Invertir en Maker (MKR): tot el que heu de saber

Maker (MKR) és el principal testimoni d’utilitat i governança de la plataforma de préstecs descentralitzada, Maker. Maker és una organització autònoma descentralitzada (DAO) basada en Ethereum que permet a qualsevol persona prestar i demanar prestat criptomoneda sense verificacions de crèdit. La xarxa combina contractes intel·ligents avançats amb una stablecoin exclusivament vinculada per dur a terme aquesta tasca.

Què és Maker (MKR)?

MKR és un testimoni ERC-20 descentralitzat que representa una inversió en el Maker Project. La xarxa ha estat durant molt de temps pionera en el mercat. Per exemple, la plataforma va ser un dels primers tokens comercialitzables a la xarxa Ethereum. Avui, Maker és una de les plataformes basades en ETH més populars disponibles. Cal destacar que hi ha més de 2,1 milions d’ETH bloquejats als contractes Maker CDP.

Maker (MKR): Twitter

Maker (MKR): Twitter

Organització autònoma descentralitzada

Maker també va ser el primer DAO de la història. Els DAO prenen les funcionalitats de les empreses i converteixen tots els aspectes en contractes intel·ligents. Aquests sistemes permeten a una comunitat governar una organització de manera transparent. Actualment són habituals al mercat, en part a causa de l’èxit de Maker. 

Quins problemes resol Maker (MKR)?

Maker intenta corregir múltiples problemes trobats al sector financer tradicional. La plataforma combina una selecció única de tecnologies propietàries per dur a terme aquesta tasca. Avui, Maker funciona com a part fonamental de la comunitat DeFi. DeFi fa referència al sector en creixement de les institucions financeres descentralitzades. L’objectiu de DeFi és proporcionar solucions viables als serveis financers centralitzats actuals disponibles per al públic.

Problemes de transparència

Un dels principals problemes que Maker intenta corregir és la transparència. La xarxa utilitza contractes intel·ligents per eliminar la necessitat de confiar en qualsevol part. Actualment, les principals monedes estables com Tether USD requereixen que confieu en les reserves de la xarxa. En la majoria dels casos, podeu confiar en auditors externs per verificar les participacions de l’empresa. 

Maker elimina aquesta necessitat de confiar en organitzacions centralitzades. No cal esperar auditories externes ni declaracions de l’empresa. Es pot rastrejar tota la xarxa mitjançant la cadena de blocs. Maker fa un pas més. Per exemple, el personal de l’empresa publica enregistraments de totes les reunions d’una pàgina SoundCloud de l’empresa perquè tots els usuaris els revisin. 

Volatilitat

La funció bàsica de MKR és garantir que el DAI es mantingui vinculat al dòlar. Aquesta estratègia de doble criptografia ajuda a prevenir la volatilitat i proporciona als usuaris més seguretat en termes de resistència del projecte.


Avantatges de Maker (MKR)

Maker continua tenint una popularitat creixent principalment perquè aporta molts beneficis al mercat. Aquest testimoni únic té diversos propòsits dins de l’ecosistema Maker. Aquestes funcionalitats s’afegeixen a la usabilitat general d’aquest testimoni. Aquests són alguns dels principals avantatges que obtingueu quan teniu MKR.

Governança comunitària

Els titulars de MKR poden participar en la governança de l’ecosistema. La governança comunitària proporciona als usuaris més control sobre el futur de la xarxa. A l’ecosistema Maker, el mecanisme de govern descentralitzat es basa en contractes intel·ligents de proposta activa. Aquests contractes s’estructuren per proporcionar als usuaris el control del sistema i per garantir un major grau de transparència a tota la plataforma.

MKR: pàgina d'inici

MKR: pàgina d’inici

Deflacionista

MKR utilitza un protocol deflacionista per ajudar a mantenir el seu valor al llarg del temps. Com a part d’aquest sistema, s’ha de pagar una petita taxa d’interès en MKR cada vegada que es tanca un contracte intel·ligent CDP. Una part d’aquesta quota es crema. D’aquesta manera, el sistema pot mantenir un equilibri saludable entre l’oferta i la demanda d’aquest actiu digital.  

Els protocols deflacionistes s’estan convertint en una característica estàndard al sector DeFi i per una bona raó. Les primeres plataformes DeFi són susceptibles a la inflació a causa de les seves polítiques d’emissió de fitxes de recompensa. Els desenvolupadors de Maker van entendre que no es poden emetre fitxes contínuament sense cap degradació del valor. 

Com funciona Maker (MKR)?

MKR té molts propòsits en el sistema Maker. Per exemple, podeu utilitzar MKR per enviar valor a tot el món, com Bitcoin. També podeu pagar tarifes de transacció al sistema Maker mitjançant aquest testimoni. Cal destacar que MKR es pot enviar i rebre mitjançant qualsevol compte d’Ethereum o qualsevol contracte intel·ligent que estigui configurat per utilitzar la funció de transferència MKR. 

Sense mineria

A diferència de la majoria de criptomonedes, MKR només es crea o es destrueix en resposta a les fluctuacions de preus DAI. El sistema utilitza mecanismes de mercat externs i incentius econòmics per ajudar el valor de DAI a mantenir-se estretament vinculat a 1 dòlar. Curiosament, el DAI no sol ser mai exactament d’1 dòlar. En la majoria dels casos, el valor del testimoni està entre 0,98 i 1,02 dòlars. En particular, quan s’acaba l’execució d’un contracte intel·ligent de préstec, el testimoni MKR es destrueix. 

Una nova estratègia

Maker introdueix dues criptomonedes úniques com a part de la seva estratègia pionera, DAI i MKR. La xarxa també utilitza tres mecanismes principals per estabilitzar el DAI, fins i tot durant les dures recessions del mercat. El primer protocol utilitzat per estabilitzar DAI s’anomena preu objectiu. Aquest sistema calcula el valor d’un testimoni ERC-20 en comparació amb el dòlar nord-americà.

Mecanisme de retroalimentació de la taxa objectiu (TRFM)

El segon protocol, TRFM, trenca la claveguera dels USD per esmorteir la volatilitat de DAI en condicions de mercat severes. En concret, el protocol funciona per modificar el preu objectiu amb el pas del temps. També hi ha un sistema de paràmetres de sensibilitat. Aquest sistema fa un seguiment de la taxa de canvi de preus de DAI en relació amb el moviment del dòlar nord-americà. També es pot utilitzar per desenganxar el TRFM en cas de col·lapse del mercat.

Posició del deute col·lateralitzat (CDP)

Els contractes CDP són els que fan que Maker sigui autònom. Aquests contractes intel·ligents avançats són exclusius de l’ecosistema Maker. S’inicia un contracte CDP cada vegada que envieu tokens ERC20 a la plataforma Maker a canvi de tokens DAI. 

Aquestes fitxes estan bloquejades en un contracte intel·ligent de deute col·lateral. Els usuaris reben DAI en correlació amb els seus imports ingressats. Els contractes intel·ligents de CDP alliberen automàticament els actius garantits quan es paga el préstec. Cal destacar que cada vegada que un usuari finalitza un CDP, destrueix una quantitat de DAI igual a la suma generada mitjançant aquest.

Creador (MKR)

MKR també funciona com el principal testimoni de governança de la xarxa. Els usuaris poden dir la seva opinió en les accions de gestió de riscos. Els vots poden cobrir un ampli espectre d’evolucions, inclosa l’addició de nous tipus de CDP, modificacions de la sensibilitat, paràmetres de risc i activar o no un acord global.

DAI

DAI és la moneda estable que MKR està dissenyada per donar suport. MakerDAO produeix monedes DAI mitjançant contractes intel·ligents CDP. De manera impressionant, DAI va ser la primera moneda estable descentralitzada de la cadena de blocs Ethereum. Cal destacar que els intercanvis entre MKR, DAI i ETH es produeixen mitjançant el sistema Oasis Direct. Oasis Direct és la plataforma d’intercanvi de fitxes descentralitzada de MakerDAO.

Història de Maker (MKR)

Maker (MKR) es va desenvolupar el 2015 per proporcionar als inversors i als prestataris la forma de participar en l’ecosistema Maker. La plataforma té la seu central a Dinamarca i la xarxa va ser fundada per un programador anomenat Rune Christensen. Fins al dia d’avui, encara funciona com a conseller delegat de l’empresa.

Governance Pools MKR

Governance Pools MKR

Des de la seva introducció, Maker ha aconseguit col·laboracions amb Digix, Request Network, CargoX, Swarm i OmiseGO. Aquesta última d’aquestes associacions va proporcionar a OmiseGO DEX una opció stablecoin popular i fiable en forma de DAI. Des d’aleshores, més intercanvis han afegit suport a aquest projecte únic.  

Com comprar Maker (MKR)

El primer que heu de fer és registrar-vos per obtenir un compte nou amb un intercanvi que ofereixi MKR. En la majoria dels casos, haureu de finançar el vostre compte amb moneda fiduciària i canviar aquests fons per BTC o ETH. Ara, seleccioneu el parell de negociació BTC / MKR o ETH / MKR i introduïu l’import que voleu negociar.

Maker (MKR) està disponible a Binance i Kraken.

Invertir en Maker (MKR): tot el que heu de saber Invertir en Maker (MKR): tot el que heu de saber Invertir en Maker (MKR): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

 

Com emmagatzemar Maker (MKR)

DAI i MKR es poden emmagatzemar a qualsevol cartera que sigui compatible amb ERC-20. Una de les opcions més populars disponibles avui en dia és Metamask. Aquesta cartera es pot descarregar gratuïtament als navegadors Chrome i Brave i només triga 5 minuts a configurar-se. 

Si voleu fer una inversió important a MRK o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos suporten Maker (MKR).

Maker (MKR): un complex ecosistema DeFi que continua remodelant el mercat

Com més estudieu MKR, més enteneu el paper vital que aquesta fitxa té i continua jugant al mercat. Com a primer testimoni Ethereum i DAO comercialitzables, Maker ha demostrat estar per davant de la corba. Avui, aquesta xarxa és més popular que mai. En conseqüència, el preu del MKR ha experimentat nous màxims històrics recentment.

Podeu esperar que aquest creixement continuï a mesura que s’expandeixi el sector DeFi i més inversors tinguin consciència dels mèrits d’aquest testimoni. Com a tal, és fàcil imaginar que Maker (MKR) experimenta una penetració del mercat encara més avançada. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map