Carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres?

Alguns dels enllaços d’aquesta publicació són dels nostres patrocinadors. Li proporcionem informació precisa i fiable. Llegiu la nostra divulgació publicitària.

Carteres de criptomonedes

Descripció general de l’article: Aquesta és una guia completa de carteres de criptomonedes que tothom hauria de conèixer. Hem compilat una llista dels diferents tipus de carteres criptogràfiques i us expliquem la necessitat que en tingueu.

El propòsit principal de la creació de Bitcoin com a moneda descentralitzada era donar a les masses el poder de controlar i gestionar els seus propis diners. Us podeu preguntar:

“Bé, no tinc el control total dels meus diners?”

Com que els diners que dipositeu al banc se solen utilitzar per prestar-los a altres persones, tècnicament no en teniu el control total..

El que teniu és simplement un IOU o una promesa del banc de pagar-vos. Podria semblar una bogeria, però el nostre sistema monetari actual té molts defectes fonamentals que eludeixen la majoria de nosaltres.

Bitcoin i les criptomonedes us ofereixen el poder de tenir un control absolut i total sobre els vostres diners.

I tenint en compte que Bitcoin i altres criptomonedes han anat augmentant el seu valor, és vital tenir una cartera de criptomonedes pròpia per emmagatzemar i gestionar les vostres monedes..

Obteniu informació sobre com obtenir rendiments superiors al 100% invertint en criptografia

ENTRENAMENT GRATU NavT Navegació ràpida Què és una cartera Crypto?Com funciona?

Què és una cartera Crypto?

Definició simplificada: És un programa que emmagatzema les vostres monedes

Definició tècnica: És un programa que emmagatzema les vostres claus públiques i privades (vénen en parelles), que us permet enviar i rebre monedes a través de la cadena de blocs, així com controlar el vostre saldo..

Com funciona?

En primer lloc, les carteres digitals són molt diferents en comparació amb la vostra cartera física. En lloc d’emmagatzemar diners, les carteres digitals emmagatzemen claus públiques i privades.

Les claus privades són com el vostre número PIN per accedir al vostre compte bancari, mentre que les claus públiques són similars al vostre número de compte bancari. Quan envieu Bitcoin, envieu VALOR en forma de transacció, transferint la propietat de la vostra moneda al destinatari.

Per tal que el destinatari pugui gastar el Bitcoin recentment transferit, les seves claus privades han de coincidir amb la direcció pública a la qual heu enviat els bitcoins. (Llegiu també: Guia de forquilles: tot el que heu de saber sobre forquilles, forquilles dures i forquilles suaus)

La propietat de les vostres claus privades us proporciona un control total sobre els fons associats a les vostres claus públiques corresponents. Per això, és vital assegurar-vos que manteniu les vostres claus privades en secret amagades de manera que NOMÉS TU coneix les claus privades.

Si alguna altra persona aconsegueix les vostres claus privades, tindrà el control de les vostres monedes. També és igualment important fer una còpia de seguretat de les vostres claus privades per protegir-vos de la pèrdua accidental.

També perdríeu els vostres fons si no podeu recuperar les claus privades perdudes.

(Llegiu també: Guia sobre monedes de privadesa: comparació de criptomonedes anònimes)

Demaneu la vostra guia Crypto IRA GRATU andTA i rebeu un DVD GRATU “T “The Rise of Bitcoin”

DEMANA LA TEVA GUIA GRATU .TA DVD Rise of Bitcoin

Puc mantenir-los en un intercanvi per evitar les complexitats?

Podríeu, però no voldríeu. Tot i que tindríeu automàticament una cartera quan obriu un compte d’intercanvi de criptocurrency (cartera allotjada a l’intercanvi), no teniu el control de les claus públiques i privades.

Tenir control de les vostres claus significa tenir control de les vostres monedes. Els intercanvis funcionen com un banc; és un proveïdor de serveis externs que confieu per protegir les vostres monedes.

Tanmateix, sempre hi ha la probabilitat que l’intercanvi es tanqui o es pirategi, cosa que provoca la pèrdua de monedes (exemple: Mount Gox Exchange).

Tenint en compte la manca de marcs regulatoris sobre intercanvis i criptomonedes en general, així com la infància de la indústria, la millor manera de mantenir segures les vostres monedes és tenir un control total de les vostres monedes. Només podeu tenir un control absolut si teniu la vostra cartera.

A més, participar en ICO requereix que tingueu les vostres pròpies carteres privades, des d’on invertir. No podeu invertir en ICO mitjançant el vostre compte d’intercanvi.

Aquí teniu una guia per a principiants sobre inversions ICO: com participar en ICO.

(Veure més: Guia d’intercanvis descentralitzats: comparació de DEX populars)

Comencem!

Pot ser intimidant triar la cartera adequada, però no us preocupeu. Hem recopilat els diversos tipus de carteres per a diferents monedes segons el seu preu, nivell de seguretat i mobilitat per a la vostra comoditat.

Exempció de responsabilitat: A efectes de simplicitat, aquesta guia no inclou carteres de client completes com ara Bitcoin core, Mist o Parity, ja que la descàrrega de tota la cadena de blocs pot no ser una experiència fàcil d’utilitzar, tot i que admetem que és la forma més segura d’emmagatzemar les vostres monedes..

Guia de carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres? | MasterTheCrypto.com

Si voleu començar a obrir un gratuït Èter (i compatible amb ERC20) cartera en línia, llegiu aquesta Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’un MyEtherWallet (MEW).

Com a alternativa, si voleu obrir un servei gratuït Bitcoin cartera en línia, consulteu aquesta Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’una cartera de Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner