Abra Wallet: Guia de revisió d’aplicacions d’inversió en criptomonedes

revisió de la cartera abra

Abra wallet és una aplicació mòbil que permet als usuaris invertir en criptomonedes, accions i ETF des d’una plataforma convenient. Descobriu tot el que necessiteu saber sobre Abra avui a la nostra ressenya.

Què és Abra?

Abra és una aplicació mòbil que permet als usuaris comprar criptomonedes, accions, ETF i altres actius sobre la marxa mitjançant qualsevol dispositiu Android o iOS. Llançat el 2014, la cartera criptogràfica Abra ara és compatible amb més de 200 criptomonedes i més de 50 monedes fiduciàries. S’ha elogiat l’aplicació mòbil per la seva interfície d’usuari fàcil, un fort suport per a la criptomoneda i un enfocament simplificat per invertir.

Què és Abra

Avui, Abra es descriu a si mateixa com “la primera aplicació mundial d’inversió mundial dissenyada per al futur de les finances”. Gràcies a Abra, els usuaris de més de 150 països poden invertir en criptomonedes, després comprar, vendre o mantenir aquestes criptomonedes durant el temps que vulguin.

com funciona la cartera abra

Abra funciona com una cartera criptogràfica ordinària: podeu mantenir el vostre bitcoí (BTC) a la cartera a llarg termini, en aquest cas les vostres claus privades es mantenen al dispositiu a l’aplicació Abra. Abra (l’empresa) mai no obté les vostres claus privades i teniu el control total del vostre bitcoí sempre que en mantingueu les claus privades..

guia de cartera criptogràfica abra

Igual que altres carteres criptogràfiques, Abra us proporciona una frase de recuperació (llavor) a la configuració. podeu utilitzar aquesta frase de recuperació de 13 paraules per restaurar els vostres fons de criptografia en qualsevol moment des de qualsevol dispositiu. Si perdeu l’accés al dispositiu mòbil en què està instal·lada l’aplicació Abra, podeu utilitzar aquesta frase per restaurar l’accés.

Característiques d’Abra

Més de 200 criptomonedes: Abra admet 200 criptomonedes a tot el món. Tanmateix, la disponibilitat de criptomonedes varia a tot el món (els usuaris dels EUA, per exemple, només poden accedir a més de 90 criptomonedes). Podeu veure una llista completa de criptomonedes suportades per Abra aquí.

avantatges de la cartera abra

Més de 40 monedes Fiat: La cartera bitcoin Abra admet USD, GBP, EUR, JPY, SGD, CAD, HKD, AUD i més de 40 monedes fiduciàries. Podeu veure una llista completa de monedes fiduciàries compatibles aquí.

Transferències de divises “gratuïtes”: La transferència de diners entre monedes mitjançant Abra és oficialment gratuïta (no pagueu cap taxa percentual fixa ni tarifa plana per cap operació comercial). Tot i això, Abra segueix guanyant diners mitjançant un spread (el spread es divulga a l’aplicació abans de fer l’intercanvi).


Aplicació mòbil: Abra és una aplicació mòbil gratuïta per a iOS o Android. No hi ha cap versió per a escriptori ni versió web disponible.

Fàcil d’utilitzar: Com qualsevol bona aplicació, Abra té una interfície simplificada que facilita el comerç i la inversió en criptografia. L’aplicació ha estat elogiada reiteradament per la seva interfície d’usuari fàcil.

Opcions de dipòsit i retirada de Stablecoin: Abra recentment va començar a donar suport a noves opcions de dipòsit i retirada de stablecoin, inclosos dipòsits i retirades de Tether, Paxos, TrueUSD i DAI stablecoin.

Actius tradicionals disponibles: Igual que Robinhood i altres aplicacions, Abra us permet comprar i vendre criptomonedes des de la mateixa aplicació on comercieu accions, bons, ETF i altres actius tradicionals..

Creeu una cartera: Podeu utilitzar Abra per crear una cartera d’inversions.

Fons de dipòsit mitjançant targeta de crèdit o transferències bancàries: Abra us permet ingressar diners mitjançant MasterCard, Visa, American Express o transferències bancàries. Fins i tot si no teniu cap criptografia, podeu comprar la vostra primera criptomoneda amb Abra.

Dipòsits i retirades de criptografia: Abra també admet dipòsits i retirades en criptografia. Podeu moure fons a la cartera d’Abra o transferir les vostres criptomonedes a una cartera diferent.

Cartera mòbil: Abra no emmagatzema les vostres criptomonedes als seus propis servidors ni al seu propi intercanvi; en canvi, totes les criptomonedes es mantenen dins de la vostra cartera Abra al vostre propi dispositiu. La cartera mòbil Abra és una aplicació d’inversió d’una part, una cartera d’una part.

Disponible en més de 150 països: Abra està disponible a més de 150 països a través de Google Play Store o Apple App Store.

No disponible en 3 estats: Abra està disponible a més de 150 països, inclosos els Estats Units. Tot i això, l’aplicació no està disponible per als usuaris de Nova York, Connecticut o Hawaii.

Transferències de diners sense friccions: Abra permet als usuaris enviar diners a qualsevol lloc i en qualsevol moment en un entorn lliure i sense friccions. Les transferències de diners de peer-to-peer d’Abra us permeten enviar i rebre de manera instantània fiat o criptomonedes a qualsevol part del món.

Curs de criptografia de 10 dies: Abra ha creat un curs de criptografia basat en el correu electrònic. El curs de 10 dies d’Abra cobreix des de termes clau de la indústria fins a la creació d’una cartera criptogràfica fins a les millors pràctiques de seguretat. Si no sou criptogràfic i voleu obtenir més informació, Abra us pot lliurar una lliçó gratuïta a la safata d’entrada de correu electrònic cada matí.

Ideal per a usuaris dels Estats Units, Europa i Filipines: Abra té la seva seu central a Silicon Valley i té una oficina a Manila. Abra es va llançar inicialment als Estats Units i Filipines abans d’expandir-se a més de 150 països. Avui, Abra continua mantenint un fort suport als bancs dels Estats Units i Filipines (incloses les retirades de caixers per a usuaris a Filipines). Només els usuaris dels Estats Units, Europa i Filipines, per exemple, poden ingressar diners a Abra mitjançant transferències bancàries.

Manteniu les vostres claus privades: Com totes les bones carteres criptogràfiques, Abra us permet mantenir les vostres claus privades. Abra no accedeix a les vostres claus privades i la vostra criptomoneda està totalment al vostre control.

Frase de recuperació: La cartera Abra configurarà una frase de recuperació quan us inscriviu a la cartera per primera vegada. Podeu utilitzar la frase de recuperació de 13 paraules en qualsevol moment per recuperar la cartera Abra en un altre dispositiu.

Comprar criptografia amb efectiu: Els usuaris de Filipines poden visitar determinades ubicacions de 7-Eleven (qualsevol 7-Eleven amb ECPay) o una de les caixes de caixers autoritzades d’Abra per comprar criptografia amb efectiu.

Com funciona Abra?

Abra és una combinació d’una aplicació d’inversió (com Robinhood) i una aplicació de cartera criptogràfica (com Mycelium). Podeu gestionar la vostra cartera a l’app, comprant centenars de criptomonedes diferents. També podeu comprar accions convencionals, bons i ETF, entre altres actius.

Com funciona Abra

Per a la majoria d’usuaris, Abra funciona igual que una aplicació de cartera o inversió estàndard. No obstant això, entre bastidors, hi ha una diferència crucial amb el funcionament d’Abra: tots els vostres fons es mantenen com a bitcoin per defecte. Si decidiu denominar determinades parts del vostre compte com a divises diferents, aquestes parts es fixaran a aquest preu en lloc del preu de Bitcoin. Abra utilitza aquest sistema perquè proporciona a la gent un accés més ràpid i econòmic als seus diners, alhora que els proporciona més control. També permet a Abra automatitzar qualsevol sistema mitjançant contractes intel·ligents. Els contractes intel·ligents d’Abra gestionen automàticament els canvis de preus dels bitcoins a l’aplicació.

És important triar si voleu denominar el vostre compte de cartera Abra en BTC o USD. A continuació s’explica per què:

La persona A té 1 BTC per valor de 10.000 dòlars al seu compte Abra. Si el preu de Bitcoin cau un 50%, la persona A encara té 1 BTC, però aquest BTC ara val 2.500 dòlars. Si el preu de Bitcoin augmenta un 50%, la persona A encara posseeix 1 BTC, però aquest BTC ara val 15.000 $.

La persona B té 1 BTC per valor de 10.000 dòlars al seu compte Abra, tret que triï el nom del seu compte en dòlars americans. Si el preu de Bitcoin cau un 50%, ara la persona B posseeix 2 BTC, però encara valdrà 10.000 dòlars (en total). Si el preu de Bitcoin augmenta un 50%, la persona B ara posseeix 0,66 BTC, però encara valdrà 10.000 dòlars..

Podeu triar com designar el vostre compte i canviar fàcilment entre denominacions, tot i que els vostres fons Abra sempre es mantenen a BTC. Tot és bitcoin, però podeu triar com denominar-lo en un dels centenars de monedes compatibles de l’aplicació Abra.

guia cartera abra

Pel que fa a l’ús real d’Abra, us inscrivireu a Abra, ingressareu fons mitjançant transferència bancària o targeta de crèdit i, a continuació, creeu la vostra cartera comprant diferents actius. Podeu retenir els vostres diners a Abra a llarg termini, en aquest cas els fons es mantenen protegits al vostre dispositiu. O bé, podeu transferir els vostres diners a una cartera diferent.

A continuació, es mostra el procés bàsic que s’utilitzarà per interactuar amb Abra:

Pas 1) Baixeu-vos l’aplicació per a iOS o Android

Pas 2) Finançeu la vostra cartera amb MasterCard, Visa, American Express o transferència bancària

Pas 3) Construïu la vostra cartera, escollint entre centenars de criptomonedes compatibles juntament amb accions, ETF i altres actius tradicionals d’inversió

Pas 4) Canviar les inversions, retenir-les o retirar-les a una cartera externa

Mantingueu Abra al vostre dispositiu mòbil per veure i gestionar la vostra cartera. Intercanvieu criptomonedes en funció dels moviments i posicions dels preus. Si alguna vegada perdeu l’accés al vostre dispositiu mòbil iOS o Android, podeu utilitzar la vostra frase de recuperació de 13 paraules per restaurar l’accés a les vostres propietats d’Abra.

comprar bitcoin amb abra

Tarifes i tarifes d’Abra

Abra es pot descarregar gratuïtament per a iOS o Android.

La majoria de dipòsits i retirades d’Abra són gratuïts, tot i que pagareu una comissió de xarxa quan retireu criptomonedes. Els dipòsits realitzats amb targetes de crèdit American Express amb seu als Estats Units cobraran una comissió del 4%. Abra utilitza Simplex per als dipòsits Visa i MasterCard i pagareu tarifes similars a través de Simplex.

abra taxes

Canviar diners entre monedes (monedes fiduciàries o criptomonedes) és gratuït. Tot i això, Abra genera ingressos mitjançant un spread. Aquest spread es mostra a l’aplicació abans de completar la transferència de moneda.

característiques de la cartera abra

Afegir fons a través d’un banc nord-americà o PH (mitjançant ACH) és gratuït, igual que retirar-lo mitjançant un banc nord-americà o PH (Abra mai no cobra cap comissió per les retirades bancàries).

intercanvi de carteres abra

Si utilitzeu les opcions de dipòsit i retirada d’Abra’s Teller, és possible que pagueu taxes de fins al 2%.

Es pot veure tota la informació sobre l’estructura de tarifes d’Abra aquí.

Com utilitzar Abra

Com utilitzar Abra

Aquí teniu una guia pas a pas per configurar i utilitzar Abra per primera vegada:

Pas 1) Descarregueu Abra

Descarregueu Abra de franc per iOS o bé Android. Abra està disponible a més de 150 països de tot el món (tot i que no està disponible per a residents de Nova York, Connecticut i Hawaii).

Pas 2) Configureu els vostres fons de cartera i dipòsit

Podeu finançar la vostra cartera Abra mitjançant transferència bancària (si sou als Estats Units, Europa o Filipines) o bé targeta de crèdit des de qualsevol lloc (MasterCard, Visa o American Express).

També podeu fer un fitxer dipòsit de criptomoneda utilitzant qualsevol de les més de 200 criptomonedes admeses.

Transferències bancàries també estan disponibles per a usuaris de bancs nord-americans.

Els usuaris de Filipines poden convertir efectiu a criptogràfic visitant un dels caixers autoritzats d’Abra o qualsevol comerciant de 7-Eleven ECPay.

Un cop s’hagin afegit fons a Abra, podeu començar a invertir en qualsevol dels actius d’inversió admesos per Abra.

Els límits de dipòsit i retirada bancària s’estableixen en 4.000 dòlars al dia, 8.000 dòlars a la setmana o 16.000 dòlars al mes.

Pas 3) Comprovació de la frase de recuperació

Quan instal·leu l’aplicació per primera vegada, Abra mostrarà la vostra frase de recuperació. Aquesta frase de recuperació de 13 paraules és exclusiva del vostre telèfon i ningú més no en té cap còpia. Aquesta frase de 13 paraules, coneguda també com a llavor de cartera o frase secundària, es pot utilitzar per recuperar els vostres fons en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Hi ha tres maneres d’obtenir la frase de recuperació d’Abra:

Quan instal·leu l’aplicació per primera vegada

Quan Abra envia un recordatori per verificar la frase de recuperació

Quan premeu el botó “Còpia de seguretat” al menú principal de l’aplicació

Utilitzeu qualsevol d’aquestes opcions per veure la vostra frase de recuperació de 13 paraules. Escriviu una còpia de la frase de recuperació i guardeu-la en un lloc segur. Si algú veu o troba la vostra frase de recuperació, pot accedir instantàniament a tots els fons de criptomoneda.

Un cop hàgiu copiat la frase de recuperació, podeu fer clic a “Confirma la frase” per verificar la frase de recuperació. Si escriviu correctament la frase, rebreu una notificació de confirmació. Ara, la vostra cartera està protegida oficialment.

Pas 4) Gestioneu actius i compreu

Un cop finançada la cartera, podeu gestionar la vostra cartera i comprar actius.

Feu clic a “Afegeix” a l’extrem superior dret de l’aplicació per afegir recursos (incloses criptomonedes, accions, ETF i molt més) a la vostra cartera. Toqueu el recurs que voleu afegir a la vostra cartera. Aquest recurs apareixerà a la pantalla d’inici. Des de la pantalla inicial, toqueu el botó d’intercanvi i seleccioneu una font de finançament.

Per canviar actius, seleccioneu el que vulgueu canviar. Si no el veieu a la pàgina d’inici, toqueu “veure tots els recursos”.

Reviseu el comerç i comproveu el tipus. A continuació, confirmeu el comerç.

Pas 5) Retirar inversions

Podeu dipositar i retirar de la vostra cartera Abra de moltes maneres diferents, inclosos a través de bancs, caixers o qualsevol moneda criptogràfica.

Al tutorial oficial d’Abra es poden trobar instruccions detallades sobre com comprar i vendre diferents criptomonedes, retirar-les mitjançant diferents opcions de dipòsit i realitzar altres funcions. aquí.

Quant a Abra

sobre la cartera abra

Abra va ser fundada el 2014 per Bill Barhydt, un empresari en sèrie amb més de 20 anys d’experiència en la indústria del pagament. Abra té la seu central a Silicon Valley i té una oficina addicional a Manila, Filipines.

Abra va atreure l’atenció dels grans inversors poc després del llançament. El 2015, Abra va anunciar inversions en la sèrie A de socis com First Round Capital, Ratan Tata i American Express Ventures. La versió beta d’Abra per a iOS i Android es va llançar a finals d’aquest mateix any.

Abra inicialment funcionava com una aplicació d’inversió ordinària, que permetia als usuaris dipositar monedes fiduciàries i comprar accions, bons i ETF. A principis del 2017, però, Abra va decidir donar suport al bitcoin. A finals d’any, Abra donava suport a les monedes fiduciàries ETH i més de 50. El 2018, Abra va afegir 20 noves criptomonedes a l’aplicació.

Avui, Abra té la seva seu a Mountain View, Califòrnia. La informació completa de l’equip i la informació de contacte estan disponibles en línia a Abra.com.

Paraula final

Abra és una aplicació d’inversió global disponible a més de 150 països. L’aplicació us permet dipositar diners mitjançant targetes de crèdit, transferències bancàries o diners en efectiu, i després utilitzar-los per comprar més de 200 criptomonedes, més de 40 monedes fiduciàries, accions, ETF i altres actius.

Abra funciona com una aplicació de cartera i una cartera bitcoin. Els fons del vostre compte Abra es poden denominar en qualsevol moneda, tot i que es mantenen oficialment en bitcoin. L’aplicació Abra conté les vostres claus privades al dispositiu i aquestes claus privades mai no surten del vostre dispositiu. Podeu recuperar el vostre bitcoin en qualsevol moment amb una frase de recuperació de 13 paraules creada quan configureu l’aplicació.

En última instància, Abra fa que la inversió en criptografia sigui ràpida, senzilla i assequible per a usuaris de tot el món i la funcionalitat de l’aplicació continua creixent cada any..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map