Aplicació Bitski Wallet: domineu la guia de revisió de l’usuari Crypto

Guia de Bitski Wallet: Com funciona l’emmagatzematge de criptografia de clau privada

Bitski és una cartera digital construïda per utilitzar-se en un nombre il·limitat de dApps Ethereum. Esbrineu tot el que heu de saber sobre Bitski, una solució d’emmagatzematge de claus privades única i fàcil d’utilitzar, que ofereix una funcionalitat de cartera d’inici de sessió únic (SSO) i el seu funcionament a la nostra revisió..

Característiques

 • Accediu a tots els tokens Ethereum des d’una cartera i un tauler convenient
 • Inicieu la sessió a diverses dApps Ethereum amb un sol compte de Bitski
 • Desenvolupeu aplicacions que admetin Bitski mitjançant SDK per a iOS, Unity, Truffle, Node.js i JavaScript
 • Més de 300 aplicacions de blockchain descentralitzades diferents creades a la plataforma Bitski

Mètodes de dipòsit

 • N / A

Pros

 • Evita la necessitat de diversos inicis de sessió a les aplicacions d’Ethereum
 • Solució de cartera sense custòdia emmagatzemada al mòdul de seguretat de maquinari (HSM)
 • Emmagatzemeu tot tipus d’actius d’Ethereum en una cartera segura
 • Sandbox, Clementine, SportX i Props són clients

Contres

 • Actualment en versió beta

Introducció

Bitski es descriu a si mateix com “la primera cartera digital construïda per a l’adopció generalitzada”. És una cartera construïda per a l’ecosistema Ethereum. En lloc d’utilitzar una extensió de navegador desconcertant, carteres de maquinari i navegadors dApp, podeu utilitzar Bitski, una cartera de seguretat de qualitat bancària on les vostres claus privades mai no deixen el seu maquinari segur. Tot el que necessiteu és un correu electrònic i una contrasenya per començar.

què-és-bitski

Bitski us permet accedir als vostres tokens digitals des de qualsevol lloc. Inicieu la sessió a Bitski mitjançant un navegador ordinari o un dispositiu mòbil i, a continuació, visualitzeu totes les fitxes de la cartera. Bitski també mostra qualsevol objecte de col·lecció que pugueu haver guanyat en qualsevol joc. La cartera també us permet enviar fitxes i podeu veure una llista de les transaccions anteriors que heu fet.

El gran avantatge de Bitski és que ja no haureu de fer malabars amb diverses carteres en diverses dApps. No cal transferir fitxes constantment entre jocs. En canvi, qualsevol dApp que admet Bitski us permetrà portar fitxes entre els vostres jocs. És un inici de sessió únic que us permet guanyar alguna cosa en un joc i vendre aquestes fitxes en un altre joc.

bitski-wallet-avantatges

Actualment, Bitski s’associa amb desenvolupadors d’aplicacions. Els desenvolupadors d’aplicacions poden visitar docs.bitski.com per començar. Un desenvolupador pot utilitzar Bitski per crear aplicacions Ethereum fàcils d’utilitzar i multiplataforma. Tal com explica el lloc web oficial:

“Amb Bitski, podeu crear una aplicació o un joc descentralitzat que sigui tan fàcil d’utilitzar com una aplicació estàndard”.

Pel que fa a la tecnologia, Bitski proporciona als desenvolupadors accés a la xarxa Ethereum a través dels nodes allotjats de Bitski i, a continuació, proporciona accés a la cartera de l’usuari mitjançant OAuth.

El desenvolupador pot utilitzar l’SDK de Bitski per sol·licitar accés al compte Bitski d’un usuari. Si es concedeix permís, l’aplicació pot utilitzar eines estàndard com web3.js per interactuar amb la xarxa Ethereum.

bitski-bitcoin-storage

Bitski també disposa d’SDK per facilitar la integració amb diverses plataformes, inclosos els SDK per a JavaScript, Node.js, iOS, Truffle i Unity..


En última instància, Bitski proporciona avantatges clau tant als desenvolupadors com als usuaris d’aplicacions Ethereum.

bitski-app-wallet

Els desenvolupadors d’Ethereum poden:

 • Connecteu-vos a la xarxa Ethereum mitjançant els nodes allotjats de Bitski
 • Sol·liciteu accés a l’adreça d’un usuari
 • Envieu les transaccions perquè s’aprovin en nom d’un usuari
 • Creeu i gestioneu una cartera per a una aplicació
 • Desplegueu contractes mitjançant una cartera d’aplicacions

Mentrestant, els usuaris poden gaudir dels avantatges següents:

 • Utilitzeu aplicacions Ethereum sense instal·lar cap programari
 • Emmagatzemeu els actius d’Ethereum a la cartera segura de Bitski
 • Accediu a la cartera des de qualsevol dispositiu
 • Gestioneu l’accés a qualsevol aplicació que l’usuari connecti
 • Recupereu un compte en qualsevol moment

En general, Bitski proporciona una solució per a Ethereum que ofereix una incorporació molt més senzilla perquè els usuaris no han d’instal·lar cap programari addicional per utilitzar una aplicació. Amb Bitski, fer servir una aplicació Ethereum és tan fàcil com fer servir una aplicació normal: només cal instal·lar-la i llest.

Bitski està actualment en versió beta. El projecte està sent construït per Out There Labs, Inc., una empresa de programari fundada el 2016 pel conseller delegat Donnie Dinch (i els cofundadors Julian Tescher i Steve Jang) amb seu a San Francisco, Califòrnia. El desenvolupador ha recaptat recentment una ronda inicial de 1,8 milions de dòlars a inversors com Galaxy Digital, Winklevoss Capital i Coinbase. Això s’afegeix a la recaptació d’1,5 milions de dòlars en captius pre-llavor d’altres col·laboradors com; Funders Fund, Signia, Village Global, Social Capital i Kindred Ventures de Steve Jang. Bitski és el producte estrella de la companyia, tot i que finalment la companyia planeja llançar més eines per a desenvolupadors de blockchain en el futur.

Quan es va anunciar i va debutar el Bitski el novembre de 2018, el CEO va dir això sobre els avantatges de la cartera Bitski:

“Un dels grans reptes dels equips de protocol i de les empreses de productes en criptografia actual és la pobra UX de les dApps, específicament la incorporació, les transaccions i l’inici de sessió / recuperació de contrasenya”, […] “Entrevistem un munt de desenvolupadors de dApp. En el moment en què van utilitzar una cartera, hi va haver un gran descens de gent. La visió de Bitski és resoldre la integració i la usabilitat de la cartera dels usuaris per tal que puguin, al seu torn, centrar-se en la creació de dapps únics i útils “.

Característiques clau

bitxets-inici de sessió únic a la cartera

Les funcions clau de la cartera Bitski allotjada que és capaç d’executar transaccions programàtiques inclouen:

bitski-wallet-app-vault

Incorporació més fàcil: En lloc d’haver d’instal·lar programari addicional per utilitzar una aplicació Ethereum, les persones poden utilitzar les aplicacions Ethereum tan fàcilment com utilitzar una aplicació normal. Tot el que han de fer és descarregar l’aplicació compatible amb Bitski, i ja està.

Un compte per a diverses aplicacions: El vostre compte de Bitski està connectat a un nombre il·limitat d’aplicacions. En lloc de tenir diferents inici de sessió i carteres per a cada aplicació i després transferir tokens entre cada aplicació, teniu una cartera i un tauler únics des d’on gestionar Bitski..

Multiplataforma: Les carteres de Bitski es gestionen al núvol en lloc de lligar-les a un dispositiu específic, cosa que significa que podeu accedir-hi des de qualsevol lloc sense comprometre la seguretat.

Protegit amb maquinari: La majoria de carteres s’emmagatzemen localment a l’ordinador o al telèfon. Les carteres de Bitski, però, s’emmagatzemen en mòduls de seguretat de maquinari a prova de manipulacions. Les tecles mai no surten del maquinari. Bitski afirma que “això és molt més segur que moltes de les solucions actuals que emmagatzemen les vostres claus localment al dispositiu i les llegeixen a la memòria”.

Comptes totalment recuperables: Si mai oblideu la contrasenya, perdeu el telèfon o obteniu un ordinador nou, podreu recuperar el vostre compte de Bitski. La vostra cartera està lligada al vostre compte d’usuari de Bitski.

Avantatges per als desenvolupadors: Bitski facilita la vida dels desenvolupadors. No sigui que els desenvolupadors es connectin fàcilment a la xarxa Ethereum a través dels nodes allotjats de Bitski, sol·licitin accés a l’adreça d’un usuari, enviïn transaccions per a l’aprovació en nom d’un usuari, creen i gestionin carteres d’una aplicació i implementin contractes a través d’una cartera d’aplicacions, entre altres avantatges..

Avantatges per als usuaris: Bitski també és una solució convenient per als usuaris. Els usuaris poden utilitzar les aplicacions d’Ethereum sense instal·lar cap programari, emmagatzemar els recursos d’Ethereum a la cartera segura de Bitski, accedir a la cartera des de qualsevol dispositiu, gestionar l’accés a qualsevol aplicació que connectin i recuperar un compte en qualsevol moment. Els usuaris mai no s’han de preocupar de perdre les coses digitals.

Botó “Inicia la sessió amb Bitski”: Moltes aplicacions d’Android us permeten iniciar la sessió amb Google per ometre el procés de creació del compte. Els desenvolupadors de Bitski preveuen un procés similar amb el botó “Inicia la sessió amb Bitski”. Qualsevol aplicació Ethereum que admeti Bitski tindrà aquest botó i els usuaris podran accedir fàcilment al seu compte Bitski a través de qualsevol aplicació.

Diversos SDK disponibles: Bitski té diversos SDK disponibles per ajudar els desenvolupadors a construir amb Bitski. Hi ha SDK per a JavaScript, Node.js, Truffle, iOS i Unity.

Assistència per a desenvolupadors addicionals: In A més dels seus SDK, Out There Labs té un bloc per a desenvolupadors, documents, una pàgina de preguntes freqüents, un portal per a desenvolupadors i una pàgina oberta de GitHub..

Múltiples opcions de contacte: Bitski anima els usuaris i desenvolupadors a contactar amb la companyia a través de Discord, Twitter o correu electrònic.

Superior a les carteres Exchange: Bitski és superior a les carteres d’intercanvi perquè s’incorpora a qualsevol aplicació i admet tots els tokens ERC20 i NFT. També és una solució autosegurada que no requereix confiar en un intercanvi.

Carteres superiors a les extensions de navegador: Bitski és superior a les carteres d’extensions del navegador perquè els usuaris poden iniciar la sessió amb un correu electrònic i una contrasenya i els usuaris no poden perdre les claus. A més, Bitski és una solució allotjada.

Superior a les carteres de maquinari: Bitski és superior a les carteres de maquinari perquè els usuaris poden iniciar sessió i accedir als fons amb un correu electrònic i una contrasenya, s’incorporen a qualsevol aplicació, els usuaris no poden perdre les claus i és una solució allotjada.

Superior als navegadors dApp: Bitski es considera una opció millor que els navegadors dApp perquè els usuaris poden iniciar la sessió amb un correu electrònic i una contrasenya, s’incorporen a qualsevol aplicació, els usuaris no poden perdre les claus i és una solució allotjada..

Actualment a la versió beta: A finals de 2019, Bitski ja està en versió beta.

Finançat per alguns dels inversors més coneguts de Crypto: El novembre de 2019, Bitski va anunciar que havia rebut 1,8 milions de dòlars en finançament inicial de Galaxy Digital, Winklevoss Capital i Coinbase.

Monedes i parells de Bitski

Bitski admet tots els tokens Ethereum, inclosos els tokens ERC-20, els articles col·leccionables ERC-721 i els NFT.

Mètodes de dipòsit i retirada admesos per Bitski

N / A

Procés de registre i inici de sessió de Bitski

Bitski requereix un nom d’usuari i una contrasenya per registrar una cartera. Per iniciar la sessió al vostre compte de Bitski, només cal que instal·leu una aplicació compatible amb Bitski i que toqueu l’opció “Inicia la sessió amb Bitski”.

Bitski Trading

N / A

Tarifes Bitski

Bitski ofereix tres opcions de subscripció, incloses:

Individual (0 $)

 • Cartera SDK de consum
 • 1 membre de l’equip
 • 1 cartera d’aplicacions amb 100 transaccions al mes
 • Discòrdia i suport comunitari

Equip ($ 999 al mes)

 • Cartera SDK de consum
 • 3 membres de l’equip
 • 1 cartera d’aplicacions amb 1.000 transaccions al mes
 • Temps de resposta de suport 24 hores

Empresa (2.499 dòlars al mes)

 • 10 membres de l’equip
 • Àmbits de cartera d’usuari premium
 • 10 carteres d’aplicacions amb 25.000 transaccions al mes
 • Temps de resposta de suport de 4 hores
 • Consultoria a bord

Bitski no cobra cap taxa als usuaris, a part de les tarifes normals de la xarxa Ethereum (gas).

Els preus personalitzats també estan disponibles per a empreses que no encaixin en cap dels tres plans de subscripció esmentats anteriorment.

bitski-cost-preu

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Bitski

N / A

Facilitat d’ús de Bitski

Bitski és fàcil d’utilitzar pels desenvolupadors. Hi ha SDK disponibles per a JavaScript, Node.js, Truffle, iOS i Unity. Bitski també és fàcil d’utilitzar pels usuaris: com a usuari, només cal que instal·leu una aplicació compatible amb Bitski i, a continuació, toqueu l’opció ‘Inicia la sessió amb Bitski’. No cal fer cap altre pas.

Confiança i privadesa de Bitski

Bitski és transparent sobre tots els aspectes del seu desenvolupament i la companyia publica els seus documents en línia. Podeu veure la pàgina GitHub de Bitski aquí.

Atenció al client de Bitski

Bitski anima els usuaris i desenvolupadors a contactar amb la companyia a través de Discord, Twitter o correu electrònic.

Guia de l’usuari de Bitski: Com configurar i utilitzar Bitski

Per a usuaris

Com a usuari, utilitzeu Bitski quan instal·leu una aplicació Ethereum que admeti Bitski. Si ja teniu un compte de Bitski, només cal que feu clic a “Inicia sessió amb Bitski” per connectar el vostre compte de Bitski a aquesta aplicació. Un cop ho hàgiu fet, la vostra cartera Bitski Ethereum es connectarà a l’aplicació, cosa que us permetrà accedir als vostres tokens Ethereum directament des d’aquesta aplicació..

bitski-guide

Per a desenvolupadors

Out There Labs ha publicat diversos SDK amb més detalls sobre com integrar Bitski en diverses configuracions. Hi ha SDK per a:

bitski-wallet-development

A més, Bitski ha llançat un portal de desenvolupament, bloc, pàgina de documents i GitHub per a desenvolupadors.

bitski-user-wallet-review

Paraula final

Bitski podria canviar la manera com el món accedeix a les aplicacions d’Ethereum. És una cartera Ethereum que canvia el joc que uneix totes les vostres aplicacions Ethereum amb una cartera senzilla. Com a usuari, podeu evitar la transferència de fitxes entre carteres Ethereum o la configuració d’inicis de sessió diferents per a diferents aplicacions. En el seu lloc, utilitzar una aplicació Ethereum serà tan fàcil com utilitzar una aplicació estàndard: només cal instal·lar-la i llest.

Mentrestant, els desenvolupadors poden utilitzar Bitski per connectar-se a la xarxa Ethereum mitjançant els nodes allotjats de Bitski i sol·licitar accés a l’adreça d’un usuari..

com-bitski-funciona

Tot i que les populars carteres de maquinari com Trezor i Ledger dominen a l’espai, Bitski es troba actualment en fase beta, tot i que la companyia acaba de recaptar 1,8 milions de dòlars de tres dels inversors més coneguts en l’espai de criptomonedes (Coinbase, Winklevoss Capital i Galaxy Digital de Mike Novogratz ). Bitski podria canviar legítimament la manera de gestionar les aplicacions i els tokens Ethereum en el futur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map