Influenciadors de criptomonedes més populars: els 236 experts més destacats del 2020

llista d’influents més populars en criptomonedes

Contents

The Who’s Who of the Crypto World: una llista de les 200 persones amb més influència de Bitcoin i Blockchain

La llista dels 236 influents de criptomonedes més importants de l’ecosistema bitcoin és una recopilació de les personalitats més destacades de l’era blockchain fins ara. El catàleg de les persones més populars de la famosa criptografia es va dissenyar per combinar tots els experts, creadors, inversors, privilegiats i coneixedors ben respectats dissenyats per ajudar-vos a reforçar el vostre perfil d’amics a les principals xarxes socials..

Com és probable que la majoria dels nostres lectors siguin ben conscients, des de l’inici de bitcoin de 2009 fins a la revolució criptogràfica de 2013, la revolta de la cadena de blocs ha pres la presa del món financer. No hi ha mirada enrere.

L’economia digital descentralitzada mitjançant la tecnologia de llibres distribuïts està creant una nova classe d’actius increïble amb moltes monedes virtuals com Bitcoin (prediccions de preus), Ethereum (prediccions de preus) i altres monedes de criptoconsells de primer ordre per convertir-se en noms coneguts. I la propera gran frontera a l’avantguarda de l’era de les criptomonedes a creuar és la consciència i l’adopció dels usuaris.

Persones de tot el món es desperten per adonar-se de l’immens potencial d’aquestes noves monedes. La naixent tecnologia blockchain ha canviat el panorama de les finances electròniques de més d’una manera i l’onada emergent de ‘diners programables’ sembla inevitable. I quan es combinen aquestes dues forces futuristes de fases de finançament orientades al futur, és divertit començar a esbrinar qui és responsable, creïble i digna de notícies en l’economia dirigida per bitcoin..

Vegem alguns dels impulsors i agitadors coneguts com a criptoinfluents que han acumulat força públic i seguidors, especialment al famós “cripto twitter”..

Principals influents en criptomoneda i blockchain el 2020

cripto-bous-óssos

Imatge: Galyna Andrushko

Bitcoin va començar una nova perspectiva d’optimització de la sobirania monetària per a les persones i després d’haver-se creat una dècada d’existència des de fa més de deu anys, aquests influents són algunes de les persones d’interès més populars que han guanyat més fiabilitat i autenticitat..

Entre l’adopció primerenca, les creacions de productes, els èxits de la companyia, les estadístiques d’inversió, els consells sobre el comerç, els mitjans de formació d’usuaris i les aportacions generals de lideratge de pensament; la següent llista d’influents de qualitat d’impacte centrats en blockchain, que tenen un impacte en la distribució oportuna, són un agregat creixent d’alfa, qui és qui de la criptografia. Des del Bitcoin Jesus fins al Crypto Crusader, aquesta barreja de toros, óssos i odiants que dubten, la llista següent d’entasistes i defensors de la cadena de blocs va ser curadament curada mitjançant una sèrie de senyals i indicadors socials..

Sense més preàmbuls, descrivim els influents criptogràfics més interessants per trobar i seguir.

Influenciadors de criptografia més grans: les millors persones a seguir a les xarxes socials

Changpeng Zhao

Zhao és probablement més conegut a tot el món com a CZ. És el cervell darrere de Binance, un dels intercanvis de criptografia més grans i amb més confiança del món. CZ ha estat anteriorment el CTO d’OKCoin i també ha treballat com a desenvolupador de backend per a Blockchain.info. A més, cal esmentar que CZ ha estat involucrat amb el sector criptogràfic en general des de fa molts anys i fins i tot ha aparegut a la llista de Forbes de les persones més riques relacionades amb la indústria criptogràfica.

Vitalik Buterin

Durant els darrers 4-5 anys, Vitalik s’ha convertit en un membre integral del panorama criptogràfic global. En aquest sentit, cal esmentar que és el co-creador d’Ethereum i autor de llibres blancs d’ETH, una plataforma blockchain que proporciona als desenvolupadors independents una base per construir les seves dApps a la part superior. A més, a principis d’aquest any, Buterin va anunciar que ara se centrarà més en fer més segures les ICO per al públic en general.

Brian Armstrong

Igual que CZ, Armstrong és un dels noms més importants del món de la criptografia actual. No només és cofundador i conseller delegat de Coinbase, sinó que també és un expert en criptografia que sovint és convidat a parlar en conferències a tot el món. Armstrong ha mencionat sovint en les seves entrevistes que el seu somni és convertir Coinbase en una plataforma de criptografia tot en un on els clients (tant informals com institucionals) puguin disposar d’una àmplia gamma de productes i serveis amb només tocar un botó..

Michael Novogratz

Abans de llançar la seva empresa d’inversió criptogràfica Galaxy Digital, Novogratz treballava com a gestor de fons de cobertura per al Fortress Investment Group. Afirma que més del 20% de la seva cartera d’inversions actual comprèn criptografia. No només això, sinó que la comunitat d’inversors mundials també considera que Michael és un cripto perenne (les prediccions de les quals, podríem afegir, s’han equivocat algunes vegades).

Bessons Winklevoss

Tyler i Cameron Winklevoss són els principals propietaris de Winklevoss Capital, així com els fundadors del primer intercanvi d’actius digitals ‘Gemini’. A més, també val la pena tenir en compte que Tyler és el primer multimilionari de Bitcoin al món.

Brad Garlinghouse

Fundador de Ripple, un dels processadors de pagaments criptogràfics més grans del món, Brad Garlinghouse és un nom extremadament popular a tot el panorama criptogràfic mundial. Brad anteriorment ha estat el conseller delegat d’Hightail, un servei d’intercanvi d’arxius, i també és un inversor àngel actiu, ja que les seves empreses d’inversió han finançat una mica més de 40 startups fins ara..

Roger Ver

Un altre nom comú del qual la majoria dels inversors en criptografia haurien sentit a parlar amb certesa, és que Roger fa temps que és defensor de Bitcoin i va ser un dels primers grans inversors a començar a posar els seus diners en diverses empreses relacionades amb la criptografia. Actualment exerceix com a CEO Bitcoin.com i també és àmpliament considerat com un dels principals defensors de Bitcoin Cash, una bifurcació dura del protocol original de Bitcoin.

Barry Silbert

Silbert és el fundador de Digital Currency Group, una empresa de criptografia que serveix d’incubadora / fons d’inversió per a diversos clients que operen dins d’aquest espai. Si això no fos suficient, també és el conseller delegat de Grayscale Investments, una empresa d’inversió que ha guanyat molta tracció financera durant els darrers dos anys..

Jihan Wu

Un dels principals fundadors de Bitmain, Jihan Wu és considerat per molts com el padrí de la mineria criptogràfica. S’estima que el seu patrimoni net supera els 2 mil milions de dòlars i és un element bàsic en moltes conferències de criptografia celebrades a tot el món. Per últim, també cal esmentar que Jihan és llicenciat en economia per la Universitat de Pequín.

Adam Back

El criptògraf de renom mundial Adam Back és probablement el més conegut pel seu treball amb hashcash: un sistema PoW dissenyat per ajudar els operadors de serveis de correu electrònic a filtrar el correu brossa d’una manera senzilla i senzilla. Back és ara el conseller delegat de Blockstream, una startup relacionada amb la criptografia que es centra en el desenvolupament de cadenes laterals, així com en altres aplicacions similars..

Kathleen Breitman

Tot i que molta gent pot no ser conscient de qui és Kathleen, ja fa temps que actua dins del panorama criptogràfic mundial. Per començar, és cofundadora de Tezos, una plataforma de governança descentralitzada, i membre clau de la Fundació Tezos (una organització que busca promoure la consciència sobre blockchain i l’educació criptogràfica a tot el món)..

Pieter Wuille

Pieter Wuille ha reunit en silenci un seguiment de culte a causa del seu treball de desenvolupament dins de l’ecosistema BTC. El seu punt d’enfocament actual és Bitcoin Core, una de les moltes forquilles del criptoactiu insígnia del món. No només això, Wuille va ser molt fonamental per aconseguir que SegWit s’afegís al protocol BTC en el mateix dia. També és cofundador de la startup criptogràfica ‘Blockstream’.

Joseph Lubin

El cofundador d’Ethereum, Joe Lubin, és probablement més conegut pel seu treball amb ConSensys, una empresa que se centra en la creació de diversos nous projectes de blockchain. A més, Lubin també ha estat un inversor àngel actiu en aquest espai des de fa un parell d’anys.

Nick Szabo

El famós científic informàtic / expert en seguretat digital Nick Szabo ha estat decisiu per iniciar una revolució tecnològica amb criptografia a tot el món, principalment a causa del seu extens treball amb contractes intel·ligents. A més, un fet poc conegut sobre Szabo és que va ser un dels primers inversors de Bit Gold, un predecessor de Bitcoin que es va llançar abans del canvi de mil·lenni.

Brendan Bulmer

Actualment, Brendan Bulmer dirigeix ​​les operacions de Block.one, una empresa responsable de la creació del sistema principal de llibres descentralitzats d’EOS. A més, l’empresari amb seu a HK va poder recaptar més de 4 mil milions de dòlars per l’ICO d’EOS, així com la comunitat principal de desenvolupadors de la firma..

Charlie Lee

Charlie Lee és un ex empleat de Coinbase que potser és més conegut per ser el cervell del popular projecte de criptografia “Litecoin”, que actualment és un dels deu actius criptogràfics més importants del món per la capitalització de mercat total. Durant l’últim any més o menys, Lee ha centrat tots els seus esforços a impulsar l’adopció de LTC a tot el món.

Peter Smith

Smith és un dels cofundadors de Blockchain, una de les carteres criptogràfiques més utilitzades al món. Fa uns mesos, va llançar una altra empresa anomenada Blockchain Principal Strategies: una plataforma institucional dissenyada per ajudar els inversors a guanyar més exposició a criptografia relacionada amb els OTC..

Jeffery Liu Xun

LIU Xun (Jeffery) és un empresari criptogràfic que actualment dirigeix ​​una empresa anomenada XanPool, una porta fiat que opera a Hong Kong (la data de llançament xinesa s’anunciarà properament). XanPool permet que les transaccions en efectiu i criptogràfic es facin d’una manera instantània i totalment fluida. A més, Liu Xun és també cofundador d’altres dues startups notables:

Antler: un generador global d’inicis i un VC en fase inicial que està construint la propera gran onada de tecnologia.

Xarbon: una ONG relacionada amb la tecnologia de la sostenibilitat que ha ajudat a reduir més de 200 milions de tones de diòxid de carboni mitjançant els seus diversos projectes.

Alexey Ermakov

Ermaov és el conseller delegat i fundador d’Aximetria, un servei de finançament mòbil centrat en criptografia, regulat per VQF, a nivell suís, dissenyat per a inversors ocasionals i institucionals. A més, també és el fundador de Pay Reverse, un servei de devolució de diners amb marca blanca que permet als usuaris crear ràpidament un flux de monetització addicional per a ells mateixos..

Sky Guo

Guo és el conseller delegat de Cypherium, una plataforma de cadenes de blocs enfocada a l’empresa que prioritza tant l’escalabilitat com la descentralització. Guo va obtenir el títol de batxiller en informàtica per la Universitat de Pepperdine i també és expert en diversos dominis tècnics nínxols relacionats amb la programació i la tecnologia blockchain..

Àries Wang

Aries és cofundador de Bibox, un intercanvi d’actius digitals que fa ús d’algunes de les últimes tecnologies relacionades amb l’anàlisi de dades massives i algoritmes millorats per la intel·ligència artificial per optimitzar operacions i transaccions. També val la pena esmentar que, al cap d’un any de la fundació de Bibox, Wang va ser capaç de dirigir el seu intercanvi a la posició dels deu primers de CoinMarketCap. No només això, tal com estan les coses, Bibox té un volum tx diari de més de 200 milions de dòlars.

Manish Kataria

Kataria és cofundadora del terminal de negociació multi-intercanvi Quadency. Els seus antecedents abasten estratègies de finançament, tecnologia, negoci digital i innovació a l’espai de consultoria empresarial. No només això, sinó que Manish també ha passat molt de temps treballant per a clients F500, a més de mirar les tendències macroeconòmiques per formular plans de negoci per a la seva pròpia empresa..

Gabriele Musella

Gabriele és el fundador i CEO de Coinrule, un assistent intel·ligent dissenyat exclusivament per als comerciants de criptomonedes. Amb més de 15 anys d’experiència en dominis com FINTECH, Telco, Science, Banking, ha estat capaç de navegar sense problemes a través d’una gamma de rols de gestió de la innovació a 5 països (Finlàndia, Regne Unit, EUA, Hongria, Itàlia) que treballen per UBS Bank, Nokia, NHS, Vodafone, IBM, WPP, Lloyds Bank, etc. Gabriele és llicenciada per la Politècnica de Milà i ha realitzat diversos programes empresarials executius a la LSE i la Universitat de Harvard. Per últim, és mentor de Google Launchpad, StartupBootCamp i Virgin Startups.

Steve Bishop

Steve Bishop, el fundador de Justbookitnow.com, Flame Concepts, i cofundador de ROCCR.COM, es troba a l’avantguarda del desenvolupament de blockchain a la indústria de la venda de bitllets, amb una línia d’etiquetes “Ticketing with Integrity”. Steve fa més de set anys que ofereix solucions especialitzades en venda d’entrades a clients com The Prince’s Trust i Mclaren.

Zoltan Tersanszky

Zoltan és un professional de les xarxes que actualment treballa per Blockben, una empresa de tecnologia avançada que es compromet a crear noves plataformes blockchain que puguin ajudar a revitalitzar el panorama digital global. Com a tècnic en informàtica i electrònica, Zoltan es va adonar ràpidament del potencial de la tecnologia blockchain i, per tant, fa temps que participa en aquest espai.

Dr. Michael Yuan

Yuan és el fundador d’un nou mercat descentralitzat anomenat OpenBay, així com el CEO de Second State, un proveïdor global de solucions empresarials basades en contractes intel·ligents. També és l’autor principal de cinc llibres sobre enginyeria de programari que han estat publicats per destacats mitjans com Addison-Wesley, Prentice-Hall i O’Reilly Associates..

Finalment, cal assenyalar que Yuan també està associat amb altres empreses amb èxit. Inclouen:

Cibermiles: un sistema de cadena de blocs públic que s’ha dissenyat específicament per a transaccions relacionades amb el comerç electrònic.

Ringful LLC: Ringful és un sistema d’informació mèdica que ha estat dissenyat per ajudar els consumidors a estalviar en els seus costos sanitaris i a rebre un millor tractament mitjançant noves opcions preventives (que es poden operar a través dels dispositius del telèfon intel·ligent).

Kyle Asman

Asman és soci fundador de BX3 Capital, una empresa d’assessorament empresarial que ajuda les empreses a situar-se en sectors emergents com el blockchain i la criptomoneda. En el passat, ha exercit funcions de banca d’inversions i consultoria reguladora en diverses firmes financeres de prestigi, incloses Goldman Sachs, Duff i Phelps, i Ryan LLC (una empresa fiscal mundial). Si això no fos suficient, Asman també va ser un inversor de capital inversió a Snapchat, així com diverses altres startups amb èxit.

Daniel P. Simon

Daniel és un escriptor, empresari i expert en comunicacions financeres que ha estat part de la revolució mundial de la tecnologia fin des del principi. En el passat, va assessorar algunes de les marques més importants d’aquest espai, incloses Morgan Stanley, Bloomberg i Goldman Sachs. Durant els darrers dos anys, Simon s’ha centrat principalment en les finances digitals com a conseqüència del qual s’ha convertit en el conseller delegat i cofundador de Vested, una empresa de comunicacions integrada.

Per si tot això no fos suficient, Simon també ha estat columnista habitual de Forbes, Market Media i CoinTelegraph, i fins i tot ha aparegut en programes com Cheddar, FinTech TV, Asset TV i la sèrie Focus on Fintech de BrightTALK..

Salvador Casquero Algarra

Algarra és el fundador o 2gether, la primera plataforma financera col·laborativa del món que s’uneix perfectament a les estructures financeres (construïdes mitjançant monedes FIAT) d’abans amb criptomonedes..

Edith Muthoni

Edith és escriptora d’inversions professional, borsària i entrenadora de finances personals. Actualment treballa com a redactora en cap de LearnBonds.com, un lloc / comunitat d’inversions personals amb més de 100.000 lectors mensuals.

Christophe de Courson

Chris és el conseller delegat d’Olymp Capital, el primer fons europeu de gestió d’actius dedicat a blockchain i criptografia. També és el director general d’Agentic Group, un consorci global d’empreses de blockchain i moneda digital amb seu a Nord-Amèrica, Àsia i Europa..

Dmitriy Berenzon

Berenzon és soci d’investigació de Zenith Ventures, un fons d’inversió multi-estratègia per a blockchain i criptomoneda. En el passat, s’ha associat amb molts altres projectes relacionats amb la cadena de blocs / criptografia, inclosos:

 • Coinfund
 • Poliledger
 • Blockchain a Berkeley

Vaibhav Kadikar

Vaibhav Khadikar és un empresari (d’origen indi) que és probablement més conegut per ser el fundador & CEO de CloseCross, una plataforma de mercat de predicció descentralitzada. No obstant això, també ha participat en altres iniciatives amb èxit en el passat, com ara:

 • Blockchain Propulsion (cofundador i mentor)
 • Syngenta (cap d’associacions estratègiques)

Sukhi Jutla

Jutla és un orador, líder de pensament i desenvolupador qualificat d’IBM Blockchain que ha guanyat diversos premis de prestigi, inclosos:

 • La dona asiàtica de la realització
 • Dona empresària de l’any
 • Anteriorment, va ser nomenada a la llista dels 100 millors pioners digitals europeus per The Financial Times i Google i també ha estat autora de tres llibres (un dels quals és el best-seller número 1). Inclouen:
 • Escape The Cubicle: Abandona la feina que odies Crea una vida que t’agrada
 • Autors i The Blockchain
 • El llibre FinTech

Daniel Ameduri

Daniel Ameduri és cofundador de Future Money Trends i autor de No estalvis per a la jubilació: Una guia de llibertat financera per a un mil·lenni. El seu butlletí de notícies FMT té al voltant de 150.000 subscriptors i es considera una revista amb molta autoritat quan es tracta d’inversions criptogràfiques. En el passat, va ser convidat a ser col·laborador convidat de diversos mitjans de comunicació de renom, inclosos: The Wall Street Journal, ABC World News Tonight i Russia Today TV. Per últim, però no menys important, el seu canal de YouTube (que va existir el 2007) té actualment un total de més de tretze milions de visualitzacions.

Marc Bhargava

Marc és el president de Tagomi, un corredor principal d’actius digitals líder, que s’integra amb 9 borses de criptografia diferents i diversos escriptoris OTC als Estats Units i a l’estranger. És antic alumne de la Harvard Business School i anteriorment ha treballat per a empreses com Brainchild Holdings i AirBnB.

Sean Keefe

Sean Keefe és el soci director de Straight Up Capital, un fons d’inversió criptogràfic líder que inverteix en protocols de tecnologia descentralitzada i blockchain, & actius digitals i criptogràfics. Dirigeix ​​l’empresa sent un expert en totes les coses relacionades amb la criptografia i té la passió d’informar els altres sobre la indústria. A més, els antecedents de Sean inclouen ser un advocat d’inici tecnològic i el seu interès i el seu enfocament resideixen principalment en el capitalisme de risc. Ha estat presentat com a ponent / col·laborador convidat per molts mitjans de comunicació establerts, inclosos Yahoo Finance, KYW Newsradio i NBC 10..

Ben Samocha

Ben és el fundador i CEO de CryptoJungle, una de les principals plataformes mediàtiques d’Israel relacionades amb totes les coses relacionades amb la criptografia / blockchain. A més, Samocha també és cofundador de Blockchain B7, una organització sense ànim de lucre que busca millorar la consciència sobre Bitcoin i les criptomonedes a tot Israel..

Craig Russo

Russo és el fundador de Peer, una startup amb seu a Boston que està darrere de diverses publicacions digitals destacades, inclosa Sludgefeed. A més, també és un analista / inversor molt respectat, les seves idees es poden trobar periòdicament en una gran quantitat de mitjans de comunicació com Cointelegraph, Bitcoinexchangeguide, etc..

Juan Benet

Benet és conegut sobretot per ser el fundador i CEO de Protocol Labs, l’empresa responsable d’impulsar innovacions com IPFS (un protocol d’hipermèdia) i Filecoin (una xarxa d’emmagatzematge de fitxers basada en criptografia). A més d’això, Juan també s’ha associat amb moltes startups que operen en diversos camps, com ara el joc mòbil i l’intercanvi de coneixement.

Pavel Durov

L’home darrere de l’ICO de Telegram l’any passat, Pavel Durov és conegut a la comunitat criptogràfica mundial com un empresari en sèrie, que en el passat s’ha associat amb diverses startups amb èxit, inclosa VKontakte..

Yuzo Kano

Durant més temps, Kano va treballar com a executiu de Goldman Sachs abans que finalment decidís anar en solitari i establir el seu propi intercanvi de criptografia “bitFlyer”. Durant els darrers dos anys, la seva empresa ha crescut fins a convertir-se en la quarta avinguda de comerç de divises digitals més gran del món (en termes de facturació anual).

Laura Shin

Shin és un editor sènior de Forbes que ha aprofundit en dominis tecnològics com blockchain i criptografia. A més, també acull un dels podcasts relacionats amb la criptografia més populars del món anomenat “Unchained”.

Kathryn Haun

A més de la seva feina com a sòcia general a Andreessen Horowitz, Kathryn també és directora de Coinbase, on ajuda la firma de criptografia a dur a terme les seves auditories de manera totalment compatible. A més, abans de formar part del sector criptogràfic, Haun treballava com a fiscal federal del Departament de Justícia dels Estats Units.

Craig Wright

El doctor Wright és un científic australià que és una de les forces motores de Bitcoin SV, una bifurcació dura de BTC que va existir fa un parell d’anys. És famós per ser fort, impertinent i fins i tot ha presentat demandes contra persones que han qüestionat la veracitat de la seva reclamació central, és a dir, que és, de fet, Satoshi Nakamoto (el pseudònim creador de Bitcoin)..

Brandon Chez

Tot i que el mateix Chez pot no ser tan conegut, l’empresa que dirigeix ​​actualment – Coinmarketcap – és probablement un dels llocs web més utilitzats al món per al seguiment dels preus de les criptografies (així com altres dades relacionades amb més de mil criptomonedes). Tal com estan les coses, CMC és la principal font mundial de tota la informació relacionada amb la criptografia, fins al punt que se sap que el lloc web influeix substancialment en el mercat durant determinats períodes d’impuls alcista / baixista..

Elizabeth Stark

Elizabeth Stark ha estat associada amb el sector de la criptografia des de fa força temps. Tanmateix, és el seu paper com a fundadora i directora general de Lightning Labs el que la va impulsar per primer cop en el focus mundial alguns anys enrere. A més, a principis de 2019, Stark es va convertir en membre del Coin Center, una organització de recerca que s’ocupa de la creació de polítiques governamentals imparcials (especialment pel que fa a tecnologies descentralitzades).

Charles Hoskinson

A Charles li agrada descriure’s com a empresari en sèrie, innovador tecnològic i fundador de tres startups de criptografia ben respectades: IOHK, Invictus Innovations i Ethereum. Si això no fos suficient, Hoskinson també és un dels protagonistes de Cardano (ADA), una criptomoneda de tercera generació que va sorgir recentment.

Olaf Carlson-Wee

Carlson-Wee és un multimilionari fet a si mateix que va fundar Polychain Capital fa uns anys. Per als nostres lectors que potser no són conscients de què és Polychain, és com un fons de cobertura criptogràfica que gestiona els actius de milers de clients. En el passat, Olaf també va exercir de gerent de productes de Coinbase.

Mike Kayamori

Kayamori és l’home que actualment exerceix de conseller delegat de Liquid, la primera plataforma de comerç criptogràfic del món que està totalment regulada per la FSA japonesa. Durant l’última dècada, Mike ha mantingut diverses carteres de nivell c en empreses com Softbank, Gungho Asia i Bharti Group.

John McAfee

Un dels noms més reconeguts en el camp de la privadesa i la seguretat digitals, John McAfee és un pioner pel que fa a tecnologia informàtica. No obstant això, durant l’última dècada més o menys, ha centrat tots els seus esforços principalment en el sector de les criptografies, amb ell actualment exercint el càrrec de CEO de la startup de criptografia empresarial “Luxcore”.

Jed McCaleb

Jed McCaleb és un conegut defensor de la moneda digital que va ajudar al cofundador de ‘Stellar’. A més, durant els anys previs al seu treball amb XLM, Jed va exercir com a CTO de Ripple. Tanmateix, és probablement més conegut per haver estat el creador de Mt Gox, un intercanvi que va ser víctima d’un escàndol de pirateria massiu el 2014. Finalment, també cal esmentar que Jed és el creador d’eDonkey, un intercanvi de fitxers P2P pioner. xarxa.

Dan Morehead

Morehead és el conseller delegat d’un dels fons de cobertura criptogràfica més lucratius del món, ‘Pantera Capita’. Actualment també treballa com a president de Bitstamp, una de les plataformes de comerç criptogràfic més grans (per volum total de tx) que hi ha avui en dia..

Nejc Kodrič

Nejc és l’home responsable de crear un dels intercanvis de criptomonedes amb més confiança del món: Bitstamp. Fa gairebé una dècada que participa en aquest espai i va ser un dels primers adoptants de criptotecnologia a invertir força a Bitcoin.

Dominik Schiener

Schiener és un empresari italià que és conegut sobretot per ser el cofundador d’IOTA, un ecosistema de cadena de blocs de nova generació dissenyat per funcionar sobre una base completament confiada. A més, també és el president de la Fundació IOTA.

Bryan Bishop

El desenvolupador tècnic Bryan Bishop és famós pel seu treball amb Bitcoin Core. En el passat, ha treballat en moltes actualitzacions clau relacionades amb BTC que han ajudat a fer la moneda insígnia més eficient, segura i transparent.

Jesse Powell

Cofundador de l’intercanvi de criptomonedes Kraken, Jesse Powell ha estat activa dins d’aquest espai des del principi. En el passat, havia dirigit les operacions per a una posada en marxa de jocs en línia, així com diverses altres empreses amb èxit.

Arianna Simpson

Arianna Simpson, fundadora i directora de fons de cobertura de criptografia ‘Independent Partners’ (AP), ha pogut recaptar fins a la data més de 10 milions de dòlars de diversos inversors com Coinbase i Union Square Ventures. A més del seu treball a AP, Simpson també assessora altres startups relacionades amb la moneda digital / blockchain.

Bart Stephens

Bart és conegut sobretot per ser el fundador del fons d’inversió VC Blockchain Capital. No obstant això, el que molta gent pot no saber d’ell és que també és el cap del seu propi fons familiar, Stephens Investment Management (una empresa que tracta estratègies d’inversió diversificades que van més enllà de l’àmbit de la criptografia)..

Marc Andreessen

Marc és un inversor, empresari de proporcions mítiques. Per començar, ha estat al límit del món criptogràfic des dels seus inicis i, al llarg dels anys, ha creat diverses empreses amb èxit, inclosa la criptografia 16z, un fons de capital de 300 milions de dòlars que s’ocupa principalment de la creació de nous projectes de blockchain.

Dan Larimer

Dan es pot descriure millor com un empresari criptogràfic en sèrie a causa de la seva participació amb tants projectes altcoin. Per exemple, actualment és el CTO de Block.one, una empresa que supervisa el desenvolupament del protocol EOS. A més, també és l’home darrere de DPOS, un nou algorisme de consens PoS.

Tricia Martínez

Com a CEO de Wala, una aplicació de serveis financers que busca augmentar l’ús global de la criptografia, especialment dins dels mercats emergents, Tricia s’ha sabut fer un gran nom. A més de la seva feina a Wala, Martínez també està al capdavant de les operacions de la Fundació Wala.

Arthur Hayes

Arther Hayes és una coneguda personalitat criptogràfica que també és cofundador i director general d’un dels intercanvis de divises digitals més grans i de confiança del món ‘BitMex’. Abans de treballar-hi, Hayes estava associat amb la indústria bancària (principalment amb Citigroup).

Bobby Lee

Bobby és membre de la junta de la Fundació BTC i és una de les personalitats criptogràfiques més visibles de la Xina. En aquest sentit, també cal esmentar que és el cofundador de BTCC (abans BTC China), una de les plataformes de comerç criptogràfic més grans d’Àsia..

Valery Vavilov

Vavilov és el cap de Bifury, un dels operadors miners més grans d’Europa. A més, també està estretament relacionada amb els esforços de desenvolupament de programari i maquinari de Bitfury Group.

Adam Ludwin

Adam Ludwig és conegut sobretot per ser el conseller delegat de l’inici de blockchain ‘Interstellar’, una empresa que té com a principal objectiu l’acceleració del desenvolupament de dApp dins de l’ecosistema Stellar.

Charlie Shrem

Shrem és el cap de CryptoIQ (una empresa d’assessorament en criptografia), així com un dels cofundadors de la Fundació Bitcoin. Si això no fos suficient, actualment també dirigeix ​​els esforços de desenvolupament de Jaxx, una empresa de carteres d’actius digitals.

Estrella Xu

Xu és el cap d’OKEx, una de les plataformes d’intercanvi de criptomonedes més grans del món. No obstant això, durant els darrers dos mesos, ha fet diversos anuncis sorprenents, amb un d’ells el seu pla de llançar una moneda estable que tindrà el seu valor vinculat al yuan xinès..

Michael Arrington

El fundador de TechCruch s’ha convertit en una part integral de l’ecosistema global de criptografia en els darrers 5-6 anys. A més d’executar l’esmentat mitjà de comunicació, Michael també dirigeix ​​el seu propi fons d’inversió anomenat ‘Arrington XRP Capital’ que inverteix en diferents startups de blockchain diferents. Finalment, cal esmentar que en una entrevista de l’any passat, Arrington va revelar que més del 50% de la seva riquesa total es va comprometre en una gran quantitat de criptomonedes diferents..

Naval Ravikant

Tot i que la presència de Naval no es limita únicament al món de la criptografia, el respectat pensador tecnològic ha participat en moltes empreses de criptografia (ja sigui com a assessor o inversor). Per exemple, després de crear AngelList gairebé una dècada enrere, Ravikant va establir CoinList, una empresa que busca proporcionar ICO i serveis d’assessorament a empresaris i inversors..

Justin Sun

Un altre nom popular dins del món de la criptografia, Justin Sun és conegut sobretot per ser el fundador i CEO de TRON (un dels actius digitals més grans del món en termes de capitalització de mercat global). Abans de fundar TRON, Sun va passar bastants anys treballant a Ripple com a principal representant xinès de la companyia.

Blythe Masters

Blythe és l’actual CEO d’una startup fintech anomenada Digital Asset Holdings. L’empresa s’ocupa principalment del desenvolupament d’una tecnologia de llibres distribuïts que puguin utilitzar els membres de la indústria financera mundial. En el passat, Masters ha treballat per a moltes institucions bancàries establertes, inclosa JP Morgan Chase.

Erik Voorhees

Vorhees és l’home darrere de Shapeshift: un intercanvi descentralitzat basat en Zug que permet als usuaris facilitar els intercanvis de criptografia gairebé instantanis. A més, també és el principal motor de diverses altres startups destacades, com Coinapult i SatoshiDice.

Don Tapscott

Don és un membre destacat de l’ecosistema mundial de criptografia a causa de la seva bogeria d’obres que inclou l’autor de diversos llibres (inclòs el best-seller ‘La revolució de la cadena de blocs’), a més de ser orador públic en diverses conferències arreu del món. A més, també és el fundador de l’Institut de Recerca Blockchain que té com a objectiu ajudar les properes empreses a navegar pel creixent mercat de la cadena de blocs de la manera més fàcil possible.

Apolo Anton Ohno

El medallista d’or olímpic Anton Ohno va fer recentment la seva incursió en el món de la criptografia creant una plataforma de comerç digital anomenada ‘HybridBlock’. Si les coses van segons el pla, Ohno i el seu equip volen recaptar un total de 50 milions de dòlars mitjançant el proper ICO de la seva plataforma.

Vinny Lingham

La reputació de Vinny a tot el mercat criptogràfic mundial ha continuat creixent en els darrers dos anys. Hola és un inversor / empresari que va fundar Civic, un sistema de gestió d’identitats basat en blockchain. No només això, sinó que també és l’home responsable de crear SiliconCape, una organització sense ànim de lucre que busca atraure startups i inversions tecnològiques a Sud-àfrica..

Anthony ‘Pomp’ Pompliano

Pomp és un dels defensors de criptografia més destacats del món. No només és el fundador de Morgan Creek Digital Assets, una empresa d’inversions relacionada amb la criptografia / blockchain, sinó que també és l’amfitrió d’un dels podcasts més populars (relacionats amb les monedes digitals) del món anomenat ‘Off the Chain’. A més, fa uns anys, Anthony va fundar la seva empresa d’inversió en inversió en solitari anomenada Full Tilt Capital.

Jimmy Song

Song és un defensor, desenvolupador i inversor de BTC que té la seva seu a Austin, TX. Actualment dirigeix ​​un dels cursos d’educació en cadena de blocs més populars del món, a més de treballar com a ponent públic a qui se li demana freqüentment que abordi diverses reunions de criptografia a tot el món..

Ari Paul

Ari Paul és el CIO de BlockTower Capital, una empresa d’inversió que aprofita els serveis professionals de negociació i gestió de carteres de criptografia. Abans d’entrar a temps complet al sector de la moneda digital, va treballar com a gestor de carteres del fons de cobertura de la Universitat de Chicago.

Riccardo Spagni

Riccardo Spagni forma part de l’equip principal de desenvolupament de Monero i és responsable del bon govern de la plataforma criptogràfica. És un informàtic qualificat i ha estat membre actiu de la comunitat criptogràfica mundial des de fa molts anys. En el passat, va pronunciar diverses adreces principals en diverses conferències de criptografia arreu del món.

Jon Matonis

Matonis és un dels principals fundadors de la Fundació Bitcoin, una organització que ha estat treballant per augmentar la consciència sobre BTC des dels seus inicis. En el passat, ha treballat com a director de Globitex, un intercanvi de criptografia de nivell institucional amb seu a Lituània..

Vlad Zamfir

Vlad Zamfir és un investigador / desenvolupador de blockchain molt respectat que actualment està associat a la Fundació Ethereum. Tal com estan les coses, està treballant en alguns dels problemes d’escalabilitat que afecten l’ecosistema ETH. En aquest sentit, Vlad va presentar recentment una prova de concepte per a la seva nova tecnologia de sharding en un hackathon a principis d’aquest any.

Da Hongfei

Hongfei és un membre molt respectat de la comunitat criptogràfica asiàtica gràcies al seu treball amb NEO, una de les criptomonedes més grans del món per capitalització borsària total. A més, Da també és el conseller delegat d’OnChain, una empresa relacionada amb blockchain que proporciona als seus clients una àmplia gamma de serveis de consultoria..

Mick Hagen

Mick és el cervell principal de Mainframe, una xarxa de comunicació basada en blockchain que busca minimitzar els efectes de la censura imposada per diverses organitzacions governamentals de tot el món. No només això, sinó que també és un conegut inversor àngel, que en el passat ha invertit en moltes empreses amb èxit com MyCrypto..

Jeremy Allaire

Per a molts, el CEO de Circle és considerat un pioner criptogràfic, especialment dins del mercat de pagaments P2P. Tanmateix, abans de convertir-se en un pilar fonamental del món de la cadena de blocs, Allaire era conegut com un empresari en sèrie que havia invertit / fundat diverses empreses amb èxit, inclosa Brightcove, una plataforma de transmissió de vídeo en línia..

Tuur Demeester

Demeester és el fundador i actual CEO d’Adamant Capital, un fons de divises digitals relacionat amb Bitcoin i altres criptos destacats com ETH, XRP. També és un reconegut economista el treball del qual es publica regularment a diversos mitjans de comunicació de tot el món.

Tim Draper

En ser un dels capitalistes de risc més coneguts del món, Draper no ha estat capaç d’allunyar-se massa del lucratiu món de la criptografia. Per exemple, el 2014 va comprar un total enorme de 30.000 BTC en una subhasta del govern dels EUA.

Per últim, també se sap que Draper fa prediccions de preus BTC precises que estan ben investigades i avalades per sòlides dades estadístiques.

Connie Gallippi

Connie Gallippi és el cervell darrere de BitGive, que, com el seu nom indica, és el primer organisme sense ànim de lucre de Bitcoin reconegut al món.

Ryan Selkis

El conseller delegat de Messari, una font d’aprovisionament de dades de codi obert per a totes les coses criptogràfiques, Ryan és un àvid entusiasta de la criptografia que en el passat també ha estat el MD de CoinDesk (un dels mitjans de comunicació criptogràfics més grans del món)..

Linda Xie

Xie és conegut sobretot per ser el MD i cofundador d’un fons de cobertura criptogràfic anomenat ‘Capital’. La seva empresa ha tingut un gran èxit des dels seus inicis i ha estat capaç d’aconseguir uns 20 milions de dòlars en finançament de molts reputats inversors institucionals i privats. Abans de treballar amb Scalar, Linda treballava per a Coinbase i també per a algunes institucions bancàries principals.

James Radecki

James Radecki és el cap de desenvolupament de negocis de Cumberland, un dels taulells de negociació BTC més grans per volum global. A més, també val la pena assenyalar que Radecki ha exercit anteriorment com a metge (per Goldman Sachs) durant més de vint anys.

Mark Yusko

Juntament amb Anthony Pompliano, Mark és un dels fundadors de Morgan Creek Capital. És ben conegut per les seves minucioses prediccions de preus i és un element bàsic en molts programes de televisió que tracten sobre criptografia / blockchain.

Jill Carlson

Jill és el fundador i consultor en cap de Juno, una empresa d’assessorament en criptografia que s’ocupa principalment de les futures empreses emergents de blockchain. Anteriorment ha estat estratègia de Chain i ha treballat com a operadora de crèdit a Goldman Sachs durant molts anys..

Tone Vays

Vays va ser anteriorment vicepresident sènior de JPMorgan Chase. No obstant això, des de la seva marxa, ha dedicat la major part del seu temps a tractar amb criptomonedes. Ara Vays es considera un dels experts més destacats d’aquest espai, com es fa palès pel fet que el seu podcast de YouTube ‘CryptoScam’ té més de 75.000 subscriptors.

Kris Marszalek

Kris és conegut sobretot per ser el fundador i CEO de Crypto.com, una empresa que busca ajudar a la gent a transitar de monedes fiduciàries a monedes digitals de la manera més fluida possible..

Jeff Wilcke

Tot i que el nom de Wilcke pot no ser tan conegut com alguns dels seus contemporanis, el seu currículum pot competir amb els millors del joc. Per començar, és cofundador d’Ethereum i de Grid Games amb seu a Amsterdam. A més de tot això, també se sap que Jeff és un desenvolupador força prolífic les idees de la qual són valorades per la comunitat criptogràfica mundial en general..

Zooko Wilcox-O’Hearn

Wilcox-O’Hearn és un expert en seguretat que ja fa temps que opera dins del panorama digital global. No obstant això, probablement és més conegut per ser el conseller delegat de zCash, una criptomoneda centrada en la privadesa. A més, Zooko també és la persona que és Tahoe-Least-Authority File Store, una tecnologia d’emmagatzematge descentralitzada que encara són utilitzades per moltes empreses de tot el món..

Adam Draper

Draper és el director general de Boost VC, una empresa de capital risc que opera principalment dins del sector criptogràfic. També és el cap d’un altre projecte anomenat Boost Incubator, una empresa que busca ajudar a les petites empreses a augmentar les seves operacions i aconseguir l’adopció del mercat massiu de la manera més senzilla possible..

Stephen Pair

Pair és el fundador / CEO d’un dels processadors de pagament BTC més grans del món ‘BitPay’. Des del punt de vista de l’experiència, vam trobar que anteriorment havia treballat per a moltes empreses com IBM. No només això, des de fa molt de temps es considera un expert pel que fa al desenvolupament de programari i se’l convida regularment a parlar en moltes conferències de criptografia a tot el món..

Matthew Tan

Matthew Tan és l’home responsable de la creació de dues famoses plataformes d’anàlisi criptogràfica: Etherscan i Blockscan. Abans d’unir-se a la indústria criptogràfica, Tan va treballar durant més de 20 anys com a membre de la comunitat tecnològica mundial.

Tushar Jain

El soci gestor de Multicoin Capital ha estat actiu dins del sector criptogràfic des de fa gairebé una dècada. Per a aquells que potser no ho saben, Tushar treballa activament per dissenyar noves estratègies de capital risc per ajudar a inundar el mercat amb més liquiditat. Per últim, abans d’unir-se a Multicoin Capital, Jain va ser el co-creador de l’ePatientFinder.

Luis Iván Cuende

Cuende és un dels cervells darrere d’Aragó: un projecte de col·laboració en blockchain impulsat per Ethereum. No només això, sinó que també és un assessor actiu que ha ajudat a orientar diverses empreses d’èxit en blockchain a tot el món.

Mike Belshe

Belshe és conegut arreu del món per ser un excel·lent especialista en programació que va ajudar a crear Bitgo, un servei d’inversió en criptografia de nivell institucional. No només això, sinó que Mike també va ser l’inventor d’HTTP 2.0 i va fundar ‘Lookout’.

Josh Fraser

Josh és un dels principals fundadors d’Origen: un dels primers projectes del món dissenyats per ajudar a dissenyar mercats descentralitzats d’economia compartida. A més, també és un comerciant veterà que es convida regularment a parlar en conferències de criptografia a tot el món.

Marco Streng

Marco Streng és el cap de Genesis Mining, una empresa que actualment té més de dos milions de clients. També és un orador conegut que es convida regularment a diverses reunions per debatre sobre els diferents casos d’ús de la tecnologia blockchain i sobre el seu potencial futur..

Pierre Rochard

Pierre és un enginyer de programari de renom mundial, així com el conseller delegat d’una empresa de consultoria criptogràfica amb seu a Nova York anomenada ‘Bitcoin Advisory’. A més, també és cofundador de l’Institut Satoshi Nakamoto.

Matt Corallo

Matt Carello és conegut sobretot per ser un desenvolupador de Bitcoin que ha treballat en diversos projectes populars per Chaincode Labs, una incubadora de criptografia que es va crear per ajudar a impulsar el desenvolupament de tecnologia relacionada amb BTC a tot el món..

Lon Wong

El CEO de ProximaX és un conegut defensor de la criptografia que actualment serveix d’assessor per a moltes empreses emergents destacades, incloses Huobe, Liven, etc. Si això no fos suficient, Wong també és el president de la fundació NEM.io, una organització que és actualment treballa per accelerar el desenvolupament de diversos projectes NEM.

Matthew Spoke

Matthew és el cervell darrere d’AION, una plataforma blockchain que tracta d’abordar molts dels problemes d’escalabilitat que afecten actualment el món criptogràfic..

Andreas M. Antonopoulos

Andreas és conegut a tot el món per ser un empresari criptogràfic d’èxit, autor (Mastering Bitcoin) i ponent. Des de fa molts anys ha estat un element principal del panorama criptogràfic mundial i fins i tot és l’amfitrió d’un dels podcasts més populars relacionats amb aquest espai anomenat ‘Parlem de Bitcoin’..

Micah Winkelspecht

Micah és conegut sobretot per ser el conseller delegat de Gem, una empresa que va ajudar a crear una de les primeres carteres de criptomoneda multisig del món..

Eric Larchevêque

Com a conseller delegat de Ledger, Eric ha ajudat a iniciar una nova era de seguretat i privadesa dins de l’ecosistema global de criptomonedes. A més, també és conegut per ser el fundador / creador de la Maison du Bitcoin, una empresa creada exclusivament per a empresaris criptogràfics francesos..

Ran Neuner

Ran, nascut a Sud-àfrica, és una de les personalitats criptogràfiques més conegudes del món actual. Això es deu principalment al seu programa CNBC CryptoTrader TV que atrau cada setmana una audiència bastant massiva. A més, Neuner també és l’home darrere d’Onchain Capital, un conegut grup d’inversió en criptografia.

Meltem Demirors

Demirors és un analista / inversor criptogràfic molt respectat que també actua com a director estratègic de CoinShares. A més, també cal esmentar que es considera que és una autoritat en totes les qüestions blockchain, com es destaca pel fet que actualment imparteix un curs sobre el tema a Oxford, així com al Media Lab del MIT.

Dan Wasyluk

Més conegut per la comunitat criptogràfica mundial com a “Blockchain Dan”, Wasyluk és el fundador i CEO de Blockchain Foundry, una empresa que ajuda a la creació d’aplicacions de programari basades en blockchain. A més, també és un del personal bàsic que participa amb Syscoin, suposadament una de les plataformes de creació de fitxes més ràpides del món.

Amber Baldet

Amber Baldet és l’excap d’iniciatives de blockchain de JPMorgan. Des de la seva marxa, ha anat formant la seva pròpia startup blockchain anomenada “Clovyr” que busca ajudar els entusiastes de les criptografies a navegar pel mercat de Dapps de la manera més fluida i fluida possible.

Richard Heart

Richard Heart és probablement més conegut pel seu treball amb BitcoinHEX. No obstant això, el que la gent pot no saber és que també és un empresari, un inversor que ha escrit diversos llibres relacionats amb la tecnologia criptogràfica.

Emin Gün Sirer

El professor Sirer és un entusiasta de la cadena de blocs i membre del professorat de Cornell. Potser és més conegut per ser codirector d’IC3, un projecte que busca ajudar a avançar en l’ús de blockchain dins de diversos dominis principals relacionats amb la ciència i la tecnologia..

Jameson Lopp

Jameson és actualment el CTO de Casa, una clau distribuïda i un node d’inici. També és el creador de Statoshi.info, un lloc web que proporciona estadístiques i estadístiques detallades sobre els nodes Bitcoin en temps real..

Tiffany Hayden

Tiffany és més coneguda pel seu treball amb Ripple. Tanmateix, també és una consultora independent que ha ajudat a moltes empreses relacionades amb el blockchain a petita estona en aquest sector de mercat altament competitiu. Si això no fos suficient, Hayden també és un community manager d’Edge, un establiment de seguretat blockchain.

Mai Fujimoto

Mai és una experta en criptografia de Japen, més coneguda pels seus fans com a “Miss Bitcoin”. També és la CEO de Grecone Investment Group, una empresa que s’ocupa d’obtenir inversions industrials de tot el món.

Caitlin Long

Caitlin és una ex-presidenta de Wall Street que va deixar la seva lucrativa posició per convertir-se en inversora en criptografia a temps complet. És la fundadora de la plataforma de contractes intel·ligents Symbiont (una empresa que busca eliminar molts dels problemes operatius que hi ha actualment en aquest domini).

Carl Bennetts

Carl és un dels membres del personal clau darrere de Status: un client mòbil basat en Ethereum que té un codi obert. No només això, sinó que també ha participat en nombrosos altres projectes de criptografia i és cridat regularment a parlar en conferències de criptografia celebrades a tot Àsia..

Julian Zawistowski

El conseller delegat de la fàbrica de Golem és reconegut pels seus esforços de mentoria i pel seu esforç per ajudar a crear el primer superordinador descentralitzat del món..

Carolyn Reckhow

Carolyn dirigeix ​​actualment les operacions d’una empresa anomenada Casa, una startup dApp que està en procés d’elaborar una nova plataforma de claus criptogràfiques. Anteriorment ha treballat com a executiva de Consensys.

Catherine Coley

Coley és més coneguda pel seu paper com a cap de liquiditat institucional de XRP de Ripple. Fa més de deu anys que opera dins de l’àmbit financer mundial i se sap que és una experta en una sèrie d’assumptes relacionats amb la tecnologia criptogràfica / blockchain..

Elizabeth McCauley

McCauley és un consultor de màrqueting independent que ha ajudat molts clients consolidats en el passat. Tal com estan les coses, treballa per a Crypto Media Hub i Biterra Capital en els seus plans comercials i en les seves estratègies operatives futures..

Preethi Kasireddy

Preethi va ser un empleat de Goldman Sachs durant molt de temps abans de mudar-se a la indústria criptogràfica i fundar la seva startup anomenada TruStory. Per a aquells dels nostres lectors que potser no ho saben, la seva empresa esmentada ja ha aconseguit fins a la data un finançament de 3 milions de dòlars.

Sherman Lee

A Sherman li agrada referir-se a ell mateix com a empresari en sèrie que té com a principal interès la creació de tecnologies descentralitzades. En aquest sentit, cal esmentar que Lee és el cofundador de Raven Protocol, una plataforma descentralitzada de formació en aprenentatge profund. Si això no fos suficient, també s’associa a molts altres projectes d’èxit, inclòs Zeroth.ai, un fons de capital social de Hong Kong..

Thomas Lee

Tom Lee és un cripto perenne que és conegut sobretot per les seves prediccions de preus extravagants (molts dels quals s’han fet realitat). A més, també és cofundador de FundStrat, una empresa d’estratègia / investigació de mercat, així com un analista respectat que sovint és cridat per expressar les seves opinions / opinions sobre diversos programes de televisió orientats a les finances..

Michael Terpin

Michael Terpin és potser el més conegut pel seu paper de president de BitAngels, la primera xarxa d’àngels per a les empreses de divises digitals del planeta. Tal com estan les coses, la seva empresa compta amb més de sis-cents membres i ha estat capaç d’adquirir importants inversions de més de 25 empreses relacionades amb la criptografia. Amb el pas dels anys, la reputació de Michael ha crescut immensament i ara és considerat un dels experts BTC més importants del món, com es destaca pel fet que ha estat convocat com a ponent convidat en diversos esdeveniments de prestigi com:

 • La taula rodona de Satoshi
 • Sud per sud-oest (SXSW)
 • TEDx Hollywood.

Spencer Bogart

Les credencials de Spencer el converteixen en un dels noms més reconeguts del món de la tecnologia criptogràfica. No només és soci general de Blockchain Capital, sinó que en el passat també ha estat analista professional de BTC i vicepresident de Needham. & Co. Si això no fos suficient, Bogart també ha ajudat a un gran nombre d’inversors individuals i empreses a dissenyar nous protocols relacionats amb la criptografia.

Chris Burniske

Burniske és cofundador de Placeholder, una empresa amb seu a Nova York que s’ocupa exclusivament de criptomonedes i altres recursos digitals similars. Abans de treballar a l’empresa, Chris va ajudar a fundar l’ala d’estratègia d’Internet Next Generation d’ARK Investment Management, una de les primeres entitats de gestió de fons públics relacionades amb BTC al planeta..

Josh Rager

Josh és conegut sobretot per les seves prediccions precises que li han valgut la reputació de ser un dels operadors de criptografia més intel·ligents del mercat actual. A més del seu treball com a analista independent, Josh també és cofundador de Blockroots.com i assessor de diverses altres empreses de renom, com ara:

 • Nivell Invertir
 • Node de vidre

Gavin Andresen

Andresen és conegut principalment com a desenvolupador de programari que va estar molt involucrat amb Bitcoin durant la seva etapa de desenvolupament inicial. No només això, sinó que també cal esmentar que el 2010, Satoshi Nakamoto va nomenar Andresen com a desenvolupador principal del programari client d’implementació de referència de BTC després que el primer abandonés definitivament el projecte. Finalment, el 2012 Gavin va fundar la Bitcoin Foundation per donar suport a l’ús i l’adopció de BTC a tot el món.

Satoshi Nakamoto

Com la majoria dels nostres lectors probablement en saben, Satoshi Nakamoto és la identitat assumida pel pseudònim creador de Bitcoin. No només va idear el llibre blanc de la primera moneda digital, sinó que també va desplegar la seva implementació de referència inicial. A més, també s’acredita que Nakamoto és l’originador de la primera base de dades de cadenes de blocs del món i la primera persona al món a resoldre el problema de la doble despesa (que d’altra banda és força freqüent amb altres opcions de pagament disponibles al mercat actualment). Si i quan Mr., Mrs. o They com Satoshi Nakamoto revelen la prova i surten de les ombres nocturnes, no hi ha dubte que #Satoshi serà el principal influent sempre que arribi el moment.

Hal Finney

Finney és un prestigiós desenvolupador que anteriorment estava afiliat a PGP Corporation. També és un reconegut defensor dels videojocs que ha ajudat a dissenyar molts títols de jocs de consola populars. No obstant això, en els darrers temps, Finney s’ha convertit en una figura molt popular entre la comunitat altcoin mundial, a causa de la seva important participació en diversos projectes de criptografia. Per últim, cal esmentar que Hal va ser la primera persona que va rebre un pagament BTC de ‘Satoshi Nakamoto’. També es rumoreava que Dorian ‘Satoshi’ Nakamoto vivia a només 1,6 milles, o bé a algunes cases del mateix carrer i barri del desaparegut gran Hal Finney..

Preston Byrne

Preston és un advocat especialitzat en una sèrie de qüestions relacionades amb la cadena de blocs / criptografia. Tot i això, probablement és més conegut per ser el cofundador i director d’operacions de Monax, la primera cadena de blocs permesa al món. Per a aquells dels nostres lectors que potser no ho saben, des dels seus inicis, s’ha utilitzat el marc bàsic de Monax per crear un node de cadena de blocs Ethereum autoritzat per Hyperledger Burrow.

WhalePanda

WhalePanda és un analista criptogràfic independent que té més de 220.000 seguidors a Twitter. I, tot i que la seva identitat continua sent un misteri, s’ha convertit en un element bàsic del cicle mundial de notícies criptogràfiques (principalment pel seu paper d’inversor àngel i maximalista de Bitcoin).

Alex Sunnarborg

Sunnarborg és el soci fundador d’un fons de cobertura criptogràfic anomenat Tetras Capital. En el passat, ha estat analista de recerca de Coindesk, on va ajudar a elaborar diversos informes relacionats amb la tecnologia blockchain. No només això, sinó que Alex també va participar molt en la creació de llocs web com ICO Tracker i Markets Center, així com en altres projectes públics com Construct and Consensus 2017.

CryptoCobain

CryptoCobain és un expert en criptografia basat en Twitter, les prediccions de preus han demostrat una i altra vegada que es fan realitat. No només això, sinó que també va ser un dels primers analistes independents que va començar a proporcionar les seves visions en línia, com a resultat del qual ha pogut acumular un seguiment de més de 200.000 seguidors en diverses plataformes de xarxes socials..

Peter Brandt

Peter és un operador respectat que ha estat extremadament actiu dins del sector financer mundial des de fa gairebé 40 anys. També és autor del llibre més venut número 1: El diari d’un comerciant de productes bàsics professional. I, tot i que Brandt creu en el poder de la cadena de blocs i la criptografia, recentment es va citar que “el 99% de totes les monedes altes seran oblidades en els propers 5-6 anys”

Willy Woo

Willy Woo és un expert en criptografia amb més de 15 anys d’experiència en el mercat mundial de tecnologia fintech. Originàriament prové de Nova Zelanda, però durant l’última dècada (més o menys) ha tingut un estil de vida força nòmada. Woo anteriorment va treballar com a inversor àngel i també va ser comerciant durant la famosa caiguda del mercat del 2008. Segons el seu lloc web, ara dedica una gran part del seu temps a fer investigacions basades en dades per a diversos mercats de criptomonedes..

Brock Pierce

Brock Pierce és un antic actor infantil que s’ha fet més conegut pels seus esforços empresarials recents relacionats amb la realitat virtual. A més, també té una història massiva de fundació, assessorament o inversió en una àmplia gamma d’empreses comercials disruptives (com ara Ethereum, Mastercoin). Finalment, segons les dades disponibles en línia, Brock ha aconseguit amb èxit més de 5 milions de dòlars (fins ara) per a les diverses empreses que ha ajudat a establir.

Jack Dorsey

Jack Dorsey s’ha convertit pràcticament en un nom conegut, principalment perquè és el propietari, fundador d’una de les plataformes de xarxes socials més famoses del món: ‘Twitter’. Tot i això, el que potser algunes persones no saben d’ell és que també és un programador consolidat que va ajudar a crear una de les aplicacions de pagaments mòbils més grans del món: ‘Square’. Finalment, el 2008, el nom de Dorsey figurava a Technology Review TR35 del MIT com un dels 35 millors innovadors del món menors de 35 anys..

Elon Musk

Elon Musk és un multimilionari d’origen africà, conegut sobretot per ser el fundador de Tesla. També ha estat associat amb la indústria criptogràfica des de fa força temps i, anteriorment, ha afirmat que recolza la idea de Bitcoin i la promesa que té, tot i que no és propietari de la criptomoneda ell mateix. No només això, Musk també és un dels principals defensors d’Ethereum i ha mostrat el seu suport a l’actiu principal diverses vegades en el passat..

Alex Tapscott

Tapscott és un orador, inversor i assessor conegut que ha estat associat amb la indústria de blockchain / criptografia des de fa gairebé una dècada. Tal com estan les coses, el seu enfocament principal rau en el desenvolupament de tecnologies emergents, així com en l’ajuda a les empreses emergents a tenir èxit en el creixent mercat digital actual. Actualment, Alex és el conseller delegat de NextBlock Global i fins i tot ha estat coautor d’un llibre més venut anomenat “Blockchain Revolution”.

Trace Mayer

A Trace li agrada descriure’s com un “defensor de la sobirania monetària” que prefereix fer ús de diversos mitjans criptogràfics no violents per assolir els seus objectius personals. A més, també és empresari, inversor i científic monetari l’anàlisi de la qual és venerada a tot el món.

Max Keizer

Max Keizer és un emissor nord-americà més conegut per ser l’amfitrió del Keizer Report, un programa de finançament que actualment està emetent la xarxa RT. És un gran defensor de la tecnologia criptogràfica i sovint ha convidat diversos experts / defensors de la moneda digital al seu programa a exposar les debilitats del sector bancari i financer tradicional..

Jen Bukauew

Jen Buakaew (més coneguda a Internet com a “Crypto Jen”) és una expert / analista en criptografia molt respectada, coneguda per les seves excel·lents idees financeres sobre diversos actius digitals. Recentment, Jen es va convertir en membre de la plataforma sanitària Solve.Care basada en blockchain com a assessora i ambaixadora (principalment per a la regió d’Àsia i Pan-Pacífic).

David Marcus

David Marcus és un empresari nord-americà que anteriorment havia treballat com a cap de Paypal. Tal com estan les coses, és el vicepresident de productes de missatgeria de Facebook. No només això, al desembre del 2017, Marcus va ser designat membre bàsic del consell d’administració de Coinbase.

Mark Zuckerberg

Zuckerberg és probablement una de les cares més reconegudes del planeta actualment, principalment gràcies a que va ser el fundador i director general del monstre de xarxes socials ‘Facebook’. No només això, sinó que també és un entusiasta de les criptomonedes que recentment va anunciar la seva incursió en el món dels actius digitals afirmant que FB llançaria aviat la seva pròpia oferta estable de monedes (anomenada Libra) per simplificar i simplificar el procés de pagaments internacionals. sense problemes per als seus clients.

Ian Balina

Ian Balina és un conegut inversor en blockchain / criptografia que ha assessorat moltes empreses ICO en el passat. Els articles i idees de Balina han aparegut a diversos mitjans respectats, com ara:

 • The Wall Street Journal
 • Forbes
 • CNBC

Per últim, Ian és el fundador & Soci general a 100X Advisors

Doug Polk

Polk és probablement més conegut a tot el món per les seves gestes de pòquer. S’estima que a setembre de 2017, els seus guanys totals en directe del torneig han ascendit a la friolera de 9.400.000 dòlars. No obstant això, durant els darrers dos anys, el seu podcast de criptomonedes també ha començat a guanyar molta tracció principal, principalment perquè cobreix un munt de contingut relacionat amb la vessant tècnica del mercat d’actius digitals (a més d’atraure alguns dels grans noms de la indústria per a entrevistes en profunditat.)

Fred Wilson

Fred Wilson és un capitalista de risc més conegut per ser el fundador d’Union Square Ventures. És un defensor de la criptografia, que en el passat ha donat suport a diverses monedes digitals, així com al seu marc tecnològic subjacent: blockchain. No obstant això, en el passat recent, Wilson ha menystingut l’etereu i la balança mentre lloava el bitcoin (probablement per la forma en què el mercat sembla que s’està configurant).

Luke Martin

Martin és conegut en molts cercles criptogràfics (a tot el món) com un comerciant prolífic i un analista expert en altcoin. A més, també és l’amfitrió de Coin Chat, una sèrie informativa de YouTube que cobreix una àmplia gamma de temes relacionats amb BTC i els seus homòlegs digitals. Per últim, però no menys important, Martin també és l’actual cap (i fundador) de VentureCoinist, un lloc web de criptoanàlisi i educació que proporciona als seus subscriptors una gran quantitat d’informacions de nínxols relacionades amb diverses ofertes digitals..

Peter Todd

Todd és un conegut desenvolupador de bitcoins i consultor de criptografia aplicada els serveis dels quals són molt buscats per diverses startups relacionades amb blockchain a tot el món. Actualment ofereix una àmplia gamma d’assessorament financer a Twitter i té prop de 150.000 seguidors a la plataforma de xarxes socials.

Pla₿

PlanB, que també s’anomena “@ 100trillionUSD” a Twitter, és un analista criptogràfic independent que fa més de dos anys que ofereix consells ben investigats als seus fidels seguidors. Les seves prediccions es basen en una gran quantitat de models de dades analítiques especialitzades, així com patrons de gràfics.

Josh Olszewicz

Josh Olszewicz és un comerciant de criptografia que afirma ser totalment autodidacta. El seu viatge amb Bitcoin va començar fa gairebé sis anys quan va estar exposat a les immenses possibilitats financeres que ofereixen les criptomonedes. Des d’aleshores, Josh ha après sobre diversos dominis tècnics associats a aquest espai en expansió i fins i tot s’ha convertit en un dels principals experts mundials en tecnologia de núvol Ichimoku..

Balaji Srinivasan

Balaji S. Srinivasan és principalment un inversor i empresari àngel que anteriorment ha exercit com a director general de Coinbase, així com soci general a Andreessen Horowitz. Algunes de les altres empreses comercials destacades amb les quals s’ha relacionat en el passat inclouen:

 • com – Cofundador (l’empresa va ser adquirida posteriorment per Coinbase)
 • Counsyl – Fundador (adquirit per Myriad)
 • Teleport (comprat després per Topia)
 • Centre de monedes

Samson Mow

Samson Mow és un gegant tecnològic que actualment treballa com a CEO de Pixelmatic i també com a CSO de Blockstream. Per a aquells dels nostres lectors que potser no són conscients del que és Blockstream, es tracta essencialment d’una empresa que s’ocupa exclusivament del desenvolupament de noves tecnologies de blockchain, així com de sistemes de distribució i criptografia únics..

Joseph Young

Young és un diari de finances i tecnologia amb seu a Hong-Kong. El seu treball relacionat amb les criptomonedes, la tecnologia blockchain, ha estat publicat a través d’un munt de mitjans de comunicació respectats, inclosos Forbes, Cointelegraph, Cryptoslate. A més, Joseph també ha treballat com a investigador per a una àmplia gamma de firmes de capital risc, així com com a dissenyador independent per a nombroses empreses emergents ubicades a Corea i Filipines..

Fred Ehrsam

Fred Ehrsam és cofundador d’un dels intercanvis de criptomonedes més importants del món, ‘Coinbase’. No obstant això, abans del seu treball amb Coinbase, Ehrsam treballava com a comerciant de diverses institucions financeres tradicionals, inclosa Goldman Sachs. En el passat, ha mostrat el seu suport a molts projectes de criptografia, inclosa Ethereum, una moneda que creu que té un millor avantatge financer que Bitcoin. Finalment, el 2017, Fred va anunciar la seva sortida de Coinbase després de la qual va desenvolupar altres aplicacions, plataformes i altres sistemes de blockchain relacionats amb la criptografia..

Michael Arrington

Michael Arrington és un empresari nord-americà que és probablement més conegut per ser el fundador i antic coeditor de TechCrunch, un lloc web dedicat a cobrir una àmplia gamma de notícies relacionades amb la comunitat d’inici de Silicon Valley. A més, Arrington col·labora regularment en molts mitjans de comunicació respectats com Wired i Forbes i, en el passat, ha estat votat com una de les persones amb més influència a Internet. Algunes de les seves altres empreses amb èxit són:

 • CrunchBase
 • Arrington XRP Capital

CryptoCred

CryptoCred és un analista, comerciant tècnic i educador independent basat en Twitter que ha pogut acumular un gran nombre de seguidors en línia. Tot el seu contingut està disponible de forma gratuïta i es pot descarregar en diverses plataformes multimèdia amb només tocar un botó.

Alistair Milne

Milne és empresari en el veritable sentit de la paraula, com es posa de manifest en el fet que va fundar la seva primera empresa a la tendra edat de 17 anys. El 1996 ja treballava per a diverses empreses de renom com AOL i poc després de graduar-se de UMIST, Milne va vendre el seu negoci de Junction Web a Stream Group Plc. Des de llavors, Alistair ha fundat o ha format part de moltes empreses amb èxit.

Jeff Garzik

Jeff Garzik es pot descriure millor com un futurista, empresari i enginyer de programari, que ha treballat en alguns projectes innovadors (com Bitcoin Core) en el passat. També és el conseller delegat de Bloq Inc i el fundador de SpaceChain. Gràcies a l’enorme conjunt de treballs de Jeff, les seves contribucions es poden veure en viu en acció a gairebé tots els dispositius Android i Linux que existeixen actualment..

DonAlt

DonAlt es descriu a si mateix com un professor que li agrada ajudar a la gent amb coses com el comerç criptogràfic i les inversions. És conegut pels seus consells sense sentit i per la seva estricta política de no promoció a totes les seves plataformes de xarxes socials. A la premsa, DonAlt té més de 121.000 seguidors a Twitter.

Neeraj K. Agrawal

Neeraj K. Agrawal és un empresari criptogràfic amb seu als Estats Units que actualment treballa com a director de comunicacions de Coin Center. Agrawal va completar la seva formació a la Universitat de Siracusa, on es va llicenciar en estudis de polítiques i ciències polítiques.

Crypto Loomdart

Crypto Loomdart és un analista de criptografia que des de mitjans de 2014 ha estat activament analitzant inversions / operacions pertinents i ben investigades. Gràcies a les seves sorprenents habilitats analítiques, ha pogut acumular prop de 100.000 seguidors a Twitter.

Sóc Nòmada

Tot i que no se sap molt sobre ‘Jo sóc nòmada’, segons un tuit publicat recentment per ell, afirma ser dissenyador i enginyer de professió. Té més de 56.000 seguidors a Twitter.

Bruce Fenton

Bruce és un apassionat defensor de la criptomoneda les idees i articles de la qual han aparegut en una multitud de publicacions mediàtiques ben respectades a tot el món (com Coindesk). A més, també ha estat entrevistat per CNBC i el Wall Street Journal en relació amb les seves opinions sobre BTC / blockchain. Algunes de les seves altres empreses amb èxit inclouen:

 • Financera atlàntica
 • Chainstone Labs
 • Taula rodona de Satoshi

Eric Lombrozo

A Eric li agrada descriure’s a si mateix com un “lliurepensador, cercador de veritat, criptofilosòfic, minimalista de Bitcoin i un sacerdot discordià”. És el cofundador & CEO Ciphrex: una empresa que proporciona als clients programari de nivell empresarial especialitzat en CTP (processament de transaccions criptogràfiques). A més, Eric també és un reconegut desenvolupador de BTC Core i anteriorment ha treballat per a diverses empreses amb èxit, incloses:

 • CoinSurge
 • RingCoin

Peter McCormack

Peter McCormack és un nom molt conegut dins de l’escena criptogràfica mundial a causa del seu popular podcast “What Bitcoin did”. L’espectacle s’emet dues vegades a la setmana i cobreix una àmplia gamma de notícies relacionades amb aquest creixent espai. No només això, a causa de la popularitat cada vegada més gran del programa, McCormack ha estat capaç d’entrevistar un gran nombre de personal de la indústria consolidada com Mark Karpeles, Jameson Lopp, Trace Mayer, etc. Finalment, també cal esmentar que l’any passat va ser demandat pel doctor Craig Wright quan va afirmar que el primer no era Satoshi Nakamoto i que utilitzava el truc per guanyar més publicitat..

Alex Krüger

Alex és un economista i operador de criptografia molt respectat, els coneixements dels quals han ajudat molts inversors al llarg dels anys. L’alumne de la Universitat de Columbia també és conegut per les seves anàlisis profundes sobre diversos mercats mundials i s’ha esforçat per salvar la bretxa que existeix actualment entre el mercat de criptografia i el sector de les macro-finances. Al moment de la premsa, Krüger té més de 43.000 seguidors a Twitter.

Dan Hedl

La popularitat de Hedl ha anat augmentant gradualment a la indústria criptogràfica durant els darrers dos anys. I, tot i que és conegut sobretot per ser el director de desenvolupament de blockchain de Krakenfx, Dan s’ha associat prèviament amb altres empreses amb èxit, com ara:

 • InterchangeHQ
 • Uber,
 • ZeroBlock

Teeka Tiwari

Com ell o l’estima, Mr. Big T és un dels influents criptogràfics més coneguts dels darrers dos o tres anys. Com a un dels únics educadors de formació i analistes de mercat que ofereix programes per unir-se i seguir com Palm Beach Confidential i Crypto Income Quarterly, Teeka Tiwari és conegut com el Crypto Oracle.

David Chaum

Chaum és un informàtic i criptògraf nord-americà molt respectat. El seu treball amb les tecnologies de preservació de la privadesa, en particular, amb els sistemes monetaris electrònics, li ha permès ser àmpliament reconegut com l’inventor de l’efectiu digital. David està treballant actualment en diversos projectes a través de les seves dues empreses de criptografia, a saber:

Elixxir: Es pot pensar que Elixxir és una plataforma de transaccions que s’executa en un framework de blockchain de pila completa que fa ús de protocols relacionats amb la protecció de metadades..

Praxxis: El projecte aprofita la protecció de la privadesa d’Elixxir per proporcionar als seus usuaris una moneda digital altament segura que es recolza en una cadena de blocs resistent a la quantitat..

Max Kordek

Max és el CEO i cofundador de List, una plataforma d’aplicacions de blockchain que s’ha dissenyat per ajudar els desenvolupadors incipients a crear noves aplicacions de blockchain mitjançant JavaScript.

Dr. Ben Goertzel

Tot i que Ben no és un home criptogràfic, el seu treball amb SingularityNET (una empresa de la qual també és el conseller delegat) és religiosament seguit per un tros massiu de la comunitat criptogràfica mundial. Per a aquells dels nostres lectors que no saben què és SingularityNET, es pot considerar com una solució d’intel·ligència artificial que es basa en un nou protocol descentralitzat. A més, el projecte també permet als usuaris crear, compartir i obtenir ingressos amb els seus serveis personals d’IA amb només tocar un botó (també a escala).

Xinxi Wang

Xinxi és probablement més conegut per ser cofundador i director de la Fundació Litecoin. Tot i això, també està estretament afiliat al popular intercanvi de criptomonedes ‘Coinnut’ i també ha treballat anteriorment amb la firma d’inversions BoostVC. Per últim, també cal esmentar que Wang té un doctorat. en Informàtica per la Universitat Nacional de Singapur.

Nicholas Merten

Merten és el fundador de DataDash, que actualment es considera el canal de YouTube més gran dedicat exclusivament a la cobertura de notícies relacionades amb el domini de la criptomoneda..

Justin Chow

Justin és el cap global de desenvolupament de negocis de Cumberland: un desenvolupament DRW que proporciona a inversors individuals i institucions establertes un accés racional a una gran quantitat d’oportunitats úniques dins de l’espai d’actius criptogràfics. Segons el lloc web de l’empresa, Cumberland fa ús d’un procés d’incorporació de contraparts eficient que utilitza una sèrie de garanties físiques, electròniques i de procediment diferents per mantenir segures les dades dels clients.

Matthew Roszak

Matt és el president i cofundador de Bloq, una empresa basada en blockchain que busca ajudar a la digitalització d’actius del món real d’una manera segura. A més, Roszak també s’associa directament a diversos altres projectes d’èxit que inclouen:

 • Tally Capital
 • Chicago Blockchain
 • Cambra digital
 • BitGive

Tyler Wu

Wu és el director general de BlueHelix (BHEX), una de les principals empreses de serveis i tecnologia Defi del món. Per a aquells dels nostres lectors que potser no ho saben, l’empresa de Tyler ofereix als usuaris una gran quantitat d’ofertes úniques que inclouen:

 • Bluehelix Exchange
 • Núvol Bluehelix
 • Cadena Bluehelix

Roger Lim

Roger és un dels socis fundadors de NGC Ventures, una plataforma d’inversió professional que va ser creada per diverses persones associades al Consell NEO, així com per altres veterans del mercat. Tal com estan les coses, NGC es considera avui dia un dels fons de criptografia amb millor rendiment en aquest espai.

Larry Cermak

Al llarg de l’últim any més o menys, el nom de Cermak s’ha convertit en molt popular entre els cercles criptogràfics de tot el món. Actualment és el director d’investigació i anàlisi de The Block, una de les publicacions de mitjans més importants del món.

Justin Wu

Wu és el fundador de CoinState, un màrqueting de creixement & Agència de relacions públiques que s’ocupa exclusivament de diverses empreses de tecnologia fintech i blockchain a tot el món. A més, Justin també ha col·laborat estretament amb més de 15 fitxes i Dapps en els darrers 4-5 anys.

James Wo

James és un prolífic empresari que és probablement més conegut per ser el fundador i CEO del Digital Finance Group, una empresa que s’ocupa exclusivament d’actius digitals, tecnologia blockchain i una gran quantitat d’altres vies d’inversió relacionades amb la criptografia. A més, Wo també està estretament relacionat amb diverses altres empreses de gran perfil, com ara:

 • ETC Labs (fundador)
 • ETC Core (fundador)

Matthew Tan

Tan és el CEO i fundador d’Etherscan, una plataforma digital que proporciona als seus usuaris un accés equitatiu a una gran quantitat de dades de blockchain relacionades amb el projecte Ethereum.

Sang Lee

Sang és el conseller delegat de Konstellation, un guardonat proveïdor de solucions blockchain, que han utilitzat diverses empreses del sector financer mundial. També és el cap de DarcMatter, una plataforma d’inversió dirigida a persones que volen fer ús de vehicles d’inversió alternatius.

Alex Mashinsky

Alex és un prolífic desenvolupador que ha ajudat a fundar diversos projectes, inclosa la xarxa Celsius, una plataforma que permet als usuaris guanyar i demanar préstecs., & pagueu diners mitjançant una xarxa de blockchain transparent sense la necessitat d’intermediaris financers. Alguns dels altres projectes que Mashinsky ha desenvolupat inclouen Transit Wireless i Arbinet. Si això no fos suficient, també és l’inventor de VOIP, un mètode que s’utilitza habitualment per a la comunicació de veu a través de xarxes de protocol d’Internet.,

Anson Zeall

Zeall és l’home darrere de CoinPip, una empresa que permet als usuaris enviar fons sense problemes a proveïdors, proveïdors i socis que utilitzen tecnologia blockchain.

Emma Cui

Emma és el conseller delegat de LongHash Ventures, la primera incubadora mundial de cadenes de blocs que compta amb el suport actiu del govern de Singapur. A més, Cui també participa profundament en l’espai d’inversió criptogràfica.

Eddy Travia

Travia és un prolífic inversor en blockchain i el conseller delegat de Coinsilium, un accelerador de constructors d’empreses que ha ajudat al desenvolupament de moltes empreses de blockchain en fase inicial. A més, Eddy també ha servit com a inversor inicial per a diversos altres projectes de criptografia establerts, inclosos:

 • RSK
 • Factom
 • Blox.io
 • Indorse

Shaun Djie

Shaun és cofundador i director general de Digix, a més de soci regional de Kenetic Capital. En el seu sentit més bàsic, es pot considerar Digix com una plataforma que ajuda a la digitalització de barres d’or perquè es puguin fer divisibles i transferir a la cadena de blocs.

Eric Benz

Benz és el conseller delegat de Changelly, una plataforma d’intercanvi de criptomonedes que proporciona als usuaris una manera ràpida i segura de comprar / vendre més de 150 monedes digitals (incloent Bitcoin, Ethereum, etc.) a l’instant.

Mai Fujimoto

Fujimoto, també coneguda pels seus seguidors com a “Miss Bitcoin”, és la CEO de Gracone i el fundador del lloc web de donacions de Bitcoin “Kizuna”.

Dmitriy Budorin

Budorin és ben conegut a tot el món per les seves idees educatives sobre diversos intercanvis de criptomonedes. També és cofundador i conseller delegat de dos projectes establerts, inclosos:

Hacken: El projecte és un esforç dirigit per la comunitat que busca reforçar diversos problemes de ciberseguretat que afecten actualment l’ecosistema global de blockchain.

CER (rangs d’intercanvi criptogràfic): La plataforma proporciona als usuaris una classificació equilibrada dels 50 millors borses de criptografia del món.

Assolellat Lu

Sunny és el fundador i CEO de VeChain, un projecte públic de blockchain que obté valor econòmic de les diverses activitats facilitades pels seus membres (la majoria orientades a resoldre problemes econòmics del món real)

Daryl Hok

Hok, vicepresident executiu i director general de CertiKOrg, una empresa que ajuda els projectes de blockchain a ser més segurs mitjançant l’ús de la verificació formal. A més, val la pena assenyalar que Daryl és graduat a la Universitat de Yale (especialitat en economia i psicologia).

Alex Melikhov

Alex és el conseller delegat i cofundador d’Equilibrium, un marc multicadena que pot utilitzar un gran nombre de monedes estables avalades per actius i productes DeFi..

George Zarya

George és el conseller delegat de Bequant, una borsa de criptomonedes amb seu a Malta que ofereix als seus clients un alt grau de seguretat, liquiditat i connectivitat. A més, Zarya també és ponent habitual en diverses conferències relacionades amb blockchain a tot el món.

Peter Todd

Peter Todd, un desenvolupador que probablement és més conegut pel seu treball amb el projecte Bitcoin Core. En aquest sentit, cal esmentar que és un col·laborador habitual del codi font de la moneda i, amb els anys, s’ha convertit en un membre molt respectat de la comunitat criptogràfica mundial. A més, Todd també és un consultor de criptografia aplicada i un altaveu tecnològic que es convida regularment a compartir les seves idees en diverses conferències arreu del món..

Jared Tate

Jared Tate és un nom molt conegut pel que fa a la tecnologia de criptografia i blockchain. Actualment exerceix de president de DigiPay LLC i també és el fundador de Digibyte: una xarxa de pagament descentralitzada de codi obert, peer-to-peer, dissenyada per fer voluminoses les transaccions monetàries transfrontereres més simplificades i senzilles per al comú. home. Pel que fa al tema, cal assenyalar que el disseny de Digibyte és bastant similar al de Bitcoin (és a dir, el seu marc és públic i completament descentralitzat).

Fred Ehrsam

Fred és un antic empleat de Goldmann Sachs que va deixar la seva lucrativa posició a l’empresa per establir Coinbase, una de les plataformes de comerç criptogràfic més populars del món. A més, també és graduat en informàtica per la Universitat de Duke que, en el passat, s’havia afiliat a diversos projectes d’èxit relacionats amb blockchain com Paradigm, un grup privat que s’ocupa exclusivament d’investigacions de mercat i anàlisi de tendències d’inversió relacionades amb mercat de criptografia.

Chris Dixon

Chris és conegut sobretot per ser soci general d’Andreessen Horowitz. Com a part de les seves responsabilitats, ha treballat com a inversor inicial en diverses empreses criptogràfiques que han anat deixant una marca mundial. No només això, sinó que Chris també ha estat cofundador / CEO de dues empreses principals d’inici, a saber, SiteAdvisor i Hunch, que han rebut molta atenció del sector financer mundial durant els darrers anys..

Neeraj K Agarwal

Neeraj és un entusiasta de la criptografia que fa temps que participa en el domini de la moneda digital. Tal com estan les coses, gestiona els aspectes empresarials i de comunicació (biz-com) de Coincenter, un grup de reflexió sobre polítiques criptogràfiques populars..

Marco Santori

Actualment, Marco treballa com a president i director jurídic (CLO) de Blockchain, una empresa de criptografia tot en un que busca connectar empreses de tot el món a través d’una gran quantitat d’ofertes úniques com la cartera de moneda digital nadiva de la companyia, Explorador de BTC, etc. En els darrers temps, la proesa legal de Santori li ha valgut el títol de “Degà dels advocats en divises digitals”. Anteriorment, estava afiliat a un bufet d’advocats anomenat Cooley LLP, on es va centrar principalment en assumptes relacionats amb el mercat de divises digitals..

Ben Davenport

Ben és probablement més conegut per ser el fundador i director d’oficines de Beluga, una plataforma digital que es va vendre al gegant de xarxes socials FB el 2011 i que finalment es va transformar en el que ara coneixem com Facebook Messenger. A més d’això, Davenport també ha treballat anteriorment per a diverses multinacionals (inclosos Google i Microsoft) com a enginyer de backend.

Per últim, en l’actualitat, Ben treballa com a soci de risc per Blockchain Capital, una empresa a través de la qual ha estat capaç d’invertir en diversos projectes d’èxit relacionats amb la criptografia com Xapo, BitPay, Kraken, LedgerX, Zcash, Lightning Labs, etc..

Kyle Torpey

A Kyle li agrada descriure’s a si mateix com a periodista independent a temps complet, l’àrea d’interès principal de la qual inclou Bitcoin i tecnologia blockchain. Després d’haver treballat com a diari en solitari des del 2014, els articles de Kyle s’han publicat a través d’una àmplia gamma de mitjans de comunicació ben respectats com Forbes, BitcoinMAgazine, NASDAQ, Business Insider (B.I.), etc..

Aaron van Wirdum

Aaron és un entusiasta de la tecnologia que ha participat en l’escena criptogràfica des del començament de la dècada. Actualment treballa com a redactor tècnic principal de la revista Bitcoin, un mitjà de comunicació molt respectat que tracta principalment de notícies relacionades amb la moneda digital i el domini de l’alt actiu..

Peter Van Valkenburgh

Peter treballa com a director d’investigació del Coin Center, un conegut grup de reflexió sobre polítiques criptogràfiques que ja existeix des de fa força temps. També és membre de la política de Google de 2013 que escriu regularment sobre la “teoria legal” que busca educar la gent sobre diversos temes relacionats amb l’autoregulació, l’autogovern i com es poden utilitzar les tecnologies de xarxa per millorar l’eficàcia general de les plataformes legals convencionals..

Nic Carter

Nic és un conegut analista de mercat de criptografia la reputació del qual ha crescut constantment en els darrers dos anys. També és soci de Castle Island Ventures, una empresa que ha invertit en diverses startups populars de criptografia.

Matthew Green

Matthew és probablement més conegut pel seu treball en relació amb la tecnologia de seguretat / criptografia i actualment treballa com a professor associat d’Informàtica a la Universitat Johns Hopkins. La gran riquesa de coneixement i experiència general de Green li ha permès treballar en diversos dominis emergents, inclosos sistemes d’emmagatzematge d’informació millorats per la privadesa, sistemes de criptografia de corba el·líptica i recursos digitals anònims..

Andrew Miller

Andrew és un investigador respectat, el treball del qual tracta principalment de mecanismes de consens descentralitzats, així com de noves plataformes blockchain. Actualment és professor associat a la Universitat d’Illinois, on imparteix cursos populars relacionats amb l’enginyeria informàtica i les ciències. No només això, sinó que també és director associat de Cornell Uni i UC Berkeley per les seves diverses iniciatives relacionades amb criptomonedes i contractes intel·ligents. Per últim, Miller està afiliat a diversos projectes populars de divises digitals com Zcash, Tezos i ChainLink.

Jerry Brito

Jerry és una personalitat popular dins del món de la criptografia i el blockchain. Tanmateix, és probablement més conegut per ser el director executiu de Coincenter, una popular plataforma de serveis digitals que busca protegir les xarxes de blockchain obertes i els drets dels innovadors a utilitzar-les..

Wences Casares

Casares és un especialista en tecnologia argentí que té com a principal interès la tecnologia Bitcoin i criptogràfica. També és un defensor important de les monedes digitals (principalment Bitcoin) i creu que l’actiu digital insígnia algun dia podrà servir com a mitjà universal unificat per a totes les transaccions monetàries basades en Internet. Cesares és actualment el conseller delegat de XAPO, una empresa de tecnologia digital que té com a oferta principal una cartera BTC que es pre-construeix amb una targeta de dèbit basada en bitcoins..

Bram Cohen

Cohen és un programador digital de renom mundial que és conegut sobretot per ser el creador i autor del protocol peer-to-peer (P2P) natiu de BitTorrent. No només això, sinó que també és cofundador de CodeCon, una convenció sobre pirates informàtics P2P que se celebra a la badia de San Francisco, així com coautor de Codeville, un sistema distribuït de control de revisions que ja no està disponible. operació.

Àlex Morcos

Àmpliament, Alex és considerat un dels primers pioners del sector del comerç automatitzat, gràcies en part al seu treball amb Hudson River Trading, una empresa que busca fer el comerç de mercat més eficient i racionalitzat per a l’inversor mitjà. Des del començament de la dècada, principalment s’ha ocupat de Bitcoin i les seves ofertes de criptografia associades. El 2014, Morcos va cofundar Chaincode, una plataforma dissenyada principalment per als enginyers per ajudar-los a desenvolupar les seves costelles de programació de Bitcoin..

Neha Narula

La Sra. Narula és actualment la Directora de la Digital Currency Initiative del MIT que s’ocupa exclusivament de criptomonedes i altres tecnologies relacionades amb el blockchain. A més, també cal esmentar que Narula és doctor. i ha treballat extensament amb sistemes distribuïts i bases de dades escalables en el passat.

Gavin Wood

Gavin Wood és un especialista en informàtica anglès que és cofundador i exdirector general d’Ethereum. El 2014, va presentar la idea bàsica darrere de Solidity: un llenguatge de programació molt conegut que els programadors utilitzen avui per crear nous contractes intel·ligents. A més, Wood és també el fundador, president i director tècnic de Parity Technologies, així com l’autor del marc Polkadot.

Leigh Cuen

Leigh és un escriptor de tecnologia molt respectat que actualment treballa per a Coindesk, una de les editorials criptogràfiques més importants del món. A més, el seu treball també s’ha publicat a través d’una àmplia gamma d’altres punts de venda de renom com Newsweek Japan, International Business Times i Racked.

Ryan Shea

Ryan és un expert en criptografia molt respectat, l’àrea d’expertesa de la qual inclou diversos camps com la informàtica, l’enginyeria mecànica i la tecnologia blockchain. També és cofundador de Blockstack: una xarxa informàtica descentralitzada i un ecosistema de dapp que té com a objectiu ajudar els usuaris a obtenir un control complet de les seves dades personals (com ara documents d’identificació).

Brian Hoffman

Brian Hoffman és conegut sobretot per ser el CEO i cofundador d’OB1, una empresa que s’ocupa principalment de la creació de solucions de programari a OpenBazaar, un mercat descentralitzat P2P que permet als usuaris facilitar els intercanvis monetaris mitjançant Bitcoin. En el passat, Brian ha treballat per a diverses empreses de Fortune 500, així com per a agències governamentals com el Departament de Defensa dels EUA.

Christopher Allen

Allen és un conegut empresari i tecnòleg, l’àrea d’especialització de la qual inclou seguretat digital, privadesa i confiança. És àmpliament reconegut com un dels pioners de la criptografia d’Internet i és coautor del TLS Security Standard.

Nicolas Cary

A Cary li agrada descriure’s a si mateix com a empresari en sèrie, entusiasta de la criptografia i tecnòleg general. Té diversos títols en diversos camps de nínxols relacionats amb el món dels negocis i el lideratge i també és membre fundador de la Junta de Comissaris de BCSD (Blockchain Commission for Sustainable Development).

Sergio Demian Lerner

Sergio és un expert en criptografia argentí que té més de setze mil seguidors a Twitter. Actualment treballa com a consultor independent de seguretat en criptomonedes i és molt conegut pels seus coneixements sobre diverses tecnologies relacionades amb la cadena de blocs.

Patrick Murck

Patrick és principalment un advocat que s’ocupa de casos relacionats amb criptomonedes i tecnologia blockchain. En el passat, s’havia afiliat a diversos projectes basats en la moneda digital. Per exemple, és cofundador de la Fundació Bitcoin, on va exercir com a conseller general i director executiu de l’organització. No només això, Murck també és el president del consell de la Fundació BitGive, una empresa sense ànim de lucre que busca facilitar les donacions benèfiques a tot el món mitjançant l’ús de Bitcoin.

Oleg Andreev

Oleg és un desenvolupador de criptografia àmpliament conegut que s’ha relacionat amb diversos projectes populars en el passat. Per exemple, és l’autor de ZkVM, una màquina virtual de blockchain amb actius ocults i contractes intel·ligents de ZK: Gitbox, CoreBitcoin i BTCRuby. Si no n’hi havia prou, també és la persona que hi ha darrere de Dalek Bulletproofs.

Alan Silbert

Alan és un dels noms més populars al món de la tecnologia criptogràfica. Actualment participa en la creació de diverses noves plataformes reguladores de criptomoneda i de seguretat per a una empresa anomenada INXLimited. A més, també és un important evangelista de Bitcoin que en el passat ha treballat per a diverses corporacions bancàries. Per últim, però no menys important, també és cofundador i desenvolupador de BitPremier, una plataforma que busca ensenyar als entusiastes informatius de criptografia sobre com comprar, extreure i emmagatzemar diverses monedes digitals..

Jonas Schnelli

Jonas és un desenvolupador de criptografia molt respectat que ha estat involucrat amb el projecte Bitcoin Core des de fa molt de temps. A més, també és cofundador de Digital Bitbox i participa activament en el desenvolupament d’una biblioteca Bitcoin anomenada ‘libbtc’, que està disponible per als usuaris de sistemes operatius com Linux, iOS, Mac OS X, etc..

Paul Sztorc

Paul és un investigador independent més conegut pel seu treball en relació amb Bitcoin. Tanmateix, també és el director d’investigació de Tierion i una de les forces principals de Drivechain: un protocol digital que busca que diverses cadenes de blocs siguin compatibles amb un únic ecosistema criptogràfic..

Nassim Nicholas Taleb

Nassim és un empresari de tecnologia, estadístic, ex-comerciant i analista de riscos libanès-nord-americà. El seu treball, tot i que no es limita únicament al món de la criptografia, és ben respectat en aquest espai, ja que tracta una sèrie de qüestions relacionades amb l’atzar, la probabilitat i la incertesa..

Luke Dashjr

Luke és més conegut a tot el panorama criptogràfic mundial com a “Luke-Jr”. És desenvolupador de BTC Core, així com el fundador de la piscina minera Eligius. No només això, també cal esmentar que, fins ara, Dasjr ha implementat més de 200 contribucions al marc central de Bitcoin Core i fins i tot té la seva pròpia secció BIP (Propostes de millora de Bitcoin) a GitHub.

Nathaniel Popper

Popper és un periodista amb seu a San Francisco, l’àrea d’interès principal de la qual es troba en finances, tecnologia fintech i tecnologia digital. En el passat, ha treballat per a diversos mitjans de comunicació consolidats com el New York Times i fins i tot ha estat autor d’un llibre més venut anomenat “Digital Gold: Bitcoin and the inside story of the Misfits and Millionaires”.

Actualitzacions de la llista d’influenciadors de criptografia més conegudes

influents de bitcoin

Hi ha molt més a dir i a seguir sobre tots aquests influents de criptomoneda. Amb el mateix alè, val la pena esmentar que el mercat criptogràfic també ha estat testimoni de períodes prolongats d’impuls baixista, quan l’any passat es va produir un descens del preu de la BTC des de la màxima històrica de gairebé 20.000 dòlars a la marca baixa de 3.000 dòlars (que en només un any ). Va ser llavors quan van sortir a la llum molts d’aquests líders de la cadena de blocs, quan les coses es van fer més difícils i es van fer més grans (i més fortes). Però només per recordar-ho, aquests populars bitcoiners que influeixen no són déus. I la possibilitat que qualsevol persona tingui una bola de vidre amb grans probabilitats és escassa pel que fa a qualsevol tipus d’aportació clau en relació amb consells d’inversió o influir en les opinions..

Tots aquests influents importants de Bitcoin estan fent tasques innovadores dins del criptoverse i s’han convertit en autèntics pioners, enginyers i seran recordats com a vident entre els seus companys. Hi ha molt més a dir sobre totes i cadascuna de les persones incloses més amunt. Tot i això, aprofiteu per aprendre d’aquests individus, però també sabeu que també són humans i digueu el que diuen, piuleu el que piulen, bé o malament. Sigues intel·ligent a cripto twitter, comença amb els coneguts influencers de cripto i extreu la teva xarxa des d’aquí. Independentment de la vostra moneda, del vostre projecte o del vostre gust, anirem afegint-los a la llista a mesura que els nous personatges famosos i populars siguin reconeguts i escoltats a tot el món. Un dia, aquesta llista d’influencers de blockchain creixerà dels primers 236 als 1.000 primers a mesura que el món continua adoptant bitcoins i cryptos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner