Top 7 millors carteres de maquinari de criptomoneda per al 2019

Si heu estat a la criptos aquí durant un temps, hauríeu d’estar al corrent de les maneres de protegir les vostres monedes i de quin tipus de cartera hauríeu de guardar-les. En aquest article, us mostrarem les carteres de maquinari més conegudes.

Per què heu d’utilitzar una cartera de maquinari?

Les carteres de maquinari us ofereixen més seguretat d’emmagatzemar les vostres criptomonedes amb molta més seguretat i també us faciliten els pagaments més ràpidament. Aquest és un dels motius pels quals les carteres de maquinari de Bitcoin han experimentat un creixement constant en els darrers anys. En aquest article s’explica amb detall els millors dispositius per emmagatzemar la criptomoneda Bitcoin sense haver d’exposar l’accés a aquestes monedes als ciberdelinqüents. Una bona notícia és que podeu comprar tots aquests dispositius en línia i fer-los arribar a qualsevol lloc del món en qüestió de dies.

On es troben les meves criptomonedes?

Quan la gent fa referència a les carteres de maquinari com a carteres fora de línia, no vol dir que les monedes s’emmagatzemin al dispositiu i, per tant, ningú no pugui accedir-hi tret que el robin. Això és un equívoc. La cartera de maquinari és només un dispositiu que no es connecta fàcilment a Internet. El contingut del dispositiu és una aplicació que és la porta d’entrada de les vostres monedes a la cadena de blocs.

Les vostres fitxes sempre estan a la cadena de blocs. Llavors, quina necessitat necessiteu d’un dispositiu de maquinari quan les vostres criptomonedes no hi siguin de la manera que us podríeu demanar? Sí, no mantenen les criptomonedes, però mantenen l’accés a les criptomonedes anomenades claus privades o paraules inicials, que en realitat són el que us connecta a les vostres criptomonedes a la cadena de blocs. Aquests dispositius de maquinari també es xifren que, fins i tot quan es perd o es pren el dispositiu, no es poden robar aquestes claus, de manera que es manté la seguretat de les criptomonedes. La creació de comptes i la generació de paraules clau / llavor es realitzen a l’entorn xifrat del dispositiu de maquinari i, com que no són dispositius connectats a Internet per si sols, els atacants cibernètics no tenen cap mena d’oportunitat d’accedir i eliminar els accessos als fons.

Es recomana que qualsevol quantitat de criptomoneda més del que es pot permetre perdre es desi a un dispositiu de maquinari i les següents són les millors opcions en què podeu invertir els vostres diners per a una millor seguretat de les vostres monedes..

Principals carteres de maquinari de criptomonedes per al 2019

Cartera de maquinari Ledger Nano S

llibre major

El Ledger Nano S és una de les millors carteres de Bitcoin i criptomonedes alternatives que pugueu obtenir mai. Les vostres monedes s’emmagatzemen i les transaccions també es fan al dispositiu. Podeu comprovar i confirmar les transaccions a la pantalla integrada al dispositiu. Amb les claus privades encriptades al dispositiu, l’accés als fons només es limita al dispositiu. Això fa que les vostres monedes siguin segures. Si esteu interessats en saber per què heu de tenir un Ledger Nano S, heu de llegir el nostre article: 7 raons principals per les quals hauríeu de tenir una cartera Ledger

Ledger Nano S admet: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Ark (ARK), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Expanse (EXP), Dash (DASH), Digibyte ( DGB), Dogecoin (DOGE), Komodo (KMD), Litecoin (LTC), NEO (NEO), Pivx (PIVX), Posw Coin (POSW), Qtum (QTUM), Stealthcoin (XST), Stellar Lumens (XLM), Stratis (STRAT), Ubiq (UBQ), Vertcoin (VTC), Viacoin (VIA), Ripple (XRP), Zcash (ZEC) i molts més. En total, la cartera de maquinari admet més de 1.000 monedes. Podeu veure la llista completa aquí.

Cartera Bitcoin Trezor

trezor

La cartera bitcoin Trezor també és una de les carteres més segures del mercat actual. Fins i tot quan s’utilitza en un sistema infectat per programari maliciós, el Trezor encara es manté protegit ja que manté les claus privades fora de línia i també signa transaccions amb bitcoins. El Trezor es recomana als usuaris menys tècnics, ja que és senzill d’utilitzar.

Criptomonedes que admet Trezor: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Namecoin (NMC), Dogecoin (DOGE) ), Fitxes ERC-20

Cartera de maquinari KeepKey

keepkey

El Cartera de maquinari KeepKey és una altra cartera de maquinari de criptomoneda senzilla i potent de confiança per protegir els vostres bitcoins. El KeepKey funciona bàsicament en qualsevol sistema operatiu, Windows, Mac i Linux. És un dispositiu de classe USB HID, cosa que significa que no requereix cap controlador per funcionar correctament amb el vostre sistema operatiu. L’usuari té una oportunitat única d’escriure la clau de recuperació de 12 paraules. Com que KeepKey no té instal·lat cap sistema operatiu, no es pot infectar amb programes maliciosos i altres programes utilitzats pels atacants cibernètics.

Actualment KeepKey admet Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin Gold (BTG).

Cartera CoolWallet S.

coolwallet

El CoolWallet és una cartera flexible i impermeable que manté l’accés a les vostres criptomonedes 100% fora de línia. Per més vulnerables que siguin les vostres connexions de xarxa, les vostres claus privades mai no surten del dispositiu CoolWallet. El seu sistema OTP permet als usuaris signar les seves transaccions fora de línia. El CoolWallet és un dispositiu amb forma de targeta de crèdit que s’adapta perfectament a la vostra cartera. Actualment, CoolWallet admet;

 • Bitcoin (BTC)
 • Èter (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Icona (ICX)
 • Fitxes ERC20

OpenDime Bitcoin Stick de crèdit

temps d’operació

L’OpenDime és un dispositiu USB petit i elegant que us permet gastar Bitcoin com bitllets de dòlar. Funciona amb qualsevol ordinador, ordinador portàtil o un dispositiu mòbil. Tot i això, és diferent de la resta de dispositius esmentats, ja que les claus privades es generen dins del dispositiu i no es revelen a ningú. Tot i que perdre el dispositiu pot significar perdre les criptomonedes, però carregar un cert valor de bitcoin i donar-lo a algú garanteix a la persona que no pot recuperar els fons. Actualment, OpenDime només admet Bitcoin.

Corazon

És relativament nou maquinari de criptomoneda cartera que ha estat construïda per SatoshiLabs en col·laboració amb Gray, una empresa de disseny d’accessoris de luxe de Singapur. És una cartera de maquinari de disseny que es compon de bonic titani platejat a l’exterior. Tot i això, no surt barat. Entre 700 i 1500 dòlars, Corazon és la cartera criptogràfica més cara.

SatoshiLabs és l’empresa que està darrere de Trezor. Per tant, funcionalment a l’interior, Corazon és només un Trezor Model T i, a l’exterior, té una caixa de titani que proporciona una diferència estètica significativa i algunes altres diferències funcionals..

La caixa de titani gris ofereix els dos avantatges principals en comparació amb la caixa de plàstic modelada Trezor Model T per defecte; més durabilitat i el seu desafiament per imitar pels falsificadors.

La cartera ofereix una alta seguretat i també admet una àmplia gamma de criptomonedes, incloses BTC, BCH, BTG, LTC, DASH, DOGE, ETC, ETH, ERC20, NEM, NMC, ZEC, EXP i UBQ.

Mini cartera Archos Safe-T

Safe-T Mini és una altra cartera de maquinari relativament nova dins de la indústria criptogràfica. És fabricat per Archos, una empresa electrònica francesa fundada el 1988. L’empresa produeix telèfons intel·ligents, tauletes, dispositius portàtils de suports, dispositius d’emmagatzematge de dades portàtils i recentment ha entrat en criptografia mitjançant la cartera de maquinari Safe-T.

És una versió molt bàsica de la cartera de maquinari criptogràfic que és bastant segura. Fins ara, la cartera admet diverses monedes criptogràfiques, incloses; Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Tokens ERC-20 i Bitcoin Gold.

Alguns dels seus avantatges són: generant i emmagatzemant les vostres claus privades fora de línia, una pantalla integrada que mostra informació de transaccions i una memòria de xips encriptada.

Bonificació: Bitbox digital

caixa de bits

La caixa de bits digital és una cartera de maquinari per a múltiples criptomonedes, fabricada per una empresa suïssa anomenada Shift Devices AG. El dispositiu inclou un programari natiu que exclou el risc associat a les extensions basades en el navegador. Les claus privades es generen i s’emmagatzemen al dispositiu i no al dispositiu d’ordinador on s’utilitzen; això el converteix en l’elecció ideal per a una solució d’emmagatzematge en fred. El dispositiu Digital Bitbox emmagatzema Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic i altres fitxes ERC20.

El dispositiu també proporciona múltiples funcions de protecció de signatures per a les confirmacions de transaccions de criptomoneda. També ofereix verificació intel·ligent i autenticació de dos factors per a dispositius Android i IOS.

Motius pels quals sempre es pot confiar en una cartera de maquinari

 • Les vostres claus privades s’emmagatzemen de manera segura en una àrea protegida del dispositiu i no es poden transferir en text pla.
 • Les carteres de maquinari necessiten confirmació física per executar una transacció. Qui no tingui el vostre dispositiu a mà, no pot accedir als vostres fons ràpidament.
 • Les carteres de maquinari són immunes als virus informàtics.
 • Com que les empreses utilitzen programari de codi obert per a aquests dispositius, es pot verificar fàcilment el funcionament del dispositiu.

Font de la imatge: LameSheep

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner