Invertir a Aragó (ANT): tot el que heu de saber

Aragon (ANT) és una cadena de blocs de codi obert sense ànim de lucre protocol dissenyat per simplificar la creació i la gestió de Dapps, protocols blockchain i organitzacions autònomes descentralitzades (DAO). La plataforma busca promoure l’adopció corporativa de la tecnologia blockchain mitjançant el seu enfocament modular a les funcions comercials comunes. Cal destacar que Aragó ha tingut un gran èxit des del seu llançament. La plataforma té més de 900 milions de valor emmagatzemat en 15.000 DAO. El millor de tot és que tota la xarxa està descentralitzada mitjançant un model de governança que permet la gestió col·lectiva de les seves funcionalitats i codificació.

Quins problemes resol Aragó (ANT)?

Aragó intenta fer front a un dels obstacles més importants per a l’adopció d’empreses, la manca de professionals de blockchain fàcilment assequibles. Dirigir una corporació comporta molts despeses generals. Aragó vol reduir aquests costos i millorar l’eficiència global mitjançant els seus DAO programables.

Beneficis d’Aragó (ANT)

Aragó proporciona a les empreses la forma més ràpida i senzilla de configurar un DAO. La xarxa funciona de manera similar a la d’un creador de llocs web, ja que depèn de mòduls ja configurats que es poden personalitzar per adaptar-se a les necessitats específiques de la vostra empresa. D’aquesta manera, Aragó proporciona un servei valuós que permet a qualsevol empresa aprofitar el poder de la tecnologia blockchain sense contractar un professional intern..

Aragó - Twitter

Aragó – Twitter

Seguretat

La seguretat era una preocupació fonamental per a l’equip de desenvolupament d’Aragó. La xarxa depèn de la cadena de blocs d’Ethereum i d’un codi de codi obert per garantir que totes les accions de la xarxa continuen sent segures. Com a projecte de codi obert, la xarxa ha estat objecte d’un examen intensiu de la comunitat Ethereum.

Senzillesa

Programar un DAO no és una tasca senzilla, però Aragó la converteix en una possibilitat per a aquells que són nous a la tecnologia blockchain. La interfície interactiva elimina la necessitat que una empresa contracti experts en blockchain perquè totes les funcions i funcionalitats més importants són de sèrie. Aragó (ANT) es va esforçar per assegurar-se que totes les funcions administratives que requereix una empresa moderna formen part del mòdul base.

Hi ha mòduls que cobreixen accions com ara el vot dels accionistes, la venda de tokens i els comptes a cobrar i a cobrar. Les empreses també poden trobar mòduls que proporcionen propietat, control d’accés i gestió d’identitats. La integritat del sistema és impressionant ja que s’estén a la incorporació de recursos humans i a la nòmina.

Personalització

A més d’aquests mòduls base, les empreses poden personalitzar cada funció per augmentar-ne l’eficàcia. Aquests canvis es poden fer a través de la interfície o, si l’empresa té les capacitats, es poden fer directament al codi de codi obert. D’aquesta manera, Aragó pot satisfer les necessitats de gairebé tots els tipus d’organitzacions.


Abast global

Un altre avantatge important que gaudeixen els usuaris d’Aragó és l’accés a una xarxa global de persones afins. La plataforma anima les empreses a col·laborar amb altres empreses de diferents regions del món. Aquestes empreses poden rebutjar idees i ajudar a racionalitzar el procés d’embarcament per als nous usuaris.

Jurisdiccions

Aragó introdueix un nou concepte anomenat jurisdiccions digitals a través del Tribunal d’Aragó. Aquest sistema és el que aplica els contractes digitals entre organitzacions. Els desenvolupadors van introduir aquest protocol per assegurar-se que existís un mecanisme per resoldre disputes que quedaven fora dels mòduls preprogramats.

Transparència

Els usuaris d’Aragó gaudeixen d’una total transparència quan fan servir la xarxa. Poden controlar fàcilment com es gasten tots els fons DAO. D’aquesta manera, tots els usuaris poden compartir els avantatges de la xarxa amb confiança.

Com funciona Aragó (ANT)

Aragó combina una varietat de nous conceptes i funcions per fer realitat els seus objectius. Tots els DAO vénen preinstal·lats amb els components corporatius més crítics. L’usuari pot configurar els seus sistemes comercials, com ara finances, vendes de tokens i protocols de votació.

Client d’Aragó

El Client d’Aragó és on els usuaris creen funcions DAO personalitzables. El client està dissenyat per proporcionar un marc de contractes intel·ligents transparent, fàcil de navegar i que no requereix formació prèvia sobre blockchain.

AragonOS

L’AragóOS és amb què treballen els usuaris per configurar les seves vendes de token. Aquí podeu decidir tots els detalls més importants del vostre esdeveniment de recaptació de fons. Funcions com ara el període de temps i com voleu incentivar els col·laboradors estan fàcilment disponibles per a tothom.

Aragó (ANT)

Aragó (ANT)

Xarxa Aragó

La Xarxa d’Aragó és el protocol que interacciona entre els DAO. Aquest sistema permet a diverses empreses realitzar negocis de manera descentralitzada i confiada a la cadena de blocs d’Ethereum.

Fundació Aragó

La Fundació Aragó és el grup encarregat de fomentar la comunitat. Aquest grup busca empreses interessades en el projecte i ajuda a assolir els seus objectius i la presència de tota la xarxa. Cal destacar que la Fundació Aragó és un grup sense ànim de lucre.

FORMIGA

ANT és el testimoni de governança natiu de l’ecosistema. Aquest testimoni ERC-20 concedeix als usuaris el dret de vot a la plataforma. La quantitat de influència que tingueu dependrà de la quantitat de fitxes ANT que tingueu. Els titulars d’ANT poden votar sobre actualitzacions crucials de la xarxa i altres canvis vitals que es debaten.

Fitxes ANJ

Aragó també introdueix un testimoni especial per votar sobre qüestions de jurisdicció digital. El testimoni ANJ és un actiu acumulable que us permet obtenir ingressos passius a la xarxa. Els protocols de participació són més populars que mai, ja que proporcionen rendiments més consistents que la negociació de les vostres fitxes i no requereixen que renuncieu a la propietat dels vostres fitxes.

Història d’Aragó (ANT)

Aragó va entrar al mercat amb força. L’ICO de la companyia va aconseguir 24 milions de dòlars en només quinze minuts. Aquest esdeveniment, celebrat el maig del 2017, va ajudar a catapultar la plataforma fins a l’estrellat. Cal destacar que Aragó estava dirigida originalment per Luis Cuende. És molt conegut pel seu treball passat i fins i tot va aparèixer a la llista Forbes 30 under 30.

Com comprar Aragó (ANT)

Podeu trobar Aragó (ANT) en diverses borses principals. No obstant això, no hi ha parells de comerç fiduciari per a aquest testimoni en aquest moment. Primer haureu de convertir el vostre fiat a BTC o ETH per canviar per ANT. ANT està disponible a  Binance, Kraken i Bittrex.

Invertir a Aragó (ANT): tot el que heu de saber Invertir a Aragó (ANT): tot el que heu de saber Invertir a Aragó (ANT): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les puntuacions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Aragó (ANT)

Emmagatzemar ANT és fàcil perquè és un testimoni compatible amb ERC-20. Podeu emmagatzemar ANT a qualsevol cartera compatible amb ERC-20. Metamask és una de les opcions més populars disponibles per als usuaris actualment. Es pot descarregar gratuïtament i inclou una versió complementària per a mòbils i web.

Si voleu fer una inversió important en DASH o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos donen suport a Aragó (ANT).

Aragó: obertura de les portes per a l’adopció de blockchain a nivell corporatiu

L’enfocament d’Aragó sobre l’adopció de blockchain continua sent altament eficaç. L’expansió de la xarxa és la prova que hi ha una demanda creixent de DAO al mercat. Per aquestes raons, Aragó té ara un paper vital per salvar la bretxa entre les organitzacions tradicionals i les descentralitzades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map