Què és el comerç de criptomonedes?

Des del 2017, el comerç de criptomonedes ha estat una àrea d’interès per als inversors nous i vells. En particular, el comerç de criptomonedes implica especular sobre moviments futurs de preus al mercat. En la seva forma més senzilla, el comerç requereix la compra i venda de criptomonedes de manera que produeixi beneficis. Per dur a terme aquesta tasca, heu de conèixer amb claredat què són les criptomonedes i què afecta els moviments del mercat.

Les criptomonedes són actius digitals descentralitzats que depenen d’una xarxa d’ordinadors per validar la seva autenticitat i l’estat general de la xarxa. A diferència de les monedes fiduciàries com el dòlar, no hi ha cap govern o autoritat central que doni suport a aquestes monedes. En canvi, les criptomonedes es basen en protocols matemàtics per reduir la intervenció humana i proporcionar al món un instrument financer realment únic.

És important destacar que les criptomonedes només existeixen com a registre digital de propietat compartit. Això significa que no podeu manejar ni tan sols tocar una criptomoneda. En canvi, aquests actius només existeixen a l’àmbit digital. En conseqüència, cap transacció de criptografia no es completa fins que la xarxa no la verifica nodes (miners) i afegit a la cadena de blocs.

Curiosament, hi ha diversos tipus d’actius de cadena de blocs que es poden negociar avui en dia. Cada actiu té els seus propis requisits regulatoris i comercials que heu de complir. Els tres principals tipus d’actius blockchain al mercat actual són les criptomonedes, els serveis públics i els tokens de seguretat.

Intercanvis de criptomonedes

Per sort, comprar i vendre criptomonedes mai ha estat tan fàcil. Actualment, hi ha una gran quantitat d’intercanvis al mercat a la vostra disposició. Cadascun d’aquests intercanvis proporciona una UX i funcions diferents. Com a tal, es recomana que feu una ullada a alguns intercanvis abans de prendre la decisió final. A més, els inversors intel·ligents també comerciaran entre borses quan hi hagi una oportunitat d’obtenir ingressos per la propagació d’un determinat actiu.

Gràfic de candelers: finestra de comerç de criptomoneda Binance

Gràfic de canelobres – Binance Finestra de negociació de criptomonedes

Es recomana mantenir-se en intercanvis de bona reputació. Els motius d’això són senzills, cada parell de mesos alguns intercanvis experimenten un hack que drena la plataforma de les seves participacions. Quan això passi, podeu perdre la vostra moneda criptogràfica si l’intercanvi no pot retornar les vostres pèrdues. Un exemple perfecte d’aquest escenari es va produir durant l’ara infame Mt.Gox cop de destral on els inversors van perdre milions. Aquests són alguns dels intercanvis més reconeixibles a tenir en compte:

Binance

El Binance exchange va entrar al mercat el 2017 amb l’objectiu de simplificar el procés de negociació per als inversors normals. El fundador de la firma, Changpeng Zhao ja era ben conegut al sector FinTech com el principal desenvolupador de programari de negociació d’alta freqüència. Aquest coneixement tecnològic va ajudar Binance a crear una UX única i consolidar la seva posició com a líder de la indústria.

Aquesta senzillesa va ajudar a créixer l’intercanvi. El 2018, Binance era la criptomoneda més gran intercanvi al món en termes de volum de negociació. Avui l’intercanvi encara domina el sector. Binance ha obert des de llavors diverses plataformes, incloses Binance US, Binance DEX, Binance KR i Binance Australia, per citar-ne algunes..

KuCoin

L’intercanvi criptogràfic amb seu a Singapur KuCoin va ser una de les primeres plataformes a entrar al mercat. Els informes van confirmar que els desenvolupadors van iniciar estudis de mercat per a aquest canvi ja al 2011. El 2013 KuCoin va entrar al mercat criptogràfic com a jugador dominant.


Avui la plataforma és coneguda pel seu estat de la tecnologia més avançada. L’intercanvi compta amb una combinació d’arquitectura tècnica fiable i ampliada. D’aquesta manera, els desenvolupadors han pogut racionalitzar les operacions de negociació estàndard que troben els usuaris.

Poloniex

El Poloniex exchange va entrar al mercat el 2014 amb l’objectiu de proporcionar a la clientela nord-americana un accés segur als actius digitals. Actualment, la firma té una seu a la zona de la Gran Filadèlfia, al sud dels EUA. El fundador de l’intercanvi, Tristan D’Agosta, és conegut per viure un estil de vida privat, tot i fer la revista Fortune 40 menors de 40 anys llista.

Poloniex és coneguda per la seva accessibilitat i posicionament general al mercat. Avui la plataforma ofereix més de 100 parells de negociació BTC. A més, els comerciants estan al corrent de gràfics avançats i eines d’anàlisi de dades per ajudar a avançar en les seves estratègies d’inversió. Cal destacar que l’intercanvi cobra una comissió de transacció del 0,2% en tots els comerços.

Bittrex

Bittrex és un altre líder del mercat a tenir en compte. Aquesta empresa funciona des del 2016. Els desenvolupadors darrere d’aquesta plataforma volien crear una empresa de corretatge institucional que pogués ajudar a salvar la bretxa entre el sector financer tradicional i els mercats criptogràfics..

Bittrex és coneguda per les millors pràctiques de seguretat del sector. Actualment, la plataforma és un dels principals proveïdors de tecnologia blockchain als Estats Units. Com a tal, gaudeix de la reputació com un dels intercanvis més fiables del món.

Negociació de criptomonedes

Un cop hàgiu triat un intercanvi conegut per la seva qualitat i seguretat, ja podreu començar a negociar. El procés de configuració és senzill. Només heu de registrar-vos a la vostra nova plataforma i finançar la vostra cartera en línia. El finançament de la vostra cartera pot variar en els processos necessaris i en funció de si voleu finançar-la amb moneda fiduciària o amb altres criptomonedes..

Cal destacar que hi ha una petita corba d’aprenentatge que heu de superar quan canvieu de plataforma. Cada intercanvi utilitza un enfocament i una interfície lleugerament diferents. A més, hi ha variacions en els temps de transacció, els costos i els límits diaris a tenir en compte.

També haureu de tenir en compte la vostra ubicació. Alguns intercanvis no permeten als usuaris de països específics participar a la seva plataforma. Per exemple, només podeu negociar en borses que requereixin regulacions KYC i AML si viviu als EUA.

Requisits KYC de Binance

Requisits de Binance KYC: negociació de criptomonedes

Participacions directes

Sempre que invertiu directament en criptomonedes, adquireu les monedes ells mateixos. Aquesta estratègia significa que mantindreu la criptomoneda que teniu i no només algun tipus de dret de propietat. També vol dir que heu de pagar el valor total de l’actiu per obrir una posició. A més, seràs el responsable de trobar una cartera fiable per emmagatzemar els teus fons.

Què mou els mercats de criptomonedes

El comerç de criptomonedes requereix que conjecturiu els coneixements sobre els moviments del mercat en el futur. Tot i que ningú no pot predir aquests moviments amb una precisió del 100%, encara hi ha algunes tècniques utilitzades pels professionals per mitigar els riscos mentre operen.

El primer que heu d’entendre és què afecta efectivament els moviments del mercat al sector. A diferència de les accions, les criptomonedes estan desvinculades de moltes de les preocupacions econòmiques i polítiques que afecten els mercats tradicionals. En la majoria dels casos, el mercat de criptomonedes es mou segons l’oferta i la demanda. A continuació, es detallen alguns factors importants:

Subministrament

El subministrament d’una criptomoneda en particular es refereix al nombre total de monedes que l’empresa emetrà durant tota la vida del projecte. També fa referència al període de temps i a l’estructura que aquestes monedes s’introduiran al mercat. És important tenir en compte també el nombre de monedes destruïdes o perdudes.

Capitalizació del mercat

 El següent factor que heu d’examinar és la capitalització de mercat total del projecte que us interessa. El límit de mercat és el valor total de totes les monedes existents per a un projecte determinat. Entendre el creixement i les retraccions d’un límit de mercat de fitxes és fonamental per fer especulacions informades de preus.

Notícies

És important destacar que no tots els factors que afecten els moviments del mercat són de caràcter tècnic. Un dels motors de mercat més influents del sector són els mitjans de comunicació. Heu de prestar molta atenció a la manera com els mitjans retraten les criptomonedes. Voleu ser conscient de qualsevol possible desenvolupament que pugui impulsar o dificultar l’adopció a gran escala del sector.

En concret, les notícies reguladores poden tenir un paper enorme en la capitalització de mercat d’una criptomoneda. Per exemple, el mercat va tenir un gran èxit quan la Xina va iniciar una repressió a gran escala de criptomonedes a finals de 2017. Tenint en compte la gran mida del mercat xinès, els inversors podrien dir fàcilment que aquesta decisió afectaria negativament el mercat d’alguna manera..

Integració

El següent punt a tenir en compte a la vostra estratègia d’inversió és el grau d’integració de la moneda en qüestió en el sistema financer actual. És més probable que les fitxes que tinguin una integració més fàcil experimentin un ràpid creixement al mercat. Aquest creixement pot ser substancial quan s’introdueix una moneda a una xarxa ja existent.

A Facebook es pot trobar un exemple perfecte d’integració que proporciona un enorme potencial de creixement a l’alça Balança fitxa. Tot i que aquest testimoni encara està en desenvolupament i està en fase d’aprovació reguladora, té un potencial més positiu que la majoria de nous projectes del sector. La raó d’aquest valor inherent prové del fet que la xarxa de Facebook engloba milers de milions d’usuaris internacionals.

Esdeveniments importants

Els esdeveniments més importants del sector poden proporcionar un impuls al valor de la vostra inversió de diferents maneres. Un d’aquests esdeveniments, conegut com la reducció a la meitat, va tenir lloc recentment dins de l’ecosistema Bitcoin. Aquest esdeveniment es produeix aproximadament cada quatre anys quan es redueixen a la meitat les recompenses mineres. Històricament, a aquests esdeveniments els segueix un augment del valor del mercat.

Terminologia

Com qualsevol professió, el comerç de criptomonedes requereix que aprengueu una nova terminologia. Per sort, aquesta terminologia és estàndard a tota la indústria comercial. En conseqüència, també obtindreu informació valuosa sobre el comerç d’altres actius, com ara accions i productes bàsics.

Propagació

La diferència és la diferència de preu a la qual compra o ven la criptomoneda. Com a tal, els diferencials són variables en funció dels actius, el temps de la negociació i el temps que triga a completar la transacció.

Molts

En parlar d’actius comercials, és possible que trobeu el terme lots. En aquest cas, lots és simplement el terme que s’utilitza per descriure lots de criptomonedes que s’utilitzen per estandarditzar la mida dels comerços. En la majoria d’escenaris, molts poden consistir en una sola moneda. Aquests petits lots són populars a l’espai criptogràfic perquè ajuden a mitigar el risc per a la volatilitat.

Futurs

Els futurs de criptomoneda són acords per comprar o vendre criptografia a un preu fixat. En particular, aquests instruments financers permeten als inversors obtenir beneficis de criptomonedes sense la necessitat de posseir els actius directament. Avui dia, els futurs són utilitzats pels inversors per maximitzar els beneficis. Els miners també utilitzen futurs per obtenir beneficis contra caigudes de valor.

Apalancament

Un dels avantatges del comerç de futurs és la capacitat d’utilitzar el palanquejament. El trading amb palanquejament és una estratègia d’inversió avançada. Requereix que un inversor prengui un préstec a curt termini per complir la seva inversió. D’aquesta manera, els inversors poden accedir a oportunitats d’inversió més grans sense la necessitat de pagar per complet els actius. Els comerciants apalancats només han de pagar un petit dipòsit quan obrin la seva posició. Aquest dipòsit també s’anomena marge.

Marge

El marge és el dipòsit inicial que heu fet per obrir i mantenir una posició apalancada. És important saber que els requisits de marge canviaran d’agent a agent. A més, la mida del vostre comerç tindrà un paper important en la mida del marge necessari.

Pip

Les pipes són unitats que s’utilitzen per mesurar el moviment del preu d’una criptomoneda. El Pip pot canviar en funció de la plataforma i del parell utilitzat. Per exemple, als Estats Units es pot dir que una moneda augmentava un Pip si el seu valor de mercat augmentava un dòlar. El punt clau aquí és que els pips es refereixen a un moviment d’un preu en un nivell específic.

KYC / AML

Una altra frase habitual que us trobareu si comercieu amb criptomonedes als EUA és KYC / AML. Know Your Customer (KYC) i les lleis contra el blanqueig de diners (AML) es refereixen a un marc legal que requereix intercanvis per verificar la identitat dels usuaris. Tots els intercanvis regulats als EUA i a la UE requereixen AML i KYC.

Resum

El comerç de criptomonedes pot ser una manera excel·lent de guanyar Satoshis addicional i millorar la vostra comprensió del mercat. Recordeu, la diferència entre un inversor amb èxit i un inversor que falla normalment es redueix al nivell d’investigació i a la seva capacitat d’adherir-se a la seva estratègia d’inversió. Els inversors experimentats saben que el secret és mantenir-se atent a les seves avaluacions de mercat i segur que veurà alguns guanys.

Què és el comerç de criptomonedes? Què és el comerç de criptomonedes? Què és el comerç de criptomonedes?
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map