NEM en un estat de flux: sabàtics, consolidació comunitària i grans esperances de símbol

NEM, un pilar fonamental de blockchain, es troba actualment en un estat de flux. Com que la comunitat NEM, encarregada de fomentar i impulsar el creixement de la cadena de blocs NEM, navega en temps turbulents, han pres alguns passos audaços.

Aquests inclouen el desenvolupament i el llançament de Symbol, la consolidació d’entitats que integren la comunitat i nous enfocaments de la indústria que impliquen governança, etc., per avançar.

Més enllà d’un canvi de tàctica al voltant del seu enfocament de mercat, la Fundació NEM també constata la pèrdua temporal recent del seu recentment nomenat líder.

Consolidació

A la seva recent declaracions, NEM assenyala que l’objectiu general, que està impulsant aquest estat actual de flux, és el seu desig de desenvolupar i llançar Symbol.

Un pas imminent i important cap a facilitar el llançament de Symbol és la consolidació de les diverses entitats que integren la fundació..

  • La Fundació NEM
  • NEM Ventures
  • Estudis NEM

Amb aquesta consolidació, el grup resultant es coneixerà, simplement, com el “Grup NEM”. L’aparició d’aquesta nova entitat marca un pas pres amb l’esperança d’augmentar l’eficiència i el desenvolupament cohesionat de Symbol durant els propers mesos..

El recentment creat Grup NEM afirma: “En resum, de mutu acord entre les entitats NEM i l’equip bàsic, les tres entitats NEM existents passaran a un marc de govern comú únic, el grup NEM. Aquest canvi no reflecteix el rendiment de ningú. És un pas positiu i col·laboratiu per assegurar-vos que Symbol tingui el millor suport per al llançament i més enllà. També és una estructura adequada per ajudar NEM a participar en projectes de codi obert i empreses després del llançament ”.

El grup NEM estarà encapçalat pel director general, David Shaw.

Símbol

Com s’ha indicat anteriorment, el llançament programat de Symbol és una causa fonamental de gran part del flux que es veu a NEM. Per què tot el rebombori? Què és Symbol i per què val la pena reestructurar els esforços d’aquest nivell?

Tot i que els beneficis de Symbol són abundants, n’hi ha un que es distingeix: la interoperabilitat. Aquest atribut fa temps que s’ha assenyalat com a lamentable, a tot el sector de la cadena de blocs. En actuar com a plataforma de connexió entre diverses entitats, els participants del mercat ja no hauran de fer “desviaments” per arribar al seu destí; ara tindran un camí directe cap al seu punt final.

El que ens ha cridat l’atenció aquí a títols.io, és la possibilitat que Symbol admeti els tokens de seguretat. Fa només setmanes, l’equip de NEM va publicar nous estàndards per a la tokenització d’actius mitjançant Symbol.

NEM publica els estàndards Blockchain de símbols per a l’emissió de fitxes de seguretat


Proposta de marca: símbol de NEMProposta de marca: símbol de NEM

Mireu aquest vídeo a YouTube

És clar que l’equip que està darrere de NEM creu que Symbol és el futur del projecte i el millor camí cap a endavant. Interoperabilitat? Comprovar. Fitxes de seguretat? Comprovar. Blockchain empresarial? Comprovar. La llista continua.

Mirant endavant

Afortunadament, aquests moviments discutits per NEM no representen simplement esperances. Han establert un pla de joc clar per assolir els seus objectius i han detallat què implica aquest pla. A continuació es mostra un extracte de la seva declaració recent, que toca els passos següents.

  • Formalitzar i organitzar de manera centralitzada les capacitats de desenvolupament de programari, consultoria i gestió de tresoreria de les entitats existents per ser més eficients i operatives. Això fonamenta les altres dues prioritats.
  • Creeu un pla de projecte formal i visible públicament (i un full de ruta), dins dels deu dies següents a aquest anunci, per al que calgui per al llançament de Symbol, inclosos els terminis previstos i on la comunitat us pot ajudar.
  • Impliqueu la comunitat NEM. Amb el pas del temps, és comprensible que la comunitat s’hagi desvinculat. Es posarà en marxa un pla dins d’un mes després d’aquest anunci amb recomanacions sobre com es corregeix. Inclourà oportunitats per a la comunitat (membres existents i nous) per implicar-se més en el llançament de Symbol i les fites futures. Inclourà tasques i incentius específics.

Reacció sabàtica

Tot i que les notícies sobre la reestructuració i el pròxim llançament de Symbol es consideren positives, encara hi ha un punt de controvèrsia que una part de la comunitat NEM no estigui contenta.

Alexandra Tinsman, que va ser nomenada presidenta de la Fundació NEM fa menys d’1,5 anys, es concedirà un any sabàtic pagat.

Tot i que s’estan assenyalant problemes de salut notables vàlids com la raó del trasllat, no tots els membres de la comunitat NEM estaven convençuts que es guanyava un període sabàtic pagat durant 6 mesos després de només 1,5 anys, tot i els dies informats cada 14 hores.

El grup NEM va afirmar: “En aquest moment, voldríem anunciar que Alexandra Tinsman, presidenta de la Fundació NEM, ha decidit fer un pas enrere del lideratge operatiu. Prendrà un any sabàtic molt guanyat (pagat) després de les llargues hores de funcionament de la Fundació NEM ”.

NEM

NEM, conegut originalment com el “Moviment de la nova economia”, es va crear el 2015. Operant a Singapur, NEM ha estat considerat des de fa temps com l ‘”Ethereum d’Orient”. L’empresa descriu la cadena de blocs NEM com una cadena de blocs empresarial ‘plug-and-play’ que ofereix capacitats exclusives de contractes intel·ligents.

S’espera que es publiqui un full de ruta actualitzat per al projecte en els propers dies.

Introducció NEMIntroducció NEM

Mireu aquest vídeo a YouTube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map