Invertir en Kava: tot el que heu de saber

Què és Kava?

Kava és un préstec descentralitzat de nova generació plataforma que busca aportar nova flexibilitat al mercat. La xarxa és coneguda per les seves capacitats entre cadenes i la seva estratègia de préstec única. Avui en dia, la plataforma ofereix una gamma de productes, amb els seus dos principals préstecs garantits i estables. Fins ara, Kava ha pagat 1.129.883,32 dòlars en interessos als seus usuaris.

Quins problemes intenta solucionar Kava?

Els desenvolupadors de Kava busquen racionalitzar el sector dels préstecs descentralitzats mitjançant la integració d’una varietat de propietaris tecnologies. Els desenvolupadors van desenvolupar específicament el sistema per proporcionar monedes estables i préstecs descentralitzats contra tots els actius criptogràfics principals d’una manera més transparent i simplista. En conseqüència, Kava és pionera en el sector DeFi que continua cridant l’atenció dels mitjans internacionals.

Com funciona Kava

Els usuaris de la xarxa poden col·lateralitzar els seus actius criptogràfics a canvi de USDX. USDX funciona com la moneda estable de Kava a la xarxa. Per rebre préstecs en USDX, els usuaris només han de tancar el seu xifrat en un contracte intel·ligent a la plataforma. Aquesta criptomoneda bloquejada serveix de garantia contra el vostre préstec.

Els usuaris poden contractar diversos préstecs garantits per crear apalancament sintètic per a qualsevol actiu criptogràfic admès al sistema. Per exemple, podeu triar bloquejar el vostre Bitcoin o XRP mitjançant el protocol. Rebrà una quantitat equivalent de USDX recentment encunyat per comprar més Bitcoin amb. D’aquesta manera, obtindreu una posició apalancada al mercat.

Kava també inclou una àmplia varietat d’aplicacions construïdes per la comunitat. Cadascun d’aquests Dapps s’afegeix a la UX general de la plataforma. Aquesta interoperabilitat us permet emmagatzemar els vostres actius mitjançant una gran varietat de carteres de maquinari i custòdies de nivell institucional. Aquesta flexibilitat és un dels principals atractius de Kava enfront de la competència.

Préstecs i apalancaments descentralitzats

El principal producte de la plataforma Kava són els préstecs descentralitzats. Tots els usuaris de Kava tenen accés obert a préstecs, palanquejament i monedes estables per a la seva cobertura. D’aquesta manera, Kava actua com una eina poderosa per als inversors del mercat.

Cobertura de Stablecoin + Interès:

Una altra característica única de Kava són les capacitats de la seva stablecoin. Podeu apostar i vincular la moneda estable USDX per començar a obtenir ingressos passius saludables.

Expansió

Kava presenta una arquitectura oberta única que permet el creixement futur. La plataforma donarà suport a una àmplia gamma de nous actius i ofertes de criptografia en els propers mesos. Aquests nous productes sintètics i derivats impulsaran l’adopció de Kava a nous nivells.

Fitxes dobles

Kava utilitza una estratègia de doble token per garantir que cada usuari obtingui la màxima flexibilitat i usabilitat possibles. Les plataformes de doble token són més habituals que mai al mercat. Aquesta estratègia permet als desenvolupadors i usuaris maximitzar la seva funcionalitat sense restar importància a cap dels dos sectors. Les dues monedes que són fonamentals per a Kava són USDX i KAVA.

Fitxes KAVA

KAVA és el testimoni natiu d’aquesta cadena de blocs. Aquesta moneda funciona com el testimoni de governança de l’ecosistema. Els usuaris necessiten aquestes fitxes per votar sobre paràmetres crítics. Aquests vots són els que guien les actualitzacions de la xarxa. També s’utilitzen per fer propostes i votar sobre paràmetres específics del sistema de posició del deute col·lateralitzat (CDP).

Seguretat

Aquesta criptografia també té una part integral en el manteniment de la seguretat de la xarxa. Els usuaris juguen KAVA per dur a terme aquesta tasca. Cal destacar que només els 100 nodes principals de la xarxa validen els blocs d’aquest sistema. Els principals titulars de tokens es determinen mitjançant un algorisme que examina la participació ponderada de cada usuari en tokens KAVA. Pel seu esforç, els jugadors guanyen criptografia com a recompensa de bloc.

Actiu d’aposta

Els jugadors de la xarxa també tenen un parell de responsabilitats. A part d’assegurar la cadena de blocs, aquests usuaris poden apostar encara més per les seves participacions mitjançant corbes d’enllaç de validadors de xarxa. Els nodes maliciosos poden perdre el seu Kava. Accions com ara no garantir un temps d’activitat elevat i les transaccions amb doble signatura segur que us eliminaran d’aquesta xarxa. Kava és conegut per la seva tolerància zero als nodes maliciosos.

Prestador d’últim recurs

KAVA també pot funcionar com a moneda de reserva per a la xarxa. Si l’USDX queda garantit, la xarxa crearà un nou KAVA per utilitzar-lo en la compra d’USDX. Això permet a Kava assegurar-se que la seva moneda estable manté el seu valor.

USDX- Kava

USDX és la moneda estable per a la xarxa Kava. Aquest instrument financer és el que rebeu i pagueu els vostres préstecs. També funciona com un sistema de pagament general. USDX compta amb temps de transacció ràpids, cosa que el converteix en una moneda estable estable per a la nòmina i altres processos de pagament relacionats amb les empreses.

Negociació / apalancament del marge

Els usuaris de Kava també utilitzaran USDX per comprar recursos criptogràfics addicionals a la plataforma. Aquesta estratègia permet als inversors qualificats aprofitar eficaçment la seva exposició de maneres noves.

Cobertura amb interès

També podeu mantenir USDX com a actiu estable. D’aquesta manera, USDX funciona com un refugi segur en èpoques de volatilitat del mercat. Intensament, quan els titulars d’USDX vinculen les seves fitxes, reben interessos acumulats iguals a la taxa d’estalvi actual d’USDX.

COSMOS Blockchain

Kava resideix en la futurista cadena de blocs Cosmos. Cosmos és una cadena de blocs de quarta generació que busca ajudar a classificar i aprofitar el nombre creixent de cadenes de blocs del mercat. En concret, la plataforma es va construir amb Cosmos-SDK. Aquest protocol és un marc de codi obert per a la creació de cadenes de blocs públiques de prova d’estaca. Cosmos té un testimoni natiu anomenat ATOM.

Consens

Kava funciona amb un mecanisme de consens de prova de joc (PoS) basat en Tendermint. Aquest mecanisme de consens PoS actualitzat utilitza un motor de consens bizantí tolerant a fallades. Sorprenentment, aquest mecanisme és molt més eficient en termes energètics que les primeres cadenes de blocs com Bitcoin o Ethereum. En molts sentits, la xarxa és similar a MakerDAO amb la integració de CDP. Tanmateix, Kava aprofita millor les zones Cosmos per afegir accés a criptomonedes que s’executen en xarxes independents

Estadístiques de KAVA

Estadístiques de KAVA

Modularitat

Cosmos és més conegut per l’ús de mòduls de codi obert. Aquests protocols permeten als desenvolupadors implementar ràpidament funcions desitjables als seus Dapps. Per exemple, Kava utilitza el mòdul Inter Blockchain Communication (IBC) per proporcionar a la plataforma la possibilitat de comunicar-se amb totes les cadenes de blocs Cosmos-SDK..

Mòduls utilitzats a l’ecosistema Kava

Hi ha quatre mòduls principals en ús dins de l’ecosistema Kava. Aquests mòduls ajuden a la xarxa a funcionar correctament i proporcionen als usuaris accés a algunes eines financeres úniques.

Mòdul d’alimentació de preus

El primer mòdul integrat en aquesta xarxa és un mecanisme d’alimentació de preus. Aquest mòdul és un simple oracle de preus. Els oracles són sensors fora de la cadena que poden proporcionar dades a les cadenes de blocs. Un grup d’oracles de la llista blanca publica preus per a diversos actius del sistema. A continuació, el protocol determina el preu mitjà de tots els preus d’oracle vàlids. Aquestes dades també determinen el preu actual del sistema.

Mòdul de subhasta

El mòdul de subhasta permet als usuaris utilitzar tres tipus de protocols de subhasta. La primera opció és la subhasta endavant. Es tracta d’una subhasta tradicional on el comprador sol·licitarà la pujada d’ofertes per a un article. Aquesta estratègia s’utilitza sempre que la plataforma veu un excedent en les taxes cobrades. Aquest mecanisme permet al sistema convertir l’excedent en més estables.

El següent tipus de subhasta que permet la xarxa són les subhastes inverses. Com el seu nom indica, aquesta subhasta consisteix en una disminució de les ofertes per a un article o lot determinat. Principalment, aquest protocol funciona per vendre fitxes de governança per encunyar noves monedes estables. Aquesta estratègia s’utilitza per compensar la diferència entre les subhastes col·laterals fallides i els deutes.

Mòdul CDP (Collateralized Debt Position)

El mòdul CDP té una funció crítica. Permet als usuaris crear, modificar i tancar CDP per a qualsevol tipus de garantia. A més, aquesta és la codificació que s’utilitza per establir els paràmetres globals del sistema. Aquests paràmetres cobreixen elements com ara els límits del deute i la circulació total d’establecoins al mercat.

Mòdul de liquidador

El mòdul Liquidator és el representant de la xarxa. Aquest és el protocol que s’encarrega d’aprofitar les garanties dels CDP la relació de col·lateralització dels quals es troba per sota del llindar establert per a aquest tipus de garantia. Aquest mòdul fa un seguiment automàtic de l’estat dels CDP per fer determinacions. La decisió final del mòdul es basa en els preus rebuts del mòdul Preu-feed.

Garantia confiscada

Totes les garanties confiscades pel mòdul liquidador van al mòdul de subhasta. Aquí, les subhastes de garantia per a monedes estables mitjançant una subhasta inversa-inversa. L’objectiu d’aquest procés és acabar amb el deute mantingut inicialment i afegir una petita comissió de reposició.

Com comprar Kava

Actualment hi ha moltes plataformes que ofereixen KAVA. Binance actualment mostra el major volum de negociació. Primer haurà de registrar-se en aquestes plataformes per participar en operacions comercials. Un cop hàgiu configurat tot, només haureu de finançar el vostre compte. Un cop tingueu Bitcoin a la cartera, podeu anar al parell de negociació KAVA / BTC i seleccionar la quantitat que voleu negociar. Tot el procés és ràpid i indolor.

Invertir en Kava: tot el que heu de saber Invertir en Kava: tot el que heu de saber Invertir en Kava: tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Kava

Teniu tres opcions a tenir en compte a l’hora d’emmagatzemar Kava. El primer és una cartera de xarxa basada en PC. Podeu descarregar el Kava aplicació de franc. És segur i fàcil d’utilitzar. També hi ha moltes opcions de cartera per a mòbils disponibles. Assegureu-vos de la cartera del mòbil suports recompenses interessants com la cartera JAXX disponible a iOS i Android.

Si voleu fer una inversió important a KAVA o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos admeten KAVA.

Kava: més oportunitats de recompenses

L’última moda de DeFi ha fet que el sector de les criptografies sigui encara més rendible del que inicialment s’imaginava. Els usuaris habituals guanyen grans recompenses mitjançant aquestes plataformes. Protocols com Kava fan possible que qualsevol persona gaudeixi d’un ingrés passiu fiable. Per aquestes raons, Kava segur que serà un dels principals candidats al sector DeFi per avançar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner