molt professional, que es dediquen a un nínxol de publicacions sense publicitat. Tot i estar recolzats per diverses empreses i la inversió de la majoria del seu personal, continuen sent una font de notícies i opinions independents i imparcials. Des que va obrir les seves portes el 2017, han crescut ràpidament fins a convertir-se en una de les fonts d’informació més fiables i estimades.

Bitcoin.com

 • Titulars: de 10 a 15
 • Classificació Alexa: # 9.980

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 387.000
 • Facebook: 98.400
 • YouTube: 17.000

Havent estat establert el 2008 amb el seu nom de domini original de Bitcoin.com el 2008, el lloc web oficial, propietat privada de Roger Verr, es va llançar des del setembre del 2015.

Credibilitat i perfils de l’autor

Cadascun dels escriptors que participen a l’àrea del projecte apareixen al lloc i que figuren pel seu nom i cognom dins dels seus propis perfils que els visitants poden llegir. Juntament amb aquesta informació, també és política de l’empresa que els seus autors revelin els fons de criptomoneda que tinguin dins d’aquestes pàgines de perfil..

La pròpia empresa, que és propietat privada de l’emprenedor i influent principal –Roger Ver–, ofereix una gran quantitat d’informació sobre si mateix tant als seus propis canals de xarxes socials com al lloc web. El que realment marca l’empresa és el fet que el seu equip de redacció i redacció estiguin intercalats per tot el món.

Equip executiu

 • CEO – Roger Ver
 • Director tecnològic – Emil Oldenburg
 • Director d’Operacions – Mate Tokay
 • Directora Financera – Natalia Ra
 • Editor en cap – Nanok Bie
 • Conseller general – Daniel Kelman
 • Cap d’Operacions Mineres – Shaun Chong
 • Cap de recursos humans – Jared Stone
 • Cap global de tecnologia – Ben Goodyear
 • CPO – Dennis Jarvis

Polítiques editorials

Igual que una sèrie d’altres mitjans informatius sobre criptografia, Bitcoin.com s’esforça per proporcionar el millor tipus d’informació quan es tracta de Bitcoin, dins de les seves notícies, ressenyes i anàlisis més detallades. El lloc web proporciona un segment “Sobre nosaltres” on la font de notícies es descriu ràpida i adequadament com “la vostra font principal per a tot el relacionat amb bitcoin”. No es mostra cap política editorial específica en línia.

Sensibilitat del temps

Bitcoin.com, juntament amb comptar amb un tipus de política editorial sòlida pel que fa al seu contingut, també és un dels mitjans de comunicació de criptografia més ràpids en línia quan es tracta de respostes ràpides als desenvolupaments de la indústria. Això és gràcies en gran part als mitjans de comunicació i equips de redacció presents internacionalment, i dels quals són responsables de la publicació de continguts les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana..

La majoria de les notícies d’última hora sobre bitcoin, criptomoneda i blockchain probablement es cobreixen de manera fiable a Bitcoin.com

Peces especials, Op-Eds i Guies

Bitcoin, juntament amb la cobertura d’una àmplia gamma de notícies d’última hora en el món de la criptografia i la cadena de blocs, la companyia també proporciona una gamma de guies molt completes sobre com els usuaris poden comprar Bitcoin, guies d’informació sobre esdeveniments per iniciar-se a la mineria de Bitcoin, així com com la manera com els usuaris poden invertir, emmagatzemar i utilitzar Bitcoin en transaccions.

Juntament amb aquesta extensa llista de guies, el lloc web també inclou una bona part de funcions, com ara articles d’opinió de l’equip editor de la companyia, guies introductòries pel que fa a Bitcoin, així com una guia exploratòria completa sobre el funcionament de Bitcoin per als usuaris..

Reputació: 9/10

Cobertura de l’esdeveniment

L’equip de Bitcoin.com fa un gran esforç per assistir a una àmplia gamma d’esdeveniments de criptomoneda i blockchain sempre que sigui possible a escala internacional. El lloc web, juntament amb el contingut diari existent, acostuma a tenir un gran grau de cobertura per als principals esdeveniments de la indústria a tot el món.

La pròpia empresa compta amb més de 50 empleats a nivell internacional, cosa que permet que l’equip estigui present, fins a cert punt, en alguns o tots aquests esdeveniments. Bitcoin.com, en general, fa tot el possible per proporcionar el nivell de cobertura més concret a la indústria de les criptomonedes i de la cadena de blocs.

Mitjà de comunicació social

Bitcoin.com, tot i ser altament activa en el món de l’actualitat de les notícies i dels esdeveniments internacionals, manté una gran activitat a les plataformes de xarxes socials, específicament quan es tracta de Twitter, Facebook i YouTube, i el lloc web acull amb orgull centenars de milers de seguidors a tot el món. l’abast d’aquests comptes.

Les plataformes de xarxes socials dels llocs web s’actualitzen periòdicament juntament amb el lloc web, amb diverses notícies d’última hora, anàlisis del món de la inversió en criptomonedes en general, així com altres trossos d’informació del món de la cadena de blocs i la criptomoneda..

A més d’utilitzar aquests feeds de xarxes socials, Bitcoin.com fa un esforç per desenvolupar i publicar contingut de vídeo a través del seu canal dedicat de YouTube, del qual el canal compta amb una sèrie d’entrevistes amb figures altament influents de la indústria. Aquestes entrevistes també es publiquen conjuntament amb vídeos d’estil documental que expliquen diversos elements de la criptomoneda i la tecnologia blockchain.

Eines d’usuari

A més d’estar omnipresent a través del seu lloc web i dels canals de xarxes socials, Bitcoin.com té un gran grau d’utilització per als seus usuaris i visitants. Més enllà del que poden trobar aquests mateixos usuaris en un lloc web de notícies de criptografia més convencional, Bitcoin.com allotja una sèrie de funcions interessants i úniques, com ara jocs blockchain, fòrums, una acadèmia dedicada i molt més.

Juntament amb aquestes eines, Bitcoin.com també allotja la seva pròpia cartera digital molt popular, que permet als seus usuaris mantenir i emmagatzemar volums de Bitcoin i Bitcoin Cash de forma segura. A més de la cartera digital, també hi ha un explorador de blocs utilitzat popularment que la gent pot utilitzar per visitar diverses transaccions que van tenir lloc a les cadenes de blocs BTC o BCH.

A més, Bitcoin.com Academy inclou una sèrie de tutorials i classes altament interactius per a usuaris que van des del nivell d’experiència des del principiant fins al mitjà. Aquests jocs que els usuaris també poden jugar a la plataforma, alhora que són jocs d’estil de joc convencionals. Es fan còpies de seguretat mitjançant blockchain, és a dir, que utilitzen algoritmes probablement justos, augmentant la probabilitat que els jugadors guanyin i puguin guanyar.

Força més gran

El propi lloc web funciona com una empresa altament independent, encara que privada, especialitzada en informar sobre qualsevol cosa que passi al món de les notícies Bitcoin, Cryptocurrency i blockchain..

Juntament amb aquest nivell prolífic d’informes, el lloc web inclou una sèrie de funcions captivadores, com ara una cartera digital dedicada, guies completes, solucions de mineria, exploradors de blocs i molt més.

Disseny i interfície d’usuari

El lloc en si és icònic gràcies al tipus de color distintiu que utilitza, cosa que li permet destacar força bé. El palet que utilitza és un tema negre, blanc i taronja, gràcies al seu enfocament en guies i tutorials complets dins de Bitcoin.com. Funciona eficaçment de manera concertada amb la seva plataforma d’acompanyament, News.Bitcoin.com, que se centra en notícies i funcions més tradicionals, com un bloc de notícies; amb una sèrie de notícies recents, novetats i notícies populars.

Tema distintiu negre, blanc i taronja que permet distingir Bitcoin.com de la multitud. La pàgina principal de Bitcoin.com se centra principalment en guies i tutorials, mentre que la secció News.Bitcoin.com és un bloc de notícies més tradicional, que inclou una selecció diària d’històries recents, històries destacades i històries populars..

Revisió

Havent estat establert el 2008 amb el seu nom de domini original de Bitcoin.com el 2008, el lloc web oficial, propietat privada de Roger Verr, es va llançar des del setembre del 2015.

És gràcies a aquest fet, juntament amb el fet que posa molt èmfasi en la necessitat de tenir contingut de gran abast. Amb el seu lloc web que enllaça amb la seva pròpia cartera de Bitcoin, tutorials exclusius i guies d’instrucció sobre com els usuaris poden iniciar-se en el món de Bitcoin, com ara tutorials sobre com utilitzar Bitcoin, extraure’l o fins i tot emmagatzemar-lo i invertir-hi..

Dins de la criptosfera que coneixem avui en dia, Bitcoin.com és un dels mitjans de comunicació de notícies més grans que existeixen per als informes de criptografia. Cadascun dels seus articles de notícies es pot trobar al lloc adjunt news.bitcoin.com.today i, com a plataforma, està totalment registrat a la regió de Saint Kitts i Nevis amb el nom de Roger Ver..

Tot i que el mateix Ver figura com el CEO de Bitcoin.com en general, la companyia també està formada per més de 50 empleats amb seu a tot el món, cosa que permet a l’empresa assistir fàcilment a conferències i reunions a gran escala. És això, juntament amb el seu creixent rànquing Alexa, que va aconseguir pujar fins a 1.500 durant la cursa alcista de Bitcoin el 2017, des de llavors Bitcoin.com s’ha guanyat la reputació de ser un dels llocs web amb més trànsit de notícies de Bitcoin. , Crypto i blockchain.

Cadascun dels seus empleats, des de creadors de continguts, fins a directius i fins i tot executius de rang superior, apareixen en una llista molt transparent a través de la secció Sobre nosaltres de Bitcoin.com. Els perfils es mostren per a cada empleat juntament amb els noms i cognoms, cosa que facilita obtenir informació específica sobre qualsevol escriptor en particular.

Durant els darrers anys, Bitcoin.com ha guanyat una reputació i sovint notorietat en la ment d’alguns usuaris gràcies al seu suport de vegades aparentment evident per al duo de cryptos: Bitcoin i Bitcoin Cash. Aquest és un estigma que no ajuda el fet que Roger Ver fos un dels primers a ser partidari de Bitcoin Cash.

És per això que els inversors i els lectors creuen que hi ha un motiu propagandístic perquè Bitcoin.com ‘xulli’ tant per a Bitcoin com per a Bitcoin Cash. Tot i que d’altres han donat generosos elogis a Bicoin.com gràcies a la seva objectivitat a l’hora d’informar sobre les notícies, veient-la a més com una font d’informació altament legítima..

Aquests mateixos individus també han expressat un cert grau de positivitat tenint en compte el fet que Bitcoin.com cobria el fet que Bitcoin Cash intentava diferenciar-se de Bitcoin restaurant les característiques clau perdudes a la bifurcació. Avui en dia, Bitcoin.com continua referint-se a Bitcoin (BTC) com a “Bitcoin Core”, cosa que els seguidors de BTC odien mentre que els partidaris de BCH els encanta.

Independentment del tipus de sentiments que tingueu cap a Bitcoin Cash o Bitcoin, encara hi ha més que un argument legítim per utilitzar Bitcoin.com, gràcies a la seva creixent reputació com un dels millors recursos d’internet per a aquells interessats en els avenços de el món blockchain, Crypto i Bitcoin.

El seu bloc de notícies adjunt – News.Bitcoin.com també inclou una àmplia gamma d’informes informatius del món de la criptografia i la cadena de blocs, tots ells informes de gran qualitat de tot el món i la indústria. Fins i tot amb denúncies de subjectivitat envers Bitcoin i Bitcoin Cash, els escriptors de Bitcoin.com s’esforcen per explorar problemes i proporcionar informes exhaustius sobre qüestions principals amb una postura tan objectiva com sigui possible. En definitiva, hi ha un bon grau de cobertura per a tot tipus d’esdeveniments i notícies de la indústria.

Tot això, malgrat alguns desplaçaments ocasionals pro-BCH que es produeixen en alguns articles, News.bitcoin.com també publica articles que intenten mostrar les múltiples perspectives d’un debat..

Aquest fort intent d’objectivitat, però, encara no és suficient perquè alguns usuaris i visitants de criptografia puguin mirar el tipus de connexions que Bitcoin.com manté amb el seu fundador, Roger Ver, i quines són les seves respectives afiliacions a Bitcoin Cash..

Ver, tot i ser el fundador i CEO de Bitcoin.com, continua sent una figura molt disputada dins de la comunitat Bitcoin i Crypto. Amb molts per aquí, el perceben com un evangelista altament coneixedor de les criptomonedes en general. Mentre que d’altres el veuen com un xinx altament opinat per l’efectiu de Bitcoin i Bitcoin, amb els seus propis interessos en el rendiment de les seves pròpies participacions. Alguns van més enllà per afirmar que el propi lloc web és simplement una mena de portaveu dels mitjans perquè Ver pugui sortir amb les seves pròpies opinions.

Tot i que aquest és potser el cas en la ment d’alguns, Ver juntament amb Bitcoin.com continuen sent una força dominadora dins de la comunitat de criptografia i cadena de blocs i, des de llavors, la majoria dels usuaris han passat de l’anterior divisió dura entre els desenvolupadors bàsics de Bitcoin. i Bitcoin Cash el 2017. Aquest moviment de la comunitat en endavant significa que Bitcoin.com pot continuar posant el seu focus en la publicació de debats i notícies rellevants per al món criptogràfic..

Bitcoin també ha guanyat una potent reputació com una mena d’acadèmia en línia per a diverses criptomonedes i activitats dins de l’espai blockchain. Els usuaris nous, al cap i a la fi, poden fer ús d’una àmplia gamma de recursos posats a disposició per la companyia, cosa que el converteix en un recurs molt global per a usuaris nous i intermedis..

Els nous usuaris del lloc poden optar per visitar Bitcoin.com per obtenir les darreres novetats o aprofundir en algunes de les guies d’instrucció per aprendre a comprar i emmagatzemar bitcoin per primera vegada com a exemple. El propi lloc web també allotja una sèrie de guies completes sobre com començar a minar Bitcoin per vosaltres mateixos o com a part d’un pool. També hi ha una gran varietat de jocs, taules de discussió i fòrums.

Juntament amb aquestes, hi ha un conjunt d’eines per ajudar a qualsevol persona que es fixi en el món de Bitcoin, tant si sou nou a l’espai com si sou un usuari més competent. Bitcoin.com continua sent una de les organitzacions mineres més grans del món en l’actualitat.

Malgrat la lleu controvèrsia sobre BTC, BCH i Roger Ver, Bitcoin.com continua consolidant la seva posició com un dels llocs web més grans i amb més reputació de la comunitat criptogràfica actual..

Bitcoinista

 • Titulars al dia: de 5 a 15
 • Classificació Alexa: # 35.955

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 47.300
 • Telegram: 13.000
 • Facebook: 22.000
 • Instagram: 2.000

Credibilitat i perfils de l’autor

Tot i que altres plataformes d’informes de notícies crpyto ofereixen perfils d’usuari per als diversos creadors i autors de contingut del lloc. El bitcoinista és inusual ja que no sembla tenir cap segment de perfil d’autor per als diferents membres del seu equip de redacció.

La majoria d’aquests escriptors de la plataforma tenen els seus noms llistats a l’estructura de noms i cognoms, i els usuaris poden fer clic sobre aquests noms per veure qualsevol altre tipus d’articles en què aquests mateixos usuaris han treballat al lloc..

Tot i que existeixen aquests elements senzills, hi ha poca o cap informació sobre els mateixos autors, res que il·lustri el tipus de formació que tenen, l’experiència professional o acadèmica, o fins i tot els fons que tenen en diversos actius criptogràfics..

Independentment d’aquest fet, Bitcoinist al·lega que exigeix ​​que tots els escriptors del seu personal estiguin obligats a revelar tots els fons que tinguin en diversos actius criptogràfics, tot abans que es publiqui qualsevol contingut. Actualment, tots els escriptors del personal de Bitcoinist paguen en algun mitjà de criptografia com Bitcoin i / o Ethereum, de manera que, com a mínim, se suposa que aquests escriptors tindran una participació moderada en almenys dos tipus de criptografia durant el seu temps de treball. per a aquesta plataforma.

El seu equip de redacció, segons l’equip Bitcoinist, també té seu a tot el món.

Equip executiu

 • Cofundador i director general d’operacions – Mate Tokay
 • Cofundador i cap de tecnologia – Norbert Kovacs
 • Cofundador – Zoltan Tokay
 • Editor en cap – Scott Fargo

Polítiques editorials

Bitcoinist descriu clarament la seva política editorial en una pàgina del lloc web oficial. Aquesta política editorial explica els objectius editorials de l’empresa. També explica com el lloc web guanya diners. En resum, sembla que l’equip Bitcoinista es compromet a proporcionar un nivell de contingut de qualitat elevat per a la seva comunitat, sovint orgullós de la seva capacitat per proporcionar als usuaris “informes imparcials i integritat periodística”.

En general, el propi lloc web busca, mitjançant la seva política editorial i de contingut, “treballar diligentment per comprovar els fets, obtenir fonts i corroborar” qualsevol tipus de mètriques, declaracions o investigacions tal com apareixen a les publicacions que després es col·loquen al lloc web. . A més d’això, l’equip Bitcoinist afirma estar totalment en contra de qualsevol tipus de generació de publicitat per a diversos articles. Com a resultat, afirma no creure en sensacionalitzar ni fer que diversos articles de notícies facin clic.

Bitcoinist al·lega que es requereix que tots els escriptors del seu personal estiguin obligats a revelar tots els fons que tinguin en diversos actius criptogràfics, tot abans que es publiqui qualsevol contingut. Juntament amb aquest fet, Bitcoinist afirma que, com a societat anònima, no participa en cap tipus de negociació ni inversió en criptomonedes. Tot i això, l’empresa accepta pagaments d’empreses que volen publicar un anunci publicitari, publicar comunicats de premsa i incloure contingut patrocinat dins del lloc, entre altres àrees..

Sensibilitat del temps

Tot i que l’equip de Bitcoinistes professa no publicar cap tipus de gran volum durant un dia determinat, com sol passar amb els mitjans de comunicació de criptografia més grans. Tanmateix, Bitcoin té la tendència a respondre amb força rapidesa als grans desenvolupaments a nivell internacional dins del món de les criptomonedes i les notícies blockchain.

Peces especials, Op-Eds i Guies

Bitcoinist té una sèrie de guies bàsiques però informatives que es publiquen en línia al lloc web. Els escriptors tenen l’hàbit de revisar periòdicament diverses revisions de diverses aplicacions i intercanvis de criptografia i blockchain.

Tot i que ofereix aquest tipus de guies i ressenyes, el principal objectiu de Bitcoinist és informar i publicar notícies, de manera que, tot i que aquestes guies estan disponibles, aquestes juntes amb la seva sèrie de tutorials estan en línia i són més una guia d’instrucció bàsica. oposat a qualsevol cosa altament completa.

Per a aquells que busquen alguna d’aquestes guies Bitcoinist, els usuaris simplement han de buscar al segment “Com fer” que es troba al lloc web, i inclouen una sèrie de guies com ara “Best Bitcoin Wallet” i “Què és Bitcoin?” entre altres guies de criptografia.

Reputació: 7/10

Cobertura de l’esdeveniment

Tot i que no està clar si Bitcoinist envia activament equips per assistir a aquests esdeveniments internacionals, o si els escriptors ja estan ubicats localment per assistir a aquests esdeveniments, o si es basen principalment en un mitjà de notícies de tercers per tal d’informar sobre aquest tipus de esdeveniments.

Independentment de la seva política de cobertura, el lloc web de Bitcoinist inclou una àmplia gamma d’esdeveniments dins del seu calendari en línia, amb una sèrie d’esdeveniments propers que tindran lloc a tot Europa..

Mitjà de comunicació social

A més d’ésser molt actiu en l’àmbit de les xarxes socials, Bitcoinist acull un dels seguiments de xarxes socials més grans vistos per una empresa de mitjans de comunicació criptogràfics. Dit això: el Bitcoinist encara es queda una mica per darrere d’alguns dels noms més importants de mitjans com Twitter, encara té un seguiment superior als 50.000.

Juntament amb aquest elevat volum de trànsit, el Twitter de Bitcoinist, juntament amb la seva àmplia gamma d’altres pàgines de xarxes socials, s’actualitzen diverses vegades al dia amb algunes de les darreres notícies del lloc web oficial. En total, Bitcoinist té un seguiment en diversos milers de pàgines com Facebook, Instagram, Telegram i altres mitjans.

Eines d’usuari

El propi bitcoinista només té un nombre limitat d’eines d’usuari que els visitants poden fer servir. Amb un petit indicador de preus de criptografia que apareix a la part superior del lloc web a través de les seves pàgines. A part d’això, però, l’equip Bitcoinist té l’objectiu principal d’informar sobre les notícies.

Força més gran

Bitcoinist fa un esforç concertat per proporcionar un enfocament altament euro-cèntric cap a la seva anàlisi de criptomonedes a l’hora d’explicar qualsevol dels darrers desenvolupaments, permetent-li proporcionar informació d’una manera molt objectiva i independent. Consistent només en un equip d’escriptors relativament petit, el Bitcoinista al·ludeix a la seva empenta per obtenir contingut d’alta qualitat, cosa que permet al seu equip assolir moltes coses mentre s’intercala per tot el món..

Disseny i interfície d’usuari

La interfície del lloc web en sí és molt la que esperaríem d’un disseny de bloc estàndard, amb el seu distintiu símbol “B” clarament visible a l’extrem superior esquerre del lloc web..

Dins de la pàgina, els diversos articles estan separats en categories pròpies, com ara “Bitcoin”, “Ethereum” o “Altcoins”. A més d’aquestes categories, hi ha una sèrie de subcategories que us permeten incorporar articles més específics com ara “Blockchain”, “Seguretat” i “comunicats de premsa”.

Amb tot, Bitcoinist fa ús de paletes de colors negre, blau marí i blau clar per atraure els usuaris amb el seu format elegant i elegant a través del seu lloc web, així com diverses pàgines de xarxes socials..

Revisió

Amb l’empresa que acull més de dos milions de visitants a la seva plataforma de notícies mensualment, juntament amb milers de seguidors a les seves diverses pàgines de xarxes socials, Bitcoinist ha aconseguit créixer i convertir-se en una de les plataformes de publicació de criptomèdies més influents de la indústria..

Havent estat creat el 2013, el lloc web compta amb un equip reduït en comparació amb altres, però que reparteix a nivell internacional, cosa que els permet proporcionar notícies periòdiques les 24 hores, els 7 dies de la setmana. Fins ara, l’equip de redacció de Bitcoinistes ha aconseguit cobrir una àmplia gamma de temes en el món de la cadena de blocs i la criptografia, com ara notícies, anàlisi de preus, ressenyes de diversos productes, intercanvis o actius criptogràfics, entrevistes, cadena de blocs, seguretat digital, altcoins i molt més.

Igual que altres plataformes de notícies crpyto, Bitcoinist, encara que no directament. implicant-se en criptomonedes com la mineria o la inversió, ofereix a les empreses articles patrocinats i publicitat de pagament per a aquells que busquen publicitat a la indústria. Alguns d’aquests serveis estan disponibles per a la compra directa a través de Bitcoinist, i inclouen anuncis de bàner basats en CPM, patrocinis de butlletins, contingut patrocinat en relació amb l’empresa específica, així com anuncis de fons que es col·loquen a la pàgina.

Havent estat establert i fundat oficialment per l’equip de Mate Tokay, Norbert Kovacs i Zoltan Tokay el febrer de 2014. Quan es tracta de la seva ubicació, Bitcoinist és una mica inusual: s’ha registrat oficialment com a empresa al Regne Unit amb el nom de Bitcoinist Limited, tot i que paradoxalment: la pròpia companyia opera i té seu a Budapest, Hongria.

Això segueix ressaltant un greu defecte amb Bitcoinist: que la pròpia empresa no es presenta com un mitjà altament transparent pel que fa a la seva informació i ubicació de registre. Però suggerir que això és totalment exclusiu del Bitcoinista seria del tot fals.

No deixa de ser una cosa inusual que Bitcoinist no proporcioni cap informació sobre els seus diversos autors a través del seu lloc en línia. La majoria d’aquests autors només s’identifiquen pel seu nom i cognom, però a part d’això, a part de fer clic al nom de l’autor per mostrar el que han escrit; per exemple, no hi ha res en el camí dels detalls biogràfics. No hi ha cap descripció de l’experiència o les qualificacions professionals de la persona a la indústria.

En resum, però, l’equip de redacció parla des d’un lloc d’experiència i professionalitat en el contingut que proporcionen. Gestionar per discutir de manera eficaç i més que competent diversos desenvolupaments en el món de la criptomoneda i la cadena de blocs, però el que en general s’agraeix és un major grau de transparència.

Independentment de la manca de claredat sobre la qüestió de la ubicació o de la informació sobre la seva corporació, Bitcoinist encara s’esforça per esbrinar el seu propi nínxol i la seva reputació com a mitjà de notícies de gran reputació i autoritat per a la criptomoneda i l’espai blockchain. Bitcoinista, tot i que està format per un petit equip format per aproximadament una dotzena d’escriptors. Però, tot i que es tracta d’un nombre reduït, aquests mateixos escriptors estan repartits per tot el món i, com a resultat, els fa més que capaços d’oferir contingut d’alta qualitat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana amb les darreres notícies, informació, anàlisis i entrevistes de el món de la criptografia.

Realment només tenim la paraula de la companyia al respecte, però aquests mateixos autors estan obligats a proporcionar informació sobre les inversions que hagin fet o que puguin tenir abans d’enviar els seus articles. En general, l’equip bitcoinista fa molts dels mateixos tipus de reclamacions que fan altres mitjans de comunicació criptogràfics principals sobre el tema de les polítiques editorials: intenten proporcionar un enfocament “just, objectiu” i imparcial cap al seu periodisme i informes quan es tracta de qualsevol tipus d’esdeveniments criptogràfics.

En resum, aquesta empresa amb seu a Hongria fa un llarg camí per complir aquestes afirmacions que fan sobre la qualitat del seu contingut, proporcionant una font eficaç de notícies i anàlisis de tot el món de la tecnologia blockchain i les criptomonedes, inclosos els últims informes, notícies i entrevistes sobre Bitcoin, altcoins, tecnologia blockchain, seguretat entre molts altres.

Això coincideix amb un alt nivell de mitjans de comunicació que es rep a través del lloc (2 milions al mes a través del lloc web) juntament amb el següent que té a través de les xarxes socials (50.000 més en una àmplia gamma de mitjans de comunicació social), permetent per tenir una presència molt influent a la xarxa.

Tot i que a l’empresa li falten elements relacionats amb la informació corporativa, geogràfica i de transparència, inclosa la informació dels seus redactors, Bitcoinist sembla estar profundament compromès amb el seu compromís de proporcionar una sortida objectiva molt independent per a les notícies de la cadena de blocs i criptografia. comunitat.

Tot i que manca d’alguns aspectes de transparència, com ara la informació i la ubicació de l’escriptor, el Bitcoinista sembla compromès a ser un mitjà de comunicació independent i imparcial per a la comunitat de criptografia.

Revista Bitcoin

 • Titulars al dia: de 5 a 15
 • Classificació Alexa: # 80.071

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 548.000
 • Facebook: 77.000

Havent estat establerta oficialment el 2012 a Nashville, Tennessee, Estats Units – l’empresa és propietat de la societat limitada – BTC Media LLC

Credibilitat i perfils de l’autor

La revista Bitcoin enumera la majoria dels seus autors de manera similar a la que es veu habitualment en altres mitjans de comunicació: cadascun d’aquests autors apareix en nom i cognom. Però cal assenyalar que alguns d’aquests autors sovint operen sota pseudònims que ells mateixos trien.

En termes generals, els escriptors que treballen per a l’equip de la revista Bitcoin representen alguns dels escriptors més legítims i altament professionalitzats de la indústria de la cadena de blocs i de les criptomonedes, sovint participen en la producció de contingut de qualitat de revistes que pot anar des d’objectes d’actualitat fins a investigacions més investigadores. contingut sobre diverses empreses, fitxes criptogràfiques o anàlisi del rendiment del testimoni al llarg del temps.

Juntament amb un equip d’escriptors a temps complet de la revista Bitcoin publica regularment contingut d’una sèrie d’escriptors autònoms qualificats. No importa el tipus d’hores que aquests creadors de contingut ofereixen a l’empresa; cadascun d’ells, des d’escriptors, editors de còpies, editors, dissenyadors i desenvolupadors, apareix a la pàgina ‘Quant a’ de la companyia.

Equip executiu

 • Cofundador – Vitalik Buterin
 • Cofundador – Mihai Alisie
 • Editor gerent: Christie Harkin

Polítiques editorials

La revista Bitcoin és pròxima a la seva gamma de polítiques editorials, ja que les mostra clarament perquè els usuaris les vegin a la seva pàgina “Quant a”. La companyia busca proporcionar als seus usuaris un mitjà d’informació, contingut i notícies “exactes, oportunes i rellevants” de la comunitat de criptografia i blockchain.

La companyia, malgrat el fet que és propietat de l’empresa amb seu a Tennessee – BTC Incorporated i BTC Media LLC, també afirma que el seu equip editorial està format per una entitat totalment independent, separada de la matriu. La revista Bitcoin també accepta una àmplia gamma de presentacions i històries d’escriptors i creadors de contingut “totalment per mèrits periodístics, actualitat i rellevància específica per als lectors de la publicació a l’espai bitcoin”.

Per tal de comprovar l’objectivitat completa, els escriptors que treballen a la revista Bitcoin tenen estrictament prohibit acceptar qualsevol tipus de pagament d’un tercer a canvi de cobrir una història específica o un comunicat de premsa. La mateixa revista Bitcoin tampoc publica cap tipus de comunicats de premsa, cosa que és una cosa poc freqüent a l’hora de considerar els mitjans de comunicació criptogràfics. A més d’això, l’empresa no accepta cap tipus de pagament pels seus articles (dit això, la companyia permet la publicitat, que està disponible a través d’una sèrie d’anuncis publicitaris, patrocinis de butlletins de notícies per correu electrònic, juntament amb el contingut patrocinat, que es fa clarament visible per als membres de la comunitat.)

Bitcoin Magazine fa tots els esforços possibles per revelar qualsevol connexió amb BTC Inc, BTC Media LLC o qualsevol empresa filial sempre que sigui possible.

Sensibilitat del temps

La revista Bitcoin té el costum de no publicar el mateix tipus de quantitat quan es tracta de notícies, especialment si es compara amb les seves principals notícies. Independentment de això, la revista Bitcoin proporciona una gran informació sobre les principals notícies i d’una manera molt puntual.

Peces especials, Op-Eds i Guies

La revista Bitcoin té més d’una dotzena de guies completes que els usuaris poden consultar en línia, que inclou una sèrie de guies per a principiants i usuaris més qualificats. Juntament amb aquests, també hi ha guies financeres més àmplies sobre com funcionen aquests impostos amb Bitcoin, sobre com Bitcoin és capaç d’escalabilitat al llarg del temps, així com com emmagatzemar-lo i, posteriorment, com mantenir-vos segurs la inversió en Bitcoin, entre una àmplia gamma de altres temes.

Reputació: 9/10

Cobertura de l’esdeveniment

Bitcoin Magazine fa molt per cobrir alguns dels majors desenvolupaments dins de la cadena de blocs i el món de la criptografia, inclosos els esdeveniments, molt semblants a qualsevol gran mitjà de comunicació de criptografia. Tot i que es presenta en un escenari internacional per a conferències i notícies, la revista Bitcoin no té el mateix tipus de presència en aquests esdeveniments que la seva altra competència més substancial, amb això, la companyia encara es manté al dia amb les últimes notícies i informes per a la seva comunitat.

Bitcoin Magazine també es prepara per organitzar el seu propi esdeveniment únic conegut com la Conferència Bitcoin 2019 amb seu a San Francisco aquest juny. Tenint en compte el fet que les entrades tenen un preu de 100 dòlars, es presenta com un tipus d’esdeveniment molt rendible en comparació amb altres tipus d’esdeveniments de criptografia i blockchain..

Mitjà de comunicació social

A més de tenir un bon nivell d’activitat a través de la seva revista digital, Bitcoin Magazine també és un jugador molt actiu en el món de les xarxes socials, com Facebook i Twitter. Amb cadascun d’aquests comptes compostos per prop de mig milió de seguidors, la Bitcoin Magazine té un dels comptes de Twitter més seguits al món dels mitjans de criptografia..

Eines d’usuari

Juntament amb la seva gamma d’informes de notícies, anàlisis financeres i actualitzacions de preus, la revista Bitcoin també inclou el seu propi explorador de blocs Bitcoin, que és similar al mateix tipus d’explorador de blocs que es troba en una àmplia gamma d’altres llocs. A través d’aquest explorador, les persones poden veure blocs recents, mentre també comproven les diverses estadístiques d’aquests blocs, com ara la seva alçada i el nombre de transaccions implicades en aquest bloc..

Juntament amb aquests, els usuaris poden fer cerques a través de blocs anteriors per comprovar el mateix tipus de mètriques. Juntament amb aquest explorador, la revista Bitcoin també inclou un rastrejador de preus únic, que permet als usuaris veure els preus actualitzats de diversos actius criptogràfics importants, inclòs un gràfic complet de canelobres..

Força més gran

Bitcoin Magazine és un dels mitjans de comunicació de criptografia més antics que ofereix més temps, que ofereix molts comentaris perspicaços i ben informats per als seus lectors. Juntament amb aquesta revista digital amb gran èxit, la companyia també vol llançar la seva edició impresa en un futur proper.

Disseny i interfície d’usuari

La revista Bitcoin ofereix als usuaris una configuració i un disseny de colors molt distintius amb el seu palet de color taronja i blanc que es combina amb un disseny de bloc estandarditzat.

La revista inclou una sèrie d’històries destacades que apareixen a la part superior de la pàgina, juntament amb algunes de les seves històries més actualitzades a la resta de la pàgina. Aquestes diverses històries destacades sobre esdeveniments nous i propers, juntament amb una sèrie de guies, que es mostren a la pàgina.

En general, el disseny de la revista en línia continua sent molt clar, concís i fàcil de navegar. Bitcoin Magazine té un disseny icònic basat en la impressió, mentre que la revista del món real que anteriorment estava en circulació, s’ha convertit en articles de col·lecció, amb alguns dels primers números originals de la revista que es venen per més de 800 dòlars a la botiga Bitcoin Magazine.

Revisió

Bitcoin Magazine ha guanyat una reputació ferma i, sent un dels llocs web de mitjans de comunicació més antics de la indústria per obtenir notícies en el món de la criptografia i la cadena de blocs, és una reputació guanyada durant un llarg joc.

Fundada el 2012 pel seu equip fundador de Vitalik Buterin i Mihai Alisie, Bitcoin Magazine és propietat de BTC Media LLC, que és una societat limitada amb seu a Nashville, Tennessee. Inicialment, la revista Bitcoin es va mantenir notablement fidel al seu nom, ja que havia operat tant com a editor digital com al món real de la seva pròpia revista..

Tot i que Vitalik seria un dels cofundadors de la companyia, més tard passaria a cofundar i portar Ethereum al món més ampli. Tot i que Buterin pot haver marxat, la revista ha anat passant de força en força sense ell. I si bé la versió impresa de la revista es va deixar de fabricar fa uns anys, la companyia té previst tornar al món de la impremta a partir d’aquest any.

Quan va funcionar com un món real i editor digital de la seva revista, Bitcoin Magazine va fer història com la primera revista dedicada al món de l’informació sobre criptomonedes, amb la gent que podia comprar una còpia física com a preu de subscripció de 9 dòlars al mes. La majoria d’aquests articles també es podien llegir de manera gratuïta en format digital.

A més de ser un dels cofundadors de l’equip, el propi Buterin va dedicar molt de temps a proporcionar contingut al lloc web com a projecte paral·lel mentre treballava a la universitat, més de 10-20 hores del seu temps es van dedicar a la revista en qüestió..

Va ser només el 2014 quan un empresari major anomenat David Bailey va llançar oficialment la societat limitada BTC Media a Nashville, Tennessee. Abans d’involucrar-se a la revista Bitcoin, l’empresa estava darrere de les operacions de yBitcion, una de les publicacions líders en l’informació de monedes digitals. BTC Media LLC és una empresa filial responsable de la publicació de mitjans i de BTC Incorporated.

Avui, la família BTC Media LLC inclou Bitcoin Magazine, així com Distributed.com, una plataforma per discutir la tecnologia de llibres distribuïts. Alguns dels altres membres preeminents de l’equip fundador de BTC Media LLC estan formats per membres com Andrew DeSantis i Tyler Evans. Juntament amb mitjans de comunicació operatius i punts de notícies com Bitcoin Magazine, la pròpia companyia també ofereix una gamma de serveis de consultoria per a les principals empreses del Fortune 500 en el món de la tecnologia bitcoin i blockchain.

Fins i tot després de l’adquisició de Bitcoin Magazine per Bitcoin Media LLC, continua sent una de les fonts de notícies més fiables i de bona reputació pel que fa al món dels mitjans de comunicació Bitcoin i Crypto. Juntament amb aquesta reputació, l’empresa també compta amb un dels seguidors més importants del món de les xarxes socials: amb pàgines com Twitter que consten de més de 500.000.

Aquesta reputació s’ha cultivat al llarg dels anys, gràcies al fet que funciona des del 2012, cosa que el converteix en un dels principals mitjans de comunicació i publicacions criptogràfiques més antics de tot el món de la criptografia..

Juntament amb ser i afirmar ser un dels, si no el més antic, i, en conseqüència, el mitjà de notícies més establert sobre criptomonedes. La pròpia empresa també compta amb una organització totalment independent de personal editorial, que li permet ser totalment objectiu de les seves entitats matrius com BIT Incorporated i l’equip de BTC LLC /

Pel que fa a les polítiques editorials de l’empresa, Bitcoin Magazine ha establert meticulosament la seva política editorial en línia. Permetre als visitants de la plataforma, juntament amb els possibles escriptors, entendre el tipus de polítiques vigents per garantir el manteniment del nivell de qualitat.

Juntament amb aquesta política editorial coherent, l’empresa també afirma revelar totes les connexions amb BTC Incorporated i BTC Media LLC allà on pugui a l’hora d’informar sobre una història concreta. Juntament amb aquest impuls cap a una major transparència, editorial i empresarial, Bitcoin Magazine professa no publicar cap tipus de comunicat de premsa, tampoc no accepta cap tipus de pagament per contingut.

Tot i que aquest és el cas, l’empresa ofereix i inclou una sèrie d’anuncis juntament amb publicacions patrocinades que estan clarament etiquetades al lloc. En general, la política editorial de Bitcoin Magazine està dissenyada per minimitzar la percepció de biaix a causa de les connexions del lloc web amb Bitcoin Magazine.

Tot i que la versió impresa de la revista Bitcoin ha passat pel camí durant els darrers anys, l’equip torna aquest any. El 2019, la revista Bitcoin va anunciar que ara tornaria oficialment a publicar una versió impresa del seu contingut, mentre que es distribuiria com qualsevol revista ordinària allà on es venguin.

Això ens planteja la pregunta de si una revista impresa, i molt menys una revista impresa que cobreix el món de Bitcoin i Cryptocurrency, sobreviu i és tan dinàmica com la seva iteració en línia? Només el temps ho sap. Originalment, Bitcoin Magazine s’havia associat prèviament amb una empresa editora amb seu a Orlando, Florida coneguda com Coin Publishing LLC per imprimir aquestes revistes. Tot i que aquest era el cas per aleshores, continua sent incert sobre quina empresa publicarà aquesta versió rellançada.

Les revistes originals de Bitcoin, que van sorgir des de la primera instància quan l’empresa publicava versions físiques, s’han convertit en articles de col·lecció. Amb la botiga en línia de Bitcoin Magazine que realment ven còpies de la seva primera edició (publicada el maig de 2012) per un import de 799,99 dòlars, mentre que un paquet sencer, que conté els 22 números de la revista Bitcoin, es ven per un preu de 4.450 dòlars. Amb una gamma d’altres articles a la botiga, com ara samarretes de la marca Bitcoin i productes similars.

Un dels altres elements de la revista inclou una sèrie de guies proporcionades per l’equip de redacció. Aquests proporcionen una àmplia gamma d’informacions sobre el món de les criptomonedes, la inversió i el comerç tant per als nouvinguts com per als inversors amb més experiència. Permetent-los adaptar-se a tot el que necessiten saber sobre la tecnologia criptogràfica i blockchain.

Aquests inclouen una sèrie de guies com ara “Què és Bitcoin?” i “Què és un Blockchain”? Aquests ofereixen un excel·lent treball proporcionant una anàlisi resum i una guia sobre aquesta tecnologia en constant evolució i canvi.

En última instància, Bitcoin Magazine és un lloc web molt diferent del que era originalment. Però quan es diu una cosa així, certament no és gens dolent; amb l’empresa que va passant de força en força, havent continuat essent rellevant, i innovant contínuament al llarg dels anys per tal de mantenir-se al dia dels desenvolupaments. No, amb la publicació d’una revista impresa a partir del 2019, la revista Bitcoin continua esforçant-se per proporcionar una font de notícies i reportatges de gran reputació, que li permeti basar-se en la seva ja sòlida reputació com a nom dins de l’espai..

BLOOMBERG

 • Titulars al dia: de 3 a 7
 • Rànquing Alexa: # 560

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 119.000
 • Facebook: 3,8 milions
 • Instagram: 174.000
 • YouTube: 167.000

Establert oficialment el 1981, des del seu edifici dedicat a Manhattan, Nova York, Estats Units d’Amèrica. La pròpia companyia és i continua sent propietat privada de Michael Bloomberg, que continua sent l’accionista majoritari, amb el 88% de la companyia.

Credibilitat i perfils de l’autor

Bloomberg té una reputació internacional com una de les fonts de mitjans independents més grans i una de les més respectades que operen al món actualment. Per tant, té sentit que el seu equip d’escriptors de criptomonedes siguin reporters de la mateixa indústria amb molta confiança i molta experiència.

Bloomberg ha reaccionat des de llavors a l’augment de popularitat de la criptomoneda creant ràpidament el seu propi equip dedicat a escriptors centrats en criptografia, tots ells amb un alt nivell d’habilitats a l’hora de desglossar les darreres notícies, alhora que també han elaborat cadascuna d’aquestes notícies en un estil d’escriptura molt clar i fàcil d’entendre. L’equip d’escriptors de criptografia de Boomberg tendeix a emfatitzar la cobertura tant en els mercats financers com en les criptomonedes en lloc de passar a les regions especialitzades de la criptografia i la cadena de blocs..

Tots els seus escriptors s’enumeren segons el nom i el cognom, cadascun amb enllaços als seus propis perfils de xarxes socials.

Equip executiu

 • President i conseller delegat – Michael Bloomberg
 • President – Peter Grauer
 • Editor en cap – John Micklethwait

Polítiques editorials

En comparació amb altres mitjans de comunicació de criptografia a escala més petita, Bloomberg és massa gran com una organització i una empresa de mitjans de comunicació per tal de proporcionar una política editorial única i coherent a l’àmplia gamma de les seves divisions..

Tanmateix, un dels elements admirables de la seva política editorial amorfa és que l’empresa té una norma especial que simplement es nega a informar sobre si mateixa de cap manera. Bloomberg té un enfocament molt seriós pel que fa a la seva política editorial, prenent-ho tan seriosament fins al punt que el fundador i conseller delegat de la companyia: Michael Bloomberg ni tan sols apareix a l’índex del Bloomberg Billionaire, tot i que es troba entre els els deu homes més rics del món per dret propi, amb un patrimoni net global de 55.000 milions de dòlars.

Sensibilitat del temps

Bloomberg respon a les notícies més importants del món de la criptomoneda i el blockchain d’una manera molt oportuna, mentre que l’empresa és bastant fiable en això, el lloc web no és exactament el primer que respon amb les últimes notícies, malauradament, i en la majoria de casos.

A part d’aquestes notícies importants, Bloomberg només aconsegueix publicar un nombre reduït d’articles dedicats a criptografia al dia, en lloc de centrar-se en un gran nombre d’actualitzacions de mala qualitat..

Peces especials, Op-Eds i Guies

L’equip editorial dedicat de Bloomberg sovint entra a l’espai criptogràfic amb els seus propis tipus exclusius d’opinions a través del lloc web de notícies, juntament amb una sèrie de col·laboradors independents que envien de manera fiable una àmplia gamma de peces especialitzades al lloc. No obstant això, la divisió de criptografia dins de Bloomberg tendeix a centrar-se més en informar de les notícies en lloc de publicar diversos articles d’opinió sobre criptografia i blockchain..

Bloomberg publica una sèrie d’anàlisis de preus de Bitcoin, juntament amb altres fonts d’investigació criptogràfica a través de la seva sèrie de vídeos Bloomberg TV, que també inclou una sèrie d’entrevistes exclusives amb analistes financers i CEO de blockchain / crypto junt amb altres persones..

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

Bloomberg informarà de manera fiable d’algunes de les principals notícies d’alguns dels esdeveniments criptogràfics més populars i importants, fins i tot mentre l’empresa no envia equips de manera fiable per cobrir aquests esdeveniments en persona..

Mitjà de comunicació social

Bloomberg acull un nombre gegantí de seguidors a través de la seva àmplia gamma de feeds de xarxes socials, en total, la companyia té més de diversos milions de seguidors a les seves pàgines de xarxes socials. La majoria de les notícies criptogràfiques apareixen als comptes de xarxes socials de Bloomberg Technology. Tanmateix, tot i que utilitza aquests punts de venda per publicar les notícies, Bloomberg també posseeix el controlador dedicat @Crypto witter, que s’utilitza específicament per cobrir les notícies sobre criptografia i blockchain en nom de Bloomberg..

Eines d’usuari

Bloomberg no té eines d’usuaris criptogràfics, com ara els seguidors de preus que es mostren en línia. També aplicacions mòbils per a iOS i Android.

Força més gran

Bloomberg ha tingut molt de temps per presentar-se com una veu amb molta reputació i autoritat en les principals notícies financeres. I la cobertura de criptoinformatius és una de les àrees en què té rellevància a aquesta reputació, sent un dels gegants de mitjans financers privats més grans del món. Tenint en compte això i el propi enfocament de Bloomberg cap a la criptomoneda, pot assegurar la seva pròpia objectivitat.

Disseny i interfície d’usuari

La pàgina de notícies dedicada a Bloomberg orientada específicament a les notícies a l’espai criptogràfic i blockchain sembla molt familiar per a la pàgina principal de Bloomberg que fan servir milions. En canvi, té un esquema de colors interessantment invertit. La pàgina principal de Bloomberg.com, per exemple, presenta un text negre sobre un fons blanc.

En contrast, la pàgina de criptografia de Bloomberg presenta text blanc sobre fons negre. Proporcionar als visitants un aspecte de contrast molt interessant. El propi lloc web inclou una sèrie d’històries, vídeos i categories de xifratge específiques que es destaquen a tota la pàgina de xifratge, cosa que fa que sigui fàcil per a qualsevol tipus d’usuari trobar el tipus de contingut que busca..

Revisió

Bloomberg ofereix als usuaris la seva pròpia visió d’una pàgina de notícies dedicada a criptomoneda que està disponible a través de l’URL: Bloomberg.com/Crpyto. És a través d’aquesta pàgina que els usuaris podran trobar el mateix tipus de cobertura que podeu trobar en altres llocs de mitjans convencionals com Forbes i CNBC, que també tenen les seves pròpies pàgines de criptografia dedicades de diverses escales. Els usuaris també poden trobar notícies així com una anàlisi en profunditat de tot l’espai criptogràfic, tot creat i publicat per l’equip experimentat d’escriptors financers de Bloomberg..

Juntament amb la publicació en línia per als seus usuaris d’un gran nombre de notícies criptogràfiques i anàlisis de mercat. Bloomberg també produeix una quantitat variable de vídeos de tot l’espai criptogràfic i blockchain. Aquests vídeos inclouen diversos tipus de contingut, com ara entrevistes amb xifres clau i influents, previsions detallades de preus i anàlisi del mercat, juntament amb altres continguts rellevants de tota la indústria..

Bloomberg tendeix a publicar només de 3 a 7 actualitzacions de criptografia diàriament. Bloomberg sol cobrir una àmplia gamma de notícies importants de tota la indústria. No obstant això, més que copiar i enganxar diversos punts d’aquest tipus de notícies, Bloomberg té la tendència a afegir el seu propi tipus d’anàlisi al tema en general. Els usuaris també poden trobar guies que expliquin els possibles impactes macroeconòmics futurs relacionats amb aquest problema.

Els usuaris de Bloomberg que busquen notícies criptogràfiques també trobaran una àmplia gamma de guies que expliquen les possibles implicacions futures d’aquestes tecnologies emergents de la cadena de blocs, on el preu de Bitcoin anirà a curt, mitjà i llarg termini, juntament amb la forma financera generalitzada. les institucions reaccionen o manegen l’augment de la tecnologia Crypto i blockchain.

En contrast amb altres tipus d’institucions de mitjans convencionals, Bloomberg ha desenvolupat i des de llavors ha perfeccionat la seva pròpia marca dedicada d’informació criptogràfica com a entitat totalment única del lloc web principal de Bloomberg. A més de tenir el seu propi caràcter distintiu, Bloomberg té un canal de xarxes socials dedicat als seus informes de criptografia, específicament un compte de Twitter basat en criptografia, un d’aquests és el compte de twitter que apareix sota el símbol @Crypto. La pàgina de criptografia està oficialment sota el paraigua de Bloomberg Technology, essent Bloomberg Technology la seva pròpia divisió separada dins de l’estructura corporativa de Bloomberg..

Una cosa que també s’agraeix és el fet que Bloomberg té un enfocament tàctil molt suau per informar sobre blockchain i criptografia. Escrivint sobre això com si els lectors tinguessin un coneixement dèbil de la criptografia en general, amb conceptes bàsics que s’expliquen als principiants al món de la criptomoneda i el blockchain..

Altres mitjans de comunicació que analitzen la criptografia tenen aquest lamentable hàbit d’utilitzar argot o acrònims, juntament amb altres termes que poden aïllar els principiants, evitant que puguin comprendre completament de què parlen aquests mitjans. Bloomberg escriu els seus articles centrant-se principalment en el públic principal, cosa que agradaran molt aquells que d’altra banda desconeixen totalment la criptomoneda o els que són més intermedis. Tot i que pot resultar una mica pedant per a aquells que tenen més experiència.

Una de les altres coses que realment diferencia Bloomberg d’altres nous punts de venda és el fet que Bloomberg és una organització de propietat independent. Bloomberg LP és una empresa de propietat totalment privada fundada i mantinguda pel seu CEO i fundador -Michael Bloomberg el 1981. El mateix Bloomberg continua sent l’accionista majoritari de la companyia – amb el 88% de les accions de la companyia dia.

L’empresa va aconseguir guanyar més de 15.000 milions de dòlars en ingressos segons les previsions financeres el 2018 i manté més de 176 oficines a tot el món, cosa que la converteix en un dels, si no els més grans, mitjans de comunicació del món. Michael Bloomberg, per exemple, és conegut actualment com la novena persona més rica del món amb una fortuna personal superior als 55 milions de dòlars. I continua sent el conseller delegat de Bloomberg LP.

En resum, Bloomberg fa una tasca totalment admirable i excel·lent d’utilitzar el seu equip amb molta reputació i experiència per proporcionar una anàlisi incisiva i profunda de tot el món de la criptografia i el blockchain. Bloomberg, que té la seva pròpia pàgina de notícies dedicada al cripto, encara que no és tan freqüent com les seves competències, fins i tot en comparació amb la revista Forbes i CNBC, continua publicant un petit però alt volum de notícies, anàlisis i entrevista a través de contingut escrit i de vídeo setmanalment.

Els usuaris poden dedicar-se temps a visitar Bloomberg.com/crypto avui per obtenir una perspectiva altament autoritzada de les notícies de tota la indústria de les criptomonedes i de la cadena de blocs..

10 MONEDES NOVES VALENTES

 • Titulars al dia: de 5 a 15 (més de 100 per als seus subscriptors)
 • Rànquing Alexa: # 142.876

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 35.600
 • Telegram: 22.600
 • Facebook: 6.300

Brave New Coin, que va prendre el seu nom com a inspiració de la novel·la històrica de ciència ficció de ‘Brave New World’ d’Aldous Huxley, es va establir oficialment el 2014 i és una filial de la seva empresa propietària – Techemy Limited.

Credibilitat i perfils de l’autor

La moneda de Brave News està formada per un equip d’escriptors amb molta experiència, tots ells amb una competència o especialitat particular dins de diversos elements de l’espai criptomoneda i blockchain. Aquests mateixos escriptors també es distribueixen a tot el món, cosa que significa que l’empresa demostra ser més que capaç de processar i publicar de manera oportuna quan es tracta d’actualitzacions des de qualsevol lloc de parla internacional, alhora que ho fa tan ràpidament com sigui possible..

Tots els escriptors contractats per Brave New Coin també apareixen al lloc web en nom i cognom, que també inclouen enllaços als diversos perfils de xarxes socials associats, juntament amb una breu descripció de la seva implicació personal al món de criptomonedes i blockchain.

en resum, l’equip de redacció que treballa en nom de Brave New Coin es troba entre els millors equips i els més qualificats que operen a la indústria fins ara..

Equip executiu

Fundador i CEO de Techemy Limited – Fran Strajnar

Polítiques editorials

El lloc web Brave New Coin no arriba a esbossar cap tipus de política editorial específica i clara que els visitants puguin veure al lloc web. No obstant això, l’empresa proporciona dades i anàlisis de nivell institucional, així com investigacions d’una empresa privada totalment independent, per garantir que mantingui un alt nivell d’objectivitat a l’espai.

Pel que podem dir de moment, Brave New Coin no rep cap tipus d’inversió important per part de companyies de capital risc o entitats d’inversió similars, ja que el 2015 ha aconseguit un finançament col·lectiu per valor de més de 400.000 dòlars..

Sensibilitat del temps

Brave New Coin allotja el seu propi servei BNC Newsfeed, i és gràcies a això que proporciona, el que es pot considerar com un dels feeds de dades més oportuns disponibles a l’espai de criptomoneda i blockchain, que funciona sense interrupcions durant les 24 hores del dia , 365 dies de l’any per oferir totes les notícies i actualitzacions més recents i d’última hora del món de les criptomonedes i el blockchain.

Tot i que el lloc web principal de Brave New Coin no inclou algunes de les darreres notícies d’última hora, aquest servei BNC Newsfeed és una de les maneres més ràpides perquè els usuaris obtinguin informació crucial del món de la criptografia. Fer de Brave New Coin una plataforma d’ús obligatori.

Peces especials, Op-Eds i Guies

Brave New Coin és responsable de la publicació, distribució i conservació d’articles de tot el món sobre criptomoneda i tecnologia blockchain, que sovint demostren la seva pròpia opinió i coneixement de temes específics sobre els quals informa.

El seu servei dedicat de BNC Newsfeed proporciona un títol manuscrit addicional a cadascun dels articles enllaçats, mentre que altres peces de Brave New Coin del lloc web afegirien algunes idees addicionals per seguir-ho..

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

Brave New Coin, juntament amb oferir una cobertura molt àmplia de les últimes notícies del món de la criptomoneda i el blockchain, també té un enfocament molt fort cap a la cobertura d’esdeveniments. Gràcies a BNC Newsfeed, l’empresa pot actualitzar regularment els seus seguidors i totes les notícies d’última hora d’un esdeveniment o conferència específics..

Brave New Coin garanteix que un equip editorial o un escriptor específic assistiran a esdeveniments criptogràfics importants a nivell internacional. El lloc web també proporciona als usuaris un calendari dedicat on es destaquen tots els esdeveniments que tenen lloc a tot el món de la criptografia i la cadena de blocs.

Mitjà de comunicació social

Brave New Coin es presenta com un jugador molt actiu en el món de les xarxes socials, inclosos Twitter i Facebook com alguns dels seus perfils. Tanmateix, aquests mateixos feeds de xarxes socials estan més o menys dedicats a compartir i informar sobre les actualitzacions de preus, així com a un article ocasional del lloc web de Brave New Coin en general.

Per a aquells que vulguin conèixer les darreres notícies quan i quan passin, o sobre les darreres cobertures d’esdeveniments, els vostres usuaris són més adequats per subscriure’s al BNC Newsfeed.

Eines d’usuari

L’eina única de Brave New Coin és el seu BNC Newsfeed, que disposa d’una sèrie d’eines d’usuari dedicades a usuaris més enfocats a l’empresa, incloses diverses eines, com ara fonts de dades de mercat, intercanvis de dades, un BNC Newsfeed, juntament amb un interval d’altres canals de dades.

Moltes d’aquestes mateixes eines també estan disponibles com a API d’accés públic, cosa que significa que les institucions podran connectar fàcilment Brave New Coin al conjunt de serveis ja existent..

Força més gran

The Brave New Coin Newsfeed, juntament amb el lloc web per si sol, proporciona dades d’actius de criptografia de nivell institucional, juntament amb la investigació proporcionada per una empresa independent i altament objectiva. Brave New Coin també es dedica a la tasca de mantenir la seva comunitat al dia amb les últimes novetats en matèria d’actualitat del món dels actius criptogràfics, inclosa l’oferta d’una àmplia gamma de serveis d’estil empresarial per a les empreses financeres més grans del món..

Disseny i interfície d’usuari

La companyia és una interfície i un disseny d’aspecte molt futurista amb un esquema de colors blanc i taronja molt icònic. Eines d’estil institucional disponibles per als usuaris que s’ofereixen a través de la seva API dedicada, així com mitjançant el tauler de MyBNC, que permet als usuaris connectar fàcilment Brave New Coin a la suite existent o confiar en la versió de suite ja construïda.

Revisió

Brave New Coin és un dels tipus de plataformes de notícies més exclusius disponibles en el panorama de criptografia i blockchain. En lloc de centrar-se simplement en els tipus d’usuaris habituals, Brave New Coin posa un focus especial en les institucions proporcionant una sèrie de dades d’actius de cadena de blocs de grau institucional. Aquestes mateixes institucions poden pagar efectivament Brave New Coin per obtenir una visió única de la indústria.

Lluny de publicar les seves diverses notícies al lloc web oficial, l’equip de Brave New Coin ho aborda d’una manera completament diferent. L’empresa ofereix i opera una gamma de serveis com BNC Newsfeed, dissenyat com una plataforma de notícies d’àmbit empresarial gestionada per un equip de taulells de notícies altament professional.

El lloc web principal de Brave New Coin inclou regularment aproximadament entre 5 i 10 publicacions diàries, mentre que els subscriptors de serveis com BNC Newsfeed poden tenir accés a centenars d’articles diàriament, a més de proporcionar una gran quantitat de ajuda perquè els clients institucionals estiguin al dia de les últimes novetats i novetats de tota la criptomoneda i l’espai blockchain.

Des que es va llançar oficialment el BNC Newsfeed, la plataforma ha publicat amb èxit més de 80.000 notícies i esdeveniments. Un dels majors avantatges que proporciona aquest BNC Newsfeed és el fet que proporciona notícies les 24 hores dels 365 dies de l’any.

L’objectiu subjacent de la companyia és proporcionar una font àmplia de notícies quan i quan passin, de manera similar a la plataforma de notícies institucionals de Bloomberg. Entre els seus més de 80.000 reportatges coberts per Brave New Coin, hi ha hagut més de 2.000 criptomonedes i ICO coberts per la plataforma. A més, no hi ha contingut patrocinat ni contribucions de tercers a la pròpia plataforma; en el seu lloc, serveix com un veritable servei de notícies criptogràfiques de grau institucional.

Brave New Coin és un dels únics tipus de productes de qualitat institucional centrats principalment en el món de la criptografia i la cadena de blocs, i un dels diversos tipus de productes que Brave New Coin proporciona als clients. Juntament amb aquest flux de notícies, també hi ha MyBNC, un conjunt d’aplicacions proporcionades en una experiència de terminal dissenyada per donar suport a les decisions i opcions d’inversió dels clients, a més d’informar, cosa que permet als usuaris fer un seguiment dels moviments del mercat al llarg del temps dins del món criptogràfic..

Juntament amb aquest tipus de productes comercials, Brave New Coin també ofereix als clients XchangeFeed, que permet als usuaris accedir a transmissions en temps real de dades de preus i volums d’una gran quantitat d’intercanvis de monedes, més de 240 en total..

Brave New Coin processa les dades brutes dels intercanvis i lliura fàcilment aquest tipus d’informació als usuaris, cosa que els permet supervisar la informació crucial del mercat amb capacitat en temps real. Alguns dels altres serveis Brave New Coin inclouen dades del mercat, així com un programa d’índexs, juntament amb la taxonomia dels actius criptogràfics, així com una sèrie d’altres serveis de grau institucional..

Pel que fa a l’estructura de propietat, Brave New Coin és propietat d’un holding més ampli conegut com Techemy Limited. Aquesta empresa té una sèrie d’empreses dins de la seva cartera, entre elles Brave New Coin, juntament amb una companyia d’inversions dedicada coneguda com Techemy Capital Limited, una empresa de consultoria Techemy Advisory Limited, a més d’una plataforma única de gestió d’identitats blockchain (Sphere Identity)..

Tot i que el propi mitjà de comunicació criptogràfic té la seu central a Auckland, Nova Zelanda, Brave New Coin té diverses oficines amb seu a Melbourne, Londres i Nova York. La companyia va ser fundada per Fran Strajnar, que s’ha guanyat la reputació d’empresari molt conegut, així com Crypto i blockchain evangelist, que va ser cofundador oficial de Brave New Coin el 2014, ja que havia estat involucrat anteriorment en criptomonedes des dels primers anys..

Juntament amb el suport oficial a la cofundació de Brave New Coin, Strajnar va cofundar diverses altres empreses, com ara Blockchain Labs, així com la borsa descentralitzada d’actius – Dasset Exchange.

A partir d’avui, Strajnar continua exercint el càrrec de conseller delegat en funcions de Techemy Limited, que actua com el holding darrere del criptoinformatiu Brave New Coin.

Potser algunes de les recomanacions que s’han proporcionat per a Brave New Coin provenen de la seva àmplia gamma de clients. Aquests inclouen diversos noms de gran reputació, com ara Nasdaq, Thompson Reuters, Amazon Alexa, ChainLink, TPICAP, TradeSmith, Apollo Capital, juntament amb una gamma més àmplia d’altres empreses, que depenen de Brave New Coin per la seva font de dades de mercat..

En resum, Brave New Coin trenca el motlle a l’hora de ser una empresa de mitjans de comunicació criptogràfics, en comparació amb altres. Brave New Coin proporciona una àmplia gamma de dades, informació de mercat i investigacions, dedicades també a proporcionar informació altament puntual sobre la criptomoneda i l’espai blockchain.

Amb un nivell acumulat d’experiència dins de la indústria de més de cinc anys, Brave New Coin ha aconseguit establir-se amb èxit com a líder de gran reputació dins de l’espai. Un gran nombre d’institucions continuen depenent de Brave New Coin diàriament per processar i publicar informació crucial relacionada amb el món de la cadena de blocs i de les criptomonedes les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Ethereum World News

 • Titulars al dia: 15-30
 • Classificació Alexa: # 62915

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 6.521
 • Telegram – 4.200
 • Facebook: 3.809

Establert a Mònaco el 2017 i de propietat privada

Credibilitat i perfils de l’autor

Ethereum World News no té cap pàgina “El nostre equip” al seu lloc web oficial, però té un equip habitual d’escriptors enllaçats per nom i cognoms a la part superior de cada article, cosa que permet al lector descobrir totes les seves publicacions anteriors. Els lectors també poden trobar informació sobre la seva experiència i enllaços a les seves xarxes socials d’aquesta manera. En general, s’agrairia una major transparència, ja que posar tota aquesta informació en un mateix lloc facilitaria al lector mitjà veure que l’equip està ben versat en la redacció de criptomonedes..

Equip executiu

Ethereum World News és encara menys transparent sobre la seva alta direcció, no divulga informació de l’equip executiu, l’editor ni l’equip directiu al seu lloc web o a la pàgina de LinkedIn i el “CEO” només apareix al nom de la pròpia empresa..

Polítiques editorials

La breu pàgina “Sobre nosaltres” d’Ethereum World News explica breument el seu compromís amb els mateixos principis periodístics que el mitjà de comunicació mitjà, però també s’omple de paraules de moda sobre si mateixos com “plenament compromès a demostrar les notícies des del punt de vista més objectiu possible” i “tant els experts com els novells poden confiar que llegeixen contingut de qualitat sense prejudicis de cap tipus”. No hi ha detalls específics sobre les seves pràctiques editorials.

Sensibilitat del temps

Ethereum World News s’actualitza periòdicament amb les darreres notícies de tota l’esfera de les criptomonedes i, generalment, es coneix com un dels llocs de notícies més actualitzats i empaquetats amb més freqüència. Com que l’equip és a tot el món, les actualitzacions es poden produir 24/7.

Massa publicitat? Més anuncis que competidors

Massa comunicats de premsa? No

Peces especials, Op-Eds i Guies

Ethereum World News compta amb diverses guies i articles publicats al lloc, però posa un avantatge en les freqüents actualitzacions diàries de notícies.

Reputació: 5/10

Cobertura de l’esdeveniment

Ethereum World News inclou articles que mostren un clar nivell de cobertura de grans esdeveniments i activitats criptogràfiques, però es desconeix si realment envien algun escriptor o equip als esdeveniments ells mateixos..

Mitjà de comunicació social

Ethereum World News té una presència activa a Twitter i Facebook, tot i tenir menys seguidors que els seus homòlegs. Els lectors poden conèixer les darreres notícies i informació sobre criptografia a través de les seves pàgines.

Eines d’usuari

El lloc web Ethereum World News no té eines d’usuaris natius, però disposa d’algunes eines bàsiques d’anàlisi de preus. També hi ha aplicacions a la llista, però que provenen dels seus socis.

Aplicacions per a mòbils: No, hi ha aplicacions, però no les reclama la mateixa Ethereum World News

Força més gran

Actualitzacions freqüents les darreres 24/7 de les últimes notícies

Disseny i interfície d’usuari

El lloc és net i brillant amb un disseny bàsic fàcil d’utilitzar per navegar. Tanmateix, hi ha molts anuncis que distreuen la barra lateral.

Revisió

Ethereum World News fa una gran feina actualitzant els seus lectors sobre les últimes notícies sobre criptografia, blockchain i finances, publicant diàriament entre 15 i 30 articles nous. Això inclou que els usuaris puguin veure diverses anàlisis de preus de totes les criptomonedes principals, incloses les històries que poden afectar els futurs de preus.

L’avantatge més gran d’EWN són les seves actualitzacions oportunes. No obstant això, la seva manca de transparència és més que una mica preocupant. Tot i que els propis articles enumeren el nom i el cognom de l’autor i podeu fer-hi clic per trobar-ne més peces, això és fins als seus enemics. La seva pàgina “Sobre nosaltres” és gairebé totalment fluida, el lloc en si té molts enllaços a llocs web de tercers inusuals, la seva ubicació reclamada no és específica, però a Montecarlo, Mònaco, les normes editorials no estan establertes i no hi ha informació sobre ningú a la part superior gestió, inclosos els propietaris. Fins i tot la pàgina de LinkedIn té informació vaga que suggereix que l’equip prové de Veneçuela, Kenya i Nigèria. Res no està clar i això fa sospitar el propi lloc.

Dit això, com que enumeren els seus escriptors per nom i cognom, podeu verificar les seves qualificacions de forma independent buscant-los. No és el lloc web amb més reputació, però es manté a la part superior per les seves freqüents actualitzacions i notícies que cobreixen totes les millors i millors històries de l’espai criptogràfic..

AMBCrypto

 • El nombre mitjà de titulars per dia: de 10 a 20 segons el tipus de dia
 • Classificació Amazon Alexa: # 22.923

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 5.800
 • Facebook: 4.500
 • YouTube: 1.000

Després d’haver-se establert oficialment el 2018, la pròpia AMBCypto és una empresa privada i, des de llavors, s’ha guanyat la reputació de ser una empresa totalment transparent pel que fa al seu calibre periodístic, així com per l’equip editorial..

La pròpia empresa té la seva pròpia pàgina “Autors”, que permet als lectors i subscriptors aprofundir més en els antecedents dels editors i col·laboradors de contingut implicats en el lloc. En la seva major part, el que la gent notarà és que la majoria dels escriptors que treballen en nom de l’equip AMBCrypto operen a l’Índia.

Juntament amb un gran nombre de col·laboradors de contingut i notícies que operen al lloc, AMB compta amb un bon nombre de col·laboradors convidats que proporcionen la seva pròpia informació sobre el món de les criptomonedes i estan formats per experts en les indústries de tecnologia, cadena de blocs, inversions i analítica..

La majoria d’aquests escriptors proporcionen als usuaris biografies breus d’una a dues frases per fer saber als lectors la seva pròpia experiència. En resum, l’equip darrere d’AMBCrypto és molt ampli i està format per dotzenes de col·laboradors i escriptors molt dedicats que cobreixen la gran majoria de temes de l’espai criptomoneda i blockchain..

Equip executiu

 • CEO i cofundadors: Himanshu Kumar i Jeevan Thomas
 • Director d’Operacions – Architha JB

Polítiques editorials

Les polítiques editorials subjacents s’indiquen clarament a la pàgina “Sobre nosaltres” del lloc web AMBCrypto. La pròpia empresa busca presentar-se com una font objectiva, fiable i independent d’informació, notícies i entrevistes per a la criptomoneda i l’espai blockchain.

AMBCrypto s’esforça per proporcionar una font d’informació que “és i serà sempre independent i imparcial”, segons el lloc web del segment sobre nosaltres. Pel que es pot trobar per la nostra part, AMBCrypto és totalment privada i, en conseqüència, significa que té una opinió relativament objectiva pel que fa a criptomonedes, sense demostrar cap favorit explícit. Això és una gesta impressionant quan es considera que consisteix en un equip realment internacionalitzat. La companyia fa tot el possible per proporcionar una perspectiva tan equilibrada de les notícies com pugui.

Sensibilitat del temps

Una forma en què realment respectem AMBCrypto és el fet que opera incansablement; executar i actualitzar el lloc les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Com a resultat, és un dels primers mitjans informatius a respondre sempre que hi ha notícies d’última hora dins del món de la cadena de blocs i la criptomoneda..

Com a resultat d’aquest enfocament en l’objectivitat, l’acció ràpida i la proactivitat, la majoria de les notícies del lloc apareixen en una hora, si no abans, en alguns casos.

Nombre d’anuncis

Gràcies al fet que és una empresa privada, els lectors i subscriptors tenen la sort de no ser bombardejats per massa anuncis al llarg del seu temps al lloc web..

Nombre de comunicats de premsa

Hi ha un nombre moderat de comunicats de premsa que la companyia publica al lloc, juntament amb articles patrocinats en què l’equip treballa conjuntament amb l’empresa afiliada..

Peces especials, Op-Eds i Guies

En la seva major part, AMBCrypto se centra principalment en les notícies quan i quan succeeixen. Dit això, el lloc també inclou articles d’opinió destacats ocasionals, així com guies completes i més articles especialitzats setmanalment..

Juntament amb això, les empreses o anunciants individuals poden contactar directament amb l’equip per enviar publicacions de convidats o articles patrocinats per al lloc web. No obstant això, hi ha càrrecs implicats en fer-ho.

Juntament amb això, els escriptors que col·laboren són benvinguts a enviar els seus propis articles com a publicacions de convidats que apareixeran al lloc web. En resum, l’equip se centra molt a cobrir notícies del món de la criptografia i el blockchain, però hi ha una àmplia gamma d’altres continguts que també es publiquen sovint al lloc web..

Reputació: 8/10

Cobertura de l’esdeveniment

Tot i ser un dels més nous mitjans informatius per a l’espai de criptomonedes, l’empresa no és tan àmpliament visible quan es tracta de cobertura d’esdeveniments d’altres mitjans de comunicació “més grans” que hi ha. Això es deu principalment al fet que, com s’ha explicat anteriorment, són més experimentats però també millor finançats gràcies a aquesta antiguitat.

Algunes de les millors notícies i cobertura d’esdeveniments en què participa AMBCrypto és durant qualsevol esdeveniment que tingui lloc a l’Índia. Per a aquests esdeveniments, en particular, tendeix a proporcionar algunes de les millors cobertures, sobretot quan tenim en compte que la majoria d’altres mitjans informatius centrats en criptomonedes i blockchain tendeixen a estar fora dels estats occidentals..

Mitjà de comunicació social

AMBCrypto, juntament amb tenir una alta taxa d’activitat al lloc, també és força actiu quan es tracta del món de les xarxes socials. Alguns dels seus comptes més actius són Facebook, Twitter, Google+, Youtube i LinkedIn.

Ser un dels llocs de mitjans més recents per al món de la cadena de blocs. L’empresa no té el mateix nombre de seguidors que els competidors més grans i majors, però el que li falta en números el compensa en una comunitat altament activa i que augmenta ràpidament diàriament.

Eines d’usuari

AMBCrypto s’ha centrat sempre en publicar i informar sobre notícies. Això no vol dir que no hi hagi eines que els usuaris del lloc puguin provar. Alguns d’aquests inclouen el seguiment de preus de criptomonedes per mirar els límits de mercat actuals i els valors de les principals crypotocurrencies. Aquesta mateixa eina també es pot utilitzar per a mètriques més complexes, com ara els moviments de preus al llarg de dies i setmanes, el subministrament total d’aquests criptos entre altres mètriques..

El sistema de gestió de contingut per al rastrejador de preus d’AMBCrypto significa que van poder proporcionar-ho als usuaris gràcies a un connector de TradingView. Juntament amb aquesta eina, l’equip també ha llançat des de llavors un servei de llistats per a ofertes inicials de monedes noves i en curs. AMBCrypto no té aplicacions per a mòbils.

Força més gran

Alguns dels punts forts més importants de la companyia és que té un cicle de publicació i difusió molt ràpid per a totes i cadascuna de les seves notícies sobre blockchain i criptomonedes, alhora que es presenta com una font de notícies de propietat privada i totalment independent i objectiva, sense vincles amb cap criptomoneda ni entitats de blockchain específiques.

Un altre dels punts forts que té AMBCrypto és que té un control ferm sobre la cobertura de totes i cadascuna de les novetats del mercat de criptomonedes del sud-est i del sud d’Àsia i del món de la cadena de blocs..

Disseny i interfície d’usuari

El tipus d’interfície que té AMBCrypto és més aviat un disseny estàndard que es veu habitualment als blogs. Permetre als usuaris recórrer les pàgines i trobar històries rellevants o destacades amb relativa facilitat. Hi ha segments clars que destaquen notícies recents, novetats populars, així com aquelles notícies sobre categories més específiques o de nínxol.

En resum, AMBCrypto té una interfície i un disseny relativament fàcil d’entendre i navegar comparables a altres blocs de notícies basats en criptomonedes..

Revisió

El propi AMBCrypto es basa específicament a Bengaluru, es va establir específicament i es va establir formalment per primera vegada el 2017. Tot i que va ser quan es va constituir la pròpia companyia, el lloc web es va llançar a principis del 2018 i des de llavors s’ha convertit en un nom destacat dins de l’espai blockchain i criptomoneda..

Composta per un equip de dotzenes de col·laboradors i escriptors situats al sud d’Àsia, a més de tenir seu a tot el món, AMBCrypto genera una gran quantitat d’històries durant les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana..

AMBCrypto continua sent una empresa privada i, com a resultat, independent. El problema és que hi ha pocs informes de finançament de qualsevol empresa de blockchain o d’on prové el seu finançament. El positiu, però, és que podem veure que manté el seu mantra de ser una empresa totalment independent i objectiva.

Tenint una certa quantitat d’ingressos provinents d’articles de pagament, tindria sentit que tendeixi a publicar més contingut de pagament i comunicats de premsa que de vegades notícies. Els usuaris i les empreses també poden pagar perquè apareguin articles patrocinats i contingut per a convidats al lloc. Tot i que les publicacions de convidats són freqüents, AMBCrypto tendeix a obtenir la majoria del seu contingut d’escriptors qualificats i experimentats.

Un altre dels avantatges afegits d’AMBCrypto és el tipus de presència única al sud i el sud-est asiàtic i el tipus d’informes que pot fer al blockchain i al món criptogràfic en comparació amb els competidors occidentals..

Per a aquells que participen o simplement estan interessats en les notícies sobre blockchain i criptografia que provenen de l’Índia i les regions veïnes, AMB Crypto és una de les millors solucions disponibles. Com que la majoria d’altres llocs web de notícies criptogràfiques es troben a zones del món com Europa, els Estats Units i el Canadà, entre d’altres, això significa que la presentació d’informes sobre l’evolució a Àsia suposa un repte per a aquestes empreses..

A causa d’aquestes restriccions, AMBCrypto pot informar i proporcionar contingut que aquestes empreses occidentals simplement no tenen la flexibilitat per cobrir.

A part d’aquesta accessibilitat a un mercat emergent, l’empresa és molt transparent sobre el tipus d’autors i escriptors que treballen per a ell de forma continuada. Tot i que és el cas dels seus proveïdors de contingut, no passa el mateix amb el personal executiu. Sabem tot el que es pot obtenir dels perfils de LinkedIn d’algunes de les empreses cofundadores com Himanshu Kumar i Jeevan Thomas, que tenen el paper de ‘CEO i cofundador’ de l’empresa..

Queda relativament poc clar si aquestes dues persones actuen activament com a conseller delegat simultàniament o si tenen diferents funcions i simplement utilitzen els títols de conseller delegat i cofundador per simplificar les coses. Si això demostra ser un problema continuat per als usuaris de la plataforma, potser una pàgina addicional “Qui som” seria útil per a l’empresa i ajudaria a aclarir algunes de les preguntes pendents.

Tot i que l’empresa té un èmfasi més gran en la presentació d’objectivitat i informes de notícies amb una capacitat de 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana, AMBCrypto no proporciona essencialment el tipus d’articles de recerca exhaustiva i exhaustiva que trobareu habitualment en altres plataformes de notícies. Però, quan no té aquest tipus de contingut de notícies, té una actitud oportuna cap a les notícies i actualitzacions que cobreixen la quota de lleons de les actualitzacions dels espais de criptografia i cadena de blocs. Aquests també inclouen informació més profunda sobre els moviments de preus dels actius criptointegrals, incloses les notícies de les xarxes socials i l’anàlisi de la tecnologia blockchain..

Tot i que AMBCrypto té algunes limitacions en aquest moment, és important que tinguem en compte que segueix sent una plataforma de notícies relativament jove –havent-se llançat el 2018–, cosa que significa que és un dels membres més nous de l’espai per a criptomoneda. notícies i ja ha aconseguit convertir-se en un dels mitjans de comunicació més coneguts i de bona reputació, fins i tot en aquest petit període de temps.

És per aquestes raons i molt més que AMBCrypto és un lloc de notícies sobre criptografia i cadena de blocs en augment, que continuarà creixent al llarg d’aquest any. És gràcies a aquest creixement i rendiment que l’hem situat als nostres 10 primers rànquings de mitjans de comunicació criptogràfics.

BLOKT

 • Titulars al dia: de 5 a 15
 • Classificació Alexa: # 50.392

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 4.800
 • Telegram – 800
 • Facebook: 1.000
 • Instagram – 470
 • YouTube – 25

Blokt es va establir oficialment com a mitjà de comunicació de criptografia el 2017 i tenia la seva seu a Bangkok, Tailàndia, a més de ser propietat privada de Blokt.com.

Credibilitat i perfils de l’autor

Blokt està format per un equip de poc més de 10 membres altament experimentats i qualificats per al seu equip de redacció, que també es troben a tot el món. Cadascun dels seus escriptors s’acompanya d’algunes de les biografies més profundes i exhaustives que veiem al món de les plataformes de criptomèdia..

Cadascuna d’aquestes biografies d’autors enumera els seus noms i cognoms específics, juntament amb un nivell complet de detall sobre la seva experiència acadèmica i professional, la seva trajectòria personal, on es basen, una ubicació diferent, així com pàgines i informació de contacte de les xarxes socials..

Aquests escriptors tenen una àmplia gamma d’antecedents del món de la tecnologia fintech, el periodisme, l’enginyeria, la banca, així com el desenvolupament de programari i blockchain. En resum, l’equip de redacció que treballa amb Blokt representa un dels millors equips, si no dels més experimentats, en el món dels informes de criptomèdia fins avui.

Equip executiu

 • Fundador i editor de llocs: Greg Adams
 • Gestió de l’editor del lloc – Darren Brazer
 • Editor – Pete Banham

Polítiques editorials

Blokt llista una àmplia i detallada gamma de polítiques editorials en línia a través del seu lloc web. Tanmateix, en contrast amb altres llocs web, Blokt proporciona diversos articles propis com a exemples de la seva política editorial en acció. Quan l’equip de Blokt posa èmfasi en la puntualitat o “puntualitat” del contingut com un dels exemples, el lloc web cita una sèrie d’articles on l’empresa va ser la primera a informar d’aquests grans desenvolupaments..

Quan l’equip de Blokt fa referència a la seva política editorial i a la seva empenta per a un periodista objectiu i imparcial, el lloc web cita una sèrie d’informes on l’equip de Blokt reforçava punts controvertits d’altra banda mitjançant fets ben investigats i, per tant, es va demostrar correcte..

En resum, la política editorial que utilitza Blokt consta de cinc punts específics i generals. Aquests inclouen la necessitat d’informes de notícies imparcials, la publicació oportuna d’acord amb els estàndards excepcionals de l’empresa, històries globalment inclusives, eines de múltiples usuaris i un enfocament no intrusiu cap a la publicitat..

Sensibilitat del temps

Tot i que l’equip de Blokt no és conegut per sortir amb el mateix volum de contingut que normalment es veu dels seus competidors més grans i antics. Tanmateix, hi va haver una sèrie d’instàncies en què l’equip de redacció de Blokt ha estat el primer a publicar un important informe de notícies a l’espai de criptografia i cadena de blocs..

Tot i que l’equip de Blokt no competeix pel que fa a la quantitat d’articles que publica el seu equip, supera el seu pes quan es tracta d’un alt nivell de qualitat d’articles molt puntuals. Algunes d’aquestes mateixes històries també han aparegut per primera vegada a Blokt: inclouen informes sobre l’error de vulnerabilitat multi-sig de Parity durant el novembre de 2017, juntament amb l’associació VeChain amb PwC, juntament amb l’anunci de WaltonChain que s’unia a la Korea Internet of Things Alliance. , entre una àmplia gamma d’altres reportatges.

Peces especials, Op-Eds i Guies

Blokt representa una mica més d’un format hibridat com a lloc web de notícies. Tècnicament funciona com un lloc web de notícies d’una part i una altra guia de criptografia i blockchain. El propi lloc web consisteix en una proporció justa de guies, articles d’opinió i contingut incisiu d’anàlisi.

Els visitants del lloc poden trobar una àmplia gamma de resums molt detallats de les principals criptomonedes, per exemple, els usuaris poden trobar una sèrie de guies orientades més als principiants, als novells i als més experimentats, com ara guies com la Guia “Comerç de criptomonedes per a principiants”.

Reputació: 10/10

Cobertura de l’esdeveniment

Blokt ofereix una gran cobertura als seus visitants, sobretot pel que fa a una àmplia gamma d’esdeveniments de criptografia que tenen lloc a tot el món. Normalment, Blokt se centra més en informar sobre esdeveniments que un editor o escriptor està assistint fins a cert punt, en lloc de simplement copiar informació sobre l’esdeveniment d’un mitjà de comunicació de tercers..

Mitjà de comunicació social

Blokt continua sent altament actiu a les plataformes de xarxes socials com Twitter, Instagram, juntament amb altres formats. Tot i que l’equip de Blokt no té el mateix tipus de tracció a les xarxes socials que els seus mitjans de comunicació criptogràfics molt més antics i molt més antics, la companyia encara ha demostrat ser capaç d’obtenir un bon nombre de seguidors en aquestes pàgines. Entre ells, Blokt ha aconseguit obtenir més de 5.000 seguidors amb èxit només a través del seu compte de Twitter, amb la demostració del lloc web més que expert en la interacció amb aquests mateixos seguidors a través de la plataforma i la generació de referències a partir d’aquests mateixos números..

Per al seu Twitter, per exemple, s’actualitza regularment amb una sèrie de notícies al llarg del dia, des de diverses fins a una dotzena de vegades al dia, amb una sèrie d’aquests reportatges, juntament amb algunes criptocèntriques obscures. piulades. A més del compte principal de Telegram de Blokt, el servei de notícies criptogràfiques també opera un canal de Telegram separat anomenat Split Second Crypto, que agrupa diversos informes de diverses fonts.

Eines d’usuari

Blokt ofereix als seus usuaris diverses eines in situ, juntament amb una sèrie de guies per proporcionar informació per a principiants i usuaris de criptografia amb més experiència per començar a utilitzar Bitcoin, així com guies sobre diversos tipus de criptomonedes. La plataforma també proporciona als usuaris una eina molt única i interessant coneguda com a “Crypto Magic 8 Ball”, que permet als usuaris triar una pregunta abans de fer clic a la pilota (o de fer-la tremolar si teniu un telèfon intel·ligent) per obtenir una contesta. Podeu fer diverses preguntes com ara “BTC Pump?” La 8 Ball es sacsejarà abans de donar una resposta com ara “outlook bullish”. Blokt també afirma que arribaran a la plataforma diverses altres eines en un futur previsible.

Força més gran

Blokt ofereix als usuaris una àmplia varietat de contingut per als seus usuaris, a més de ser únic gràcies al seu desig de representar una institució altament independent i autoritzada per al contingut a tot l’espai criptogràfic, escrita per un equip de creació de contingut veritablement internacional amb dècades d’experiència en la indústria. entre un gran nombre de persones.

Disseny i interfície d’usuari

El lloc web Blokt és una plataforma molt ben dissenyada, amb un èmfasi especial en proporcionar contingut en una interfície molt ordenada, amb tot el seu contingut ben classificat en segments temàtics clarament diferents, accessibles des d’un sistema de menú de baix cap avall des de la part superior de la pàgina.

Blokt permet als seus espectadors passar fàcilment per un ventall de contingut patrocinat, contingut específic de la indústria, anàlisi tècnica i una àmplia gamma d’altres informacions. El propi esquema de colors de Blokt també és molt elegant amb combinacions de colors negre, blanc i gris fosc, juntament amb el seu distintiu bloc o logotip d’estil cub..

Ressenyes

Blokt, que habitualment s’estilitza com a “blokt” al lloc web oficial, representa una de les principals plataformes de publicació de mitjans de comunicació criptogràfics que va ser fundada oficialment el 2017 per Greg Adams. Abans que Adams establís Blokt, Adams tenia una àmplia experiència en sectors com la seguretat, el periodisme en línia, els mitjans de comunicació i el màrqueting..

Havia decidit utilitzar aquestes habilitats per implicar-se més en la criptografia i crear “una extensa llista de contactes a l’espai blockchain”, segons informa la companyia a través del seu lloc web oficial. Aquests mateixos contactes acumulats per Adams serien excepcionalment valuosos per a Blokt per obrir el camí al seu èxit futur.

Avui, Blokt ha aconseguit florir com un dels membres líders de la comunitat de publicació de notícies criptogràfiques en línia. Blokt compta amb un departament d’escriptura amb molta experiència, que li permet cobrir fàcilment i professionalment tota mena d’històries gràcies als escriptors i als seus orígens molt diversos. Tot i que Blokt no és conegut exactament per generar el mateix nivell de quantitat pel que fa al nombre d’articles que publica en comparació amb altres competidors més grans, Blokt competeix amb aquests pesants i més que cops per sobre del seu pes.

Un dels elements refrescants que Blokt ha apostat per això és que fonamenta elements de la seva política editorial amb volums d’evidències reals del propi lloc web. La majoria dels mitjans de comunicació criptogràfics que hi ha tenen la seva pròpia pàgina dedicada “Sobre nosaltres” o fins i tot una pàgina de “Política editorial”, on els usuaris poden veure amb un detall minuciós el tipus d’estàndards que l’equip de Blokt estableix per assegurar-se que pot proporcionar informes de criptografia objectius d’alta qualitat i objectius.

Blokt, però, fa una còpia de seguretat de la seva pàgina de política editorial amb proves reals. Quan Blokt diu que és “oportú”, per exemple, publica diverses històries que van trencar abans que ningú en línia. Entre alguns dels articles que utilitza com a punts de referència s’inclouen algunes de les últimes notícies que va informar amb èxit en primer lloc, com ara la falla de vulnerabilitat Multi-sig Parity descoberta el novembre de 2017, com un dels exemples preeminents..

Com a prova en la seva empenta per inculcar als seus usuaris, l’objectiu de l’objectivitat, proporciona una llista d’enllaços a històries on es poden fer còpies de punts controvertits amb estadístiques. Un altre dels articles que demostren molt aquest és l’article que l’empresa va escriure on l’autor va suggerir que la moneda: els CRÈDITS poden ser una estafa, l’autor va continuar descrivint com els CRÈDITS no havien proporcionat una quantitat substancial. d’evidències per recolzar les seves afirmacions. Moltes companyies de mitjans de criptografia tendeixen a prestar atenció a aquests valors editorials que estableixen a les seves pàgines editorials. Però Blokt sembla ser un dels pocs que segueix l’esperit i la lletra dels valors que va establir a les seves polítiques editorials.

És una de les coses que s’agraeix molt, sobretot per la manera com Blokt aborda la publicitat al seu lloc web. Concretament, la companyia posa un èmfasi especial en la publicitat no intrusiva. La pròpia empresa compta amb els anuncis, tot i que no són tan intrusius quan es tracta d’anuncis en una àmplia gamma de mitjans de comunicació criptogràfics..

Tot i això, Blokt s’esforça amb èxit per reduir al mínim els anuncis, garantint així que l’experiència dels usuaris finals no es vegi obstaculitzada per anuncis excessivament intrusius. Quan es publiquen anuncis al lloc web de BLokt, l’equip assegura que són prou fàcils de distingir pels usuaris del contingut del lloc original.

Realment hauríem de trigar una mica a apreciar la inclusió global que té Blokt com a mitjà de comunicació. Els mitjans de comunicació cripto que hi ha solen centrar-se en una regió o indústria específica, en detriment d’altres àrees del món de la indústria, Blokt, en canvi, busca ser globalment inclusiu..

Situada a Thonglor, Bangkok, Tailàndia, la seu central de Blokt consta de quatre expatriats que comparteixen passió per viatjar, aventures i conèixer gent nova de tot el món. Mentrestant, el seu equip de periodistes associats defensa aquest tipus de valors compartits als diferents països, tant on es troben com fora, sempre que assisteixen a esdeveniments importants. Com a resultat d’això, l’equip de redacció no només és capaç d’escriure d’una manera completament global, sinó que també és completament únic i realitzat dins dels seus respectius camps..

Aquests escriptors provenen de diferents procedències. Alguns d’aquests escriptors tenen estudis avançats. I si els creadors de contingut de Blokt debaten sobre enginyeria, tecnologia blockchain, dret, finances, entre altres tipus de temes, el lloc web és més que capaç de parlar amb un gran grau de competència en una àmplia gamma de temes..

Per totes aquestes raons i molt més, Blokt s’estableix amb èxit com un lloc web altament autoritari dins d’una indústria en evolució i creixement significatius com les criptomonedes i la tecnologia blockchain. I, si bé ara és conegut per la distribució de diversos reportatges i articles en el mateix tipus de quantitat que altres llocs web de l’espai, supera amb escreix el seu pes amb aquestes mateixes empreses a l’hora de produir treballs d’alta qualitat a partir d’un equip d’escriptors i editors amb molta experiència.

Bits en línia

 • Titulars al dia: de 5 a 10
 • Classificació Alexa: # 30.451

Seguiment de xarxes socials

 • Twitter: 3.200
 • Facebook: 10.200
 • YouTube: 1.200

Establert el 2017 per la companyia limitada Talon Media Group, Bits Online, juntament amb la seva empresa matriu, es van establir oficialment i operen a Charlestown, Nevis, Sant Cristòfol i Nevis.

Credibilitat i perfils de l’autor

Bits Online garanteix que cadascun dels seus escriptors sigui visible al lloc web per nom i cognom, sobretot assegurant-se que es faci referència a la part superior de cadascun dels seus articles. Per als visitants del lloc web, poden fer clic al nom de l’escriptor, que els condueix a una breu biografia d’una a dues frases que il·lustra el tipus de formació professional i acadèmica que ha tingut l’autor, especialment quan es relaciona amb criptomonedes i blockchain..

Amb el seu equip de redacció, sembla que és un equip amb seu a tot el món, amb tres d’ells a Àsia com Corea del Sud, el Japó i l’Índia, així com a la Federació de Rússia, incloent Amèrica del Sud i del Nord (Argentina i els Estats Units).

La distribució internacional del seu equip de redacció té un avantatge afegit per a l’equip de Bits Online en general. L’empresa és capaç d’assignar escriptors locals a diverses històries d’aquesta regió del món, cosa que permet millorar significativament el tipus de cobertura que aquests escriptors poden proporcionar, especialment quan es relaciona amb la cobertura d’esdeveniments criptogràfics internacionals..

En general, el propi equip de redacció produeix un alt nivell de contingut de contingut per al lloc, proporcionant una gran quantitat d’informació local única que de vegades faltaria a altres mitjans de comunicació del món de la criptografia i la cadena de blocs..

Equip executiu

 • Editor en cap -Scott Fargo
 • Editor principal -Evan Faggart
 • Editor – William Peaster

Polítiques editorials

Bits Online continua descrivint detalladament les seves polítiques editorials a la secció breu de la pàgina “Qui som”? L’equip de Bits Online afirma que el seu objectiu és proporcionar “les últimes novetats i comentaris informats sobre bitcoins, blockchain, criptomoneda, fintech i tecnologia”, mentre que també va intentar presentar una sèrie d’opinions d’una gran quantitat d’experts de la indústria. com a privilegiats.

La pròpia companyia també afirma que intenta “servir als grups d’interès amb informes fets i fets sobre les històries importants de la nostra indústria”. Bitsonline no revela públicament la seva política publicitària.

Sensibilitat del temps

Bits Online fa que sigui un costum d’actualitzar el seu lloc de manera molt freqüent. Això és especialment cert sempre que hi hagi un esdeveniment criptogràfic important. Tanmateix, en un dia més ordinari per a l’equip, l’equip de Bits Online serà l’encarregat d’actualitzar la pàgina amb 5 a 10 titulars al dia, tot i que això pot dependre de la ocupació del dia.

Si sou el tipus de persona que busca un èmfasi especial als llocs web que cobreixen les últimes històries del món de la criptografia i la cadena de blocs, és probable que hi hagi llocs més grans que pugueu visitar per obtenir actualitzacions més oportunes. Tanmateix, la notícia de tendència i la cobertura de notícies d’última hora de Bits Online se solen afegir a la plataforma durant les primeres 12 a 24 hores de la història..

Juntament amb això, el propi equip de redacció, distribuït internacionalment, significa que no només pot proporcionar una visió local de diverses notícies més centrades en la regió. Aquest mateix equip és més que capaç d’informar sobre una àmplia gamma d’històries i actualitza el lloc web les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana..

Peces especials, Op-Eds i Guies

Bits Online, juntament amb cobrir les notícies del món de la criptografia i el blockchain, també té una secció d’educació força completa dins de la seva plataforma en línia. Aquestes guies proporcionen informació variada per a aquells que comencen al món de l’ús i la inversió de criptografia o simplement busquen entrar en diferents camps com la mineria de criptografia..

Algunes d’aquestes guies inclouen algunes com ara ‘Can I Make Money Mining Bitcoin?’, Com un exemple, mentre que altres ofereixen una visió més rudimentària dels aspectes clau per als que comencen a l’espai. Tot i que proporciona aquests recursos, l’enfocament principal de l’equip és les notícies i l’anàlisi en lloc de les guies d’instrucció.

Reputació: 7/10

Cobertura de l’esdeveniment

Tot i ser un dels llocs web més petits de cobertura informativa, Bits Online ha aconseguit diferenciar-se per ser molt actiu en la manera de cobrir esdeveniments internacionals. Juntament amb aquesta cobertura periodística, el canal de YouTube Bits Online també inclou desenes de vídeos que mostren aquests diversos esdeveniments menors i importants del món criptogràfic..

Bits Online té un especial interès en entrevistar persones importants i amb molta influència durant aquests esdeveniments, obtenint informació sobre diversos productes, juntament amb opinions sobre els desenvolupaments en general dins de la indústria de la criptografia i el blockchain..

Algunes de les entrevistes més recents que Bits Online ha realitzat a través dels seus canals de YouTube inclouen una sèrie d’influents i emprenedors de la llista A com Jihan Wu.

Sempre que l’equip de Bits Online decideix assistir a aquests esdeveniments en persona, la companyia s’esforça per proporcionar una gran cobertura tant a través del seu bloc com del seu canal de YouTube. Quan comença la preparació d’aquests esdeveniments en particular, Bits Online també publicarà una o diverses guies sobre aquest esdeveniment, que proporcionaran informació i ajuda a aquells que vulguin assistir-hi, i aprendrà més sobre l’esdeveniment i què podeu esperar.

Mitjà de comunicació social

Entre els diversos tipus de mitjans de comunicació social que utilitza Bits Online, la companyia demostra ser la més activa en Twitter, Facebook i YouTube. En general, Bits Online utilitza aquests diversos canals de xarxes socials per compartir les seves últimes notícies, actualitzacions, històries i entrevistes, ja que estan disponibles al lloc web oficial de Bits Online..

Juntament amb aquests canals de xarxes socials, Bits Online demostra ser més que actiu a través del seu canal de YouTube, especialment durant esdeveniments internacionals, proporcionant als usuaris accés a desenes de vídeos de tota la indústria de la cadena de blocs i de les criptomonedes, incloses les entrevistes amb figures altament influents..

Eines d’usuari

En aquest moment, l’equip de Bits Online no proporciona als usuaris accés a cap tipus d’eines relacionades amb criptografia o blockchain. I encara no està clar si té intenció o no en un futur proper.

Força més gran

L’equip de Bits Online, en general, proporciona una cobertura excepcional a través d’una publicació de blocs, així com d’un canal de YouTube, com ara una sèrie de guies, entrevistes i cobertura d’esdeveniments internacionals, abans, durant i després dels esdeveniments a general.

Disseny i interfície d’usuari

El propi Bits Online ofereix als seus usuaris un disseny de bloc relativament senzill i sense tonteries, amb una sèrie d’imatges desplaçables que circulen per la part superior de la pàgina principal, totes elles acompanyades d’una sèrie de titulars i de diversos comunicats de premsa en dues barres laterals..

Aquesta interfície d’usuari és una mica més complicada en comparació amb altres llocs web de criptografia i cadena de blocs, i Bits Online situa les notícies i informes d’avui inusualment a prop de les històries publicades fa diverses setmanes, cosa que fa que sigui molt inusual que els visitants del lloc puguin veure la primera pàgina i crear una impressió negativa per a aquells que són completament nous a la plataforma, especialment quan busquen les últimes notícies.

Revisió

Bits Online funciona com un mitjà de comunicació de criptografia que és propietat de la societat limitada Talon Media Group, que té la seva seu a Charlestown, Nevis, St Kitts i Nevis..

A més d’establir-se relativament recentment, sobretot en comparació amb altres plataformes de notícies, compta amb un fort rànquing Alexa amb desenes de milers de seguidors de xarxes socials entre les seves diverses plataformes. El tipus de rendiment que ha demostrat al llarg dels anys és impressionant: poder atraure més trànsit en algunes ocasions que alguns dels seus homòlegs més grans i antics.

Tot i que el lloc web en si no és tan prolífic a l’hora de publicar històries importants, sobretot quan es tracta de la capacitat dels seus competidors més grans de fer el mateix, encara aconsegueix capturar el trànsit d’una comunitat de criptografia i blockchain relativament diversa gràcies a la seva varietat de contingut, com ara vídeos, entrevistes, podcasts, juntament amb altres materials únics.

Tot i que diversos llocs web de notícies sobre criptomonedes i blockchain generalment opten per ignorar YouTube com a mitjà de creació, entrevistes i informes de contingut, Bits Online s’ha centrat especialment en el seu contingut de vídeo. Amb el canal dedicat de YouTube de Bits Online que s’actualitza regularment amb una àmplia gamma de vídeos de conferències de blockchain i de criptomonedes internacionals menors i importants, juntament amb entrevistes amb figures destacades i influents de tot el món de la criptomoneda.

Actualment, l’equip de Bits Online té fins a la data més de desenes de vídeos publicats al seu canal, i la seva presència a YouTube continua creixent i obtenint influència. Avançant, Bits Online té la intenció de seguir fent ús del seu canal de YouTube i contingut de vídeo per mostrar encara més entrevistes i correspondència dels darrers esdeveniments i figures influents..

Bits Online es manté relativament transparent pel que fa al seu equip de redacció i edició. Amb la llista de tots els seus autors per nom i cognom a la part superior de qualsevol article que aparegui al lloc web. Els visitants que facin clic en aquest nom d’escriptors podran veure tot el contingut que han proporcionat per al lloc web de Bits Online, juntament amb un resum relativament breu de l’escriptor en qüestió, amb totes les seves qualificacions professionals i experiència en la indústria..

Basat en la informació limitada disponible a la pàgina de LinkedIn per a Bits Online, l’empresa està dirigida per l’editor en cap, Scott Fargo. A part d’aquest nivell d’informació relativament bàsic, hi ha disponible una informació relativament escassa relativa a l’equip directiu i / o fundador de Bits Online, amb la pàgina “Qui som” que proporciona una quantitat escassa d’informació sobre quan es va fundar exactament l’empresa o qui dirigeix ​​exactament l’empresa.

Juntament amb aquesta quantitat vaga i escassa d’informació, la ubicació de Bits Online és força inusual en comparació amb altres plataformes de cadenes de blocs i criptografia. És un dels pocs, per exemple, que té la seu oficial i es queda sense Saint Kitts i Nevis. Bits Online continua proporcionant una adreça específica per a l’empresa com Charlestown, Nevis, i, tot i que s’estableix allà, presumptament, no se sap si el propi equip de redacció, amb certa capacitat, es basa en la mateixa regió.

Tot i que l’empresa Bits Online té la seva seu fora d’aquesta regió, estudiar l’empresa matriu ‘Talon Media Group’ va revelar una quantitat molt limitada d’informació sobre l’empresa en qüestió. És per això que no està del tot clar quan es va fundar oficialment Bits Online; la majoria dels perfils de l’empresa afiliada a les xarxes socials semblen apuntar que es va establir el 2017. Tot i que és el que afirmen aquests llocs, el canal de YouTube té una sèrie de vídeos que daten del 2014, inclosos diversos episodis del seu “Coin Brief Podcast”.

Pel que fa a l’equip de redacció de la companyia, Bits Online compta amb una gamma impressionantment variada d’escriptors altament qualificats i experimentats repartits per tot el món que cobreixen una sèrie de notícies. Això demostra el tipus d’enfocament artesanal que Bits Online té envers el seu equip de redacció: escollir contractar un nombre estratègicament situat d’escriptors altament qualificats, que representin les diverses empreses on resideixen, en lloc de contractar un gran nombre d’escriptors..

Gràcies a aquest enfocament, l’equip de Bits Online compta amb escriptors de Rússia, Corea del Sud, Índia, Japó, Regne Unit, Argentina i Estats Units. Gràcies a aquest enfocament d’utilitzar avatars geogràfics d’escriptors per a la seva regió del món, Bits Online proporciona un gran nivell de cobertura, tant de notícies com d’esdeveniments..

Per resumir, Bits Online funciona al màxim quan proporciona cobertura dels esdeveniments i notícies més recents que s’estan produint al món conjunt de la criptomoneda i la tecnologia blockchain. Juntament amb el seu contingut escrit, el canal dedicat de YouTube de la companyia proporciona als subscriptors i visitants publicacions i contingut periòdic de vídeo d’entrevistes d’alta qualitat professional amb alguns dels noms més importants del món de les criptomonedes, juntament amb altres informes de diversos esdeveniments criptogràfics..

A més, compta amb un equip de redacció amb seu a tot el món, des d’Àsia, Europa fins a Amèrica del Sud i del Nord. Gràcies a aquest equip situat a nivell internacional, la companyia fa una bona feina proporcionant informació local sobre les principals notícies i novetats de tota la indústria..

Tot i que la companyia en si no es coneix exactament com un dels mitjans de comunicació de criptografia més grans, més populars i més prolífics que hi ha a l’espai. Tot i així, Bits Online ha esculpit el seu propi nínxol únic pel seu alt contingut de qualitat, juntament amb la cobertura d’esdeveniments de criptografia i blockchain, així com la seva cobertura de vídeo..

Paraula final als principals llocs de criptografia

Aquí ho teniu gent. Obvioulsy, sabem que MasterTheCrypto.com és el vostre lloc web de criptomonedes preferit, però el nostre objectiu principal és oferir guies i tutorials de prestatgeries de primer nivell i vam sentir la necessitat d’almenys desglossar una llista dels millors llocs web de notícies sobre criptomonedes a seguir..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map