FastForward anuncia que Factom Inc. entrarà a l’administració judicial

El protocol Factom està veient que un dels seus primers adoptants, Factom Inc., pot fer els seus darrers passos a mesura que l’empresa entri en administració judicial..

Tot i que el protocol Factom, en si, va ser desenvolupat i alimentat durant els seus inicis per la Fundació Factom, aquest consell s’ha dissolt des de fa molt de temps. Aquesta dissolució es va produir després d’anys desenvolupant el protocol, fins a un punt en què va poder operar per si sola, de manera descentralitzada..

Malauradament, Factom Inc., que utilitza el Protocol Factom, no ha estat bé amb el clima econòmic actual, cosa que va resultar en el situació actual.

Factom Inc..

Factom Inc., tot i que està íntimament relacionada amb el protocol Factom, no representa l’ecosistema Factom en el seu conjunt. Simplement són una empresa que crea solucions mitjançant el protocol de codi obert i descentralitzat.

Algunes de les solucions que Factom Inc. ha creat inclouen,

La propietat intel·lectual que envolta aquestes solucions, així com els actius de la companyia, es trobaran ara en mans del principal creditor, FastForward. Com a tal, FastForward facilitarà el pròxim procés de concessionari.

FastForward canviarà el nom de Factom Inc.? Liquidaran actius? Es reestructuraran simplement? El temps dirà què implica aquest procés.

Operador de nodes d’autoritat (ANO)

Com a protocol de codi obert i descentralitzat, la cadena de blocs Factom es gestiona mitjançant una sèrie d’operadors de nodes d’autoritat (ANO). Aquestes empreses, totes elles que han de complir els requisits d’elegibilitat i han de passar a prova, es descriuen com a validadors de blocs.

Actualment, hi ha 27 empreses diferents que ocupen aquest càrrec, i Factom Inc. n’és una.

The Writing era On the Wall

Les notícies de Factom Inc. que entrin en administració judicial no haurien de sorprendre completament. El 19 de març de 2020, el creditor de Factom Inc. ‘FastForward’ va indicar que això podria passar.

En el seu actualització en aquell moment, la companyia tenia el següent a dir,

“… a finals de març de 2020, sense cap suport ni finançament addicional, Factom Inc. es veurà obligada a iniciar discussions amb els creditors sobre la distribució dels seus actius”.

No cal dir que el finançament addicional no es va materialitzar, cosa que va provocar el desenvolupament que aquí es parla avui. El 2 d’abril de 2020, FastForward va anunciar la decisió de Factom Inc..

Va afirmar Ed McDermott, director de FastForward,

“Estem extremadament decebuts amb aquesta notícia de Factom. A la llum d’aquest esdeveniment de dissolució en virtut del SAFE, estem prenent accions ràpides per protegir la nostra posició el millor possible en les circumstàncies, encara que la capacitat de generar un retorn significatiu és incerta. A mesura que passem pel procés de cobrament i entenem més dels esdeveniments que van conduir a aquesta posició, la nostra posició d’inversors a Factom queda expressament reservada ”. 

Administració judicial

L’administració judicial és un procés construït per permetre als creditors obtenir el control d’una empresa. Això es produeix en un esforç perquè imparteixin esforços de reestructuració o liquidin actius.

El propòsit d’aquest és permetre l’oportunitat de tornar a la rendibilitat de l’empresa i / o reemborsar els seus fons als creditors..

Aplicacions en curs

Tot i que poden ser temps foscos, encara queden algunes aplicacions / implementacions prometedores del Protocol Factom, que es preveu que no afectaran els procediments de síndic de creditors de Factom Inc. Els següents són alguns exemples d’això..

PegNet

Llançat a l’octubre del 2019, PegNet és un exemple d’una de les aplicacions més prometedores i reeixides que utilitzen el Protocol Factom. També és un exemple d’una de les aplicacions no associades a Factom Inc., que continuarà funcionant sense afectar-la.

Fins ara, es diu que PegNet ja ha facilitat més de 1.000 milions de dòlars en transaccions.

Què és PegNet?Què és PegNet?

Mireu aquest vídeo a YouTube

Token Factor Asset (FAT)

El Protocol FAT és un altre exemple d’un projecte construït sobre la cadena de blocs Factom. Aquest, en particular, té la promesa i la flexibilitat de donar suport als valors digitals.

Prèviament, vam fer una breu mirada sobre el funcionament de FAT, inclosa la seva capacitat de suportar fitxes no fungibles.

Normes de testimoni de seguretat: testimoni d’actius Factom (FAT)

Què és el protocol Factat Asset Token (FAT)?Què és el protocol Factat Asset Token (FAT)?

Mireu aquest vídeo a YouTube

Èxits passats

Hi ha una tendència desafortunada al món de les criptomonedes i el blockchain: una atracció per als esquemes buits, ‘enriquir-se ràpidament’. Visiteu les principals empreses que figuren a coinmarketcap.com i veureu que compta amb moltes empreses que, per dir-ho francament, han aconseguit gairebé zero.

Incapaç d’esquivar les 100 millors monedes per capitalització de mercat des de fa mesos, Factom no és un d’aquests. En general, la cadena de blocs Factom i les diverses solucions construïdes sobre si, han experimentat bastants èxits i adopció legítima al llarg dels anys. Sens dubte, l’exemple més destacat i conegut d’això és la seva inclinació a la consecució de subvencions governamentals i programes pilot posteriors. Mentre el protocol continua vigent, malauradament, aquests exemples no van ser suficients per salvar Factom Inc. de la seva situació actual.

Si una empresa i el protocol sobre el qual es basa, que ha rebut aquesta atenció per part d’organitzacions de bona reputació, poden patir-ho, també ho pot fer qualsevol.

A altres notícies

Més enllà del que s’ha comentat avui, els articles següents fan referència a múltiples usos anunciats recentment del protocol Factom.

Knabu utilitzarà IdentityMind i Factom en el programa pilot

Sphereon elegit per integrar DAML amb Factom Protocol

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner