Invertir en cosmos (ATOM): tot el que heu de saber

La xarxa blockchain Cosmos (ATOM) busca transformar la competència en una comunitat mitjançant el seu enfocament únic al mercat. A diferència de la majoria de projectes de l’espai, Cosmos no es tracta de guanyar la competència, agafar la corona o el reconeixement. En canvi, Cosmos vol ajudar a avançar tot el sector de la cadena de blocs mitjançant una combinació de protocols únics que ajuden a unir la indústria.

Què és Cosmos (ATOM)?

Concretament, Cosmos és una xarxa de xarxes blockchain. Els desenvolupadors anomenen aquest concepte “Internet de blockchains”. L’objectiu del projecte és permetre que les cadenes de blocs separades es comuniquin entre si d’una manera perfecta. En permetre a qualsevol cadena de blocs comunicar-se, compartir dades i fer transaccions amb qualsevol altra, Cosmos és capaç de transformar la fricció al mercat en una força motriu positiva per al desenvolupament.

Amb entusiasme, Cosmos és més que un simple pont entre cadenes de blocs. Aquesta plataforma també inclou un conjunt complet de productes i funcions que la converteixen en una opció impressionant al mercat. Cosmos introdueix una pila de tecnologia de nova generació que proporciona als desenvolupadors accés a eines potents que augmenten l’eficiència de la creació de blockchain.

Cosmos: pàgina d'inici

Cosmos: pàgina d’inici

Sorprenentment, els desenvolupadors poden crear cadenes de blocs complexes dins de l’ecosistema Cosmos en una setmana. En comparació, la mateixa tasca trigaria setmanes en utilitzar cadenes de blocs de generació 2cd. Per aquest motiu, Cosmos continua veient una comunitat Dapp creixent que contribueix a fomentar la interacció dels usuaris.

Quins problemes resol el Cosmos (ATOM)?

L’objectiu principal de Cosmos és fer front a la manca d’interoperabilitat al mercat. En conjunt, el sector de la cadena de blocs inclou una gran varietat de serveis i funcionalitats. No obstant això, cada blockchain funciona actualment com una illa. Això debilita la capacitat general del mercat per dur a terme tasques importants, com ara pressionar per obtenir una legislació més favorable a la criptografia o altres millores vitals per a la indústria.

A través de Cosmos, diferents cadenes de blocs poden coexistir amb els seus propis casos d’ús especialitzats. Això permet als desenvolupadors centrar els esforços en millores en lloc de gastar esforços en màrqueting i altres activitats relacionades amb la competència. Cosmos fins i tot permet que diferents cadenes de blocs aprofitin les capacitats d’altres plataformes per millorar la seva usabilitat.

Beneficis del cosmos (ATOM)

Cosmos introdueix una gran quantitat d’avantatges al mercat. Per una banda, la plataforma és totalment personalitzable. Els desenvolupadors poden crear i emetre fàcilment noves aplicacions i plataformes blockchain. De manera intensa, la xarxa Cosmos funciona sense que cap entitat central faciliti l’activitat. D’aquesta manera, la xarxa racionalitza les transaccions entre blocs i proporciona als desenvolupadors la possibilitat de compartir dades i fitxes per programació.

Com funciona el cosmos (ATOM)

Cosmos utilitza diverses eines propietàries de codi obert per facilitar la interoperabilitat entre les cadenes de blocs de la seva xarxa. El protocol controla de forma autònoma l’estat de cada cadena de blocs de la xarxa per dur a terme aquesta tasca. A l’ecosistema Cosmos, cada xarxa es coneix com a zona.


Zones

Les zones gaudeixen de la plena funcionalitat de la seva xarxa. És important destacar que aquestes cadenes de blocs són xarxes independents que poden executar qualsevol transacció que necessitin per completar les seves tasques. Aquestes cadenes de blocs poden emetre i distribuir nous tokens a les seves xarxes, aprovar nous comptes, transaccions, votar i executar actualitzacions de protocols sense cap efecte de la seva connectivitat Cosmos..

Cosmos Hub

El Cosmos Hub és on es reuneixen totes aquestes cadenes de blocs. Aquest protocol funciona com a intermediari. Totes les zones de la xarxa es connecten directament al concentrador. El concentrador manté un registre constant de l’estat actual de la zona. Una vegada que una zona està connectada al Cosmos Hub, serà interoperable amb totes les altres zones de la xarxa.

Cosmos: Twitter

Cosmos: Twitter

Capes de Cosmos

L’ecosistema Cosmos es basa en tres capes per reunir tota la indústria de la cadena de blocs. La primera capa és la capa Aplicació. Aquesta és la capa que gestiona les transaccions de processament. També és el protocol responsable de mantenir les pestanyes de l’estat de la xarxa. La creació de xarxes és la segona capa de la cadena de blocs. Aquesta és la capa que permet comunicar cadenes de blocs separades. Diferents cadenes de blocs, amb tecnologies, mecanismes de consens i finalitats completament diferents, poden aprofitar els serveis dels altres mitjançant aquest sistema.

Consens Cosmos (ATOM)

La capa final és el protocol de consens. Cosmos utilitza el motor Tendermint BFT. Aquest mecanisme assegura la xarxa i permet als nodes mantenir un estat actual. En concret, el protocol valida les transaccions i afegeix blocs a la cadena de blocs.

El motor Tendermint BFT és un mecanisme de governança de prova d’aposta (PoS). Com a tals, els usuaris de la xarxa actuen com a validadors. Els usuaris guanyen recompenses quan juguen la seva criptografia a Cosmos. Staking és un terme que s’utilitza per descriure el procés de bloqueig d’una certa quantitat de criptografia en una cartera de xarxa a canvi de recompenses. L’aposta és una de les funcions més populars del mercat ara mateix a causa del seu baix risc en comparació amb el comerç.

Tendermint

Tendermint

Protocol de comunicació entre blocs

El Protocol de comunicacions entre blocs és la codificació que permet comunicar les diferents zones de l’ecosistema amb el Cosmos Hub. Aquest protocol garanteix que tota la informació viatgi de forma lliure i segura entre zones interconnectades.

SDK de Cosmos

El kit de desenvolupament de programari Cosmos (SDK) permet als desenvolupadors construir blockchains sense haver de codificar-los des de zero. Els desenvolupadors poden utilitzar connectors i assolir les funcions bàsiques dels seus projectes en dies o mesos. Penseu-ho com si fos un creador de llocs web. Podeu triar entre una varietat de funcions, com ara jocs, governança i detalls de fitxes.

Nodes Cosmos (ATOM)

Com a xarxa PoS, els usuaris poden obtenir ingressos passius aportant la seva criptografia. Per ser llegible per convertir-se en un node de la xarxa Cosmos, haureu de romandre entre els 100 primers jugadors. Aquesta estratègia és intel·ligent perquè dissuadeix els nodes nefastos, ja que tindrien el màxim de pèrdua per qualsevol èxit financer.

Governança

Els nodes també guanyen capacitats de vot. El vostre poder de vot és equivalent a la quantitat d’ATOM que vau apostar. Curiosament, també podeu delegar les vostres fitxes a altres validadors. Quan delegueu les vostres fitxes, encara obtindreu una part de la recompensa per blocs.

Història del Cosmos (ATOM)

La història de Cosmos comença anys abans de la seva data de llançament. La plataforma va sorgir després del conegut desenvolupador de blockchain Jae Kwon va introduir Tendermint a la indústria. Va ser el 2014. Finalment, Kwon es va relacionar amb altres dos respectats desenvolupadors de criptografia, Zarko Milosevic i Ethan Buchman..

L’abril de 2017, Cosmos es va assegurar amb èxit Cosmos mitjançant un ICO. Sorprenentment, la plataforma només va trigar 29 minuts a assolir el seu objectiu. El desembre de 2018, la xarxa va iniciar proves importants amb el llançament de Game of Stakes. Menys de quatre mesos després, es va llançar el mainnet oficial Cosmos.

ÀTOM

ATOM és la criptomoneda nativa de la xarxa Cosmos. Serveix un parell de funcions vitals. Per una banda, s’utilitza per executar contractes intel·ligents i completar transaccions. Es generen nous ATOM com a recompensa per als validadors de xarxa cada vegada que un bloc de transaccions rep aprovació.

Cosmos (ATOM): CoinMarketCap

Cosmos (ATOM): CoinMarketCap

Actualment hi ha en circulació 204.603.576 ATOM. Cal destacar que la majoria d’aquestes fitxes provenien del llançament inicial de Cosmos mainnet. Aquests primers tokens es van distribuir entre els donants inicials, els participants de la venda de tokens, la Fundació Cosmos i els desenvolupadors bàsics de la plataforma.

Com comprar Cosmos (ATOM)

ATOM és fàcil de trobar al mercat. Podeu obtenir fàcilment part d’aquesta criptomoneda a la majoria d’intercanvis importants. Binance ofereix uns quants parells de comerç ATOM que s’adapten a les vostres necessitats. Bonament, ATOM sol incloure una opció de parell de comerç fiduciari a la majoria de les borses. Els parells de comerç directe us estalvien diners en comissions i us permeten ser un inversor més sensible.

Invertir en cosmos (ATOM): tot el que heu de saber Invertir en cosmos (ATOM): tot el que heu de saber Invertir en cosmos (ATOM): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Cosmos (ATOM)

Emmagatzemar ATOM és fàcil. Podeu utilitzar una opció de cartera mòbil o d’escriptori com ara Cartera atòmica. Aquesta opció fàcil de navegar us permet accedir al vostre ATOM quan ho necessiteu.

Si voleu fer una inversió important en ATOM o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos admeten Cosmos (ATOM).

El mercat necessita cosmos

El mercat necessita Cosmos. Per tal d’aconseguir el proper pla d’adopció general, la indústria criptogràfica necessita trobar certa unificació. Junts, totes les festes es beneficien molt. Com a comunitat, els usuaris i els desenvolupadors prosperen.

A més, aquesta estratègia permet a les empreses blockchain mantenir el control sobre la narrativa de la indústria. Des de fa temps han passat els temps de les criptomonedes untades, ja que alguna forma de finançament només l’utilitzen els delinqüents. Avui en dia, les criptomonedes proporcionen al món una alternativa més eficient al statu quo. Cosmos fa la seva part per garantir que tota la indústria sigui capaç d’aprofitar els avenços a l’uníson. Per aquests motius, Cosmos ja és una de les criptomonedes més populars del món.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map