Bitfi Wallet: Mestre de la Guia de revisió de l’usuari Crypto

Bitfi

Bitfi és un sistema d’emmagatzematge de maquinari criptogràfic que afirma ser “el sistema més segur mai creat”. Descobriu tot el que necessiteu saber sobre Bitfi avui a la nostra ressenya.

Què és Bitfi?

Bitfi, que es troba en línia a Bitfi.com, és una cartera de maquinari amb forma de telèfon intel·ligent. La primera versió de la cartera Bitfi es va llançar el 2018. Una segona versió de la cartera Bitfi anomenada Bitfi Knox es va llançar al març de 2019.

Revisió de Bitfi

A partir de desembre de 2019, Bitfi ha llançat la versió més nova del seu microprogramari Bitfi: DMA-3. El firmware es pot descarregar des de Bitfi.com. Baixeu el firmware per actualitzar un dispositiu Bitfi antic. També podeu comprar una nova cartera Bitfi Knox per 199 dòlars (el Bitfi original venia al detall a 120 dòlars).

Quan es va llançar la primera versió de Bitfi el 2018, l’equip de Bitfi –incloent evangelistes com John McAfee– va descriure la cartera com a “inaccessible”. Bitfi va ser ridiculitzat per la seva audaç afirmació i els pirates informàtics van irrompre ràpidament a la cartera. Bitfi va retirar silenciosament l’eslògan “insuperable” del seu lloc web i McAfee va admetre que tot era un truc de màrqueting.

què és Bitfi

Avui, Bitfi continua fent afirmacions audaces sobre la seva seguretat. El lloc web oficial de Bitfi descriu la cartera com “el sistema més segur mai creat” i “l’únic salt tècnic del món que supera l’emmagatzematge en fred”. Afirma que és una versió nova i millorada d’una cartera de maquinari, que ofereix una seguretat millorada alhora que proporciona als usuaris un accés convenient als seus fons.

Revisió de la cartera Bitfi

Bitfi té cura d’explicar que en realitat no és una cartera. En canvi, és un generador de claus privades. Podeu perdre la vostra cartera Bitfi i, tot i així, mantenir el control total dels vostres fons. Tal com explica el lloc web, “la pèrdua del dispositiu és simplement irrellevant per a la seguretat dels fons” i la tecnologia de Bitfi “us permet ser independent del dispositiu, en cas de pèrdua, robatori, confiscació o accident”. Si perdeu el vostre Bitfi, podeu comprar-ne un altre per restablir l’accés als vostres fons. Fins i tot podeu restaurar fons de manera segura al dispositiu Bitfi d’un amic.

És cert alguna cosa d’això? O això és només més màrqueting? Vegem les funcions de Bitfi, inclòs el funcionament de Bitfi i la configuració i ús de Bitfi per primera vegada.

Funcions de Bitfi

Bitfi ofereix totes les funcions bàsiques següents:

Interfície de codi obert Blockchain: Bitfi utilitza una cadena de blocs de codi obert per protegir les claus privades dels clients. Això significa que les vostres claus privades no s’emmagatzemen tècnicament a Bitfi; en canvi, les vostres claus privades s’emmagatzemen en cadenes de blocs.

Generador de claus privades: Bitfi no és tècnicament una cartera. El dispositiu es descriu a si mateix com un generador de claus privades. A continuació, explicarem més sobre com funciona Bitfi.

Milers de milions de dòlars emmagatzemats: Bitfi afirma que el seu ecosistema “assegura milers de milions de dòlars”, tot i que no està clar quants usuaris utilitzen Bitfi per emmagatzemar criptomoneda.

Gestioneu els recursos digitals mitjançant qualsevol dispositiu connectat a Internet: Bitfi us permet gestionar els vostres recursos digitals protegits per Bitfi mitjançant qualsevol dispositiu connectat a Internet, inclòs un telèfon intel·ligent, un ordinador, una tauleta o qualsevol altra cosa que vulgueu utilitzar..

Sense claus privades: Bitfi afirma ser l’única cartera del món que no té claus privades, cosa que fa que sigui impossible apoderar-se, perdre o robar. En lloc d’emmagatzemar claus privades, Bitfi us permet emmagatzemar claus privades en cadenes de blocs.

Actualitzacions automàtiques sense actualització manual necessària: Bitfi es pot utilitzar sense descarregar ni instal·lar manualment cap aplicació de tercers. Totes les actualitzacions es lliuren automàticament per Wi-Fi. Només cal que engegueu el dispositiu, que el connecteu a la Wi-Fi i començaran les actualitzacions.

Codi obert: Hi va haver certa controvèrsia quan Bitfi va llançar-se per primera vegada sobre si era veritablement de codi obert (alguns components propietaris petits no eren completament de codi obert). Avui, però, el codi de Bitfi és completament de codi obert i hi ha eines propietàries disponibles perquè tothom pugui consultar Bitfi.dev. No cal que confieu en Bitfi la integritat del codi. Ho podeu veure per vosaltres mateixos.

No hi ha còpies de seguretat de 12 o 24 paraules: Qualsevol persona que trobi una llista de 24 paraules a l’instant sap que és una còpia de seguretat criptogràfica. És un vector d’atac important. Bitfi evita aquest problema completament i les frases inicials de còpia de seguretat s’eliminen completament de Bitfi.

Tots els dispositius Bitfi són únics: Cada dispositiu Bitfi té un paquet únic al firmware, cosa que significa que tots els dispositius Bitfi són tècnicament diferents de tots els altres dispositius. Això és diferent dels dispositius d’emmagatzematge en fred, que són idèntics entre unitats i unitats per lots. Gràcies a aquesta funció, és “gairebé impossible” falsificar dispositius Bitfi, segons el lloc web oficial.

Interfície nativa: Bitfi té la seva pròpia interfície nativa i el dispositiu no funciona en cap eina de tercers per funcionar. Tots els recursos digitals es mostren en un sol lloc, amb saldos i USD.

Versió personalitzada d’Android: Bitfi es basa en una versió molt modificada de Bitfi, cosa que converteix Bitfi en un dispositiu Android molt segur. Això va ser inicialment controvertit quan es va llançar Bitcoin, ja que hi havia algunes explotacions d’Android conegudes (menors) al dispositiu.

Guia de cartera de criptografia Bitfi

Cargador d’arrencada bloquejat: Bitfi afirma ser “l’únic dispositiu de consum amb un carregador d’arrencada bloquejat”, cosa que fa impossible la injecció de codi. A diferència d’altres dispositius Android, no podeu desbloquejar el carregador d’arrencada per obtenir accés root al dispositiu.

Activat per Wi-Fi: A diferència d’un sistema tradicional d’emmagatzematge en fred, Bitfi està activat per Wi-Fi, cosa que significa que podeu controlar els vostres recursos digitals amb qualsevol dispositiu connectat a Internet. Bitfi afirma utilitzar Wi-Fi en lloc de connexions per cable “per aïllar completament les funcions més importants de l’ordinador de manera que no hi hagi possibilitat d’exposició a programari maliciós”.

Creeu carteres il·limitades: Tota la família pot assegurar la seva criptografia amb un sol dispositiu Bitfi. Totes les carteres que creeu a Bitfi estan controlades i s’accedeix amb la vostra frase de contrasenya personalitzada de 6 i 30 caràcters. Podeu crear tantes carteres com necessiteu. Només cal que recordeu fer una còpia de seguretat de totes les vostres sals i frases de pas per a cada cartera creada.

Funcions de la cartera de maquinari Bitfi

Disseny Android estàndard: És possible que us sorprengui el disseny de Bitfi quan el desmarqueu per primera vegada. Molts els han descrit com “com un telèfon Android barat”. Essencialment, això és exactament el que és Bitfi. Bitfi no està fet de platí ni d’altres metalls elegants. No està en relleu semblar una cartera. Al cap i a la fi, Bitfi no és una cartera i no necessiteu el dispositiu per accedir als vostres fons de criptografia. És com una tauleta Android amb pantalla tàctil de 3,9 polzades.

Carcassa blava: amb la nova versió de Bitfi (Bitfi Knox o Bitfi 2), obtindreu una carcassa blava amb el logotip de Bitfi i la paraula “KNOX” a la part frontal.

Beneficis de la cartera bitcoin Bitfi

Com funciona Bitfi?

Bitfi funciona d’una manera diferent a la cartera bitcoin convencional. De fet, tal com explica el lloc web de Bitfi, no és en absolut una cartera tradicional. Bitfi no emmagatzema permanentment les vostres claus privades. En lloc d’això, els vostres recursos digitals s’emmagatzemen a les cadenes de bloqueig d’aquests recursos digitals.

Com funciona Bitfi

Quan vulgueu fer una transacció amb els vostres actius (com moure’ls o vendre’ls), només cal que introduïu la vostra frase de contrasenya de 6 caràcters (mínim) i la vostra contrasenya de 30 caràcters (mínim) al vostre dispositiu Bitfi. A continuació, Bitfi calcula les vostres claus privades per a qualsevol testimoni a petició i, a continuació, elimina aquesta clau privada.

A causa d’aquest sistema únic, les vostres claus privades mai no s’emmagatzemen permanentment a Bitfi, mai no es deixen a Bitfi i mai no s’envien en una transmissió des del dispositiu Bitfi a la cadena de blocs per controlar els vostres actius..

A continuació, es mostra el procés desglossat pas a pas:

Pas 1) Obriu Bitfi i, a continuació, trieu “Envia” per moure o vendre el vostre bitcoin

Pas 2) Introduïu una adreça d’enviament (una clau pública o una adreça de cartera) a Bitfi

Pas 3) S’envia una sol·licitud de signatura a Bitfi

Pas 4) Introduïu la vostra frase de contrasenya i contrasenya a Bitfi

Pas 5) Bitfi calcula la clau privada, envia un “bé” a la cadena de blocs per deixar anar el vostre bitcoins a l’adreça d’enviament

Bitfi s’actualitza automàticament quan us connecteu a una xarxa Wi-Fi. No hi ha actualitzacions per antena (OTA) cap problema de seguretat? No exactament. Tal com explica el lloc web oficial, el programari de Bitfi “s’envia a través de nodes discrets en què es codifiquen els dispositius i contenen signatures de claus privades que requereixen un procés de verificació múltiple perquè qualsevol dispositiu Bitfi es pugui connectar i finalment acceptar”. Gràcies a aquesta funció, el dispositiu rebutja les actualitzacions falses i el programari maliciós (no tenen les signatures digitals necessàries).

Una altra característica astuta de Bitfi és que diversos usuaris poden protegir les seves carteres criptogràfiques mitjançant un sol dispositiu Bitfi. Podeu crear un nombre il·limitat de carteres amb un sol dispositiu Bitfi. Sempre que recordeu la sal i la frase de contrasenya de cada cartera, sempre podeu accedir als fons de cada cartera.

Tota la codificació de Bitfi és de codi obert. Fins i tot podeu utilitzar la vostra frase secreta per calcular les vostres claus privades mitjançant els recursos de codi obert disponibles a btknox.org. El codi està obert a revisió per a tothom.

A continuació, es mostren les especificacions tècniques de Bitfi:

  • Dimensions: 6,7 cm (2,64 ″) d’ample x 11,5 cm (4,53 ″) d’alçada x 0,8 cm (0,32 ″) de profunditat
  • CPU: CPU de quatre nuclis
  • Wi-Fi: 2,4 GHz
  • Visualització: Pantalla tàctil de 3,95 polzades amb un angle de visió estret per millorar la seguretat
  • Pila: Es carrega completament en 1 hora i dura 10 dies en espera

Dins, Bitfi està construït com un dispositiu Android bàsic i econòmic. Ni tan sols hi ha cap unitat d’emmagatzematge intern. La primera versió de Bitfi utilitzava un chipset Mediatek. Aquest xip, un xip eMMC de 8 GB, carrega biblioteques a la memòria interna de Bitfi (ROM) en iniciar-se per executar aplicacions. És com una tauleta Android de 3,9 polzades amb pantalla tàctil.

És realment inacceptable Bitfi? Aquesta part és controvertida. Quan Bitfi va llançar-se el 2018, John McAfee va oferir famosament 100.000 dòlars a tothom que pogués irrompre a la cartera “intransitable”. Finalment ningú no va reclamar aquest premi, encara que la comunitat ràpidament despullat Bitfi revelarà l’arquitectura barata d’Android a l’interior. En poques setmanes, altres membres de la comunitat van poder atacar amb arrencada en fred Bitfi per obtenir accés de root. Bitfi no va netejar la memòria RAM, cosa que significa que és possible robar fons fins i tot quan s’activa una cartera Bitfi.

Les versions més recents de Bitfi (DMA-2 i DMA-3) semblen haver solucionat aquesta actualització, però Bitfi ha lluitat per fer trontollar les afirmacions “insatisfactòries” que va fer al llançament.

Preus de Bitfi

El bitfi original té un preu de 120 USD.

El nou Bitfi 2 (Bitfi Knox), llançat al març del 2019, té un preu de 199 dòlars.

Com utilitzar Bitfi

L’ús de Bitfi és diferent d’una cartera criptogràfica tradicional. Tot i això, el procés de configuració encara està dissenyat per ser el més fàcil possible tant per als usuaris de criptografia nous com per als avançats.

Pas 1) Comprar Bitfi

En primer lloc, heu de comprar el dispositiu de maquinari Bitfi a Bitfi.com. El bitfi original té un preu de 120 dòlars, tot i que el nou Bitfi 2 té un preu de 199 dòlars.

Com utilitzar Bitfi

Pas 2) Registra’t

Un cop hàgiu rebut la vostra cartera Bitfi per correu, us haureu de registrar a Bitfi.com.

mitjançant la cartera de criptografia Bitfi

Per iniciar la sessió, introduïu el codi de 6 dígits a la cartera de maquinari a la pantalla d’inici de sessió de Bitfi.com.

Seguretat de la cartera de criptomoneda Bitfi

Pas 3) Configuració de la cartera

Per configurar la cartera, feu clic a l’identificador de la cartera. Se us dirigirà a un tauler de control. A continuació, se us demanarà que creeu una “sal”. Podeu generar sal a partir de qualsevol informació fàcil de recordar, com ara una adreça electrònica o un número de telèfon mòbil.

Penseu en la vostra sal com el vostre nom d’usuari. Us permet iniciar la sessió a la cartera en altres dispositius.

Pas 4) Creeu la vostra frase secreta

A continuació, haureu de crear una frase secreta. Normalment, una cartera us crea aquesta frase generant 12 o 24 paraules aleatòries. Bitfi ha deixat aquesta part deliberadament a la vostra disposició, ja que l’ús del vostre propi mètode aleatori és molt més segur que l’ús d’un mètode predefinit. Bitfi fins i tot s’envia amb un dau per ajudar-vos a crear una frase aleatòria.

La vostra frase secreta ha de tenir un mínim de set paraules amb caràcters especials o nou paraules sense cap caràcter especial. Ets lliure de superar aquesta quantitat (la majoria de frases inicials tenen 12 paraules).

per crear una frase secreta de 12 paraules mitjançant el sistema d’aleatorització Bitfi, haureu de llançar el dau cinc vegades per paraula, o 60 vegades en general. Tu utilitzes aquesta llista de paraules, busqueu cada número de cinc dígits i escriviu la paraula associada. Sí, aquesta part pot trigar una mica.

Pas 5) Introduïu la vostra frase de sal i contrasenya

Ara ja esteu a punt per iniciar la sessió i utilitzar Bitfi. Introduïu la frase secreta i secreta al dispositiu i mostreu l’adreça de la cartera. Apareixerà un codi QR. Escaneja aquest codi QR des de la cartera que tens i envia fons a Bitfi per emmagatzemar-lo.

Pas 6) Accediu a la vostra cartera des de qualsevol lloc

Recordeu: Bitfi calcula una clau privada per a la vostra cartera cada vegada que inicieu la sessió. No heu d’utilitzar la cartera Bitfi. Podeu accedir als vostres fons des de qualsevol altra cartera Bitfi només introduint la vostra frase de contrasenya i contrasenya. Podeu fer servir Bitfi d’un amic, per exemple, o demanar-ne un de nou.

Això també significa que ningú pot robar la vostra cartera Bitfi. Si algú accedeix al vostre dispositiu Bitfi, no podrà accedir al vostre xifratge sense conèixer la vostra frase i contrasenya. De fet, la vostra criptografia no és realment a Bitfi; s’emmagatzema a la cadena de blocs de qualsevol moneda criptogràfica que utilitzeu.

funcions segures de la cartera Bitfi

Quant a Bitfi

Bitfi, Inc. es descriu a si mateixa com “una empresa global de tecnologia de pagaments”. La companyia té la seu central a Asheville, Carolina del Nord, Estats Units, amb l’equip bàsic de Bitfi repartit pels Estats Units i per tot el món..

Podeu posar-vos en contacte amb l’empresa per correu electrònic a [email protected], per telèfon al (828) 357-7004 o a Twitter @thebitfi.

Paraula final

Bitfi es va llançar el 2018 amb la pretensió de ser “inamovible”. El 2019, Bitfi va llançar una nova versió de Bitfi anomenada Bitfi Knox o Bitfi 2. A partir de desembre de 2019, Bitfi va enviar el seu firmware DMA-3, que la companyia afirma que és el sistema més segur mai creat.

Tot i la controvèrsia sobre la seguretat i la utilitat general del dispositiu, Bitfi continua ocupant un nínxol únic a l’espai de maquinari criptogràfic. És com un segon factor en la configuració de l’autenticació de dos factors (2FA). Tècnicament no és una cartera criptogràfica. En canvi, funciona més com Google Authenticator.

L’ús de Bitfi pot ser una experiència lenta i molesta, però sembla que assegura el vostre bitcoins, fins i tot si és un procés ardu. Podeu obtenir més informació o consultar Bitfi per vosaltres mateixos a Bitfi.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner