CoinMarketCap: Guia de revisió d’usuaris de Crypto Coin Market Cap

CoinMarketCap

Què és Crypto Market Cap? Com funciona la capitalització de mercat? Com s’utilitza CoinMarketCap?

El “límit de mercat criptogràfic” es refereix a la capitalització de mercat total de totes les criptomonedes del món actual. Si sumeu la capitalització de mercat total de Bitcoin, Ethereum i els centenars d’altres criptomonedes del mercat, obtindreu el límit total de mercat de criptografia.

A l’octubre del 2019, el límit total del mercat criptogràfic se situa al voltant dels 220.000 milions de dòlars. Durant el pic màxim de cripto a finals de 2017 i principis del primer trimestre de 2018, el límit total del mercat de criptografia es va situar a prop d’un bilió de dòlars abans de tornar a caure. Com podeu veure al gràfic CoinMarketCap a continuació, el valor màxim històric de la capitalització total del mercat va ser de 828 mil milions de dòlars el 7 de gener de 2018 i baixaria fins a 102 mil milions de dòlars el desembre de 2018. Aquesta “guia de revisió CMC” és destinat a ajudar a tots els comerciants i inversors a entendre tota la capitalització borsària.

coinmarketcap-total-crypto-market-value

CoinMarketCap.com mostrava un alt valor històric de 828.000 milions de dòlars al desembre del 2017

Però, com molts probablement ja saben, la capitalització de mercat no és exclusiva del món criptogràfic. Capitalització de mercat és un terme també en el món financer tradicional. Les empreses es poden anomenar accions de “capitalització gran” o “capitalització petita” segons la seva capitalització borsària, que és el valor total de les accions d’aquesta empresa. Revisem com funciona CoinMarketCap i com s’utilitzen les millors funcions de CMC, el lloc web més visitat de la indústria al món amb un lloc web Alexa situat entre els 500 millors del món..

Com es calcula la capitalització de mercat a Crypto

El càlcul de la capitalització de mercat al món criptogràfic és relativament senzill. El procés funciona de manera similar al càlcul de la capitalització borsària en altres espais.

Diguem que calculeu la capitalització borsària de Bitcoin. Cada BTC val 10.000 dòlars i hi ha 18 milions de BTC en circulació. Es multipliquen aquests dos números junts per obtenir el límit de mercat actual de Bitcoin, que seria aproximadament de 180.000 milions de dòlars.

Aquest procés és el mateix per a totes les criptomonedes disponibles avui en dia. Es multiplica el valor actual d’una unitat pel valor actual d’una unitat. Això és.

Què és CoinMarketCap?

CoinMarketCap.com és un lloc web informatiu dedicat al seguiment dels moviments del mercat a través de l’espai criptogràfic. Avui en dia, el lloc web és el rastrejador de preus de criptografia més gran i més conegut d’Internet i està basat a Delaware.

CoinMarketCap.com té una sèrie de funcions ingenioses que el fan valuós per als comerciants de criptografia. Per exemple, podeu veure el límit de mercat total de totes les criptomonedes. També podeu veure desglossaments individuals per a cada moneda, el subministrament en circulació de cada moneda i el subministrament total de cada moneda, entre altres informacions..


CoinMarketCap.com també tria quines monedes voleu llistar, i la cotització a CoinMarketCap.com és una gran cosa per als nous projectes de criptografia. A partir de setembre de 2019, CoinMarketCap.com fa un seguiment actiu de més de 2870 criptomonedes.

Com funciona CoinMarketCap.com?

CoinMarketCap.com actualitza les seves estadístiques cada 5 minuts. Per garantir que la informació estigui actualitzada i precisa, CoinMarketCap s’associa amb diferents intercanvis.

Després de connectar-se directament amb aquests intercanvis, CoinMarketCap sincronitza la informació de preus i subministraments regularment i, a continuació, pren el preu mitjà de tots els intercanvis per evitar que cap intercanvi únic afecti el preu reportat de manera significativa.

En última instància, això proporciona a CoinMarketCap.com informació actualitzada sobre totes les criptomonedes principals i menors. Amb les actualitzacions que es produeixen cada 5 minuts, no hauríeu de trobar un lloc web precís més actualitzat per al moviment dels preus de criptografia..

Els visitants poden veure tota aquesta informació de forma gratuïta en qualsevol moment. Els anuncis admeten CoinMarketCap i és possible que vegeu una notificació que us demani que desactiveu el bloquejador d’anuncis quan visiteu CoinMarketCap.com.

Què puc aprendre de CoinMarketCap?

Podeu obtenir una àmplia gamma d’informació a CoinMarketCap, que inclou:

Capitalizació del mercat: Consulteu la capitalització de mercat d’una de més de 2800 criptomonedes, que és el preu per unitat multiplicat pel nombre d’unitats. Si hi ha 10.000 monedes ABC en circulació, per exemple, i cadascuna té un preu de 2 dòlars, el límit de mercat de les monedes ABC serà de 20.000 dòlars. La capitalització borsària no té en compte l’oferta total de la moneda, només les monedes que ja s’han encunyat (independentment de si aquestes monedes circulen o estan tancades)..

Preu: El preu és el preu mitjà actual d’una unitat concreta. CoinMarketCap.com es connecta a les principals borses de tot el món, sincronitzant la informació de preus cada 5 minuts. El preu es fa de mitjana, ponderat pel volum, i després es mostra als visitants.

Volum: CoinMarketCap.com llista el volum de negociació de 24 hores de més de 2800 criptomonedes llistades, que és el valor total negociat als mercats d’una moneda en concret durant les darreres 24 hores. Si la gent ha canviat 10.000 milions de dòlars de bitcoins en una borsa i 25.000 milions de dòlars en la resta de borses combinades durant les darreres 24 hores, per exemple, el volum de negociació de bitcoin serà de 35.000 milions de dòlars.

Subministrament: L’oferta és el nombre total de monedes en circulació actualment procedents d’una criptomoneda en concret. Hi ha aproximadament 18 milions de bitcoins en circulació, per exemple. CoinMarketCap.com considera que “Subministrament” és diferent de “Subministrament total”: “Subministrament” és el nombre de monedes en circulació, mentre que Total Supply és el nombre de bitcoins que es poden crear en total.

Dominància BTC: Quina és la dominància del bitcoin en relació amb la resta de criptomonedes? Des del llançament, Bitcoin ha dominat l’espai criptogràfic com la criptomoneda més gran del món. Durant els darrers cinc anys, el domini de Bitcoin ha oscil·lat entre el 50% i el 90%. A setembre de 2019, el domini BTC se situa al voltant del 68%. Això significa que el límit de mercat criptogràfic total de 280.000 milions de dòlars, aproximadament el 68% consisteix en el límit de mercat de BTC (o aproximadament 184.000 milions de dòlars).

Seguint aquesta informació a CoinMarketCap, podeu obtenir informació valuosa sobre una criptomoneda en particular. Podeu veure si molta gent compra o ven una moneda concreta, per exemple, o si el valor d’una moneda ha augmentat sobtadament o ha caigut en picat.

Descripció de les pàgines de monedes individuals a CoinMarketCap

CoinMarketCap té pàgines individuals per a cadascuna de les més de 2.800 criptomonedes que figuren al lloc web. Podeu fer clic a la pàgina de qualsevol moneda digital per obtenir informació valuosa sobre aquesta moneda, inclosa la seva activitat recent, el seu volum de negociació i fins i tot enllaços als perfils oficials de xarxes socials del projecte..

Sota la Mercats pàgina, per exemple, veureu una llista d’intercanvis de criptomonedes. Podeu ordenar la llista en funció del volum de negociació actiu en intercanvis de criptomonedes. Per exemple, podeu veure quines borses han tingut més volum durant les darreres 24 hores. També podeu veure el percentatge de volum de negociació gestionat per aquest intercanvi durant les darreres 24 hores, per exemple, així com els parells de criptomonedes negociats en aquest intercanvi. Des d’aquesta pàgina, també podeu fer clic en un parell de criptomonedes concret, com ara BTC / USD, per veure quines borses tenen més volum de negociació en aquest parell..

CoinMarketCap.com també té un Eines pestanya que mostra un widget de lloc web i un ticker API. Podeu afegir aquestes eines al vostre propi lloc web, sincronitzant les dades directament de CoinMarketCap.com perquè es mostrin al vostre propi lloc. Si voleu que els visitants del vostre lloc vegin el preu actual i el volum comercial de ETH, per exemple, podeu obtenir eines a CoinMarketCap.com.

El Dades històriques Mentrestant, la pestanya us permet comprovar les dades històriques d’aquesta criptomoneda en concret. Podeu veure l’historial de preus i volum de negociació de qualsevol moneda criptogràfica. Voleu veure el màxim històric de BTC? El podeu trobar des d’aquesta pàgina. CoinMarketCap fa un seguiment del preu del bitcoin fins al 28 d’abril de 2013, quan 1 BTC equivalia a 135,30 dòlars. Malauradament, CoinMarketCap no té dades fiables sobre els preus de bitcoin més enllà d’aquesta data.

Comproveu el Social pestanya per a enllaços a diverses publicacions de xarxes socials sobre la criptomoneda en particular La pestanya Social Bitcoin, per exemple, mostra publicacions de bitcoin.reddit.com (és a dir / r / bitcoin). En general, la pestanya Social és relativament bàsica, però us permet veure què està pensant actualment una determinada part de la comunitat en línia.

Finalment, CoinMarketCap ara té un Valoracions fitxa. CoinMarketCap no calcula les classificacions: les calcula organitzacions de tercers. En general, CoinMarketCap mostrarà la puntuació d’actius criptogràfics fonamentals (FCAS) des d’aquesta pestanya, que classifica algunes de les criptomonedes més grans del món per activitat de l’usuari, comportament dels desenvolupadors i venciment dels actius. La pàgina també mostra la puntuació FCAS amb el pas del temps, que us permet veure com ha augmentat o disminuït una criptomoneda. Avui, ETH té la puntuació FCAS més alta (amb 944), mentre que BTC se situa a 882.

Cada pàgina de criptografia té un Estadístiques resum que inclou el preu actual, ROI, límit de mercat, volum de 24 hores, subministrament en circulació, subministrament total, oferta màxima, màxima permanent, mínima permanent, 52 setmanes alta / baixa, 90 dies alta / baixa, 30 dies alta / baixa , 7 dies màxima / baixa, 24 hores màxima / baixa, ahir màxima / baixa, oberta / tancada d’ahir, canvi d’ahir i volum d’ahir.

Hi ha una Criptomonedes relacionades secció que mostra un grapat de criptomonedes que poden ser similars a la criptomoneda que esteu veient. Quan mireu ETH, per exemple, veureu Crypto.com Coin (CRO), Maker (MKR), NEM (XEM), Bitcoin Cash (BCH) i UNUS SED LEO (LEO) a la secció de Cryptocurrencies relacionades.

Cada pàgina de criptografia també té un Enllaços secció que enllaça a tots els recursos oficials en línia coneguts per a aquest projecte. La secció Enllaços inclou enllaços al lloc web oficial del projecte, fil d’anuncis (ANN), tauler de missatges, xat, codi font, documental tècnic, pàgina de Github i altres enllaços rellevants, per exemple.

Finalment, la part inferior de cada pàgina de criptografia té una secció “Quant a” que inclou un breu resum escrit d’aquesta criptomoneda. CoinMarketCap.com resumeix els fets bàsics sobre una criptomoneda, per exemple, inclou el seu propòsit, la data de llançament, les funcions úniques i els objectius de desenvolupament futurs..

En general, les pàgines de desglossament de criptomonedes de CoinMarketCap.com fan un treball excel·lent en resumir informació crucial sobre cada criptomoneda d’una manera minimalista i fàcil d’entendre..

Descripció dels gràfics de CoinMarketCap.com

A més de la pàgina de capitalització de mercat i les pàgines de monedes individuals, CoinMarketCap.com és coneguda pels seus gràfics. Els gràfics mostren informació valuosa de tot el món criptogràfic.

Podeu veure gràfics de tota la comunitat de criptografia. O bé, podeu veure gràfics específics d’una criptomoneda.

L’ús dels gràfics és senzill. Si alguna vegada heu consultat llocs web d’anàlisi financera o llocs de comprovació de preus de les accions, no tindreu problemes per utilitzar els gràfics.

Podeu ampliar o reduir el període de temps seleccionat per a una criptomoneda, per exemple, o establir un interval de dates per explorar. També podeu veure el volum total de negociació d’una data concreta, el preu alt i baix d’una data concreta i altra informació.

Personalitzeu el gràfic amb la finestra que vulgueu. Podeu triar mostrar informació durant 1 dia, 7 dies, 1 mes, 3 mesos, 1 any, YTD o “Tots”, per exemple.

Com fer una llista a CoinMarketCap

CoinMarketCap.com és un lloc web de gestió privada. El lloc web decideix quines monedes voleu incloure al lloc.

Com s’ha esmentat anteriorment, és un gran problema que un nou projecte de criptografia aparegui a CoinMarketCap. Afegeix un cert grau de legitimitat a un projecte. També facilita que els usuaris nous i interessats puguin obtenir més informació sobre un projecte.

CoinMarketCap aprova o nega individualment cada moneda. Els criteris poden variar lleugerament entre cada moneda. No obstant això, els tres requisits principals que s’enumeren a CoinMarketCap inclouen:

 • La moneda ha de ser una criptomoneda, definida com un testimoni basat en cadena de blocs assegurat per la criptografia
 • La moneda s’ha de negociar en una borsa pública i la borsa pública ha de ser superior a 30 dies; aquest intercanvi també ha d’oferir una API per al seguiment
 • La moneda ha de tenir un URL públic que mostri el subministrament total actual de la criptomoneda

Aquests són els requisits bàsics per aparèixer a CoinMarketCap. No obstant això, hi ha altres requisits tècnics. Al juliol de 2019, CoinMarketCap.com va actualitzar les seves polítiques amb altres requisits específics de llistat. Ara, CoinMarketCap requereix que els criptoactius tinguin un lloc web funcional i un explorador de blocs, per exemple, juntament amb la informació de contacte d’un representant oficial d’aquesta empresa, entre altres requisits. Podeu veure la llista completa de requisits aquí.

CoinMarketCap no requereix noves monedes per divulgar la llista de la seva oferta total. Algunes monedes tenen un subministrament total fix, però d’altres no. Bitcoin té un subministrament total fix de 21 milions, mentre que Ethereum no té un límit de subministrament total fix.

CoinMarketCap utilitza l’oferta que circula (no l’oferta total) per calcular la capitalització de mercat d’una criptomoneda. Obbviament, no és just dir que una moneda té un límit de mercat de 1.000 milions de dòlars si el projecte només ha alliberat 1 milió de dòlars per valor de mil milions, i queden 999 milions per desbloquejar..

De vegades, CoinMarketCap també aplicarà un quart requisit: la moneda ha de tenir un volum de negociació superior a zero. Aquest quart requisit es pot implementar per eliminar les monedes més antigues. Una moneda més antiga pot complir tots els requisits anteriors, per exemple, però s’eliminarà de CoinMarketCap perquè ja ningú no la fa servir.

Un cop CoinMarketCap ha rebut una sol·licitud de fitxa, el lloc web aprovarà la sol·licitud o la denegarà. Si s’aprova, el projecte s’afegirà a CoinMarketCap com a Llistat inactiu, Llistat verificat, Llistat sense seguiment o Llistat amb seguiment..

Quina diferència hi ha entre l’oferta circulant i l’oferta total?

CoinMarketCap.com i altres llocs web de seguiment de criptografies diferencien entre l’oferta en circulació i l’oferta total. Quina diferència hi ha entre les dues mètriques? Per què fem servir l’oferta circulant per calcular el límit de mercat total però no l’oferta total?

Aquí teniu un desglossament bàsic:

Subministrament circulant: Aquest és el nombre de monedes que circulen al mercat en mans del gran públic ara mateix.

Subministrament total: Aquest és el nombre de monedes que hi ha en aquest moment. Tanmateix, aquest número no inclou cap moneda que s’hagi cremat de manera verificable. El subministrament total inclou monedes bloquejades, reservades o que no estan disponibles per vendre-les en borses públiques.

Subministrament màxim: Aquest és el nombre màxim de monedes que poden existir durant la vida d’una criptomoneda. Algunes monedes, com el bitcoin, tenen un subministrament màxim fix que no es pot superar. Altres monedes, com Ethereum, no tenen subministrament màxim fixat, però cada any s’afegeixen noves monedes al subministrament total segons les regles preestablertes..

CoinMarketCap utilitza l’oferta circulant per calcular la capitalització de mercat d’una criptomoneda. Aquesta és una diferència important perquè (teòricament) dóna una visió més precisa del valor total d’una moneda en particular.

En utilitzar l’oferta circulant per calcular el límit de mercat, és similar als analistes financers tradicionals que utilitzen el “flotador públic” per determinar la capitalització borsària de les empreses..

Quina diferència hi ha entre monedes i fitxes?

Hem utilitzat monedes, fitxes i criptomonedes indistintament al llarg d’aquesta pàgina.

No obstant això, CoinMarketCap i altres llocs web de capitalització de mercat de criptografia poden diferenciar aquests termes. Per exemple, aquí es mostra com CoinMarketCap.com diferencia els dos:

 • Una moneda és una criptomoneda que pot funcionar de forma independent
 • Un testimoni és una criptomoneda que es basa en una altra criptomoneda com a plataforma per operar

Ethereum té fitxes ERC-20, per exemple. ERC-20 és un estàndard de protocol simbòlic. Algú pot crear tokens ERC-20 a la plataforma Ethereum i després utilitzar-los com a part de la seva aplicació descentralitzada Ethereum (DApp). Això és diferent d’una moneda, que es pot construir sobre la seva pròpia plataforma.

Com funciona el temps als llocs web de capitalització de mercat de criptografia?

Us podeu preguntar com funciona el temps als llocs web de capitalització de mercat de criptografia com CoinMarketCap.

Si els mercats de criptografia no es tanquen mai i si el comerç de criptografia s’intercanvia les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana a tot el món, com es fa el seguiment dels llocs web de la informació de preus i dates? Quan es transmet l’estadística del volum de negociació les 24 hores?

Aquestes respostes són sorprenentment evidents:

 • La majoria de llocs web de límit de mercat de criptografia (inclòs CoinMarketCap.com) informen de temps en UTC tret que s’especifiqui el contrari
 • El volum de negociació de 24 hores es mesura de forma continuada; mai es restableix en un moment concret

On obté les seves dades CoinMarketCap.com?

CoinMarketCap.com i altres llocs web d’anàlisi criptogràfica solen obtenir les seves dades d’un grapat d’intercanvis importants. Molt pocs llocs web fiables utilitzen un sol intercanvi.

CoinMarketCap.com publica la seva metodologia aquí. El lloc web explica feliçment com calcula el preu, el volum i altres punts de dades, incloses les fórmules específiques utilitzades.

En general, CoinMarketCap extreu dades de qualsevol intercanvi de confiança amb una API transparent. Tot i això, CoinMarketCap no revela els intercanvis específics que utilitza.

Com decideix CoinMarketCap quins intercanvis es llisten??

Els intercanvis han de complir un conjunt estricte de requisits per figurar a CoinMarketCap. El lloc web utilitza només un grapat d’intercanvis importants per calcular la informació sobre el preu i el volum de negociació, però enumera centenars d’intercanvis en total (CoinMarketCap no treu dades de preus de tots els intercanvis).

Alguns dels requisits necessaris perquè una borsa es mostri a CoinMarketCap són:

 • L’intercanvi ha de tenir un lloc web funcional amb un volum de negociació que coincideixi amb les seves dades de l’API
 • L’intercanvi ha de publicar un resum de l’API final que exposa l’últim preu i el volum de negociació les 24 hores de cada actiu cripto negociat a l’intercanvi
 • L’intercanvi ha d’haver estat en funcionament durant 60 dies com a mínim
 • L’intercanvi ha de permetre als comerciants fer comandes de compra i venda en un llibre de comandes
 • L’intercanvi ha de permetre als usuaris veure tots els parells de mercat i demanar llibres sense necessitat d’iniciar sessió al lloc web
 • L’intercanvi ha de tenir una pàgina d’estat del sistema que mostri tots els detalls i llistats de monedes, inclosos el nom complet, el logotip, l’URL del projecte i l’explorador de blocs d’una moneda en particular.
 • L’intercanvi ha de mostrar la informació de contacte d’un representant al qual CoinMarketCap pot contactar per a comunicacions obertes

Fins i tot si l’intercanvi enumera tots aquests requisits, no es garanteix la posició de la llista a CoinMarketCap.

També és important tenir en compte que CoinMarketCap no fa un seguiment dels intercanvis que no tenen comissions. Això es deu al fet que és fàcil falsificar les dades de negociació en aquests intercanvis. No hi ha res que impedeixi que l’intercanvi compri i es vengui infinitament per si mateix per generar un enorme volum de negociació, per exemple.

Quina diferència hi ha entre el volum ajustat i el volum comunicat?

CoinMarketCap.com i altres llocs web d’anàlisi de capitalització de mercat criptogràfic diferencien entre volum ajustat i volum informat.

Per a alguns intercanvis, aquests dos números són idèntics. Per a altres intercanvis, hi ha un buit important i el volum informat pot ser gairebé el doble del volum ajustat.

Quina diferència hi ha, doncs??

Bé, nombrosos informes de criptografia han descobert que molts intercanvis de criptografia (fins i tot els intercanvis més grans) manipulen les dades comercials per fer que l’intercanvi sigui més ocupat del que és. Es diu falsificació i omple els quaderns de comandes d’una borsa amb ordres de compra i venda per millorar la liquiditat.

Essencialment, l’intercanvi operarà amb ell mateix per augmentar la liquiditat percebuda de l’intercanvi. L’intercanvi informarà de tot aquest volum, mentre que el volum ajustat només inclourà el volum de negociació ‘real’:

Volum informat: Valor total de totes les activitats comercials notificades per l’intercanvi a CoinMarketCap mitjançant la seva API.

Volum ajustat: Volum real de negociació estimat a la borsa.

Paraula final

Actualment, el límit total del mercat de criptomonedes oscil·la entre els 220 i els 250.000 milions de dòlars, per sota del seu màxim de gairebé 830.000 milions de dòlars durant el màxim històric del mercat entre desembre de 2017 i gener de 2018..

Aquests números poden semblar impressionants, però pal·len en comparació amb la capitalització de mercat d’altres actius importants.

L’or, per exemple, té un límit de mercat total d’uns 7,5 bilions de dòlars. S’estima que la riquesa mundial ronda els 317 bilions de dòlars.

No sabem cap a on es dirigeix ​​el límit de mercat de les criptomonedes, però llocs web com CoinMarketCap.com ens podran mantenir informats en totes les condicions del mercat. També actualitzarem aquesta visió general de l’usuari de Coin Market Cap (CMC) sobre les seves darreres actualitzacions, com ara el seu ‘producte d’interès’, així com la seva nova aplicació per a mòbils..

No importa si sou comerciant o inversor, des de Master The Crypto esperem que us hagi agradat aquesta guia de revisió de CoinMarketCap per a tots els usuaris.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map