Què és el CFD Trading?

El comerç de CFD és cada vegada més popular entre els comerciants i és un tipus de negociació àmpliament ofert entre tots els principals corredors en línia. Llavors, què és exactament el comerç de CFD?

Què és un CFD?

CFD significa Contract for Difference. Aquest és un tipus particular de derivats que ofereixen els corredors mitjançant els quals cotitzeu sobre la diferència de preu d’un actiu entre quan obriu l’operació i quan tanqueu l’operació, tot i que en realitat no esteu comprant l’actiu subjacent..

Un dels grans atractius d’aquest tipus en la inversió és la flexibilitat que permet. Amb el comerç tradicional, esteu lligats a comprar l’actiu bàsicament perquè pugui avançar en una direcció. Amb el comerç de CFD, però, les vostres opcions són molt més obertes. Podeu especular sobre moviments cap amunt o cap avall quan contracteu el contracte. Aquí examinarem més en profunditat el funcionament del comerç de CFD i les eines que teniu a la vostra disposició per operar.

Anar llarg o curt en el comerç de CFD

Aquesta possibilitat d’allargar-se o escurçar-se és un avantatge clau que té disponible el comerç de CFD que no està disponible en un sentit més tradicional de negociació sense l’ús d’opcions, o possiblement invertir en un ETF complex o en un altre tipus de fons.

Anar molt de temps amb un CFD significa que creieu que l’actiu en què invertiu augmentarà el seu preu. Per tant, faria una comanda de “compra” d’aquest actiu.

D’altra banda, el fet d’escurçar un CFD significa que creieu que l’actiu en què invertiu baixarà de preu. En aquest cas, faríeu una comanda de “venda” d’aquest recurs.

En ambdós casos, els beneficis del comerç de CFD només es calcularan quan tanqueu la posició. En aquest moment de tancament, obtindreu beneficis o pèrdues per la diferència de preu.

Exemple

Veu que Tesla té un preu actual de 440 dòlars per acció i creieu que el valor augmentarà. En aquest cas, per obtenir beneficis, “compraria” Tesla. Si el preu al tancament ha pujat, obtindreu beneficis. Si ha caigut, es perd.

De la mateixa manera, si veieu l’euro valorat actualment en 1,17 dòlars americans enfront del dòlar americà i creieu que disminuirà, obriu una posició de “venda” amb el vostre CFD. Si el preu de l’euro disminueix per sota d’1,17 dòlars, obtindreu beneficis. Si el preu puja, però, obtindreu una pèrdua.

Com podeu veure, anar molt de temps és apostar efectivament perquè el preu de l’actiu que trieu pujarà, mentre que fer curt es preveu que el preu de l’actiu baixarà. També podeu veure en aquest exemple que normalment hi ha una gran quantitat d’actius disponibles als millors corredors de CFD que podeu negociar. Normalment inclouen molts parells de divises, accions, productes bàsics, bons i fins i tot criptomonedes.

Ús de palanquejament en el comerç de CFD


A més de la flexibilitat que podeu gaudir amb el comerç CFD, també podeu beneficiar-vos del comerç amb palanquejament. Tot el comerç de CFD es realitza amb apalancament. Això significa que només heu de pagar una petita quantitat del cost del contracte per endavant.

El palanquejament augmenta el vostre poder comercial, ja que podeu obrir posicions grans amb una quantitat menor de capital. Per exemple, si el vostre intermediari permet un apalancament de 30: 1 (l’import màxim permès segons la normativa CySEC a Europa, podríeu obrir un comerç de 30.000 dòlars amb un saldo en efectiu de 1.000 dòlars.

El comerç amb palanquejament pot ser fantàstic per oferir-vos essencialment més poder adquisitiu com a operador de CFD, però també heu de tenir en compte que, tot i que els beneficis potencials s’amplien, també ho són els riscos. Les pèrdues poden augmentar més ràpidament com més palanca utilitzeu, de manera que sempre heu d’assegurar-vos que disposeu de fons suficients i que utilitzeu una sòlida estratègia de gestió de riscos.

Què és el marge i la cobertura??

El comerç amb apalancament de CFD també es pot anomenar comerç de marge. El marge es presenta en dues formes diferents. En primer lloc, aquesta és la quantitat de diners que heu de dipositar inicialment per obrir un comerç apalancat. Això podria estar entre el 2% i el 50% de la mida del comerç, en funció de la ràtio de palanquejament. Aleshores, és possible que hagueu de dipositar un marge addicional si un comerç us va en contra. En aquest cas, podeu rebre una trucada de marge del corredor. Això us demana que depositeu més fons si voleu mantenir la posició oberta.

El comerç de CFD també pot ser una manera excel·lent de cobrir qualsevol altra participació que tingueu a la vostra cartera. Els comerciants solen utilitzar CFD d’aquesta manera, ja que és ràpid i senzill escapar d’actius concrets. Per exemple, si teniu accions d’Apple a la vostra cartera d’accions, però temeu que puguin començar a perdre diners, podeu compensar-ho obrint un CFD que redueixi a Apple.

El procés de negociació de CFD

Amb una clara comprensió dels antecedents, estareu a punt per canviar CFD. Aquí hi ha alguns punts a tenir en compte i passos en el procés que cal completar a l’hora de fer el vostre comerç.

Una de les primeres coses que notareu habitualment és que sovint hi ha un preu de compra i de venda. El preu de venda sempre serà lleugerament inferior al preu de mercat actual i el preu de compra serà lleugerament superior. Aquesta diferència de preu és la diferència del corredor, un petit benefici que obtenen en les seves operacions que normalment es manté el més competitiu possible.

Un altre punt a destacar és que el comerç de CFD es fa per lots. Abans d’obrir la vostra posició, haureu de ser conscients de la mida del lot d’un actiu. Aquests poden variar en funció de l’actiu, tot i que el comerç de CFD en accions sol ser d’una acció per lot.

Quan es tracta de quant de temps necessiteu mantenir una operació oberta, també depèn de vosaltres quan comercieu CFD, tot i que hauríeu de comprovar amb el vostre corredor les comissions nocturnes que es cobren si manteniu una posició oberta durant la nit..

On canviar CFD

Hi ha molts llocs per canviar CFD en línia. Actualment recomanem el següent:

Etoro – Un broker multiregulat en què confien milions d’usuaris. Si voleu obtenir més informació, llegiu la nostra Etoro Review.

Advertiment: Tingueu en compte que tota negociació comporta risc. El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut només té finalitats educatives i no és un consell sobre inversions.

AvaTrade – Proporcionen negociació de CFD en criptomonedes, accions, índexs, matèries primeres, bons i ETF. Llegiu la nostra ressenya d’AvaTrade.

XM – Ofereixen més de 1200 actius per al comerç, inclosos més de 1100 que es poden negociar com a CFD. Llegiu la nostra ressenya de XM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map