Cartera d’Èxode: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

revisió de l'èxode

Com utilitzar-lo, emmagatzemar-lo i registrar-lo amb Exodus Crypto Wallet

Exodus és una cartera mòbil i d’escriptori apta per a principiants que admet més de 100 criptomonedes. Reviseu tot el que fa a l’aplicació de cartera criptogràfica Exodus de nivell professional, segura i segura.

Què és l’Èxode?

Exodus és una cartera multi-moneda disponible per a ordinadors i dispositius mòbils. La cartera té una interfície d’usuari senzilla que el fa accessible per a principiants, tot i que hi ha prou funcions avançades per mantenir feliços els usuaris de criptografia més experimentats.

què és la cartera d’èxode

Una de les primeres coses que notareu sobre Exodus és la seva atractiva interfície. La cartera utilitza el color eficaçment, separant les vostres criptomonedes per color per facilitar la visualització exacta del que conté a la vostra cartera. Al mateix temps, la interfície Exodus no està massa ocupada. Mostra la informació crucial que necessiteu sense aclaparar-vos amb finestres innecessàries. Podeu accedir a la vostra cartera, cartera, intercanvi i opcions de còpia de seguretat des de la pantalla principal d’Èxode.

Exodus és desenvolupat per una companyia anomenada Exodus Movement Inc., que es va fundar el 2015. Tot i que Exodus és més recent que els competidors amb més experiència com Mycelium, ha guanyat popularitat per ser fàcil d’utilitzar, accessible per a principiants i personalitzable per a usuaris més avançats. comerciants.

Funcions de la cartera Exodus

exodus-bitcoin-crypto-wallet-review

Control complet de les vostres claus privades: Amb Exodus, manteniu el control complet de les vostres claus privades. Les vostres claus privades s’emmagatzemen a l’escriptori o al dispositiu mòbil. Mentre mantingueu l’accés a aquest dispositiu i ningú us hagi robat les opcions de còpia de seguretat, mantindreu el control complet de les vostres claus privades.

Disponible per a iOS i Android: Exodus és una descàrrega gratuïta per a iOS i Android.

beneficis de la cartera d’èxode

Disponible per a Windows, Linux i Mac: Exodus està disponible per als tres principals sistemes operatius d’escriptori, inclosos Windows, Linux i Mac.

Emparellar carteres mòbils i d’escriptori junts: Si voleu gestionar els vostres fons des de qualsevol lloc i des de l’escriptori, podeu fer-ho emparellant les carteres Exodus d’escriptori i mòbils, cosa que us permetrà controlar completament els vostres fons des de qualsevol dispositiu..


Més de 100 criptomonedes admeses: Exodus admet més de 100 actius criptogràfics en total, incloses pràcticament totes les criptomonedes principals. Entre les monedes clau compatibles amb Exodus s’inclouen bitcoin, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), EOS (EOS), Monero (XMR), Dash (DASH), Ethereum Classic (ETC) i Stellar (XLM).

llista-suport-èxode-criptomoneda

Cartera Lite: Igual que totes les aplicacions per a mòbils, Exodus és una cartera de bitcoins lite, cosa que significa que no cal que baixeu la cadena de blocs completa per utilitzar Exodus. Això és comú entre les aplicacions mòbils, tot i que algunes carteres d’escriptori tradicionalment han requerit que baixeu la cadena de blocs completa.

Enviar i rebre moneda digital: Exodus us permet enviar i rebre més de 100 de les seves monedes digitals compatibles.

Compatible amb Trezor: Exodus és compatible amb les carteres de maquinari Trezor, cosa que us permet connectar fàcilment una de les solucions de carteres de maquinari més populars del món amb la vostra cartera Exodus..

cartera de maquinari d’èxode

No completament de codi obert (tot i que les funcions més importants són de codi obert): Exodus es basa en molts components de codi obert i moltes parts d’Exodus es publiquen a Github a la pàgina Moviment Èxode. Podeu veure el codi font aquí. No obstant això, certs elements d’Exodus no són de codi obert. Exodus afirma que aquests elements no són de codi obert perquè “dediquen molt de temps i treball a produir els nostres dissenys, animacions i experiència general de l’usuari” i volen que aquest treball es mantingui protegit.

Rastrejador de carteres: No totes les carteres criptogràfiques ofereixen un rastrejador de carteres. Exodus, però, ofereix un rastrejador que us permet veure instantàniament el vostre saldo total entre totes les criptomonedes.

Mostra el saldo en més de 30 monedes Fiat: Voleu veure el saldo total de la vostra cartera en dòlars EUA? Podeu fer-ho amb Exodus i la majoria d’altres aplicacions de cartera. Tanmateix, Exodus també admet altres 30 opcions de visualització de divises fiduciàries, cosa que facilita veure exactament el valor de la vostra cartera.

Contrasenya de recuperació de 12 paraules: Igual que la majoria de carteres de programari, Exodus us permet configurar una frase de contrasenya de recuperació de 12 paraules (llavor). Si perdeu l’accés al dispositiu, al compte o a l’aplicació, podeu utilitzar aquesta frase de contrasenya per recuperar l’accés als vostres fons i claus privades.

Múltiples opcions d’assistència al client: Exodus té una atenció al client sorprenentment forta en comparació amb altres programes de cartera. Podeu posar-vos en contacte amb l’assistència al client d’Exodus a través d’un servei d’atenció en línia, correu electrònic o a través de xarxes socials com Twitter, Slack i Facebook..

suport de cartera d’èxode

Segur: Com és comprensible, Exodus posa un gran èmfasi en la seguretat. Exodus xifra les vostres claus privades i les dades de transaccions al vostre dispositiu, cosa que significa que ningú no pot accedir a la vostra criptomoneda sinó a vosaltres.

Touch ID, Face ID i autenticació biomètrica: Exodus us permet activar Touch ID i Face ID (o sensors biomètrics d’Android) per verificar les transaccions. Si voleu verificar la vostra identitat cada vegada que feu una transacció, Exodus us permet fer-ho.

Participació: Obteniu interès per les vostres participacions criptogràfiques sense sortir de l’aplicació Exodus. Exodus us permet participar ONT a la cartera Ontology integrada a l’aplicació, per exemple, per obtenir ingressos passius.

Gràfics i dades financeres: Exodus mostra gràfics, historial de mercat i altres dades financeres tant a l’escriptori com a l’aplicació mòbil, cosa que permet veure fàcilment la informació de preus històrica i molt més.

Intercanvi integrat: Podeu comprar i vendre criptomonedes sense sortir de l’aplicació Exodus. Exodus té un canvi integrat. Pagareu una petita comissió per fer servir aquest intercanvi, però pot ser que sigui més barat (i més convenient) i, després, enviar els diners al canvi i tornar.

intercanvi de carteres d’èxode

Diversos temes disponibles: Exodus us permet personalitzar la vostra interfície comercial amb diversos temes. Moltes altres carteres tenen un disseny únic, de manera que és agradable veure que Exodus ofereix als usuaris més flexibilitat.

No cal cap registre ni verificació: Instal·lar l’aplicació Exodus al dispositiu és el registre i la verificació que necessiteu. Ni tan sols necessiteu registrar-vos ni verificar-vos per utilitzar l’intercanvi Exodus.

Com funciona l’èxode?

Exodus funciona com la majoria d’altres aplicacions i carteres criptogràfiques. Instal·leu la cartera al vostre dispositiu mòbil o d’escriptori. A continuació, podeu configurar carteres per a qualsevol de les criptomonedes compatibles amb més de 100 aplicacions.

Exodus xifra i emmagatzema totes les claus privades de forma local. Les claus privades no s’envien a un servidor de tercers ni s’emeten per Internet. Mentre el dispositiu es mantingui segur, les vostres claus privades es mantindran segures.

Si perdeu l’accés al vostre dispositiu i voleu restaurar l’accés als vostres fons, podeu instal·lar Exodus en un dispositiu diferent i introduir la vostra contrasenya de recuperació de 12 paraules. Com passa amb altres carteres, és fonamental mantenir segura la frase de 12 paraules. Qualsevol persona que tingui accés a la vostra contrasenya també podrà accedir als vostres fons de criptografia.

Un dels inconvenients d’Exodus és que no hi ha una autenticació de dos factors disponible. Tot l’accés a l’aplicació es controla mitjançant una contrasenya. Si algú té accés al vostre ordinador o dispositiu d’escriptori i endevina la vostra contrasenya, podrà accedir a les vostres claus privades.

És important esmentar que Exodus és una de les carteres criptogràfiques més aptes per a principiants disponibles avui en dia simplement per la seva fantàstica interfície d’usuari. La interfície d’usuari és ideal per a usuaris de criptografia de nivell d’entrada, tot i que hi ha prou funcions avançades perquè tots els usuaris de criptografia estiguin contents. Els menús són senzills, però utilitzen el color de manera eficaç per distingir entre els vostres diferents fons criptogràfics i indicar diferents opcions.

També és important tenir en compte que Exodus té gràfics i eines financeres, cosa que no ofereixen totes les altres carteres. Podeu gestionar els vostres fons de criptografia i veure dades de mercat en directe des del mateix programari.

La majoria dels usuaris utilitzaran Exodus com a cartera calenta o cartera diària, mantenint petites quantitats de fons criptogràfics emmagatzemats per a ús a curt termini. Atès que Exodus s’uneix bé amb Trezor, és fàcil integrar una solució eficaç de maquinari d’emmagatzematge en fred. Tanmateix, és possible que Exodus no sigui la millor opció per a aquells que utilitzen carteres Ledger Nano o altres carteres.

Preus de l’èxode

Exodus, que té com a objectiu especialitzar-se en la gestió segura i l’intercanvi de criptoconjunts en carteres per a ordinadors i mòbils (i cartera de maquinari Trezor), es pot descarregar gratuïtament per a totes les plataformes mòbils i d’escriptori..

L’enviament i la recepció de tokens des de i cap a la cartera Exodus és gratuïta sense càrrec addicional (pagareu les tarifes estàndard de la xarxa de criptografia).

A més, si canvieu actius a través de la cartera Exodus, Exodus cobrarà una petita comissió per cada operació.

Com s’utilitza l’Èxode

A continuació, es mostra una guia bàsica per utilitzar el popular moneder bitcoin Exodus:

Pas 1) Descarregueu Èxode

Per a ordinadors de sobretaula, descarregueu Exodus des del lloc web oficial a Exodus.io/download. Veureu enllaços a les baixades de Windows, Mac i Linux.

com utilitzar l'èxode

Per a dispositius mòbils, baixeu Exodus des de iOS o bé Android Tenda d’aplicacions.

Pas 2) Creeu una contrasenya i una còpia de seguretat

Quan instal·leu Exodus per primera vegada, se us demanarà que creeu una contrasenya segura. Exodus us recomanarà que creeu una contrasenya llarga amb caràcters i símbols en majúscules i minúscules.

utilitzant la cartera bitcoin d’èxode

Exodus també us proporcionarà una frase inicial de recuperació de 12 paraules. Podeu escriure aquesta frase o copiar-la, encara que voldreu conservar-la en un lloc segur. Si algú accedeix a la vostra contrasenya de 12 paraules, tindrà accés a les vostres claus i fons privats. Si perdeu l’accés a l’aplicació o dispositiu de cartera, aquesta frase de contrasenya es pot utilitzar per recuperar els vostres fons.

Exodus també us permet recuperar una cartera mitjançant un enllaç de recuperació de correu electrònic. Quan feu el primer ingrés, Exodus us enviarà un enllaç de còpia de seguretat (un URL amb la frase de recuperació) a la vostra adreça de correu electrònic. Aquest enllaç de còpia de seguretat es pot emparellar amb la vostra contrasenya per recuperar l’accés al vostre compte.

Per restaurar una cartera antiga d’Exodus, només cal que toqueu o feu clic a l’opció “Restaura la cartera”.

cartera d'èxode de configuració

Pas 3) Personalitzeu altres paràmetres

Exodus us permet personalitzar diversos paràmetres per fer que l’aplicació sembli com vulgueu.

configuració de la cartera criptogràfica d’èxode

Feu clic a la pestanya Configuració per seleccionar un tema, per exemple. També podeu triar en quina moneda fiduciària es mostrarà la vostra cartera tocant la pestanya “Localització” o triar quins recursos digitals voleu mostrar fent clic a “Actius”..

cartera de criptografia d’èxode

guia de l'usuari d'èxode

Pas 4) Enviar i rebre Crypto

Enviar i rebre criptografia amb Exodus és fàcil. Després d’instal·lar la cartera i seleccionar un recurs, Exodus ja us haurà creat una cartera. En aquest moment, podeu rebre el pagament a la cartera fent clic a “Cartera” a la barra lateral i escollint el recurs que vulgueu. Feu clic al botó Rebre per trobar la vostra adreça. Podeu donar aquesta adreça al beneficiari o transferir-vos fons. Hi ha codis QR i adreces públiques per a cada cartera Exodus.

èxode enviar rebre cartera criptogràfica

Els quatre botons d’acció de l’adreça de la cartera us permeten copiar, imprimir o enviar per correu electrònic la vostra adreça bitcoin. També podeu veure la vostra adreça a la cadena de blocs.

Pas 5) Intercanvieu actius amb Èxode

Podeu canviar més de 100 actius criptogràfics sense sortir de la cartera Exodus ni transferir els vostres fons a una borsa.

canvi de carteres edoxus

Per intercanviar recursos criptogràfics, feu clic a la pestanya “Intercanvia” a la part esquerra de la cartera. Seleccioneu els recursos que vulgueu dels dos menús desplegables a la part esquerra i dreta de la finestra d’intercanvi. Introduïu l’import exacte que voleu canviar. O bé, utilitzeu els botons Tots, Mitja o Min. Confirmeu els detalls i feu clic a Exchange.

Exodus utilitza tarifes en viu, el que significa que teniu tres segons per cancel·lar l’intercanvi abans que els fons surtin de la vostra cartera. Un cop feu clic a “Intercanvia”, el vostre recurs s’enviarà des de la cartera mentre el recurs que hàgiu comprat es dipositarà a la cartera. L’intercanvi pot trigar des de pocs minuts fins a més d’una hora en funció de la xarxa de criptomonedes.

Quant a Èxode

Exodus va ser creat per Exodus Movement Inc., una empresa amb seu a Nebraska fundada el 2015 per JP Richardson i Daniel Castagnoli.

Segons els informes, la companyia vol expandir-se. Sembla que Èxode no ha rebut cap finançament extern.

L’equip d’Exodus ha treballat anteriorment per a Apple, BMW, Disney, Louis Vuitton, Microsoft i Nike. En termes d’enginyeria, l’empresa ha publicat més de 200 biblioteques de codi obert i codi escrit que utilitzen la majoria de programes de Bitcoin i criptomonedes..

Poseu-vos en contacte amb el servei d’assistència de Wallet d’Exodus

Mireu el vídeo per veure com funciona l’equip d’assistència de la cartera criptogràfica Exodus i com posar-vos en contacte amb [email protected] com a correu electrònic oficial. També podeu contactar amb Exodus a Twitter i Facebook, així com al seu xat Slack Live.

El servei de suport a la cartera Exodus també recorda ràpidament a tots els usuaris que el personal mai no demanarà dades personals ni informació confidencial, com ara frases de 12 paraules, contrasenyes o claus privades. Tots els bitcoins han de ser intel·ligents sobre els atacs de pesca que travessen la comunitat cibernètica de la criptografia, ja que són freqüents les estafes de bitcoins.

Paraula final

Publicat el 2015, Exodus és un dels membres més nous de l’espai de la cartera bitcoin. Malgrat la seva curta edat, Exodus s’ha convertit ràpidament en una de les carteres criptogràfiques més populars de l’espai per competir amb els competidors Mycelium i Electrum. Avui en dia, l’aplicació admet més de 100 criptomonedes, cosa que facilita l’emmagatzematge de qualsevol criptomoneda important tant si utilitzeu un ordinador com un dispositiu mòbil.

Si busqueu una cartera de criptografia intuïtiva que sigui fàcil per a principiants i que tingui prou funcions per als comerciants avançats, Exodus és una de les millors opcions disponibles avui en dia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map