Inversió de la dècada: informe d’accions de la cadena de blocs de tecnologia Genesis

tecnologia-inversió-de-la-dècada-blockchain-gènesi-tecnologia

Palm Beach Research Group ha llançat una nova campanya de màrqueting per al seu butlletí de correu electrònic financer, The Palm Beach Letter. La campanya de màrqueting descriu una “inversió de la dècada” detectada per Teeka Tiwari.

A l’informe “La inversió de la dècada”, Teeka enumera tres empreses de tecnologia blockchain que s’espera que capturin una part de la indústria blockchain a mesura que creixi un 295.000% en els propers anys.

Què és aquesta anomenada “inversió de la dècada”? Poques setmanes abans que es produeixi l’infame Jetinar, la Inversió de la dècada de Teeka Tiwari està creant buzz al món de les criptomonedes i de la cadena de blocs a causa del seu historial d’èxit demostrat en la selecció de guanyadors que van arribar a obtenir guanys excepcionals. Seguiu llegint mentre expliquem tot el que heu de saber sobre el nou informe “Inversió de la dècada” de Palm Beach Research Group.

Què és la inversió de la dècada??

Palm Beach Research Group ha publicat un nou informe en línia anomenat La inversió de la dècada.

Si us subscriviu a The Palm Beach Letter avui, rebreu una còpia gratuïta de l’informe, així com diversos altres informes de bonificació, com ara 5 monedes a 5 milions de dòlars o Crypto Income Quarterly.

La inversió de la dècada és en realitat tres inversions: l’informe descriu tres “accions obligatòries” que s’espera que obtinguin enormes guanys en els propers anys.

Les tres accions que figuren a La inversió de la dècada estan relacionades amb una indústria que Teeka anomena “Genesis”. Teeka espera que aquesta indústria creixi un 295.000% en els propers anys:

“La invenció que compartiré amb vosaltres avui, que anomenaré” Gènesi “, per un motiu que quedarà clar en breu, està prevista que creixi 32 vegades més que el 5G”.

Teeka afirma que algunes de les corporacions més grans dels Estats Units han invertit en aquesta tecnologia “Genesis”. Descriu com Warren Buffett és un dels principals patrocinadors mundials de Genesis i que Apple va rebre recentment dues patents per Genesis.

A l’informe, aprendreu que aquesta misteriosa tecnologia “Genesis” és simplement blockchain. Teeka Tiwari és un gran creient en el bitcoin i el blockchain. Espera que la tecnologia creixi enormement durant els propers anys.

A La inversió de la dècada, Teeka comparteix les seves tres principals empreses de tecnologia blockchain. S’espera que cada empresa capturi una gran part del mercat de la cadena de blocs durant els propers anys. Segons Teeka, invertir en aquestes empreses avui és com comprar Amazon o Google abans del boom del Dot Com.

Per què Teeka espera un creixement massiu en blockchain??

inversions de la dècada en accions de blockchain

Blockchain no és una tecnologia secreta. Fa anys que sentim parlar de blockchain i bitcoin. Llavors, per què Teeka creu que la indústria té molt més marge per créixer??

Teeka Tiwari creu que blockchain té usos “amplis i variats” en diverses indústries. Algunes de les àrees específiques on el blockchain pot millorar són:

 • Modernització de la indústria immobiliària de 217 bilions de dòlars
 • Combatre els 1,7 bilions de dòlars en mercaderies falsificades venudes cada any
 • Millora del sistema de votació electoral
 • Reduir els costos sanitaris
 • Assegurar el subministrament d’aliments

Les empreses alimentàries utilitzen blockchain per rastrejar els aliments des del seu origen fins a la seva destinació final, per exemple, ajudant-los a rastrejar els ingredients fins al producte acabat. Els minoristes utilitzen blockchain per separar béns reals i falsificats.

Teeka també descriu com les principals indústries financeres es troben “en tot blockchain”. Descriu com la Depository Trust Clearing Corporation (DTCC), per exemple, acaba de traslladar 10 bilions de dòlars a la cadena de blocs.

És evident que Teeka creu que hi ha un gran potencial en tecnologia blockchain.

Si us inscriviu al butlletí de correu electrònic de Teeka Tiwari, The Palm Beach Letter, avui, rebreu una còpia gratuïta de The Investment of the Decade.

Què és la carta de Palm Beach?

The Palm Beach Letter és un butlletí financer alternatiu publicat per Palm Beach Research Group.

El butlletí es promociona en línia amb enormes reclamacions sobre el potencial de guanys dels inversors. Si voleu enriquir-vos ràpidament amb un risc mínim, és possible que Palm Beach Research Group tingui el consell d’inversió que necessiteu.

Palm Beach Research Group afirma que la seva cartera de models ha tingut un rendiment molt bo en els darrers anys:

“Des del 2011, la cartera de models de The Palm Beach Letter ha tingut un rendiment inigualable … amb una mitjana del 89% anual”.

Tiwari també afirma que els rendiments han estat encara millors des que va assumir la cartera el 2016, amb una mitjana del 154% anual.

Si us subscriviu a The Palm Beach Letter, obtindreu accés a aquesta cartera de models. També rebreu butlletins periòdics per correu electrònic amb els últims consells financers, moviments del mercat i consells sobre accions.

Qui és Teeka Tiwari?

tecnologia-inversió-de-la-dècada-de-la-gènesi

Teeka Tiwari és analista financer que treballa actualment per al grup de recerca Palm Beach. Té formació en banca.

Tiwari és editor de The Palm Beach Letter. També publica Palm Beach Confidential, que és un butlletí de correu electrònic centrat en criptografia.

Tiwari va arribar als titulars de la comunitat bitcoin per la seva predicció de “5 monedes a 5 milions de dòlars”. Com veieu a l’informe La inversió de la dècada, Tiwari creu molt en la tecnologia de criptografia i blockchain.

Què s’inclou amb The Palm Beach Letter?

Com a part de la nova promoció, la vostra subscripció a The Palm Beach Letter inclou un grapat d’informes de bonificació, inclòs l’informe de blockchain, La inversió de la dècada. A continuació, es mostra el que s’inclou amb la nova subscripció:

 • Subscripció d’un any a The Palm Beach Letter
 • Informe de bonificació núm. 1: la inversió de la dècada: tres accions imprescindibles que impulsaran la revolució del 295.000% de Blockchain
 • Informe de bonificació núm. 2: Blockchain “Moonshots”: tres possibilitats de convertir 1.000 dòlars en 1,6 milions de dòlars
 • Informe de bonificació núm. 3: el manifest de Davos
 • Informe de bonificació núm. 4: La Bíblia de les ofertes privades: com obtenir guanys de mida reduïda amb petites inversions
 • Informe de bonificació núm. 5: Com posseir una flota de cotxes clàssics per només 50 dòlars cadascun

Feu clic aquí ara per veure la inversió de Teeka Tiwari de la dècada sobre l’informe Genesis Technology i Blockchain Stocks de Palm Beach Letter.

El preu de les cartes de Palm Beach

Una subscripció d’un any a The Palm Beach Letter té un preu de 49 dòlars.

Si compreu The Palm Beach Letter per 49 dòlars avui mateix, se us inscriurà automàticament al sistema de renovació automàtica. A la vostra targeta de crèdit se us cobrarà 129 USD un any a partir d’avui i continuareu subscrit a The Palm Beach Letter fins que no cancel·leu.

La política de devolució de cartes de Palm Beach

Totes les compres tenen una garantia de devolució de 60 dies. Podeu rebre un reembossament complet de la vostra compra en un termini de 60 dies.

Si sol·liciteu un reembossament, encara se us permet conservar els informes gratuïts, tot i que ja no us subscrivireu a The Palm Beach Letter.

Paraula final

Teeka Tiwari ha publicat un informe anomenat La inversió de la dècada. En l’informe, Teeka comparteix les seves tres millors accions de blockchain. Teeka creu que aquestes existències creixeran significativament durant els propers anys a mesura que la cadena de blocs continuï creixent.

Per accedir a les estadístiques d’inversió de Genesis Technology i a l’informe La inversió de la dècada, us heu de subscriure al butlletí de correu electrònic Palm Beach Letter de Teeka Tiwari..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner