Invertir en criptomoneda composta (COMP)

Què és el compost (COMP)?

COMP és el testimoni de governança del protocol Finances descentralitzades compostes (DeFi). Les xarxes DeFi busquen convertir els sistemes financers tradicionals a versions descentralitzades. D’aquesta manera, els usuaris habituals guanyen una part dels beneficis que abans només estaven disponibles per a les grans institucions financeres.

El compost és un protocol algorítmic del mercat monetari que viu a la cadena de blocs Ethereum. Cal destacar que a aquesta xarxa se li atribueix l’inici de la moda actual de DeFi. Compound va ser la primera plataforma que va introduir l’agricultura de rendiment al mercat a mitjan estiu de 2020. L’agricultura de rendiment és similar a l’aposta de la criptografia de moltes maneres.

Els usuaris bloquegen la seva criptomoneda en grans piscines agrícoles. Rebreu recompenses en funció de la quantitat de criptografia que bloquegeu i del temps que participeu a l’agrupació. A diferència de les piscines de picades, les piscines de cultiu de rendiment presenten períodes de bloqueig molt més curts. Molts no ofereixen períodes de bloqueig obligatoris.

Finançament compost a través de la pàgina principal

Finançament compost a través de la pàgina principal

El protocol d’agricultura de rendiments de Compound funciona com un sistema de préstec descentralitzat. Els usuaris proporcionen liquiditat a grans fons de préstecs. A canvi, reben recompenses en forma de fitxes. Aquests tokens es poden convertir a qualsevol actiu admès a la xarxa. Altres usuaris poden contractar préstecs a curt termini del fons de préstecs. Aquests préstecs s’emeten amb interessos que després es divideixen entre el prestador i el fons de préstecs.

Avantatges del compost (COMP)

El compost aporta molts avantatges al mercat. Per una banda, introdueix un entorn de préstec realment obert al sector de la cadena de blocs. Qualsevol persona pot demanar préstecs a les piscines agrícoles compostes. No hi ha comprovacions de crèdit i l’emissió de fons és immediata. Només heu de proporcionar garanties.

Guanys

El compost permet als usuaris habituals obtenir ingressos passius. Qualsevol persona pot guanyar préstecs amb la seva cripta inactiva. En el passat, els usuaris simplement mantenien aquestes monedes amb l’esperança que augmentés el seu valor. Ara poden aprofitar les seves participacions sense renunciar completament a la propietat de la seva moneda.

Bitcoin DeFi

Un altre aspecte únic de Compound és la possibilitat d’utilitzar Bitcoin en entorns DeFi. Aquesta tasca s’aconsegueix mitjançant la introducció de Wrapped Bitcoin (WBTC). Wrapped Bitcoin és una representació ERC-20 de Bitcoin bloquejat. Aquest testimoni de nova era proporciona a Bitcoin HODLers un accés perfecte al sector DeFi. Una votació recent va permetre que aquestes monedes funcionessin com a garantia del protocol compost basat en Ethereum. Aquesta incorporació va ser molt lluitada. Van passar més de dos mesos de deliberació abans que la comunitat aprovés definitivament l’actualització.

Les millors plataformes wBTC a través de Coindesk

Totalment autònom

Palanques compostes contractes intel·ligents auditats per dur a terme aquestes tasques de manera autònoma. Els contractes de la xarxa s’encarreguen de totes les funcions vitals de la xarxa. Aquests protocols gestionen tasques com l’emmagatzematge, la gestió i la facilitació de tot el capital agrupat.

Segur

Compound manté la seguretat de la xarxa a través de diversos mitjans. La xarxa ha estat sotmesa a nombroses auditories de seguretat per part d’agències de renom com Open Zeppelin i Trail of Bits. Aquestes organitzacions han certificat la codificació de la xarxa com a sòlida i capaç de gestionar amb seguretat les demandes de la xarxa.

Interoperabilitat

El compost s’adapta al consens general de DeFi en termes d’interoperabilitat. La xarxa està oberta a la integració de recursos i plataformes de tercers. Compound també admet l’ús de protocols API per simplificar l’UX. Aquesta interoperabilitat ha portat altres plataformes a basar-se en la visió de Compound de maneres úniques. Avui en dia, els usuaris compostos poden aprofitar les eines de gestió de mercats de tercers d’una manera fluida.

Com funciona el compost (COMP)?

Compound aprofita una varietat de sistemes propietaris per proporcionar als usuaris una experiència DeFi oberta. L’ús de Compound no comporta cap comprensió tècnica. Simplement heu d’entendre què és l’agricultura productiva i com bloquejar els vostres fons a les piscines agrícoles per començar a guanyar avui.

Rendiment agrícola

Els protocols de producció agrícola resideixen en el nucli de la funcionalitat de Compound. Actualment, Compound admet el préstec i el préstec d’una selecció de criptomonedes. Concretament, podeu prestar Dai (DAI), Ether (ETH), USD Coin (USDC), Ox (ZRX), Tether (USDT), BTC embolicat (WBTC), Token d’atenció bàsica (BAT), Augur (REP) , i Sai (SAI).

Piscines agrícoles compostes

Piscines agrícoles compostes

Cal destacar que qualsevol persona pot demanar prestat a les agrupacions de préstecs amb interessos i un dipòsit. Per demanar préstecs a un fons de préstecs, haureu de col·locar garanties per sobre del llindar definit pel projecte. A part de ser la vostra garantia, el vostre dipòsit també determina la quantitat total de finançament que podeu demanar en préstec. En particular, si el valor de la vostra garantia comença a disminuir, el protocol vendrà aquest dipòsit per cobrir la vostra pèrdua.

Piscines de préstecs compostos

El compost utilitza grans fons de préstecs per operar. Tots els fons s’afegeixen a un conjunt gegant d’aquest mateix testimoni en un contracte intel·ligent del protocol compost. És important destacar que cada actiu té el seu propi mercat a la xarxa. Com a tal, la quantitat d’oferta o demanda en aquest mercat determina el tipus d’interès. A més, alguns actius poden permetre més poder d’endeutament que d’altres.

Interès

A l’ecosistema compost, es generen tipus d’interès amb cada bloc minat. Això proporciona a la xarxa flexibilitat en termes de polítiques d’ajust d’interessos. Aquest enfocament dinàmic és necessari per mantenir el valor del fons de liquiditat

Governança descentralitzada

El compost es basa en un model de governança descentralitzat. Tothom pot fer una proposta en aquesta xarxa. Simplement, heu de tenir part del testimoni de governança de la xarxa, COMP, per participar. Només aquells que tinguin més de l’1% de l’oferta poden fer noves propostes. Cal destacar que els titulars de tokens poden delegar les seves fitxes en una adreça que triïn.

Ara els protocols de govern descentralitzats són habituals al sector DeFi. Compound va ser pioner en aquesta estratègia. A la xarxa composta, els usuaris poden votar sobre la llista de nous mercats de cToken, l’actualització dels tipus d’interès del mercat, l’actualització d’adreces d’oracle, la retirada de reserves de cToken i l’elecció de nous administradors.

COMP: fitxes compostes

COMP és el testimoni de governança principal de la xarxa. Aquest instrument financer únic permet als titulars i delegats de tokens votar sobre decisions protocol·làries importants, com ara nous tipus de garanties, poder d’endeutament i models de tipus d’interès. Recentment, COMP es va incloure a la popular borsa centralitzada Coinbase.

cTokens

El compost es basa en cTokens per funcionar. Es creen nous cTokens cada vegada que un usuari diposita actius criptogràfics al protocol compost. Cal destacar que els cTokens són simplement fitxes ERC-20 que representen els fons d’un usuari dipositats a Compound. Els usuaris poden transferir, negociar i apostar aquests tokens.

cTokens permet als usuaris guanyar interès en grups. Per exemple, podeu apostar el vostre USDC i rebre fitxes cUSDC a canvi. Aquests tokens es podrien moure lliurement per la xarxa composta. Un cop hàgiu fet els vostres interessos, podeu canviar el vostre cUSDC per USDC normals més els interessos pagats en USDC. El millor de tot és que els cTokens es poden bescanviar en qualsevol moment. Quan converteix aquests fons, es podran accedir instantàniament a la cartera connectada.

Història del compost (COMP)

Compound va entrar al mercat el maig del 2018. La xarxa té la seva seu a San Francisco en aquest moment. El fundador i CEO de Compound, Robert Leshner, va ser el copresident del Comitè de supervisió dels bons d’ingressos de San Francisco. Com a antic economista, és únic conscient dels matisos de la conversió de CeFi a DeFi.

Compound va entrar al mercat de manera espectacular amb la plataforma que va aconseguir finançament de 8,2 milions de dòlars durant una ronda inicial celebrada el maig del 2018. Després, la plataforma va recaptar 25 milions de dòlars addicionals en la seva ronda de finançament de la sèrie A el novembre del 2019. Curiosament, aquesta ronda va trobar un fort suport de la firma de capital risc Andreesen Horowitz. El protocol també va rebre un milió de dòlars en USDC del “USDC Bootstrap Fund” de Coinbase el mateix any.

Un equip fort

Cal destacar la xarxa de suport que hi ha darrere de Compound. Tot l’equip darrere d’aquest projecte és conegut al mercat. Per exemple, el CTO de la plataforma, Geoffrey Hayes, també va treballar com a mantenidor d’Exthereum, un client d’Ethereum de nova era. També és el fundador tecnològic de dues startups, dirigides a Core Services de Postmates.

Com s’utilitza el compost (COMP)

L’ús de compost és fàcil. Per participar en aquesta xarxa DeFi, no cal que ompliu una quantitat d’informació personal. Haureu de descarregar una cartera web 3.0 compatible que admeti monedes ERC-20. Metamask es considera generalment la millor opció per a aquestes tasques.

Un cop la cartera estigui connectada a la xarxa, podeu crear o crear cTokens. Aneu a la secció Visió general del compte que es troba al menú del lloc web. A continuació, seleccioneu qualsevol actiu i desbloquejar el mercat. Un cop s’ha activat el recurs, els usuaris podran subministrar o demanar prestat com vulguin. Cal destacar que voleu revisar els detalls de cada grup agrícola perquè cada actiu té un TAE de subministrament i préstec únic. A més, aquestes taxes canvien amb freqüència.

Com comprar compostos (COMP)

Comprar COMP és fàcil. La reputació i la longevitat d’aquest testimoni la fan disponible a la majoria d’intercanvis importants. Binance proporciona una gran varietat de parells comercials COMP. Per començar, heu de registrar-vos per obtenir un compte. El registre és senzill i ràpid. Tot i això, haureu de verificar la vostra identitat abans de poder participar en operacions comercials.

Un cop registrat, heu de finançar el vostre compte fiduciari. Això es fa mitjançant una transferència bancària o mitjançant una targeta de dèbit. Ara que el vostre compte està actiu i teniu fons disponibles, esteu preparats per convertir el vostre fiat a criptografia. Es recomana convertir-lo a BTC. Ara que teniu BTC, podeu canviar BTC per COMP directament. La primera vegada, tot el procés triga uns 20 minuts.

Invertir en criptomoneda composta (COMP) Invertir en criptomoneda composta (COMP) Invertir en criptomoneda composta (COMP)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Compost: un pioner al mercat

Com a primera plataforma que introdueix Yield Farming al mercat, Compound té una valuosa posició com a força pionera dins del sector DeFi. Sembla que DeFi tot just comença. En conseqüència, Compound continua veient com s’incorporen nous usuaris diàriament. La combinació de rendiments fàcils i la capacitat de guanyar sense negociar forma part de l’atractiu que posseeix aquesta plataforma. A més, és una de les opcions més segures i de bona reputació disponibles per als usuaris actualment. En conseqüència, Compound es mantindrà com una plataforma de primer nivell durant els propers anys.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner