La procedència facilita la titulització i l’emissió de bons de 150 milions de dòlars

150 milions de dòlars

Un grup de préstecs grupal, estructurat com a HELOC, ha estat titulitzat i emès amb èxit com a bons a inversors provinents, per un grup d’empreses emprenedores. Aquest procés va suposar un procés de 150 milions de dòlars d’aquests préstecs avalats per actius, totalment amb l’ús de blockchain.

Figure Technologies, que va liderar l’esforç, creu que aquest és el primer exemple d’emissions que s’emeten únicament mitjançant l’ús de blockchain.

Esforç grupal

Tot i que aquest esforç pot haver estat encapçalat per Figure Technologies, no són els únics que van jugar un paper. Les següents empreses van participar cadascuna en la titulització amb diferents capacitats:

  • Figura
  • Grup Jeffries
  • Valors Nomura
  • Tilden Park Capital

Procedència

La cadena de blocs que va fer possible aquesta titulització es coneix com a Procedència. Quan descriu els avantatges de la seva plataforma, la companyia afirma,

“Les característiques distribuïdes, confiables i immutables de la cadena de blocs eliminen els costos dels intermediaris, automatitzen processos operatius ineficients, redueixen el risc mitjançant la fiabilitat de les dades i permeten nous productes innovadors”.

Una mirada ràpida a la procedència Blockchain

Figura | Coneix BlockchainFigura | Coneix Blockchain

Mireu aquest vídeo a YouTube

Tot i que Provenance va començar la seva vida com a producte de Figure Technologies, la companyia es va emancipar el 2019. Això es va produir després de la finalització d’un lucratiu i reeixit STO, que va veure com la companyia generava inversions de 20 milions de dòlars.

Des d’aquest esdeveniment, Provenance ha deixat clar que el seu enfocament seria canviar la manera de gestionar els béns immobles. En el moment de finalitzar la seva STO, van indicar el desig de ser els primers a aconseguir el següent:

  • fons de cobertura en una cadena de blocs
  • títol immobiliari completament a blockchain
  • hipoteca digital sobre blockchain

És evident que les notícies d’avui sobre la securitització d’un grup d’HELOC són el seu carreró.


Provenance.io completa l’oferta de testimoni de seguretat de 20 milions de dòlars

Comentari

En anunciar la finalització amb èxit de la titulització, representants de diverses empreses participants es van dedicar el seu temps a comentar. El següent és el que cadascú va haver de dir al respecte.

Mike Cagney, CEO de Figure, va afirmar,

“Blockchain té un potencial gairebé incalculable per desbloquejar valor per als mercats financers mundials i estem encapçalant aquesta transformació assumint els grans reptes com la titulització … Fins ara, la indústria ha trigat a passar els llibres blancs i els projectes de prova de concepte. Però aquest primer assoliment en ABS de cadena de blocs a nivell de producció subratlla de manera important que els temps canvien “.

Sanil Patel, Va dir el director general de Nomura Securities International,

“Nomura està orgullosa d’haver estat un subscriptor principal de la titulització inaugural de Figure sobre Provenance … Provenance està liderant el camí cap a la creació d’un mercat de titulització més accessible, on els emissors més petits puguin titulitzar actius a un cost inferior al model tradicional”.

Brian McGrath, Va dir el director general de Jefferies Group,

“Estem encantats de col·laborar amb Provenance per treure al mercat un acord que satisfaci les necessitats dels nostres clients mitjançant la seva innovadora tecnologia”.

Tecnologies de la figura

Fundada el 2018, Figure manté operacions a San Francisco, Califòrnia. Sobretot, l’empresa vol aprofitar blockchain i DLT, en un esforç per transformar FinTech. El debat d’avui és un exemple d’aquesta implementació.

El CEO, Mike Cagney, supervisa les operacions de la companyia.

Figura | Coneix l’oficina de Reno!Figura | Coneix l’oficina de Reno!

Mireu aquest vídeo a YouTube

HELOC

Un “HELOC” es refereix simplement a una línia de crèdit patrimonial. Es tracta essencialment de línies de crèdit que permeten aprofitar el patrimoni net de la seva llar per obtenir flexibilitat financera, essencialment un préstec avalat per actius. Tot i que els estàndards de qualificació poden variar, segons la regió, el concepte continua sent el mateix.

Figura | HELOC vs Préstec personalFigura | HELOC vs Préstec personal

Mireu aquest vídeo a YouTube

Fins ara, molts segueixen desconfiats dels HELOC. Tot i que poden proporcionar grans avantatges quan s’utilitzen correctament, no estan exempts de riscos. Durant la crisi de l’habitatge, fa aproximadament deu anys, els bons basats en HELOC tenien una gran popularitat. Quan el mercat es va esfondrar, molts es van quedar a causa de les seves cases més del que valien. Com a resultat, es va produir un col·lapse simultani dels bons associats.

Els bons garantits per HELOC van passar de moda durant diversos anys, però recentment han vist ressorgir.

A altres notícies

Si us sembla familiar la idea de combinar blockchain i DLT amb vincles, pot ser, en part, degut a les següents instàncies. Durant l’últim any, diversos bancs han vist el mèrit d’aquesta infusió de tecnologia i han fet tot el possible per provar-la. Assegureu-vos de llegir els articles següents per obtenir més informació sobre com estan els bancs de tot el món.

Santander rescata anticipadament la seguretat del deute

Horizon Tech Stack fa que l’emissió de bons Piemonte sigui una realitat

Societe Generale SFH recorre a Ethereum per a l’emissió de testimoni de seguretat

El Banc Mundial recapta 33,8 milions de dòlars mitjançant bons tokenitzats

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map