Invertir en Aave (AAVE): tot el que heu de saber

Aave és un sistema de préstecs descentralitzat que va ajudar a impulsar els interessos del sector DeFi a nous nivells. Aquest protocol de nova generació va ser un dels primers que va permetre als usuaris prestar, demanar prestat i obtenir interessos sobre actius criptogràfics. El millor de tot és que no cal un intermediari quan utilitzeu Aave perquè tot el sistema s’executa de forma autònoma mitjançant contractes intel·ligents que viuen a la cadena de blocs d’Ethereum.

Des de la seva introducció, els desenvolupadors d’Aave s’han dedicat molt a crear els seus xarxa accessible per a tothom. L’accés obert i la facilitat d’ús d’aquesta plataforma la fan ideal tant per a inversors institucionals com minoristes. En conseqüència, Aave ha crescut fins a convertir-se en una de les aplicacions DeFi més populars del món.

Quins problemes es resolen?

Aave intenta abordar alguns dels problemes més urgents dels serveis de préstec tradicionals. Com passa amb tots els DeFi, l’objectiu principal del projecte és convertir els serveis financers centralitzats en els seus equivalents descentralitzats. En un escenari de préstec normal, els bancs prestarien els vostres fons i guanyarien interessos. Tot i que presten els vostres diners, mai no podreu accedir a aquests guanys d’interessos rendibles.

Aave Homepage

Aave Homepage

A l’ecosistema Aave tot canvia. Qualsevol persona pot prestar la seva criptografia de manera confiada i sense permisos a altres usuaris. Els interessos obtinguts amb el préstec dels vostres actius es paguen directament a la cartera de la vostra xarxa. D’aquesta manera, Aave ha ajudat a revolucionar el camp del préstec entre iguals i ha contribuït a generar tot un sector DeFi amb els mateixos objectius..

Beneficis d’Aave

Hi ha molts avantatges obtinguts quan s’utilitza aquest protocol financer descentralitzat. Per una banda, obteniu transparència sobre els processos i les activitats de préstec de tota la xarxa. Els serveis de préstec tradicionals operen de manera tancada i us deixa a les fosques sobre les seves activitats amb el vostre finançament. Amb Aave, tot està a la cadena de blocs per veure tota la comunitat.

Codi obert

Seguint la línia oberta del sector DeFi, Aave ha fet que els seus protocols de préstec siguin de codi obert. La codificació de codi obert és generalment més segura perquè se sotmet a una intensa revisió per parells de la comunitat. Els inversors experimentats prefereixen els projectes de codi obert per sobre dels privats perquè poden assegurar totes les activitats i funcions. D’aquesta manera, no hi ha riscos ni comissions ocultes.

Protocol no custodial

Aave és una plataforma sense custòdia, és a dir, que mai manté la vostra criptomoneda directament. Les plataformes sense custòdia us proporcionen més tranquil·litat perquè manteniu la propietat dels vostres actius. També tenen menys risc de convertir-se en un objectiu dels pirates informàtics perquè no hi ha carteres plenes de fons dels usuaris per piratejar.

Control sense propietat


Una de les millors característiques d’Aave és que el protocol permet que un prestatari pugui exposar-se a diferents criptomonedes sense posseir-les directament. Amb Aave, podeu obtenir recompenses sense necessitat de canviar els vostres recursos digitals preferits. Aquesta estratègia redueix el risc de pèrdua.

Aave: Twitter

Aave: Twitter

Opcions de tarifa

Feu que els usuaris gaudeixin d’una bona selecció d’opcions de tipus d’interès. El sistema ofereix tipus d’interès variables i estables per assolir els vostres objectius d’inversió. El millor de tot és que podeu canviar entre aquestes estructures tarifàries sempre que vulgueu.

Privat

Molts usuaris tenen el plaer d’assabentar-se que la naturalesa descentralitzada d’Aave el fa ideal per a inversors amb privacitat. Quan utilitzeu aquest protocol de préstec de nova generació, no hi ha cap intermediari implicat. Cal destacar que no haureu de perdre el temps emplenant una llarga documentació sense conèixer el vostre client (KYC) ni contra el blanqueig de diners (AML)..

Selecció

Hi ha una excel·lent selecció de fons de préstec disponibles per als usuaris d’Aave. Actualment, la xarxa admet 17 actius diferents. En concret, Dai stablecoin (DAI), moneda USD (USDC), True USD (TUSD), Tether (USDT), Synthetix USD (sUSD), Binance USD (BUSD), Ethereum (ETH), ETHlend (LEND), token bàsic d’atenció (BAT), Kyber Network (KNC), Chainlink (LINK), Decentraland (MANA), Maker (MKR), Augur (REP), xarxa Synthetix (SNX), Wrapped Bitcoin (wBTC) i 0x (ZRX).

Com funciona Aave?

Aave és un sistema de préstec P2P basat en Ethereum que introdueix algunes funcions noves al mercat. Per dur a terme aquesta tasca, els desenvolupadors d’Aave van introduir una estratègia única que depèn de préstecs garantits i de fons de préstecs per proporcionar una experiència perfecta..

Afegeix tuits

Afegeix tuits

Per utilitzar Aave, els prestadors han de dipositar fons als fons de liquiditat de la xarxa. Els prestataris poden accedir a aquests fons i demanar prestat com vulguin. Per demanar prestat fons del fons de liquiditat, els usuaris han de bloquejar una quantitat de garantia superior a la quantitat retirada. Cal destacar que el valor d’aquesta garantia es basa en USD.

Si la garantia cau per sota del llindar de garantia necessari, el sistema les col·loca automàticament per liquidar-les. Altres usuaris poden comprar aquests fons a un preu reduït. Aquesta estratègia garanteix que els fons de liquiditat sempre siguin positius.

Reserves

Aave també va ser un dels primers sistemes de préstec P2P a introduir fons de reserva de fons de liquiditat. Aquests fons s’utilitzen per ajudar les piscines a combatre la volatilitat del mercat. A més, les reserves serveixen com a assegurança per als prestadors els fons dels quals estaran disponibles quan vulguin retirar-los de les reserves de liquiditat.

Oracles

Curiosament, Aave aprofita el poder d’una altra plataforma de criptografia popular, Chainlink (LINK), per determinar el valor en temps real dels actius garantits. Chainlink és una xarxa descentralitzada d’oracles. Els oracles són sensors fora de la cadena que poden comunicar-se des de i cap a la cadena de blocs. L’enfocament descentralitzat dels oracles de Chainlink ajuda a garantir que aquests sensors siguin precisos.

Préstecs Flash

Aave va canviar el joc quan van introduir préstecs flash al mercat. Aquests protocols de codi obert permeten als usuaris contractar préstecs ràpids sense cap garantia. A més, els préstecs instantanis s’han de tornar en el moment en què s’hagi extret el proper bloc Ethereum. Aquests protocols d’il·luminació ràpida permeten als usuaris realitzar moltes tasques en poc temps.

Principalment, els préstecs instantanis s’utilitzen per a oportunitats comercials d’arbitratge. Podeu obtenir un préstec per un testimoni i canviar-lo en una altra plataforma amb l’actiu que apareix a un preu més alt. També podeu utilitzar préstecs flash per refinançar préstecs d’altres protocols de préstec o canviar garanties. Hi ha una tarifa del 0,3% per aquest servei. En particular, aquest protocol es va convertir en un dels components bàsics de la majoria de sistemes agrícoles de rendiment que s’utilitzen actualment.

Canvi de tipus d’interès

Els usuaris també tenen la possibilitat de canviar la seva estructura de tipus d’interès. Podeu triar entre tarifes estables o variables en qualsevol moment mitjançant Aave. Els tipus variables canvien contínuament en funció de la demanda del fons de liquiditat. En comparació, els tipus estables es basen en un tipus d’interès mitjà d’un actiu durant els darrers 30 dies.

Aave (AAVE)

AAVE és el testimoni d’utilitat original de la xarxa. Aquest testimoni ERC-20 va entrar al mercat el novembre de 2017 amb un nom diferent. En particular, aquest testimoni s’ha traslladat des que Aave era ETHLand. Amb entusiasme, AAVE és un actiu deflacionista cotitzat en dotzenes de borses actualment, sobretot, Binance. Els desenvolupadors han manifestat la intenció de convertir AAVE en el testimoni de governança principal de la xarxa aviat.

aTokens

Quan dipositeu Aave, rebeu aTokens. Rebrà una quantitat equivalent de tokens en comparació amb el dipòsit. Aquests tokens són fonamentals per a la xarxa perquè us permeten obtenir interessos per les vostres activitats de préstec.

aTokens

aTokens

Història d’Aave

Aave va entrar al mercat el 2017. La plataforma va ser el primer protocol de préstec DeFi i va tenir un nom completament diferent, ETHlend. El fundador de la firma, Stani Kulechov, va tenir molta cura en eliminar les barreres tècniques perquè tothom pogués utilitzar aquesta xarxa avançada. En particular, l’Aave va aconseguir més de 16 milions de dòlars durant la seva venda col·lectiva.

Com comprar Aave (AAVE)

Avui en dia és fàcil posar-se en mans d’AVE. Sempre podeu obtenir aquest testimoni directament des de la xarxa. Molts intercanvis de confiança admeten aquest testimoni. Binance, l’intercanvi de criptomonedes més gran del món en termes de capitalització borsària, ofereix als seus usuaris AAVE.

Podeu comprar AAVE a Binance o bé Kraken.

Invertir en Aave (AAVE): tot el que heu de saber Invertir en Aave (AAVE): tot el que heu de saber Invertir en Aave (AAVE): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Aave

Emmagatzemar AAVE és igual de fàcil. Podeu mantenir aquest testimoni en qualsevol cartera compatible amb ERC-20, com ara MyEtherWallet (MEW) i MyCrypto. Els inversors seriosos estaran encantats d’assabentar-se que també hi ha algunes opcions de cartera de maquinari disponibles. El Ledger Nano S o bé Ledger Nano X tots dos admeten aquest testimoni DeFi.

Aae: una força pionera al mercat

Aave ha demostrat ser un motor de la innovació en el sector criptogràfic. Aquesta xarxa estava molt per davant de la corba DeFi. Com a tal, ara és un dels actors més importants del sector. Els usuaris gaudeixen d’una experiència DeFi senzilla i segura quan utilitzen Aave. Per aquests motius, podeu esperar a seguir escoltant molt més d’aquesta xarxa enginyosa les properes setmanes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map