Ingressos criptogràfics trimestrals: pla de jubilació de drets d’autor de Palm Beach

pla-de-jubilació-de-cripto-ingressos-trimestrals-de-tecnologia

Teeka Tiwari ha llançat una nova campanya de màrqueting per al seu butlletí trimestral Crypto Income. Es diu “el pla de jubilació de drets de tecnologia”.

Seguint els consells d’inversió de Teeka en el pla de jubilació de drets de tecnologia, podeu “cobrar 180.472 $ cada any” i “gaudir d’ingressos per a la vida” mentre “comenceu amb només 100 $”, almenys segons Teeka Tiwari.

Com passa amb altres pàgines de màrqueting de Teeka Tiwari, la pàgina de vendes de Tech Royalty està plena de reclamacions grandioses de seguidors que converteixen petites inversions en fortunes massives..

“He convertit 12.000 dòlars en 1.032.763 dòlars en poc més d’un any? !! Vaja. Gràcies sembla insuficient “, escriu un dels fidels seguidors de Teeka després de seguir els seus consells d’inversió.

“Gràcies a vosaltres, tinc més de 4,5 milions de dòlars”, escriu un altre seguit.

Quin és el secret que hi ha darrere del sistema d’inversió de drets de tecnologia de Teeka Tiwari? Vegem de prop com funciona i si es tracta d’una estafa o d’una oportunitat legítima d’inversió.

Revisem trimestralment Crypto Income i comprovem de què es tracta el pla de jubilació de Palm Beach Tech Royalty de Teeka el 2020.

Què és el pla de jubilació de drets d’autor tècnic?

El pla de jubilació de royalties tecnològiques de Teeka Tiwari es descriu com “un flux de royalties que permet recollir diners en efectiu a la mà cada dia, setmana o mes, amb la nova tecnologia”.

Aquests drets d’autor tecnològics són similars als drets d’autor tradicionals, en què rebeu un pagament periòdic per alguna cosa que teniu, com ara una pel·lícula, una cançó o un llibre..

Viouslybviament, moltes empreses tecnològiques donen dividends. Però, quina diferència hi ha entre els “drets de tecnologia” de Teeka i un dividend?

Teeka respon a aquesta pregunta afirmant que els drets de tecnologia paguen molt millor que els dividends.

“Les inversions normals de dividends tenen un rendiment mitjà anual de només l’1,85% … però els drets d’autor tecnològics ja us podrien haver proporcionat rendiments màxims del 517%, del 770%, del 987% … fins i tot del 9.161% i més”.

Teeka també afirma que, aprofitant aquests drets tecnològics actuals, podeu guanyar 180.472 dòlars per any de per vida amb només una inversió de 100 dòlars..


“Penseu en això … podeu començar amb tan sols 100 dòlars … retirar-vos en un any … i gaudir d’ingressos per tota la vida”.

Viouslybviament, tot això sona massa bé per ser cert, sobretot d’una empresa com Palm Beach Research Group coneguda pels seus exagerats testimonis de clients.

Llavors, de què parla exactament Teeka Tiwari? Què és un regal de tecnologia?

Les realitats tecnològiques són criptomonedes

Després d’enlluernar-vos amb ridícules afirmacions sobre la quantitat de diners que podeu guanyar seguint els seus consells d’inversió, Teeka Tiwari finalment arriba al punt del seu argument: les seves “regalías tecnològiques” són només criptomonedes..

Teeka sembla ser particularment alcista sobre la tecnologia blockchain subjacent a les criptomonedes. La pàgina de vendes mai no diu “blockchain” pel seu nom, tot i que Teeka descriu quantes de les seves regalías / criptomonedes tecnològiques es basen en aquesta tecnologia.

Per què hi ha una oportunitat per a aquest creixement exponencial al camp? Per què Teeka reclama una inversió de 100 dòlars que pot fer que sigui milionari??

Bé, Teeka descriu l ‘”efecte de xarxa” de la tecnologia criptogràfica i blockchain:

“Amb els drets d’autor tecnològics, obtindreu l’oportunitat de treure profit de l’efecte de xarxa. El programari de drets d’autor tècnic [programari de criptografia / cadena de blocs] pot arribar a milions d’usuaris, pràcticament d’un dia per l’altre. Com que l’adopció no es produeix d’una persona a la vegada … passa exponencialment “.

Teeka també afirma tenir una estratègia d’inversió secreta que li permet recollir dividends cada hora, cada dia, cada setmana o cada mes, segons sigui necessari. No està clar de què parla aquí, però sembla que estigui parlant de vendre periòdicament alguns dels vostres actius criptogràfics per bloquejar els guanys i, a continuació, anomenar aquests beneficis com a “drets d’autor”.

Feu clic aquí ara per veure la presentació trimestral de Crypto Income de Teeka Tiwari ara mateix.

Teeka creu que els actius criptogràfics són la gran nova classe d’inversió

En última instància, l’argument de la “royalties tecnològica” de Teeka es basa en la idea que les institucions estan a punt d’inundar-se en criptomonedes.

Teeka apunta a proves com el fet que Fidelity afegeix suport de criptografia a tots els comptes de corretatge. TD Ameritrade està a punt de fer el mateix. A mesura que hi hagi més plataformes de corretatge, els diners es destinaran a la criptografia, almenys, segons Teeka.

Teeka també esmenta Bakkt, la plataforma d’intercanvi criptogràfic llançada per l’Intercontinental Exchange (ICE), propietaris de la Borsa de Nova York (NYSE). El volum de Bakkt ha anat creixent constantment durant els darrers mesos des del llançament al setembre de 2019.

Amb això en ment, Teeka creu que altres corredories seguiran el mateix ràpidament i afegiran suport criptogràfic:

“Creieu que Schwab … TD Ameritrade … Interactive Brokers … i tots els altres corredors en línia … només quedarà al costat i deixarà que Fidelity sigui l’únic? De cap manera! No és el que passa en una indústria competitiva com les finances “.

A causa d’aquest efecte, Teeka creu que el cripto és una nova classe d’actius igual que els REIT, ETF, fons d’índex i accions tecnològiques. Tanmateix, a diferència d’aquestes classes d’actius, els inversors ordinaris poden invertir avui mateix juntament amb els primers adoptants i les institucions. No cal que espereu que una empresa es faci pública o que tothom en tingui notícia abans de comprar:

Per descomptat, els crítics diran que la criptografia ja ha superat amb escreix el punt “aquí pots comprar”. Els crítics afirmaran que la criptografia ja ha tingut el seu cicle històric de creixement i auge. El bitcoin tornarà mai als seus màxims de 20.000 dòlars o més? Teeka Tiwari sens dubte sembla que sí. Si també ho creieu, podeu seguir els seus consells d’inversió per guanyar milions, com a mínim, segons Teeka.

Què és Crypto Income trimestralment??

El “pla de jubilació de royalties tecnològiques” de Teeka Tiwari és només una campanya de màrqueting per al seu butlletí trimestral Crypto Income.

Un cop cada tres mesos, Teeka enviarà una còpia de Crypto Income Trimestralment a la safata d’entrada. El butlletí conté consells sobre inversions, com ara els tipus de criptomonedes que hauríeu de comprar ara mateix per obtenir guanys massius.

Igual que amb altres productes de Palm Beach Research Group, Crypto Income Quarterly promet diners fàcils i riquesa ràpida. Seguint els consells d’inversió inclosos al butlletí, podeu obtenir enormes guanys amb una probabilitat limitada de pèrdua, almenys segons l’equip del Palm Beach Research Group..

Teeka afirma que podria vendre Crypto Income Trimestralment per molt més del que està venent actualment. No obstant això, per pura bondat del seu cor, Teeka ha optat per mantenir els preus baixos:

“Accediu a l’única investigació de qualitat de fons de cobertura disponible actualment sobre aquesta oportunitat totalment nova d’enriquir-vos fora del mercat de valors. Per descomptat, podria vendre la meva investigació a fons de cobertura i altres inversors de grans lligues i fer aproximadament entre 20 i 40 vegades el que faig ara. Però la veritat és que tinc tots els diners que necessitaré “.

Ingressos criptogràfics trimestrals

Crypto Income Quarterly té un sistema de preus estrany i car:

  • Nova quota d’adhesió als membres: 2.000 dòlars
  • Tarifa de renovació: 249 dòlars cada tres mesos

Sí, pagueu 2.000 dòlars només per unir-vos a Crypto Income Trimestral. Després, haureu de pagar 249 dòlars per cada número posterior (996 dòlars a l’any).

Tota aquesta informació està oculta en lletra petita a la part inferior de la pàgina de vendes trimestrals de Crypto Income, cosa que fa que sigui difícil veure exactament a què us registreu quan introduïu la informació de la vostra targeta de crèdit..

Què s’inclou amb Crypto Income Trimestralment??

Si us subscriviu a Crypto Income Trimestralment a través de la pàgina de vendes de regalies tecnològiques, obtindreu un grapat de productes de bonificació, inclosos:

Subscripció d’un any als ingressos criptogràfics trimestrals: Reps una subscripció anual a Crypto Income Quarterly, que s’entrega a la safata d’entrada de correu electrònic una vegada al trimestre.

Els meus tres drets tècnics principals el 2020 per a la jubilació anticipada: Teeka enumera tres “drets d’autor tecnològics” (és a dir, criptomonedes o companyies de blockchain) que recomana comprar avui. Teeka afirma que una inversió de 100 dòlars avui suposarà una inesperada inversió de 100.000 dòlars anuals o més a partir d’aquest any.

10 situacions especials d’ingressos de criptomonedes que us podrien proporcionar 81.624 dòlars per any o més de per vida: Aquest llibre electrònic enumera deu situacions especials d’ingressos en criptomonedes que us poden proporcionar 81.624 dòlars per any o més de per vida.

Estadístiques de criptografia de Wilson: Greg Wilson de Palm Beach Research Group publica un butlletí anomenat Wilson’s Crypto Insights. El butlletí reclama proporcionar “anàlisi a nivell de fons de cobertura”. Teeka també afirma que “ara només el reben 52 professionals al món”.

Actualitzacions periòdiques de correu electrònic: Teeka periòdicament enviarà correus electrònics als subscriptors per actualitzar-los sobre qualsevol notícia, desenvolupament de criptografia recent o canvis de posició.

Guia d’inici ràpid de criptografia d’ingressos: La vostra subscripció inclou un llibre electrònic que explica com funcionen les criptomonedes, com començar avui i com s’ajusten a la vostra cartera de jubilació.

Guies de vídeo criptogràfic: Un instructor de criptografia anomenat Hector Pena ha elaborat guies de vídeo criptogràfic que us guiaran pels primers passos de compra de criptomoneda.

Tots aquests productes addicionals són llibres electrònics. Es lliuraran a la safata d’entrada un cop hàgiu pagat la quota de membre nova de 2.000 $ per a Crypto Income Quarterly.

Paraula final sobre pla de jubilació de drets d’autor

Crypto Income Quarterly és un butlletí del Palm Beach Research Group i Teeka Tiwari. Teeka Tiwari és un antic gestor de fons de cobertura que recentment s’ha especialitzat en criptografia.

Teeka és molt alcista en criptomoneda. Sembla que pensa que la criptografia està a punt d’explotar amb el creixement. Com a prova, assenyala el fet que Bakkt, TD Ameritrade, Fidelity i altres principals plataformes de corretatge donen suport a la criptografia; i altres corredories aviat haurien de seguir el seu exemple..

Teeka Tiwari ha publicat una nova pàgina de vendes per promocionar Crypto Income Trimestralment. A la pàgina de vendes es parla del “pla de jubilació de royalties tecnològiques” i dels “drets d’autor” en què podeu invertir.

Com passa amb altres productes del Palm Beach Research Group, la pàgina de vendes està plena de ridícules afirmacions de guanys: invertint 100 dòlars en les criptomonedes recomanades de Teeka avui, per exemple, podeu obtenir ingressos garantits de 100.000 dòlars anuals de per vida. Fins i tot les persones que van comprar 100 dòlars de bitcoins el 2009 no guanyen aquest tipus de diners!

Crypto Income Quarterly també té una configuració de preus inusualment cara. Vostè paga 2.000 dòlars només per unir-se al butlletí. Després, pagueu 249 dòlars cada trimestre per cada número addicional del butlletí. Si compliquem les coses, tota aquesta informació de preus s’amaga en una impressió fina i de colors clars a la part inferior de la pàgina de vendes.

En última instància, hi ha problemes significatius amb Crypto Income Quarterly i com el butlletí es comercialitza en línia, i el pla de jubilació de drets d’autor tecnològic n’és un exemple més..

Tanmateix, si sou optimistes de les criptomonedes i creieu en la saviesa inversora de Teeka Tiwari, és possible que vulgueu inscriure-us a Crypto Income Trimestralment a través de la pàgina de vendes del pla de jubilació de drets de tecnologia..

Descobriu de què tracta el pla de jubilació de drets d’autor de Teeka Tiwari per al seu butlletí trimestral Crypto Income.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map