Invertir en Binance (BNB): tot el que heu de saber

Seria impossible discutir les criptomonedes comercials sense trigar un moment a examinar el popular intercanvi Binance. Binance ha estat l’intercanvi de criptomonedes més gran en termes de capitalització borsària des del 2018. Segons el CEO de la companyia, Changpeng Zhao, una combinació de factors que inclouen experiència, habilitat i “sort” van ajudar la plataforma a assolir el seu estat llegendari.

Què és Binance?

Avui, Binance és la plataforma regulada d’intercanvi de criptomonedes més gran del món. Per posar la seva mida en perspectiva, només les plataformes Binance amb seu als Estats Units tenen una mitjana de més de 2.000 milions de dòlars en operacions diàries. Quan es combina aquesta informació amb el fet que l’intercanvi està regulat federalment a tots els països menys a 15, és fàcil veure com es van convertir en un nom familiar del sector..

Binance no sempre va ser el líder de la indústria. Una revisió acurada del seu passat demostra que la flexibilitat i la voluntat de l’empresa d’abraçar el canvi l’han convertit en el que és avui. Per exemple, als seus primers dies, Binance no oferia parells de comerç fiduciari a criptogràfic. Aquesta decisió va permetre a l’intercanvi evitar gran part de la supervisió reguladora que va sufocar altres intercanvis als mercats els dies anteriors.

Per què importa Binance (BNB)

La història de Binance es remunta a la fundació real de la plataforma. El CEO de les empreses, Changpeng Zhao no és aliè al sector de l’intercanvi. Curiosament, va ajudar a desenvolupar una varietat de sistemes de negociació d’alta freqüència per a corredors a través de la seva empresa Fusion Systems el 2005.

Zhao va entrar a la cadena de blocs el 2013 quan va prendre una posició d’alt nivell a l’aplicació de cartera blockhain.io. A partir d’aquí va cofundar un dels intercanvis més grans de la Xina, OkCoin. No hi ha dubte que tota aquesta experiència es trasllada directament al desenvolupament de Binance.

La Xina es va perdre

Binance es va llançar oficialment a la Xina a principis del 2017. No obstant això, el govern xinès es va tornar agre a les criptomonedes a partir del juny del mateix any. Sentint el canvi de marea, Zhao va empaquetar Binance i va anar a la recerca de costes més amables. A finals de 2017, Binance tenia una oficina al Japó.

Malauradament, aquesta no seria l’última vegada que Zhao sentia la necessitat de migrar la seva operació per evitar mals de cap reguladors. A principis del 2018, Binance va tornar a traslladar les seves operacions a Malta. La companyia també va obrir una oficina a Taiwan el mateix any.

Vagues d’èxit

Aquesta flexibilitat i previsió van ajudar Binance a establir-se com un intercanvi per a la gent. Els inversors es van sentir segurs que Binance faria el necessari per seguir sent una part vital de la comunitat criptogràfica. El 2018, l’intercanvi era el més gran del món en termes de capitalització borsària (1,3 milions de dòlars). La combinació d’una interfície fàcil d’operar, una àmplia varietat de monedes i alta seguretat va ajudar Binance a assolir el seu títol de campió.

Què són els tokens BNB?

El 2017 Binance va emetre un testimoni d’utilitat natiu conegut com a BNB fitxa. Aquest testimoni permet als usuaris pagar tarifes a preus reduïts. A més, proporciona més flexibilitat pel que fa als parells comercials a la plataforma.


Token BNB mitjançant CoinMarketCap

Token BNB mitjançant CoinMarketCap

El testimoni BNB es va llançar durant un esdeveniment de finançament col·lectiu de l’oferta inicial de monedes (ICO) que va recaptar 15 milions de dòlars en dies. L’ICO es va celebrar del 26 de juny al 3 de juliol. Durant aquest temps, la companyia va oferir 100.000.000 de tokens BNB al públic. L’oferta total de BNB s’estableix en 200.000.000 de monedes.

Els primers tokens BNB es van emetre a la cadena de blocs Ethereum com a ERC-20 fitxes. Al cap d’uns mesos, els desenvolupadors van canviar les fitxes a la cadena de blocs nativa de Binance. La transferència va donar a Binance més control sobre el seu funcionament intern i les operacions futures.

Hacks

Com tots els intercanvis de la seva mida, Binance és un objectiu temptador per als possibles pirates informàtics. Al març de 2018, es va fer un intent d’aquest tipus. L’atac va utilitzar diversos vectors d’atac per aclaparar la xarxa. Per sort, Binance disposava de proteccions que aturaven l’atac. No obstant això, amb por de futurs atacs, Binance va passar a l’ofensiva. L’intercanvi va començar un programa de recompenses per a pirates informàtics.

Hacker Bounty

Binance va establir un exemple dels que van atacar la plataforma. Per exemple, van oferir una recompensa de 250.000 dòlars per la informació que portés als pirates informàtics. A més, la plataforma va destinar 10 milions de dòlars per finançar recompenses futures. No va passar molt de temps fins que aquesta recompensa va ser útil.

Binance Hacker Bounty

Binance Hacker Bounty

Al maig de 2019, un grup de pirates informàtics van tornar a atacar. A diferència del primer intent, aquesta vegada l’estafador va sortir amb una quantitat significativa de criptomoneda. En total, es van perdre uns 40 milions de dòlars en criptografia. Discutint sobre el pirateig, els funcionaris de la companyia van reconèixer que el pirata informàtic va activar avisos preliminars, però que va operar de manera que encara eren capaços de compensar amb els seus mal guanyats guanys. Aquestes pèrdues van empènyer Binance a augmentar encara més els seus estàndards de seguretat.

Com operar a Binance

Negociar a Binance és fàcil. Haureu d’anar a la seva pàgina de registre i omplir tota la informació pertinent. Cal destacar que cal proporcionar una identificació vàlida a efectes de compliment de KYC / AML.

Un cop validada la vostra identificació, podeu enllaçar la font de finançament. Aquí teniu algunes opcions a considerar. Podeu utilitzar una targeta de dèbit si teniu previst fer compres més petites. Enllaçar directament el vostre compte bancari us proporcionarà més flexibilitat quant a compres i retirades.

Si teniu previst comprar fitxes BNB, ho haureu de fer Binance per tal d’aprofitar els avantatges que proporcionen els tokens BNB.

Invertir en Binance (BNB): tot el que heu de saber Invertir en Binance (BNB): tot el que heu de saber Invertir en Binance (BNB): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Compra instantània

Millor per

Facilitat d’ús

Compte mínim

Cap

Compte mínim

50 dòlars

Mínims del compte

Cap

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Finançar el vostre compte

Un cop hàgiu enllaçat la nostra informació bancària, ja podreu finançar el vostre compte. Podeu carregar USD a la cartera directament des del vostre banc. A continuació, heu de convertir els vostres fons a criptomoneda.

Per sort, Binance ofereix una gran varietat de parells de comerç fiduciari per satisfer les vostres necessitats. Seleccioneu el parell de negociació que desitgeu i l’import que voleu comprar. La vostra moneda criptogràfica arribarà a la vostra cartera en menys d’un minut.

Binance: un pilar al mercat

Binance ha recorregut un llarg camí en el seu viatge cap al cim. Tot i que el camí no sempre va ser fàcil, aquests desenvolupadors van aconseguir superar-se sempre. Avui, Binance és una font d’inspiració per a altres intercanvis que busquen fer-se global.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map