Ballet: cartera de maquinari de criptomoneda no electrònica

ressenya de cartera criptogràfica de ballet

La cartera de ballet és un dispositiu d’emmagatzematge de maquinari de criptomoneda no electrònic amb una aplicació mòbil per a la conservació segura de bitcoins fora de línia. La cartera física multidivisa Ballet és de Bobby Lee, el fundador i CEO.

Revisem la línia de productes de la sèrie Ballet REAL per veure com funciona la cartera criptogràfica d’emmagatzematge en fred 100% fora de línia i si la primera cartera de maquinari multi-moneda banyada en or 24K no electrònica del món és adequada per a vosaltres.

Ballet Crypto Wallet: una mirada a l’aplicació Ballet Mobile

Totes les innovacions vénen amb la seva proporció d’ensopegades que alenteixen o fins i tot impedeixen que la gent en faci ús. Els projectes de blockchain i criptomonedes certament no estan exempts d’aquests punts restringits, però hi ha aplicacions que s’han demostrat capaces de superar-les..

Presentació de Ballet, amb seu a Las Vegas, Nevada i que compta amb 20 membres de l’equip a tot el món, és una de les carteres físiques més noves amb una aplicació mòbil de criptomoneda. En una lectura superficial del producte, és relativament fàcil veure com un producte com aquest trenca una velocitat després de l’altra. Presumeix de ser una cartera criptogràfica que no requereix cap configuració, cap contrasenya ni KYC, mentre que ofereix un emmagatzematge físic segur de criptoactius..

Una breu introducció al ballet

criptografia de ballet

No podem dir exactament que l’empresa ha tingut una llarga i històrica història fins ara; bàsicament, encara en els seus inicis. Després d’haver començat a Kickstarter el setembre d’aquest any, el conseller delegat de la companyia, Bobby Lee, va deixar bastant clar que calia condemnar les complicacions si s’aconseguia l’adopció massiva dels cryptos.

“En eliminar totes les complicacions que hi ha al voltant de la propietat de criptomonedes, esperem aportar una major adopció a la resta del món. Ara podeu veure-la, tocar-la i endur-vos la vostra inversió a qualsevol lloc “.

Això no vol dir que Ballet vulgui crear ‘llibertat’ a l’estil Mad Max per als seus usuaris. Lluny d’això, Lee i Ballet han posat l’objectiu en una manera més intel·ligent i eficient de posar la criptografia en mans del públic. I per a la majoria d’informats en la comunitat de criptografia, el senyor Bobby Lee no necessita cap presentació, ja que és un criptoinfluent i és el germà del creador de Litecoin, Charlie Lee. Bobby, va ser el cofundador i CEO de BTCC (BTCChina), que va ser el primer intercanvi xinès de bitcoins i es va adquirir el gener del 2018, va començar a minar bitcoins el 2011. Ara, la cartera de criptografia Ballet és de Lee (sobrenom de “encunyador‘) La nova arrencada criptocèntrica que intenta incorporar opcions d’emmagatzematge de bitcoins senzilles i elegants.

Llavors, com els ha anat fins ara al seu Kickstarter? Molt bé, tenint en compte que de moment es troba en la seva beta pública. I amb gairebé 13.000 dòlars recaptats per aquests mateixos usuaris interessats, té un potencial encara per explorar.

La cartera portàtil Ballet de mida metàl·lica amb targeta de crèdit generarà per endavant les adreces públiques i les claus privades de l’usuari i imprimirà un codi QR per associar cada adreça de la cartera criptogràfica acompanyada d’una cadena de codi de xifratge imprès que els usuaris hauran de ratllar per veure-la. El creador de Ballet va dir això:

“Vam generar les claus per a vosaltres en dues ubicacions separades per milers de quilòmetres”, […] “[Després d’això] ens fabriquem fora del procés”.

Lee, que va parlar en un esdeveniment de blockchain a Singapur sobre la nova versió de Ballet, aquests productes de la sèrie REAL se centra en Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) i Ripple (XRP), va dir-ho durant la seva presentació:


“He estat treballant molt dur des del gener d’aquest any”, […] “Hem passat per sis versions d’aquest disseny de carteres de maquinari”.

Seguretat i agilització de la incorporació

cartera de criptografia real de ballet

Per començar, el Ballet posa menys èmfasi en la necessitat de tot el procés d’embarcament; els usuaris poden evitar completament KYC i comptes.

“Només cal que escanegeu el codi QR de la cartera de criptomoneda Ballet per començar a utilitzar l’aplicació mòbil. No calen comptes ni registres KYC “.

Això retorna tota l’autonomia i, el que és més important, l’anonimat a l’usuari, simplement deixant-lo fer un ús gratuït de la seva cartera mòbil i de targeta sense necessitat d’un registre restrictiu..

D’alguna manera, això tindria un impacte negatiu sobre la seguretat? En absolut, la seva línia de carteres dures incorpora el protocol BIP38, que permet la generació de claus altament anònimes i segures. Això és el que l’equip de cartera de criptografia Ballet es va proposar ajudar a reduir les dificultats de les carteres de maquinari electrònic.

Llavors, què aporta BIP38? És important destacar que significa que el ballet té i fa ús de la generació de claus de 2 factors. Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb això: 2FKG requereix que un usuari introdueixi tant una clau privada com una frase de contrasenya única de la cartera. La seguretat és, sens dubte, la part superior de l’agenda del Ballet.

Li agrada dir com Ballet és diferent en comparació amb Ledger, Trezor i KeepKey perquè és fàcil d’instal·lar, ofereix procediments de còpia de seguretat senzills, millor opció per no perdre fons a causa de contrasenyes oblidades, claus privades i còpies de seguretat. Els avantatges de Ballet tampoc inclouen problemes d’alimentació ni de bateria, problemes d’actualització de microprogramari o problemes de connectivitat o compatibilitat del maquinari. La cartera de ballet també està prevista per competir amb OpenDime i Tangem, ja que no conté cap xip d’ordinador ni circuit electrònic.

El que sembla ser una tendència recurrent al lloc web oficial de carteres de criptografia Ballet és que es diferencia de tot tipus de solucions de carteres de paper calent, fred i de paper, com Cardwallet, bitaddress.org, Xapo, TenX, Cobo i Mobi. La solució de custòdia d’emmagatzematge en fred fora de línia que Ballet ofereix també té diferents graus de funcions de BitPay, BRD Wallet, imToken, Trust Wallet i Blockstream Green Wallet.

L’aplicació mòbil: controleu la vostra criptografia

aplicació de cartera de ballet

Això es fa més evident pel fet que Ballet afirma assegurar l’anonimat complet dels usuaris, simplement per no mantenir la informació dels usuaris, incloses les seves claus privades..

“L’aplicació mòbil mai conserva ni emmagatzema les claus privades de la cartera de criptomoneda Ballet. Tampoc no rastreja ni emmagatzema cap dada personal ni financera fora del propi dispositiu mòbil “.

Tot i que això sona molt bé per si sol, sobretot si es té en compte un gran nombre de solucions de carteres digitals disponibles, emmagatzemeu la vostra informació clau o delegueu-la a un tercer. Tot el que presenta un risc menor per a la seguretat dels usuaris és benvingut. Però, com ho fa exactament??

Això és probable mitjançant l’aplicació de carteres sense custòdia com a estàndard. Però tenir una àmplia gamma de carteres dures és senzill d’utilitzar, ja que els usuaris poden ratllar per revelar la seva clau privada i la seva frase de contrasenya única. Mitjançant això, Ballet pot permetre carteres sense custòdia com a estàndard.

És un atribut bastant interessant de la cartera per a mòbils que els usuaris poden triar per utilitzar tant la cartera dura com la mòbil o una sense l’altra. Però la gent estaria perdent algunes funcions impressionants de la cartera mòbil, que permet als usuaris repartir actius a fons específics, independentment de quin tipus de criptos consisteixin..

Aquí hi ha una llista de 23 monedes diferents que admet la cartera criptogràfica Ballet, així com les fitxes ERC20 basades en Ethereum:

ballet-crypto-wallet-coins

I el que és encara més impressionant de la cartera Ballet per a inversors en criptografia és com l’aplicació mòbil permet als usuaris enviar i rebre criptomonedes, així com comprovar els preus del mercat i activar monedes valuoses addicionals..

prestacions de ballet-cartera

Ballet: carteres criptogràfiques que són segures i s’amplien en varietat

cartera de maquinari de criptomoneda de ballet

A més de posar un èmfasi especial en la seguretat, versatilitat i utilitat per als seus (futurs) usuaris, les carteres Bitcoin Ballet REAL d’acer inoxidable intenten proporcionar molta més varietat als seus futurs usuaris..

Ho podem veure fàcilment amb el nombre de criptos ‘acceptats’ que els usuaris poden emmagatzemar mitjançant Ballet, que, en aquest moment, consta de 23 criptos diferents. Segons la companyia, això també està a punt d’expandir-se ràpidament, amb més d’una dotzena d’actius digitals previstos per incloure terres en un futur previsible. El cost inicial de la comanda prèvia de la cartera criptogràfica Ballet que ofereix seguretat avançada a l’emmagatzematge en fred tindrà un preu de 29 dòlars, molt inferior a Trezor, Ledger i KeepKey.

No hi ha un marc de temps marcat per a aquestes noves incorporacions, però veure tanta varietat en aquestes primeres etapes és impressionant.

Quan l’argot “ser el vostre propi banc” de la comunitat vol convertir-se en una realitat i fer-se realitat, un usuari de bitcoins (encara que compri, cotitzi, guanyi o invertiu) ha de prioritzar la seguretat accessible de tots i cadascun dels satoshi (la unitat de compte més petita) en bitcoin) a tota costa. A mesura que l’era de les solucions de custòdia intel·ligent comença a arrelar-se, fer un esforç addicional per aplicar les mesures de seguretat adequades serà inestimable si el preu del bitcoin continua augmentant. No sempre és fàcil evitar les estafes de bitcoins, ja que l’historial de pirateria criptogràfica està ple d’exemples desafortunats. Tant si compreu com si proveu o no la sèrie de carteres REAL, els titulars de criptografies haurien de considerar fermament la possibilitat d’implementar les millors pràctiques de protecció possibles i Ballet creu que tenen una nova manera d’afavorir l’adopció de finançament de blockchain mitjançant una cartera de maquinari de criptografia no electrònica..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map