Най-добрите платформи за търговия с CFD

Търговията с CFD става все по-популярна. Това се дължи на голямата гъвкавост, предлагана от тази форма на търговия с деривати. Можете да се възползвате от двете страни на пазара и в някои от най-сигурните среди за търговия с ниски такси, благодарение на най-добрите CFD брокери.

Всички тези брокери предлагат достъп до някои от най-добрите, най-изчерпателни платформи за търговия в бранша. Тъй като най-добрите платформи за търговия са неразделна част от ежедневието ви в търговията, ние събрахме този топ 5 списък на най-добрите налични.

Най-добрите платформи за търговия с CFD

XM е добре познато име на брокер в бранша и един от най-добрите решения за търговия с CFD на пазара днес. Те съществуват от 2009 г. и са много сигурно регулирани по целия свят.

Що се отнася до наличните тук платформи за търговия, ще имате достъп до две от най-уважаваните в света. Това са и платформи за търговия MT4 и MT5 от MetaQuotes. Metatrader 4 съществува от почти 2 десетилетия и все още е най-добрият избор за повечето нови или опитни търговци в бранша.

Можете да очаквате да търгувате някои от над 1200 CFD, налични с XM чрез тези платформи, които предлагат изключително здрава, лесна за използване среда. Това, което прави и двете платформи фаворит, освен лесното използване, е, че можете силно да персонализирате всички диаграми и индикатори, които гледате. Платформите се предлагат с огромен запас от инструменти за графики и индикатори, които можете да използвате, когато изучавате активите.

Освен това и двете платформи за търговия са изключително леки и могат да работят на почти всяко устройство. Това е важно предимство, за да не пропуснете никакви пазарни движения и да изпълните бързо вашите сделки. Те също се предлагат и в трите налични форми от XM, на настолни компютри, уеб базирани и мобилни.

За повече информация относно XM, техните активи, платформи за търговия и всичко, което могат да предложат, не се колебайте да разгледате пълния ни XM преглед или да посетите XM.

Най-добрите платформи за търговия с CFD

AvaTrade е друг дългогодишен брокер, който е установил силно присъствие и следване в сектора. Те съществуват от 2006 г. и базираният в Ирландия брокер се счита от мнозина за един от най-добрите налични брокери за търговия с CFD..

С Avatrade можете да търгувате с техните стотици налични CFD чрез редица платформи за търговия. Те включват както MT4, така и MT5, както и платформата за собствена търговия Avatrade, която е уеб базирана, и платформата AvatradeGO, която е достъпна за мобилна търговия.

Тези платформи осигуряват много по-добра визуална привлекателност и освен това са изключително интуитивни и лесни за ползване. Също така ще можете да получите достъп до широка гама от инструменти и функции, които да ви помогнат да създадете напълно персонализирано търговско изживяване. И двете платформи за търговия се грижат за изключително бързо изпълнение на поръчки и редица уникални функции, които Avatrade предоставя на разположение, за да ви помогне да управлявате риска си.

Пълният ни преглед на Avatrade е винаги на разположение и за да ви помогне да разберете по-задълбочено всичко, което този топ брокер може да предложи или посети AvaTrade.

Най-добрите платформи за търговия с CFD

eToro е несъмнено едно от най-разпознаваемите имена в бранша, когато става въпрос за търговия с CFD. Те също така осигуряват една от най-удобните за ползване търговски среди, подкрепена от тяхната изключително популярна собствена платформа за търговия, която прави търговията с CFD по-лесна от всякога.

Това е единствената платформа за търговия, предлагана от eToro, заедно с нейната вариация за мобилна търговия, но тя е изчерпателна по своя характер. Патентованата платформа за търговия се предлага с изобилие от вградени инструменти за търговия, които общо над 60, включително графични индикатори. Това го поставя много добре дори сред най-добрите в бранша.

Като цар на социалната търговия, ще забележите също, че платформата за търговия eToro е напълно оборудвана със специални социални функции, включително секция за емисии, от която можете да преглеждате новините и да взаимодействате с други търговци. Това е още една голяма полза, която може да ви помогне да подобрите по-нататък пазара и знанията си за търговия. Лесният за използване характер на платформата също го прави идеален за по-нови търговци.

eToro е пълен с уникални функции и предложения. Можете да научите повече за тях, като се насочите към пълния ни преглед на eToro за повече или посетете eToro.

Моля, имайте предвид, че всяка търговия включва риск. 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Това съдържание е само за образователни цели и не е инвестиционен съвет.

BDSwiss

BDSwiss е друг опитен и доверен брокер в предлагането на CFD търговия. Те го правят както чрез платформите за търговия MT4 и MT5, така и чрез собствената си платформа за търговия, която е там с най-добрите в бранша.

Предлаганата платформа за търговия BDSwiss е уеб базирана, като същевременно те предлагат и мобилна платформа за търговия, която спечели множество награди през последните години. Това, което можете да очаквате тук, е много лесна за ползване среда, която да ви помогне при търговията с някои от над 200 CFD, които брокерът предлага. Това означава широк набор от инструменти за търговия, диаграми и други функции, които са лесно достъпни. Самата платформа също е много добре представена и идеална за тези, които тепърва започват да търгуват с CFD.

Освен техните уникални функции за търговия, платформата за търговия BDSwiss също така поддържа до 20 езика, така че сте напълно подкрепени по целия свят. Той също така се грижи за изключително бързо, ефективно изпълнение на поръчки и се ангажира да не предоставя никакви реквизити за вашите сделки.

BDSwiss е топ брокер, който може да предложи много неща в продължение на почти десетилетие. За пълното ниско ниво можете да видите пълния ни преглед или посещение на BDSwiss BDSwiss.

Най-добрите платформи за търговия с CFD

FX ™ е друг топ брокер за търговия с CFD с дългогодишен опит под техния колан. Те съществуват от 2011 г. и имат изчерпателно предлагане на най-доверените платформи за търговия в бранша, от които да избирате.

Можете да търгувате над 250 CFD, които се предлагат с FX ™ чрез платформите за търговия MT4 или MT5. И двете са известни в сектора като едни от най-надеждните и надеждни платформи за търговия, които можете да намерите. MT4 предлага десетки инструменти за графики и индикатори, от които можете да избирате, както и изключително персонализирано търговско изживяване въз основа на вашите нужди. MT5 предлага много от същите страхотни функции с малко повече гъвкавост и добавени функции, докато двете платформи са изключително лесни за управление.

Както новите, така и опитните търговци могат да се възползват от гамата от предлагани функции и инструменти, като платформите са много лесни за използване, а по-усъвършенстваните инструменти като автоматична търговия чрез използването на EA са привлекателни за по-опитни търговци.

FX ™ е брокер, който има какво да предложи на всички търговци по отношение на платформите за търговия и не само. Вижте пълните подробности за всичко останало, което можете да очаквате от тях с нашия пълен преглед или посещение на FX ™ FX ™.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner