Tezos que s’utilitzarà per a la tokenització de 22 projectes

Vint-i-dos projectes que representen un valor acumulat de 200 milions de dòlars en valors digitals. Aquests són els números d’un nou esforç de tokenització que duu a terme una parella d’empreses a través de Tezos.

DealBox i Vertalo han anunciat que treballaran junts, aportant diferents capacitats a l’empresa.

S’espera que Vertalo s’encarregui de les tasques relacionades amb l’emissió i la gestió dels valors digitals. DealBox els utilitzarà com a mitjà per proporcionar accés a capital a les pimes.

Tezos

Es preveu que els valors digitals, que s’emetran durant tot aquest procés, es basin en la cadena de blocs de Tezos. Tot i que l’ús de Tezos sobre el popular Ethereum pot semblar sorprenent al principi, queda clar després d’examinar els avantatges que ofereix el primer. Per exemple, Tezos utilitza TPV, admet diversos llenguatges de programació, taxes de transacció ràpides i molt més.

Per obtenir més informació sobre per què, exactament, Vertalo ha optat per confiar en Tezos, llegiu l’article següent.

Vertalo tria Tezos per a les fitxes de seguretat

Majúscules

Curiosament, en el seu comunicat de premsa, Vertalo i DealBox es prenen el temps per ressaltar el moment del seu anunci.

La SEC ha proposat recentment afluixar restriccions entorn de diversos mètodes de captació de fons. Si es promouen, els projectes com els que es comenten avui aquí en beneficiaran molt.

No obstant això, és important recordar que aquests canvis són simplement una proposta, en aquest moment. Tot i que és possible que Vertalo i DealBox hagin anunciat la seva associació en un moment oportú, també pot estar subjecte a l’statu quo.

HODL El vostre Hoopla sobre els canvis SEC per a les ofertes exemptes

Comentari

En anunciar aquest nou desenvolupament, representants de cadascun, Vertalo i DealBox, es van dedicar el temps a comentar.


John Nance, Va declarar el president i el CIO de Deal Box,

“A Deal Box, la nostra missió és ajudar a alliberar els emprenedors de les ineficiències de la banca d’inversions tradicionals i la formació de capital i permetre’ls amb les millors tecnologies de la categoria actuals per aconseguir resultats més eficients i eficaços per ajudar a créixer les seves empreses. Amb la finalització del nostre acord de llicència amb Vertalo, ho fem justament, ja que comencem a emetre valors digitals a la nostra plataforma mitjançant els sistemes de Vertalo i la cadena de blocs Tezos. La relació Deal Box x Vertalo afavoreix la nostra capacitat per identificar oportunitats que avancin el nostre ecosistema col·lectiu mentre treballem tots per simplificar i avançar en aquesta indústria “.

Dave Hendricks, Va afirmar el conseller delegat de Vertalo,

“Vertalo està encantat de proporcionar a Deal Box i a les seves desenes de clients emissors la plataforma més completa i compatible per a l’emissió i la gestió d’ofertes d’actius digitals. L’equip de Deal Box representa el futur de l’ecosistema d’actius digitals: assessors de capital intel·ligent que ajuden les empreses de la seva cartera amb recaptació de fons i funcions de relacions amb inversors a un cost més baix i amb més simplicitat. Vertalo té moltes ganes de potenciar i donar suport a Deal Box amb les eines, les tecnologies i les tècniques de la plataforma que els permetin sortir al mercat amb la seva pròpia solució d’emissió de fitxes de seguretat de marca blanca, recolzada pel suport d’un equip amb una àmplia experiència en mercats de capitals. participa en actius digitals regulats des del 2017 “.

Blocs de construcció

Algunes associacions van i vénen, ja que la bona intenció no resulta necessàriament en una relació fructífera. Sembla que DealBox i Vertalo han aconseguit evitar-ho, però, i han trobat amb èxit una manera de treballar junts.

Això s’ha posat de manifest a través de diverses relacions entre les dues empreses en els darrers mesos. Per exemple, els 22 nous títols que es volen simbolitzar, que ara es comenten aquí, simplement representen una altra ronda. Com a tal, això indicaria que cada empresa estava satisfeta amb la primera ronda d’empreses tokenitzades, que els va atraure a tornar a treballar junts.

Un d’aquests exemples de tractes passats és el de Zapaygo i el seu STO.

DealBox

Fundada el 2016, DealBox opera a Califòrnia. Sobretot, DealBox facilita la formació de capital per a empreses prometedores. DealBox també ofereix serveis auxiliars, que inclouen consultoria, embalatge d’inversions i molt més.

El president, John Nance, supervisa actualment les operacions de la companyia.

Vertalo

Fundat el 2017, Vertalo opera a Austin, Texas. Sobretot, l’empresa treballa com a proveïdor de serveis per al sector de valors digitals. Destaquen aquests serveis les capacitats de gestió de cap-table de les empreses.

Actualment, el CEO, Dave Hendricks, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Diverses cadenes de blocs han vist adoptar nivells menors en el naixent sector de valors digitals. Tanmateix, semblaria com si Tezos hagués aconseguit establir-se com a primer classificat en els nivells d’adopció. Els articles següents són exemples de notícies sobre Tezos en els darrers mesos, que mostren per què les empreses recorren a la popular cadena de blocs.

Binance afegeix parells comercials de Tezos

TokenSoft porta fitxes de seguretat a Tezos

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map