Principals intercanvis de criptomonedes

Disposem dels cinc millors intercanvis de criptomonedes basats en la nostra pròpia experiència comercial. Aquests són els millors intercanvis per comprar una gran varietat de criptomonedes. Si simplement voleu comprar Bitcoin, visiteu la nostra pàgina Comprar Bitcoin.

Binance

Binance – Un intercanvi global de criptomonedes que proporciona una plataforma per negociar més de 100 criptomonedes. Des de principis del 2018, Binance es considera l’intercanvi de criptomonedes més gran i millor del món en termes de volum de negociació.

Les comissions de negociació són algunes de les més baixes i són les següents:

Les tarifes comencen des del 0,10% per transacció i, segons el volum, poden arribar a ser del 0,02%. Això és molt inferior a la majoria d’intercanvis que comencen pel 0,15%. Les comissions de transacció també poden ser un 25% més baixes si teniu un volum específic de fitxes BNB.

Si busqueu un intercanvi elevat de tarifes de transacció baixes, es recomana Binance.

Identificador de referència: EE59L0QP per un 10% de devolució en efectiu de totes les comissions de negociació.

Kraken

Kraken és un dels intercanvis de criptografia més antics de la indústria. Han estat operant des de fa més d’una dècada i amb això han guanyat un ampli respecte a la indústria entre els comerciants.

Les seves taxes baixes ajuden a aconseguir Kraken una opció molt atractiva per als comerciants. Dues de les funcions comercials més populars i úniques que trobareu a Kraken són la possibilitat d’intercanviar futurs criptogràfics i la possibilitat de participar en el comerç de marges criptogràfics amb un ampli apalancament de fins a 50: 1. Això és fantàstic per als comerciants més avançats i es pot fer a través de les també innovadores plataformes comercials de Kraken.

Amb les plataformes comercials disponibles per adaptar-se a diferents nivells d’experiència comercial, trobareu que Kraken s’adapta bé a vosaltres, independentment del nivell en què comercieu. Aquí es fa càrrec de tothom, des de principiants fins a veterans experimentats.

A Kraken també trobareu: Una àmplia gamma de més de 40 criptogràfics, inclosos Bitcoin, (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) i molt més.

Per obtenir més informació, sempre podeu consultar la nostra revisió completa de Kraken o anar directament a la pàgina Kraken lloc web per obtenir més informació.

Poloniex

Poloniex – Codi de Referència: P44N7LQZ per un 10% de devolució en efectiu de totes les comissions de negociació.

En un moment donat, aquest va ser l’intercanvi més popular del món. Encara tenen una reputació impecable.

Tant les tarifes de “Maker” com de “Taker” comencen al 0,09% i baixen amb el volum. Això és significativament inferior a l’estàndard de la indústria del 0,20%, i aquestes són les comissions més baixes de qualsevol canvi que confiem.

El Poloniex La plataforma de negociació es presenta en forma de webtrader, de manera que no cal que baixeu cap programari. També és molt fàcil d’utilitzar en la forma en què està dissenyat i dissenyat. Això fa que l’intercanvi sigui molt accessible per a tots els nivells de comerciant i no sigui diferent de la quantitat de dissenys d’intercanvis criptogràfics més importants dissenyats en termes de funcionalitat..

Tot amb la plataforma de negociació Poloniex es basa en Trading View, i la plataforma en si és altament personalitzable en funció dels dissenys de gràfics i dels indicadors que podeu aplicar a les vostres pròpies necessitats. La cartera de comandes, especialment amb la plataforma de negociació, dóna una sensació molt interactiva a la negociació a Poloniex, ja que es mou per ressaltar els nivells d’activitat en un mercat determinat sense necessitat d’interacció amb l’usuari..

Bittrex

Bittrex – Un intercanvi de criptomonedes amb seu a EUA, amb seu a Seattle, Washington. Com a nota també funcionen Bittrex Internacional, que és la divisió europea de Bittrex, que enumera certs tokens que només estan disponibles a la plataforma Bittrex International, no per als usuaris dels Estats Units..

Bittrex ha adoptat una posició en contra d’acceptar pagaments per llistats de fitxes. Les fitxes es mostren segons el mèrit i la qualitat del projecte. Això és especialment important a l’hora d’invertir en monedes ALT que es consideren d’alt risc.

Creiem que aquesta és una de les millors opcions, ja que Bittrex és molt transparent pel que fa al seu funcionament.

Les tarifes són del 0,10% per transacció i es poden reduir fins al 0,01% en funció del volum i, si es tracta d’una transacció de ‘fabricant’ o ‘comprador’.

Kriptomat

Kriptomat és un emocionant servei d’intercanvi i cartera de criptomonedes existent des del 2018 i amb seu a Estònia, una ubicació popular per a alguns dels projectes industrials més fiables. La companyia ha crescut fins a oferir serveis de comerç i emmagatzematge criptogràfic a més de 80 països de tot el món, inclosa tota Europa i la major part d’Àsia, i això inclou Singapur.

Amb seu a Europa, podeu confiar en Kriptomat per proporcionar un servei altament transparent que compleixi totes les normatives locals i internacionals. També utilitzen instal·lacions d’emmagatzematge en fred fins al 98% de les explotacions per garantir que els vostres fons es mantinguin segurs.

Podeu fer una compra aquí a Kriptomat molt fàcilment utilitzant la vostra targeta de crèdit o dèbit amb tarifes que segueixen sent molt competitives al costat d’altres serveis. Una transacció amb targeta tindrà una tarifa del 3,65% afegida, mentre que també hi ha diversos mètodes d’eWallet que podeu utilitzar per comprar a taxes de tarifa lleugerament més altes.

En general, Kriptomat ofereix un servei molt segur, accessible i multifacètic que us permet comprar, vendre o emmagatzemar les vostres participacions en criptomonedes, tant si sou de Singapur o de molts altres països del món..

A Kriptomat també hi trobareu: Més de 30 criptomonedes disponibles per al comerç.

No dubteu a consultar la nostra Revisió Kriptomat per obtenir més informació o dirigiu-vos a Kriptomat directament per començar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner