Invertir en Dash Crypto: tot el que heu de saber

La popular criptomoneda Dash va entrar al mercat amb l’objectiu de proporcionar a la comunitat criptogràfica més funcions i escalabilitat que els seus predecessors. Des de la seva introducció, Dash ha augmentat significativament la seva comunitat i la seva plataforma. Avui dia, Dash és una de les criptomonedes més reconegudes del món. A continuació s’explica:

Què és Dash?

Dash és un protocol de codi obert que es va originar com un hard fork de la cadena de blocs de Bitcoin. La moneda va guanyar notorietat pel seu enfocament únic al mercat. Dash se centra principalment en la privadesa i les velocitats de transacció. En conseqüència, les transaccions de Dash són quasi instantànies i són gairebé impossibles de rastrejar.

Dash es va popularitzar a causa de la seva increïble varietat de funcions. La majoria d’aquestes funcions eren noves al mercat quan Dash les va introduir. D’aquesta manera, Dash continua sent una força pionera dins del sector de les monedes privades. A continuació, es mostren les funcions que fan que Dash sigui una moneda per vigilar-lo.

InstaSend

Dash és capaç de realitzar transaccions gairebé instantànies mitjançant el protocol InstaSend. InstaSend ignora els miners i utilitza un consens de masternodes per validar una transacció. Aquest procés elimina el temps d’espera associat a les confirmacions de la xarxa blockchain. Per dur a terme aquesta tasca, Masternodes forma fòrums de votació.

Quan els usuaris sol·liciten un InstaSend, un Masternode especial accepta la sol·licitud i bloqueja les entrades de la transacció. Les dades de transacció es transmeten a través de la xarxa a altres Masternodes. Aquesta estratègia garanteix que la transacció es troba al següent bloc de transaccions.

Enviament privat

Una de les funcions més avançades que utilitza Dash és el seu protocol d’enviament privat. Aquest protocol permet als usuaris de Dash fer i rebre pagaments que no es poden localitzar a la cadena de blocs. El funcionament del procés és senzill.

En primer lloc, un usuari sol·licita una transacció PrivateSend. La plataforma pren la transacció i barreja el Dash no gastat dels usuaris abans d’executar la transacció. A continuació, el protocol descompon les entrades de transaccions fins que siguin denominacions estàndard. A partir d’aquí, la cartera de l’usuari envia una sol·licitud a Masternodes. Aquesta sol·licitud s’omple quan dues persones més envien sol·licituds similars.

A continuació, un masternode barreja totes les entrades i indica a les carteres dels tres usuaris que paguen l’entrada transformada. La vostra cartera paga aquesta denominació. Curiosament, la cartera utilitza el que es coneix com a adreça de canvi. De manera crucial, la cartera repeteix aquest procés diverses vegades. El millor de tot és que es produeix en qüestió de segons i sense que els usuaris facin passos addicionals.

Cadenat

Una altra característica poderosa que incorpora Dash és Chainlock. Aquest protocol protegeix contra els atacs del 51% quan s’utilitza en paral·lel amb InstaSend. Un atac del 51% es produeix quan més de la meitat del node d’un Blockchain introdueix dades falses.

Sporks


Després d’haver experimentat alguns problemes amb una actualització del 2014 anomenada RC3, la comunitat Dash va decidir que era millor trobar una estratègia d’actualització més fluïda. Aquest desig va portar a la creació de Sporks. Els Sporks permeten actualitzacions importants, com ara forquilles toves o dures, però sense necessitat de canvis instantanis.

Les actualitzacions de Spork entren al blockchain en un enfocament multifàsic. Aquesta estratègia permet als desenvolupadors controlar les dades en temps real que envolten l’actualització. A més, permet que la xarxa faci l’actualització gradualment sense la seva integritat alhora.

Com funciona Dash

En forma real de criptomoneda, la comunitat Dash està dirigida per un organització autònoma descentralitzada (DAO). Els DAO són ​​simplement plataformes que depenen dels contractes intel·ligents votats per la comunitat per determinar el seu curs d’acció. Els DAO són ​​fonamentals en el sector de la criptografia perquè resolen dues preocupacions principals que s’enfronten tots els projectes: la governança i el finançament.

Comunitat Dash

La comunitat Dash està formada per diversos membres diferents que fan el seu paper per protegir la xarxa i mantenir el projecte actualitzat. Hi ha nodes estàndard que són responsables de diverses accions, com ara retransmetre missatges i validar transaccions a la xarxa. El següent component de la xarxa són els miners. Es tracta de nodes de xarxa que validen blocs de transaccions i els afegeixen a la cadena de blocs.

Dash.org

Dash.org

Cal destacar que el 10% de tot el finançament rebut dels esforços miners es reinverteix de nou en l’ecosistema Dash. En concret, aquests fons es destinen al desenvolupament de nous projectes comunitaris. En conseqüència, Dash té una de les comunitats més vibrants del sector. Fins ara, DAO va crear diversos grups de suport, inclòs el Dash Core Group, Inc. (DCG). Aquests desenvolupadors impulsen el desenvolupament continu, les integracions i altres millores a l’ecosistema.

Masternodes

La xarxa de Dash també utilitza Masternodes. Els Masternodes són capaços de realitzar serveis regulars de nodes, però també tenen algunes funcions úniques. Per una banda, actuen com a accionistes. Masternodes pot votar directament les propostes per millorar l’ecosistema de Dash. Cal destacar que cada masternode té un vot.

Com puc esdevenir un Masternode?

Per convertir-vos en Dash Masternode haurà de complir uns quants requisits. Principalment, heu de tenir almenys 1000 Dash en una cartera de xarxa. També necessiteu una adreça IP estàtica. Els requisits finals són tècnics, inclosos el tipus de CPU, memòria RAM, espai en disc i amplada de banda de xarxa disponibles a la vostra ubicació.

Mining Dash

Els que vulguin extraure Dash estaran encantats de saber que encara és possible utilitzar miners tradicionals de PC i GPU. No obstant això, durant els darrers anys, les plataformes mineres ASIC han començat a entrar al mercat. És important destacar que la xarxa utilitza l’algorisme de resum X11. Aquest protocol únic ha estat creat específicament per a la plataforma pel desenvolupador principal de Dash Evan Duffield.

En les entrevistes, Duffield va afirmar que X11 estava parcialment inspirat en l’enfocament de cadenat Quark. L’algorisme X11 utilitza un algorisme de hash encadenat. Amb entusiasme, X11 porta el seu títol a causa dels onze algoritmes de resum científics dels quals depèn per completar la prova de treball.

En comparació, Bitcoin utilitza una funció hash única anomenada SHA-256. L’augment de complexitat i sofisticació que Dash aporta al mercat proporciona als usuaris seguretat igual que Bitcoin però des d’una cadena de blocs més petita. Aquesta possibilitat de proporcionar la màxima seguretat des de menys nodes és un dels motius pels quals Dash continua sent un dels principals candidats del mercat.

A l’algorisme de hash X11, un nou bloc s’extreu aproximadament cada 2,6 minuts. Aquests blocs contenen 2 MB de dades. Això equival a aproximadament 56 transaccions per segon. A més, de manera similar a Bitcoin, les recompenses per blocs disminueixen cada any. A l’ecosistema Dash, aquesta disminució es fa a un ritme del 7,14% anual.

Ona de gravetat fosca

El protocol Dark Gravity Wave gestiona la dificultat de la xarxa. Aquest protocol és exclusiu de la plataforma, però comparteix característiques amb el Kimoto Gravity Well. La característica clau d’aquest protocol és que ajusta activament el nivell de dificultat de cada bloc. En comparació, Bitcoin fa aquests ajustos cada blocs del 2016.

Història de Dash

La història de Dash comença el 2014 amb el nom de Xcoin. Xcoin va tenir un èxit instantani perquè donava als usuaris eines de privadesa reals que no estaven disponibles en aquell moment. Poc després del llançament, el creador de Dash, Evan Duffield, va decidir que seria intel·ligent que el projecte fomentés encara més les seves capacitats de privadesa. Aquest desig va fer que la moneda passés a canviar el nom de Darkcoin.

No obstant això, el canvi de marca va fer que Dash es convertís en un element bàsic als mercats darknet. En veure les limitacions d’aquest enfocament, Duffield va tornar a canviar la marca. Aquesta vegada es va canviar el nom de Dash. La paraula Dash prové de la combinació de les paraules “digital” i “efectiu”. Cal destacar que, el 2016, Dash ja no s’utilitzava a la xarxa fosca.

Com comprar

Comprar Dash és fàcil. La reputació i la longevitat d’aquest testimoni la fan disponible a la majoria d’intercanvis importants. Binance proporciona una gran varietat de parells comercials de Dash. Per començar, heu de registrar-vos per obtenir un compte. El registre és senzill i ràpid. Tot i això, haureu de verificar la vostra identitat abans de poder participar en operacions comercials.

Un cop registrat, heu de finançar el vostre compte fiduciari. Això es fa mitjançant una transferència bancària o mitjançant una targeta de dèbit. Ara que el vostre compte està actiu i teniu fons disponibles, esteu preparats per convertir el vostre fiat a criptografia. Es recomana convertir-lo a BTC. Ara que teniu BTC, podeu canviar BTC per Dash directament. La primera vegada, tot el procés triga uns 20 minuts.

Invertir en Dash Crypto: tot el que heu de saber Invertir en Dash Crypto: tot el que heu de saber Invertir en Dash Crypto: tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Dash

Hi ha tres maneres d’emmagatzemar el vostre Dash. Per esbrinar quin mètode d’emmagatzematge s’adapta millor a la vostra estratègia d’inversió, heu de tenir en compte la quantitat de Dash que voleu mantenir i la freqüència amb què el canvieu. Si teniu previst mantenir una quantitat mínima de Dash per operar diàriament, podeu quedar-vos amb la cartera de la xarxa del PC.

Actualment, també hi ha una gran quantitat de carteres mòbils fiables disponibles al mercat. Les carteres mòbils són molt fàcils d’utilitzar i es poden configurar en qüestió de segons. El millor de tot és que són gratuïts i bastant segurs.

Si voleu fer una inversió important en DASH o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos admeten DASH (DASH).

Dash continua essent un dels millors candidats

Dash continua sent una de les criptomonedes més populars que s’utilitzen avui en dia. Aquest projecte únic és un exemple perfecte de com la tecnologia blockchain proporciona als usuaris més llibertat i llibertat. En conseqüència, hauríeu d’esperar que Dash continuï tenint un paper destacat en el mercat de criptografia durant els propers anys.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map