Cartera de Casa Keymaster: Guia de revisió de l’usuari Master The Crypto

revisió cartera casa

Casa és un servei d’inici de custòdia criptogràfica dirigit a facilitar la seguretat i el control del vostre bitcoin. Avui revisem tot el relacionat amb el sistema de gestió de carteres de claus personals de Casa i el seu funcionament.

Què és Casa?

Casa és una empresa de custòdia criptogràfica que ofereix tres productes i serveis bàsics, inclosos Keymaster, Casa Node i Casa Covenant (per herència).

cartera casa bitcoin

Tots els productes i serveis de Casa faciliten la seguretat i el control del vostre bitcoin. Pagueu una subscripció a Casa i, a continuació, accedireu a determinats productes i serveis en funció del vostre nivell de subscripció.

Casa fa un gran fet pel fet que és un servei “construït per hodlers per hodlers”. Si necessiteu assegurar una gran quantitat de criptografies, Casa és una bona opció. De fet, quan Casa es va anunciar per primera vegada al món el març de 2018, la companyia es va descriure a si mateixa com “la cartera de criptomonedes més segura del món”..

Casa és coneguda sobretot per Keymaster. Casa descriu Keymaster com “el primer sistema multisig fàcil d’utilitzar al món”. Gràcies a Keymaster, qualsevol usuari pot mantenir-se segur i controlat directament de les seves claus. Keymaster s’adreça a hodlers, persones, fons i equips amb un valor net elevat. Si teniu una quantitat significativa de criptografia, pot ser del vostre interès protegir-la amb Keymaster. Keymaster us permet configurar, controlar i accedir fàcilment a carteres multi-sig de 2 de 3 i carteres multi-sig de 3 de 5.

revisió de casa keymaster

Altres productes i serveis clau que ofereix Casa inclouen el Casa Node 2, que us permet guanyar bitcoins mentre suporteu les xarxes Bitcoin i Lightning. És un Raspberry Pi 4 amb 4 GB de RAM i un disc SSD d’1 TB.

casa node 2

Casa també ofereix l’aplicació Sats, que és una aplicació similar a Venmo dirigida als usuaris de criptografia. Amb l’aplicació Sats podeu enviar o rebre bitcoins mitjançant SatsTags, guanyar bitcoins amb SatsBack Rewards o accedir al vostre Casa Node des de qualsevol part del món..

aplicació casa sats

També hi ha una extensió Casa per a Chrome que us permet fer o rebre pagaments Lightning a llocs web sense sortir del lloc. L’extensió es combina amb el node Casa, cosa que us permet fer transaccions sense navegar per la interfície del node.

El 2019, Casa va introduir un servei particularment únic anomenat Casa Covenant, que combina l’autorització de signatures múltiples amb un protocol de seguretat per assignar fons bitcoin per a una posterior herència. Amb Casa Covenant, tothom pot assegurar-se que el seu bitcoin es transmeti als seus éssers estimats. Casa integra els vostres fons criptogràfics directament en el vostre últim testament. Casa, fins i tot, guiarà els vostres hereus a través del procés de recuperació dels vostres fons si cal.


Si us subscriviu a Casa, accedireu a un o més d’aquests productes i serveis. Les subscripcions oscil·len entre els 34 i els 420 dòlars al mes, tot i que també hi ha disponible una prova gratuïta.

A continuació, es mostra com Casa resumeix la seva missió en general:

“Casa us proporciona les eines. Recupereu el control dels vostres diners i dades. Casa maximitza la vostra sobirania individual “.

L’objectiu és donar a tots els titulars de criptografia la seva sobirania donant-los les eines que necessiten per assegurar la seva vida digital.

Característiques de la casa

avantatges de la cartera casa crypto

Les característiques principals dels productes i serveis de Casa inclouen:

Ideal per a qualsevol persona amb molta criptografia: Les subscripcions de Casa oscil·len entre els 34 i els 420 dòlars al mes (facturació anual). El servei s’adreça a aquells que tinguin una quantitat important de criptografia per protegir, inclosos individus d’alt valor net, hodlers, balenes, fons o startups..

Subscripcions gratuïtes i de pagament disponibles: Podeu provar Keymaster de Casa i l’aplicació Sats de forma gratuïta amb una subscripció de prova. Les subscripcions d’or, platí i diamant (de 34 a 420 dòlars al mes) també estan disponibles segons les vostres necessitats.

Director de claus: Keymaster és un servei de gestió de claus criptogràfiques dirigit a qualsevol persona que tingui una gran quantitat de criptografies, inclosos els hodlers, les persones amb un valor net elevat, els fons i altres. Amb Keymaster, manteniu les vostres pròpies claus bitcoin, tot i que són molt més segures.

Casa Node 2: Casa també ofereix Casa Node 2, un node de bitcoins i llamps que permet guanyar bitcoins alhora que admet tant les xarxes de bitcoins com de llamps. És un Raspberry Pi 4.

Aplicació Sats: Casa ha creat l’app Sats, que us permet enviar i rebre bitcoins mitjançant SatsTags. També podeu guanyar bitcoins amb SatsBack Rewards o utilitzar el vostre Casa Node des de qualsevol part del món.

pagaments de llamps casa

Extensió Sats: Casa ofereix una extensió de navegador que us permet fer i rebre fàcilment pagaments de la xarxa Bitcoin i Lightning a Internet mitjançant el vostre node Casa. Podeu introduir la vostra contrasenya a través de l’extensió per connectar-vos al node Casa en un sol pas. També podeu fer i rebre pagaments ràpidament sense sortir del lloc.

Múltiples signatures, diversos dispositius i diverses ubicacions: KeyShield de Casa és l’última configuració de seguretat multi-sig. Podeu protegir els vostres fons amb diverses signatures en diversos dispositius en diverses ubicacions.

Maximitzar la seguretat física: És possible que tingueu una configuració de múltiples signatures protegida per una frase inicial, però només és tan segura com la vostra seguretat personal. Algú amb una quantitat important de criptografia està exposat a atacs físics. És possible que hagueu memoritzat la vostra frase de llavor, per exemple, però algú pot extreure’n aquesta frase de llavor amb tortures. Amb Casa, no cal exposar-se a si mateix (ni a la seva fortuna criptogràfica) a amenaces físiques perquè no hi ha un únic punt de fracàs.

Construït per Hodlers, per Hodlers: Casa ha esmentat reiteradament que va ser “construït per hodlers, per hodlers”. Si teniu una gran quantitat de criptografies que voleu protegir durant un llarg període de temps, Casa és l’opció ideal.

Una subscripció a diversos serveis: Casa té diversos nivells de subscripció i podreu accedir a diversos productes i serveis de Casa amb cada subscripció.

Configuracions multi-sig més senzilles i segures: És intel·ligent protegir fons grans amb configuracions de múltiples signatures. Tanmateix, també hi ha algun risc: què passa si perdeu un o dos dels dispositius de signatura? Què passa si una persona que controla les signatures es torna canalla? Casa us ajuda a evitar problemes i recuperar fons amb els seus serveis Keymaster i Key Shield. Aquests serveis fan que sigui més fàcil i segur operar configuracions multi-sig.

Les subscripcions inclouen carteres de maquinari: La vostra subscripció a Casa inclou 1 cartera de maquinari (per als subscriptors Gold) o 3 carteres de maquinari (per als membres Platinum i Diamond). Aquesta cartera de maquinari funcionarà com un dispositiu de signatura a la configuració multi-sig de Key Shield.

Atenció al client dedicada les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana: Casa ofereix un servei dedicat al client, inclosos assessors personals de clients, sessions de configuració personalitzades i altres opcions d’assistència personalitzada.

Serveis de signatura d’emergència i recuperació de claus: En una configuració de Key Shield amb 3-de-5 signatures necessàries, Casa mantindrà una de les claus. Casa ofereix la signatura d’emergència i la recuperació de claus.

Dispositius de recanvi enviats durant la nit: Als subscriptors de Platinum i Diamond es poden enviar dispositius de recanvi durant la nit. Si perdeu l’accés a una clau de maquinari a la configuració multi-sig, per exemple, i heu de substituir-la, Casa us enviarà una cartera de maquinari nova tan aviat com sigui possible.

Admet múltiples carteres de maquinari: Les subscripcions a Casa inclouen per defecte un Trezor One. No obstant això, les configuracions també admeten el model Trezor Model T, Ledger Nano S i Ledger Nano X.

Admet iOS i Android: Casa funciona amb dispositius Apple i Android.

Go Seedless: Tenir una frase inicial és ideal per recuperar-se, però també presenta un enorme forat en la configuració de la seguretat. Si algú accedeix a aquesta frase inicial, posa en risc els vostres fons. Casa té una configuració sense llavors que elimina la necessitat de fer còpies de seguretat en paper.

Bosses Casa Faraday: Els subscriptors de Casa Diamond i Platinum reben bosses Faraday per obtenir més protecció. És possible que vulgueu col·locar la cartera de maquinari i altres productes electrònics en una bossa de Faraday, per exemple, per assegurar-vos que no es puguin enviar senyals.

Esdeveniments i avantatges dels membres: Casa celebra esdeveniments especials per a membres de Diamond i Platinum. Aquests membres també obtenen diversos avantatges i altres avantatges per a membres.

Com funciona Casa?

Casa ofereix tres productes i serveis bàsics. Aquí teniu una explicació bàsica sobre el funcionament de cadascun:

Com funciona Casa Keymaster?

Keymaster us permet protegir el vostre bitcoin mitjançant un grapat de configuracions de diverses signatures. Les subscripcions més cares de Casa inclouen més opcions de cartera multi-sig.

com utilitzar casa keymaster

El producte insígnia de Keymaster és Key Shield de Casa, que ofereix 3 de 5 seguretat amb múltiples signatures. L’objectiu és proporcionar als usuaris la “màxima tranquil·litat sobre la seguretat de la seva criptomoneda”, explica el lloc web oficial. També està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona de qualsevol nivell tècnic.

Amb el sistema multi-sig 3 de 5, la vostra criptografia està protegida per 5 claus diferents en 5 dispositius diferents en 5 ubicacions diferents. Si algú accedeix a 1 o 2 claus o dispositius, els vostres fons de criptografia no es veuran compromesos. L’objectiu és protegir els usuaris contra pirates informàtics i atacs en persona.

Amb Casa Key Shield no cal que escriviu cap frase inicial. Si perdeu una de les claus de maquinari, podeu substituir-la fàcilment i utilitzar els vostres dispositius restants per enviar els fons al vostre conjunt de claus recentment creat. No teniu el risc de seguretat associat a escriure una frase inicial perquè els vostres dispositius de maquinari poden funcionar com a dispositius de recuperació.

guia de seguretat casa

Els membres de Diamond i Platinum de Casa tenen accés a un equip dedicat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, amb representants del servei d’atenció al client, que guien els usuaris durant tot el procés de configuració. Casa proporciona els dispositius de maquinari inicials i de reemplaçament en cas de pèrdua, de manera que els usuaris no es preocupen de res.

A més, Casa mantindrà una de les 5 tecles del vostre Key Shield per a emergències. Casa no pot accedir als vostres fons de cap manera perquè només tenen una tecla. Tanmateix, si alguna vegada perdeu dues de les vostres claus al mateix temps, podeu utilitzar la clau d’emergència de Casa per ajudar-vos a transferir els fons a un conjunt de claus nou i complet..

En general, Keymaster de Casa és ideal per a configuracions de diverses persones, com ara famílies, equips, startups o fons. Si voleu assegurar una gran quantitat de xifratge entre diverses parts, Keymaster funciona molt bé.

Casa també ofereix una configuració bàsica de seguretat multi-sig de 2 de 3. Funciona de manera similar a l’escut clau de Casa. Les tres claus inclouen el telèfon, una cartera de maquinari i la clau de recuperació de la casa, amb cada transacció que requereix una signatura de 2 de les 3 claus. La configuració multi-sig de 2 de 3 de Casa s’anuncia com un sistema d’emmagatzematge en fred d’entrada.

Com funciona la Casa Covenant?

Casa Covenant és un sistema d’herència de bitcoins que manté el vostre bitcoin segur, fins i tot després de morir. Podeu protegir els vostres éssers estimats i assegurar-vos que rebin el vostre bitcoí com a part del vostre últim testament.

Quan s’utilitza Bitcoin sense Casa, l’herència és difícil. Si gestioneu les vostres pròpies claus, necessitareu un pla per transmetre la vostra riquesa al final de la vostra vida. Molts bitcoins han mort amb els seus fons bloquejats per sempre simplement perquè no van deixar instruccions a cap ésser estimat.

protocol d’herència de casa bitcoin

Casa Covenant treballa amb un advocat immobiliari existent, cosa que significa que podeu evitar el treball addicional i el risc de transferir el vostre bitcoin per separat d’altres actius.

La característica clau de Casa Covenant és la funció multi-sig, que garanteix que els vostres fons només es transmetin quan no ho és i no abans. Teniu un control total sobre el procés. Casa també guiarà la vostra família o advocat durant tot el procés i fins i tot ampliarà el suport als hereus després de passar.

El sistema de gestió de claus Casa normal us permet configurar una cartera multi-sig de 2 de 3 o 3 de 5. Casa Covenant, però, utilitza una configuració opcional de 3 de 6. Necessiteu una signatura de 3 dels 6 titulars de claus perquè una transacció sigui vàlida. La clau addicional (la sisena tecla) s’activarà durant el procés de configuració del servei Covenant i la posseirà l’advocat de propietat de l’usuari. Si el client mor, llavors la clau de l’advocat patrimonial, la clau de recuperació de Casa i la clau de la caixa de seguretat i s’utilitzaran per recuperar els fons.

Casa Covenant està disponible per a tots els membres de Casa Diamond. Casa Diamond té un preu de 420 dòlars mensuals (facturació anual), de manera que aquest servei s’adreça principalment a persones amb un valor net elevat en lloc d’usuaris habituals de bitcoins..

Quan Casa va llançar Covenant el 2019, la companyia va descriure el servei com un sistema “primer d’aquest tipus”. Hi ha altres serveis d’herència de bitcoins disponibles, tot i que Casa l’ha integrat en el sistema d’herència, voluntat i testament existent millor que els seus competidors, tot i que, òbviament, els preus també són molt més alts.

Com funciona Casa Node 2?

Casa Node 2 us permet guanyar bitcoins mentre suporteu les xarxes Bitcoin i Lightning. Obteniu un Casa Node 2 com a part de cada subscripció de pagament de Casa.

casa bitcoin node

El Casa Node 2 és un Raspberry Pi 4 amb 4 GB de RAM i un SSD d’1 TB. Controleu el node mitjançant el propi NodeOS de Casa (que ara té el mode fosc).

En combinar Casa Node 2 amb l’aplicació Sats, podeu guanyar bitcoins i utilitzar Lightning des de qualsevol lloc. A més, podeu executar Node Heartbeats al node 2 per guanyar bitcoins cada setmana només per executar un node saludable i donar suport a la xarxa de bitcoins..

node de xarxa casa lightning

Amb Casa Node 2, també podeu executar BTCPay Server per acceptar fàcilment pagaments de comerç electrònic en bitcoin. Casa té previst anunciar altres funcions de Node en un futur proper.

Preus de Casa

Accediu a un o més productes i serveis de Casa amb cada nivell de subscripció. Les subscripcions van des de Silver (gratis) fins a Diamond (420 $ al mes). Tots els preus inferiors suposen una facturació anual.

serveis de cartera casa

Plata (gratuït)

 • Proveu Keymaster i l’aplicació Sats de forma gratuïta
 • Emmagatzemeu bitcoins al vostre telèfon mitjançant Keymaster i l’app Sats

Or (34 dòlars mensuals facturats anualment)

 • Un kit d’inici per utilitzar i assegurar bitcoin
 • 2 de 3 claus de seguretat múltiple)
 • 1 x cartera de maquinari (Trezor One)
 • Casa Node 2
 • Bossa Casa Faraday
 • Assistència directa per correu electrònic de Casa
 • Utilitzeu l’aplicació Sats per obtenir recompenses amb el vostre Casa Node

Platí (150 dòlars mensuals facturats anualment)

 • Solució de custòdia criptogràfica de servei complet per a necessitats de seguretat individuals
 • The Key Shield (3 de 5 conjunts de claus multi-signatura)
 • 3 x carteres de maquinari
 • Atenció al client dedicada les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana
 • Personal Client Advisor i sessió de configuració personalitzada
 • Servei de recuperació de claus Casa i signatura d’emergència
 • Dispositius de recanvi enviats durant la nit
 • Paquet complet d’equipament Casa, incloses les bosses Casa Node 2 i Faraday
 • Exclou esdeveniments, avantatges i avantatges per a membres

Diamant (420 dòlars mensuals facturats anualment)

 • Oferta de serveis complets per a la màxima seguretat criptogràfica
 • The Key Shield (3 de 5 conjunts de claus multi-signatura)
 • 3 x carteres de maquinari
 • Suport multiusuari per a famílies i equips
 • Casa Inheritance Planning per a la transferència d’actius generacionals
 • Atenció al client dedicada les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana
 • Servei de recuperació de claus Casa i signatura d’emergència
 • Personal Client Advisor i sessió de configuració personalitzada
 • Dispositius de recanvi enviats durant la nit
 • Paquets complets d’equips Casa, inclosos dos nodes Casa i bosses Faraday
 • Esdeveniments exclusius, avantatges i avantatges per a membres

Quant a Casa

Casa està liderada pel fundador i CEO Jeremy Welch. Altres membres claus de l’equip són Kelly Lyons (president) i Jameson Lopp (CTO).

casa crypto team

Casa té la seva seu central a la ciutat de Nova York. La companyia es va anunciar al març de 2018 mitjançant una publicació mitjana, que descrivia el seu servei com “la cartera de criptomonedes més segura del món”.

Casa ha recaptat més de 3,5 milions de dòlars fins avui.

Paraula final

El servei bàsic de Casa és Keymaster, que és l’última configuració multi-sig. Keymaster fa que sigui fàcil, segur i segur operar una configuració multiseg de 2 de 3 o 3 de 5. Casa us guiarà durant el procés de configuració, controlarà una sola clau com a còpia de seguretat i eliminarà la necessitat d’una frase inicial. Al llarg del camí, Casa també ofereix opcions de còpia de seguretat d’emergència, enviament de carteres de maquinari durant la nit i altres avantatges que no rebríeu si executeu la vostra configuració multi-sig.

Més recentment, Casa també ha introduït el seu Casa Node 2, un node Bitcoin i Lightning, així com el servei d’herència Casa Covenant, que facilita la transferència de la seva fortuna criptogràfica als seus hereus..

Per tots aquests motius, Casa (amb un preu d’entre 34 i 420 dòlars al mes) ajuda els usuaris a assegurar els seus fons criptogràfics de diverses maneres amb un conjunt d’eines úniques.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map