Jaxx Wallet: domineu la guia de revisió de l’usuari Crypto

Jaxx

Jaxx és una cartera de criptomonedes que us permet gestionar amb seguretat més de 85 criptomonedes. Descobriu tot el que necessiteu saber sobre Jaxx i com funciona avui a la nostra ressenya.

Què és Jaxx?

Jaxx és una cartera de cadenes de blocs multiplataforma amb funcions útils. Jaxx us permet intercanviar monedes, veure la vostra cartera total, fer un seguiment dels mercats i seguir les notícies sobre criptomonedes des d’una mateixa aplicació.

Cartera Jaxx

A partir de desembre de 2019, Jaxx admet més de 80 criptomonedes, cosa que us permet veure el vostre saldo, veure l’historial de transaccions i veure informació detallada de les monedes de qualsevol de les criptomonedes admeses..

I, com altres carteres criptogràfiques, Jaxx també té suport integrat ShapeShift, cosa que significa que podeu canviar instantàniament criptomonedes dins de la vostra cartera sense transferir-les a un intercanvi. Comprar i vendre instantàniament actius digitals com BTC, ETH o LTC, entre altres criptomonedes, mitjançant ShapeShift.

Jaxx està disponible per a dispositius d’escriptori (per a Windows, Mac OS X o Linux), per a navegadors (mitjançant una extensió de Chrome) o per a aplicacions mòbils (per a Android o iOS).

Revisió de Jaxx

Tècnicament, Jaxx consta de dues plataformes separades, incloent Jaxx Classic i Jaxx Liberty. Jaxx Liberty és la versió actualitzada de la cartera i és la cartera que la gran majoria dels usuaris de Jaxx utilitzen avui en dia. És la versió insígnia de Jaxx. Jaxx Classic és una versió anterior de la cartera Jaxx que no s’ha actualitzat des del febrer de 2019 i no s’actualitzarà en el futur, tot i que alguns usuaris continuen utilitzant-la.

Seguiu llegint per descobrir les millors funcions de Jaxx, com s’utilitza Jaxx i molt més.

Funcions de Jaxx

Beneficis de Jaxx

Més de 85 criptomonedes admeses: Jaxx admet més de 85 criptomonedes, incloses totes les criptomonedes principals. BTC, ETH, DASH, ETC, BCH, REP, LTC, ZEC, RSK, DOGE, ICN, GNT, GNO, DGD, BCAP, CVC, STX, POE, MCI i QTUM són només algunes de les criptomonedes admeses per Jaxx.

Atenció al client les 24 hores, els 7 dies de la setmana Juntament amb Coinomi, Jaxx és una de les poques carteres que ofereix servei al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. La majoria de carteres criptogràfiques només ofereixen servei bàsic al client i, sens dubte, no ofereixen servei al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Claus privades emmagatzemades localment: Com la majoria de carteres de criptografia del client, Jaxx emmagatzema les vostres claus privades al vostre propi dispositiu. Les vostres claus privades emmagatzemades localment només són vostres i vostres. Jaxx no té accés a les vostres claus privades i Jaxx no pot accedir ni manipular les vostres claus privades de cap manera.

Protecció de contrasenya: Jaxx us permet configurar una contrasenya quan configureu la cartera per primera vegada. També podeu personalitzar Jaxx per demanar-vos la contrasenya cada vegada que envieu una transacció, inicieu ShapeShift o realitzeu altres funcions crucials..

Frase de llavor de 12 paraules per a còpies de seguretat: Restaureu la cartera Jaxx en qualsevol moment introduint la frase original de 12 paraules en qualsevol dispositiu. Aquesta frase inicial us permet accedir als vostres fons Jaxx des de qualsevol dispositiu, per exemple, si perdeu l’accés al dispositiu on es va instal·lar originalment Jaxx. Mantingueu segura aquesta frase original de 12 paraules. Si perdeu l’accés a aquesta frase inicial, la vostra cartera Jaxx no es podrà recuperar.

Mai piratejat: Jaxx mai no ha estat piratejat com a conseqüència de les vulnerabilitats de Jaxx. Tanmateix, Jaxx admet que alguns usuaris han perdut fons a Jaxx a causa de “errors de seguretat per si mateixos”, com ara xarxes Wi-Fi no segures o equips infectats per programari maliciós.

Enviar i rebre transaccions: Com totes les carteres criptogràfiques, Jaxx us permet enviar i rebre transaccions mitjançant qualsevol de les criptomonedes admeses. Només cal que seleccioneu la moneda digital que voleu enviar o rebre i, a continuació, feu una transacció.

Intercanviar amb ShapeShift: Jaxx compta amb suport integrat per a ShapeShift, cosa que significa que podeu transferir instantàniament qualsevol dels vostres actius de criptografia Jaxx sense sortir de l’aplicació. Com passa amb qualsevol integració de ShapeShift, pagareu una petita tarifa (del 0,25% al ​​0,50% per operació) i haureu de registrar-vos a ShapeShift abans de fer una operació..

Seguiu les notícies de Blockchain: Jaxx compta amb un mòdul de notícies amb funcions completes que us permet obtenir notícies i actualitzacions diàries de títols de blockchain d’una gran quantitat de fonts de confiança. Si voleu estar al dia de les últimes novetats en criptografia mentre feu un seguiment de la vostra cartera alhora, Jaxx us permet fer-ho..

Feu un seguiment de les dades del mercat: Jaxx també compta amb un sistema de seguiment del mercat de criptografia amb totes les funcions, que us permetrà seguir els 100 actius criptogràfics més importants per capitalització del mercat, comparar els canvis de preus, veure canvis de mercat i seguir les tendències. No cal deixar la vostra aplicació de cartera criptogràfica per fer un seguiment dels canvis del mercat.

Explorador de blockchain: Jaxx té un explorador de blockchain incorporat. Podeu comprovar els saldos i les dades de transaccions en diverses cadenes de blocs. Consulteu qualsevol transacció històrica de bitcoins o transaccions Ethereum, per exemple.

Disponible per a diversos dispositius: Jaxx està disponible per a Android, iOS, Windows, Mac, Linux i Chrome (mitjançant una extensió). Tant si cerqueu una cartera de criptografia per a mòbils, ordinadors o navegador, és possible que Jaxx us pugui treballar.

Fàcil d’utilitzar: Com qualsevol bona cartera criptogràfica, Jaxx és fàcil d’utilitzar. És fàcil per a tothom fer servir tant si és nou en criptomoneda com si té experiència.

Sense comissions: I, com la majoria de carteres criptogràfiques, Jaxx no cobra cap taxa. Jaxx us permet dipositar o retirar cripto a la vostra cartera sense cap cost addicional. Com passa amb qualsevol cartera, haureu de pagar les tarifes de xarxa aplicables.

No 2FA: Una cosa que diferencia Jaxx d’altres carteres criptogràfiques és que no hi ha autenticació de dos factors (2FA). Altres carteres us permeten afegir un dispositiu secundari (com ara un número de telèfon mòbil o una aplicació mòbil) com a “segon factor” per autoritzar transaccions addicionals. Jaxx no té aquesta funció.

Creeu codis QR per a quantitats específiques: Voleu enviar a algú una imatge que digui “doneu-me 0,1 BTC”? Amb Jaxx, podeu crear codis QR basats en quantitats. Podeu triar la quantitat que voleu rebre i, a continuació, crear un codi QR que us lliurarà la vostra adreça de cartera. Poques altres carteres ofereixen aquesta funció.

Com funciona Jaxx?

Com funciona Jaxx

Jaxx funciona de manera similar a qualsevol cartera de criptomonedes. Instal·leu l’aplicació al dispositiu d’escriptori, al dispositiu mòbil o al navegador. A continuació, la cartera emmagatzema les vostres claus privades al dispositiu. Jaxx no envia les vostres claus privades a un servidor remot ni controla les vostres claus privades de cap manera.

Jaxx és totalment gratuït. No costa res enviar ni rebre cap de les més de 85 criptomonedes compatibles amb o des de Jaxx, tot i que sempre pagareu comissions de xarxa per la criptomoneda que feu..

Jaxx mai no ha estat piratejat ni compromès com a conseqüència d’un error del costat de Jaxx. No obstant això, un usuari de Jaxx va ser piratejat i va perdre 400.000 dòlars en ETH a finals de 2017 quan va instal·lar Jaxx en un iPhone trencat. El hack es va basar en el fet que l’usuari feia servir un iPhone compromès. No tenia res a veure amb Jaxx ni el seu codi.

Com s’ha esmentat anteriorment, Jaxx no disposa d’autenticació de dos factors (2FA). No podeu enllaçar la vostra cartera Jaxx amb un número de telèfon o una aplicació mòbil per actuar com a segona capa de defensa. Si algú li roba el dispositiu, introdueix la contrasenya de Jaxx i accedeix a la cartera Jaxx, aquesta persona té el control total sobre els seus fons.

Jaxx no té 2FA, però podeu canviar la configuració de seguretat perquè Jaxx sol·liciti una contrasenya cada vegada que realitzeu una acció, com ara fer una operació mitjançant ShapeShift o enviar una transacció. Mentre la vostra contrasenya sigui segura, ningú no podrà accedir als vostres fons Jaxx encara que tingui accés al vostre compte.

Finalment, Jaxx té una frase inicial que veureu a la configuració. Aquesta frase original es pot utilitzar per recuperar la cartera en qualsevol moment. Podeu introduir la frase inicial de 12 paraules en qualsevol dispositiu per recuperar els vostres fons en qualsevol moment. Si perdeu l’accés al dispositiu mòbil o a l’escriptori on està instal·lat Jaxx, per exemple, podeu instal·lar Jaxx en un dispositiu diferent i introduir la frase inicial per restaurar completament l’accés als vostres fons. Al mateix temps, és crucial que mantingueu aquesta frase inicial privada. Qualsevol persona pot utilitzar la vostra frase inicial per recuperar els vostres fons, de manera que és important que ningú la conegui excepte vosaltres.

Jaxx també té funcions úniques que no veiem amb moltes altres aplicacions de cartera. Hi ha un explorador de cadenes de blocs Jaxx, per exemple, que us permet veure l’historial de cadenes de blocs en diverses cadenes de blocs. Podeu consultar transaccions històriques de blockchain, per exemple.

Preus de Jaxx

Preus de Jaxx

Jaxx es pot utilitzar gratuïtament en totes les plataformes i sistemes operatius.

Pagueu tarifes de xarxa en transferir criptografia al vostre compte o des del vostre compte, tot i que no pagareu cap comissió addicional per ingressar o retirar fons a la vostra cartera Jaxx. Com la majoria de carteres criptogràfiques, Jaxx és gratuït.

Com utilitzar Jaxx

A continuació s’explica com configurar i utilitzar Jaxx per primera vegada.

Pas 1) Descarregueu Jaxx

Jaxx està disponible per a Android, iOS, Mac OS X, Windows, Linux o Google Chrome (com a extensió).

Com utilitzar Jaxx

Visita Jaxx.io/downloads per descarregar la versió que voleu utilitzar.

Cartera criptogràfica Jaxx

Abans de descarregar Jaxx, el lloc web us proporcionarà una “suma de comprovació”. Aquesta suma de comprovació us permet verificar que el fitxer que esteu baixant és genuí. Si la suma de comprovació que es mostra aquí coincideix amb la suma de comprovació proporcionada quan instal·leu Jaxx, feu servir una versió original.

Pas 2) Instal·leu Jaxx

Executeu el fitxer Jaxx.exe per iniciar la instal·lació.

instal·la la cartera bitcoin Jaxx

Pas 3) Obriu Jaxx

Jaxx s’ha instal·lat al dispositiu. Quan executeu Jaxx per primera vegada, se us demanarà si voleu crear una cartera nova o emparellar / restaurar una cartera existent.

cartera de criptomoneda oberta jaxx

Feu clic a “Crea cartera nova”, accepteu les condicions del servei i, a continuació, obriu Jaxx per veure detalls sobre la vostra cartera bitcoin o altres carteres criptogràfiques..

cartera jaxx liberty

Podeu veure l’adreça de la cartera personal, el saldo equivalent en dòlars nord-americans i el codi QR per rebre transaccions, per exemple. Per defecte, la interfície de la cartera Jaxx té aquest aspecte:

utilitzant la cartera Jaxx

Com podeu veure, la cartera és només una part del que ofereix Jaxx. Jaxx també ofereix actualitzacions de notícies, seguiment de carteres, seguiment del mercat i molt més.

negociació de bitcoins a Jaxx

Pas 4) Afegiu carteres noves

En total, podeu emmagatzemar més de 85 criptomonedes amb Jaxx.

emmagatzema criptomoneda a Jaxx

Per afegir carteres noves per a qualsevol de les criptomonedes compatibles amb més de 85, cerqueu la pestanya “Carteres” a l’extrem superior esquerre de Jaxx. Toqueu les fletxes esquerra o dreta per desplaçar-vos per la llista de les criptomonedes més populars. Per defecte, Jaxx ha configurat carteres per a BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, ETC, ZEC, DOGE, RBTC, GNT, JXX i REP.

guia de l'usuari de jaxx

Per afegir una cartera nova que no apareix aquí, feu clic a “Carteres” i, a continuació, feu clic a “Edita” a l’extrem superior dret de la pantalla. Veureu una llista de criptomonedes que es poden activar o desactivar. Activeu qualsevol moneda criptogràfica i veureu que apareix a la cartera.

cartera criptogràfica jaxx

Feu clic a qualsevol de les vostres carteres al menú “Carteres” per veure informació específica de la moneda, inclòs un codi QR, el vostre saldo total i l’adreça pública de la vostra cartera. Ara podeu enviar fons a la cartera perquè les claus privades s’emmagatzemin al dispositiu.

Pas 5) Enviar monedes a algú altre

Per enviar monedes a una altra persona mitjançant Jaxx, només cal que obriu la cartera, seleccioneu la moneda digital que vulgueu enviar a la pestanya “Carteres” i, a continuació, feu clic a “Envia”.

enviant moneda a jaxx

Introduïu l’adreça de la cartera de recepció al quadre que apareix. A continuació, introduïu l’import que voleu enviar. També podeu fer clic a la icona del codi QR i fer una foto del codi de barres del receptor.

envia bitcoins a la cartera jaxx

Jaxx mostra la tarifa de transacció de bitcoins actual a la part inferior de la pàgina.

Un cop hàgiu confirmat tots els detalls i comprovat de nou l’adreça de la cartera, feu clic a “Envia”.

Pas 6) Recepció de fons

Per rebre fons mitjançant Jaxx normalment, només cal que utilitzeu el vostre codi QR o l’adreça de cartera pública.

Si rebeu bitcoins, feu servir el vostre codi QR o adreça pública. Obriu Jaxx, feu clic a la cartera receptora a sota de “Carteres” i, a continuació, feu clic a “Rebre”. Jaxx mostrarà el vostre codi QR i la vostra adreça pública.

ajuda cartera jaxx

Com a alternativa, podeu fer clic a “Rebre criptomoneda” a la finestra principal de Jaxx. Seleccioneu la moneda digital que vulgueu rebre i, a continuació, utilitzeu l’adreça de cartera pública o el codi QR per rebre els fons.

guia de l'usuari de la cartera de criptomoneda jaxx

Pas 7) Canviar monedes mitjançant ShapeShift

Si teniu monedes a la cartera Jaxx i voleu transferir-les a diferents criptomonedes, podeu fer-ho sense transferir fons a un intercanvi. Jaxx té suport integrat per a ShapeShfit.

cartera myjaxx amb canvi de forma

Obriu Jaxx i, a continuació, cerqueu el botó “Canvia ara” a la part esquerra.

intercanvi de carteres jaxx

Introduïu la moneda digital que vulgueu enviar a ShapeShift i, a continuació, trieu la moneda digital que vulgueu rebre. Introduïu l’import que envieu i feu clic a “Continua”.

jaxx i canvi de forma

Pas 8) Altres funcions de Jaxx

Jaxx té un conjunt complet d’eines disponibles per als comerciants de criptografia. Feu clic a “Cartera” a la part inferior per fer un seguiment del rendiment de les monedes que tingueu a la vostra cartera criptogràfica, per exemple.

característiques de la cartera jaxx

O bé, feu clic a “Mercats” per obtenir informació d’un cop d’ull sobre els moviments del mercat de criptografia durant les darreres 24 hores o 7 dies.

mercat de Jaxx

Jaxx també és una de les poques carteres criptogràfiques amb funció incorporada “Notícies”. Feu clic a “Notícies” per veure les últimes històries de tot l’espai criptogràfic.

avantatges de la cartera criptogràfica jaxx

Finalment, Jaxx té un explorador de blocs que us permet comprovar transaccions i veure dades històriques de dotzenes de cadenes de blocs i criptomonedes diferents. Hi ha exploradors de blocs integrats per a BTC, BCH, ETC, DASH, LTC, ZEC, DOGE i altres criptomonedes importants. Introduïu una adreça, TXID o hash de bloc per veure aquesta transacció a la cadena de blocs.

revisió de la llibertat de Jaxx

Quant a Jaxx

Jaxx està desenvolupat per Decentral Inc., una empresa de desenvolupament de programari i “centre d’innovació” amb seu a Canadà. La companyia fabrica tant Jaxx Classic com Jaxx Liberty.

Decentral Inc. va ser fundada per Anthony Di Iorio, que també va fundar i cofundar Ethereum el 2013. Di Iorio va fundar Decentral Inc. el 2014.

Avui dia, Jaxx és utilitzat per milions de persones a tot el món. La companyia té la seu central al centre de Toronto.

Paraula final

Jaxx és una de les carteres de criptomoneda més populars del món. La cartera té un historial de seguretat gairebé perfecte des del llançament el 2014. Avui en dia podeu emmagatzemar més de 85 criptomonedes amb Jaxx. Jaxx està disponible per a dispositius mòbils o escriptoris, amb totes les claus privades emmagatzemades al costat del client per a la màxima seguretat.

Per obtenir més informació sobre Jaxx o provar Jaxx avui, visiteu en línia a Jaxx.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me